Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ne yaptin canim var mi bi gelisme?

nerdesinirlerim bozuldu denedım soyledıklerının hepsını yaptım elimle acabıldım bıraz ama parmagım oraya gırmedı yanı gırdıremedım kulak cubugu bana itici geldı deneme yaparken parmagı az bısı yapıyım dedım ama yapamadım ağladım bende içim cok kotu oldu kendıme cok guvenıodum ama yapamadım bebeyaı bıle kurudu gıttı sen dusun artık cok denedım alısmak ıcın baktım baktım ama sokmaya gelınce yapamadım

Bu siteden, konu sahibinden, aşıpta paylaşanlardan ve hala yardımcı olanlardan Allah binlerce kez razı olsun...
Bende 1 yıl sonra kaydoldum siteye ve egzersiz yapamam diye kolaycılık yaptım dr.dr.diye tutturdum ve bu konuda garanti veren dr.bile beni tedavi edemedi düşün=))))
Ama baktımki bununla yaşanmaz ben de çok kısa zamanda aştım şükürler olsunki
evet utanma neleri gidiyor dr.a emin ol ben ilişkiye giremiyorum fiziksel mi psikolojik mi emin olmak istiyorum de çatala da çıksan elle bakıyorlar öyle diyince korkma, fiziksel sorun yoksa 1 haftanı ya alır ya almaz bak ben çok kısa zamanda aştım E_lvan 2.örnek 2 günde aştı, şimdi benim tel.de ilgilendiğim biri var o da bu akşam 3 boy peşpeşe soktu yani yarın yenmesini bekliyorum Allahın izniyle

okudukca cok mutlu oluorum darısı basımıza acaba bende dıebılcekmıyım ben yaptıysam herkez yapar die ne zor ya valla cok sevındım senın adına basarılarının devamı:):)

14 mayis oldu canim :) firsatin olursa bi bak geçmise oku basari hikayemi

Allah razı olsun sizden,aslında benim doktora hiç gidesim yok sanki hemen egzersizle halledicem gibi geliyo,ama sitede kızlar gitmem gerektiğini söyledi,o yüzden randevumu aldım. Ben egzersizde biraz ilerleyebilmiştim,hiç zorlanmadan orta parmak 4cm falan yapabildim,İnşallah devamı da gelir,
O arkadaşa da Maşallah,Allah yardımcısı olsun

Tebrik ederim.. Allah baska dert tasa vermesin ins.. Darisi tüm egzersizcilere ins :97:

valla supersın inşallah kolay yenersın baksana dort cm yapabılmıssın bende bugun basladım ama hıc yapamadım bi cm bıle yapaamadım

aa eğer parmak soktuysan gitmene gerek yok bence daha doğrusu şöyleki, mesela biri vaji olduğunu sanarak ilişkiye giremezken girişte fiziksel sorun olduğu için giremediğini muayenede öğreniyor, yani tercih senin yine de bir yanma falan olmadıysa daha ileride de gidebilirsin bence...ve eğer kabul edersende geri göndermek şartıyla benim çalıştığım 3 boy dilatörü gönderebilirim benim cvplarıma bakarsan resimleri var=) hijyen açısındanda yıkanabilen pürüzsüz plastikler bana da başkası göndermişti sadece en küçüğü dr.dan kendim getirmiştim.bunlar benim işimi kolaylaştırdı ve hızlandırdı, ben fazla hassastımda

aparatı nerden edinebilirim?

Eger parmakla devam ederim diyosan ozaman aparata gerek yok canim.. orta parmaktan sonra iki parmak, iki parmak rahat olunca iki parmak makas.. sonra 3 parmaga geçersin tabi buna bazen doktor gerek duymuyo.. 3 parmaga geçmeden es 1 parmak yapiyosun , es 2 parmak eger es 2 parmak rahat yapiyosan 3 parmaga gerek kalmadan deneme yapabilirsin.. Bu birazda sana bagli..
Ama bazilari iki parmaga kdar çalistilar.. sonra mum alip peçeteyle sardilar sonra streçleyip prez. geçirdiler.. bu sekilde 10 cm hazirlayabilirsin mesela kendine.. 10 cm yapinca p..s çok çok rahat yaprsin cnm

valla supersın inşallah kolay yenersın baksana dort cm yapabılmıssın bende bugun basladım ama hıc yapamadım bi cm bıle yapaamadım

parmak mı deniyorsun? eğer parmaksa aparat hazırla olabildiğince pürüzsüz olsun pes etme bak bu akşam biri peşpeşe penis boyutuna geldi ama düngece ağlamaktan konuşamıyordu, nefes nefes nefes ve ne sokuyorsan aşağı doğru sokmaya çalış düz değil

peki bu aparatı ne ile hazırlarsam bnm ıcın daha kolay olur cnm.serçe parmagımı denedım ama olmadı hıc sokamadım bıde asagı dogrumu ıtılmesı gerekıo ben bılmıorum hıc zaten dogru duzgun acılmadı bnmkı yön fılan goremedım bıde soyle dusundum az bı parmak denıyım aparattan önce bakıyım bı ucunu bıle sokabılırmıyım dıe ama yok cok gerıdeım ben nabcam bılmıorum

bende mi var bi aptallık deli oldum oturdum duusunuorum ben nasıl o kadar uzun boylu bısı sokabılırım dıe aklım almıo aklım alıo da kotu oluorum ıste Allah m cıldırcam boyle yazarken hemen yapabılırım sanıorum bı aska gelıorum acıorum denıorumm olmuo

şimdi bunu dene burundan nefes al ve ağızdan ver biraz derinden olsun ve vajinin nefes verirken nasıl açıldığını hisset orayla bağlantısını algıla önce ve karşına ayna al lütfen ben bu forumu ilk bulduğumda yapabildğim ilk ve tek şey buydu ve ilk defa vajina deliğini görmüştüm ondan önce daha yukarı ittirmeye çalışıyormuşum hep neyse, ayna bacaklarının arasında olup sen hafif yatarcasına arkana bir destek al ve dediğim gibi nefesle vajinanı incele, özellikle nefes verirken çişini yaparcasına ıkın, ozaman vajina girişinin açıldığını göreceksin. belki egzersizlerine de orası açıkken sokmayı başarırsan daha kolay duyarsızlaştırarak ilerleyebilirsin. ben aparatla çalışamamıştım bu benim fazla nazımdan ve tembelliğimden kaynaklanıyor dilatörler sayesinde kolaylaştı ve hızlandı işim.senden önce benbence idi sanırım ona yazdım gönderebilirim die ama cvp yazmazsa sana gönderebilirim bana geri göndermek şartıyla çünkü onlarla daha kimbilir kaç vajili yener=)

ayrıca bu durumun ilerisi gerisi yok bak azönce yazdıklarımı oku benim bir çekirgem dün ilk defa egzersiz yapacaktı (ona da dilatör temin ettik sağolsun gönderenden)ve ilk genşliği 7, 9,11 cm şeklinde idi, kız dünakşam sokamadı sinirleri bozuldu haliyle ağlama krizlerine girdi ama buakşam evde uçuşuyorlarsevinçten çünkü peşpeşe 3ünü de soktu yani şuan penis deneyebilir heran 1 gecede geldiği seviye bu=)

Son düzenleme:

canım sanki parmakla devam edebilirim gibi geliyo,aparat daha zor gibi geliyo,biraz ilerleyincede p....s denemesi yapar biraz da öyle ilerlerim diye düşünüyorum

Hemen umutsuzluga kapilma.. Bunlari hepimiz yasadik.. Bugünlük ara ver.. toparlan önce rahatla..bu arada düz itmiceksin canim asagi dogru.. popoya dogru yani..
Bugün olmadiysa yarin olcak.. yeterki pes etme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…