- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #105.441
Ne yaptin canim var mi bi gelisme?
Hoşbulduk,gerçekten bu site çok önemli bi adım, çok azimliyim, çok kısa zamanda başaranlar var Maşallahbende onlardan olmak istiyorum,çok sorum var aslında ama önce bi doktora gitmem lazım, doktora gitmek için bile utandım,böyle aylar geçti, ama bu siteden öğrendim ki bu utanılacak bişey değil
Slm..bende burada yazılan mesajları okuyup okuyup bi türlü cesaret edip de buraya yazamayanlardandım...Ta ki burdaki arkadaşların yazdığı mumla yaptıkları egzersizleri deneyene kadar..Ben de başardım şimdi çok mutluyuz eşimle çok şükür..Hiç zor değil ağrı acı vs. aslaaaaaaaaaa yooooooooooooook..kafanızda bitirmeniz gerek herşeyi.ben yaptıysam samimi söylüyorum herkes yapar..3 yıllık kabus sona erdi.....darısı herkesin başına inşallah...
canım perşembe doktora gidicem,randevumu aldım,ondan sonra başlıyorum,zaten demiştim ya biraz olsun ilerlemiştim,hastalıktan sonra tam gaz devam edicem:)
canımmmmmmmmmmmmm yendin mi. çoook sevindim canım benim.
tebrik ediyorum seni.64:
dün çok uğraştım ama foruma giremedim ne zaman oldu düün mü bu gün mü daha okuma fırsatı bulamadım.
nasıl oldu hemen bakıyorum geçmişe
Bu siteden, konu sahibinden, aşıpta paylaşanlardan ve hala yardımcı olanlardan Allah binlerce kez razı olsun...
Bende 1 yıl sonra kaydoldum siteye ve egzersiz yapamam diye kolaycılık yaptım dr.dr.diye tutturdum ve bu konuda garanti veren dr.bile beni tedavi edemedi düşün=))))
Ama baktımki bununla yaşanmaz ben de çok kısa zamanda aştım şükürler olsunki
evet utanma neleri gidiyor dr.a emin ol ben ilişkiye giremiyorum fiziksel mi psikolojik mi emin olmak istiyorum de çatala da çıksan elle bakıyorlar öyle diyince korkma, fiziksel sorun yoksa 1 haftanı ya alır ya almaz bak ben çok kısa zamanda aştım E_lvan 2.örnek 2 günde aştı, şimdi benim tel.de ilgilendiğim biri var o da bu akşam 3 boy peşpeşe soktu yani yarın yenmesini bekliyorum Allahın izniyle
Tamam canim :) Sen gereken kayganlastiriciyi aparatlari hazirla o arada :)
Slm..bende burada yazılan mesajları okuyup okuyup bi türlü cesaret edip de buraya yazamayanlardandım...Ta ki burdaki arkadaşların yazdığı mumla yaptıkları egzersizleri deneyene kadar..Ben de başardım şimdi çok mutluyuz eşimle çok şükür..Hiç zor değil ağrı acı vs. aslaaaaaaaaaa yooooooooooooook..kafanızda bitirmeniz gerek herşeyi.ben yaptıysam samimi söylüyorum herkes yapar..3 yıllık kabus sona erdi.....darısı herkesin başına inşallah...
valla supersın inşallah kolay yenersın baksana dort cm yapabılmıssın bende bugun basladım ama hıc yapamadım bi cm bıle yapaamadımAllah razı olsun sizden,aslında benim doktora hiç gidesim yok sanki hemen egzersizle halledicem gibi geliyo,ama sitede kızlar gitmem gerektiğini söyledi,o yüzden randevumu aldım. Ben egzersizde biraz ilerleyebilmiştim,hiç zorlanmadan orta parmak 4cm falan yapabildim,İnşallah devamı da gelir,
O arkadaşa da Maşallah,Allah yardımcısı olsun
Allah razı olsun sizden,aslında benim doktora hiç gidesim yok sanki hemen egzersizle halledicem gibi geliyo,ama sitede kızlar gitmem gerektiğini söyledi,o yüzden randevumu aldım. Ben egzersizde biraz ilerleyebilmiştim,hiç zorlanmadan orta parmak 4cm falan yapabildim,İnşallah devamı da gelir,
O arkadaşa da Maşallah,Allah yardımcısı olsun
aparatı nerden edinebilirim?
valla supersın inşallah kolay yenersın baksana dort cm yapabılmıssın bende bugun basladım ama hıc yapamadım bi cm bıle yapaamadım
parmak mı deniyorsun? eğer parmaksa aparat hazırla olabildiğince pürüzsüz olsun pes etme bak bu akşam biri peşpeşe penis boyutuna geldi ama düngece ağlamaktan konuşamıyordu, nefes nefes nefes ve ne sokuyorsan aşağı doğru sokmaya çalış düz değil
peki bu aparatı ne ile hazırlarsam bnm ıcın daha kolay olur cnm.serçe parmagımı denedım ama olmadı hıc sokamadım bıde asagı dogrumu ıtılmesı gerekıo ben bılmıorum hıc zaten dogru duzgun acılmadı bnmkı yön fılan goremedım bıde soyle dusundum az bı parmak denıyım aparattan önce bakıyım bı ucunu bıle sokabılırmıyım dıe ama yok cok gerıdeım ben nabcam bılmıorum
Eger parmakla devam ederim diyosan ozaman aparata gerek yok canim.. orta parmaktan sonra iki parmak, iki parmak rahat olunca iki parmak makas.. sonra 3 parmaga geçersin tabi buna bazen doktor gerek duymuyo.. 3 parmaga geçmeden es 1 parmak yapiyosun , es 2 parmak eger es 2 parmak rahat yapiyosan 3 parmaga gerek kalmadan deneme yapabilirsin.. Bu birazda sana bagli..
Ama bazilari iki parmaga kdar çalistilar.. sonra mum alip peçeteyle sardilar sonra streçleyip prez. geçirdiler.. bu sekilde 10 cm hazirlayabilirsin mesela kendine.. 10 cm yapinca p..s çok çok rahat yaprsin cnm
bende mi var bi aptallık deli oldum oturdum duusunuorum ben nasıl o kadar uzun boylu bısı sokabılırım dıe aklım almıo aklım alıo da kotu oluorum ıste Allah m cıldırcam boyle yazarken hemen yapabılırım sanıorum bı aska gelıorum acıorum denıorumm olmuo
canım sanki parmakla devam edebilirim gibi geliyo,aparat daha zor gibi geliyo,biraz ilerleyincede p....s denemesi yapar biraz da öyle ilerlerim diye düşünüyorum
valla supersın inşallah kolay yenersın baksana dort cm yapabılmıssın bende bugun basladım ama hıc yapamadım bi cm bıle yapaamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?