Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

dur luffen bıraz daha kal soyledıklerını denemek ıstıorum tekrardan belkı olur ufak bı gelısmede olsa bu aksam bana buyuk guc olcak ben bır yıldır evlıyım ama son uc gundur yenmek ıstedım ondan oncesı hıkayeydı neyse denemek istıorum dua et cnm bana

sanırım oldu dedıgın gıbı yaptım gordum delıgı dogru gorduysem tabi ben bugun jel aradaım bulamadım aksam saati cıkmıstım jelımde yok kuzum yarın alcamda jelsız denesem accırmı üstelik reglımde bıtmemıs sankı cok becerıomusum gıbı acele edıorum bıde

buradayım merak etme ben 2 yıl aşamadım ve senin dediğin gibi yenmeye de hiç uğraşmadım hep korktum amaaa inan buyüzden mi 2 yılım gitmiş diye şimdi kafamı nereye vursam az sana özelden msn yazayım mı özel takibe alırsam kaçısın yok ama ona göre=))))

=)) kara bir delik göreceksin hihihi işte orası giriş ama yönüde popoya doğru yani aşağı doğru giriyor, parmak sokmayı deneyeceksen kuru kuru deneme he eşinle önsevişme yapıp kendin ıslanabilirsen dene ama regl bitiminden sonraki 3 4 gün kaslar daha gevşek ve açık oluyormuş bunu değerlendir derim bu günleri yabana atma

yuppi cok sevındım ya varya belkı cok basıt gelcek ama sonunda acıldıgını ggordum bişi soylıyım mı saat dokuzdan ona kadar baktım nefes aldım verdım elımle acmaya calıstım ama gorememıstım süper oldu bu parmak sokmayı denemedım ama gormek sevındırdı benı demek kı acılan bısı var orada tmm bunu bılıodum ama bynım ıkna olmuodu herhalde gorunce rahatladım tatlım Allah razı olsun derin nefesle görülüo demekkı akıl edememıstım tabıkıde msn yazarsan sevınırım tapikede alabılırsın beni kacmak deıl kurtulmak ıstıorum bende:):)çok çok çok mersi valla sokamasamda bısı moral oldu bea cunku dıodumkı kendı kendıme bı saat oturdum delıgı bıle goremedım becereksızın onde gıdenıyım demıstım

=) basit birşey olur mu emin ol ben oraya dokunamazken aynı delikten işediğimizi sanıyordum taki birgün dokunup dudaklarını geri çekerek İdrar deliğini görene dek=))) ve eşimle de denerken hep o dudakların arasına ittirmeye çalışıyordum=)) halbuki orayala alakası yokmuş ayy şimdi aklıma geliyordaa adama ne bağırırdım en son popoma sokacan die, gönderiyorum özeline adresimi ekle

Bu msj m elvana agliyorum desem inanirmisin bilmem ama cok duygulandim elim ayagm bosaldi sukurler olsun rabbime ben ilk kez sahit oluyorum heyecanimi bagisla ne desem ne yazsam o kadar mutluyumki umut oldun bana basardim cigligni gorunce sanki ben yenmiscesine sevindim cok mutlu oldum elvan ne mutlu sanaa darisi bizim basimiza n diimki yeni gelinbizim memlekette teze gelin derler gozun aydin teze gelin guzel gelin banada bizede dua et nolur nolur birakma emi yendim die destek ol bize tekrar tebrikler kutluyorum opuyorum opuyorum

tamam cnm tesk ettım ben sımdılık cıkıorum yardımların ıcın saol Allah a emanet ol

Birakirmiyim canim Allah korusun gücüm yettigince burdayim.. Senin basardim yazisini görünce hissettigin o heycani anlayabiliyorum.. bende her basardim yazisiyla karsilastigimda atlayip zipliyodum sevinçten sanki kendim yenmiscesine.. Dahada cesaretleniyodum herkes yapiyo bende yaparim diye.. :)
çok sagol canim hepiniz dualarimdasiniz bende seni öpüyorum

Kızlar buarada bazılarını msn den falan takip ediyoruz diye yanlış anlamayın isteyen herkese birebir bıkmadan usanmadan yardımcı oluyor aşan ve tecrübeli arkadaşlar ama arada kişiye özel telkinler kaçmasın diye ben şahsen msn den ve telden takip ediyorum, ayrıca daha hızlı oluyor=)

burası sayesınde yenmene cok sevındım
gızlıce okuyanlara ışık olur yazın inşallah

egsersızde ılk gunumde delıgı gorunce cok heyecanlanmıstım jelımde yoktu oyle denemıstım serce parmagınla bır dene ıstersen cesaret gelsın dıye
ama yarın muhakkak jel al canım ve pre.. yada amelıyat eldıvenı hıjyen acısından

öncelıkle cok gecmıs olsun hem vajılı olup hem agrılı ılıskı zor ve ıkısınıde yenmıssın cıfte tebrıkler
özelden sana sorularım olucak canım umarım yardımcı olursun ..

tabi yardımcı olurum.ama şöyle bi sorun var özelden mesaj yollayabilmem için 100 tane mesaj mı yollamam gerekiyor??sorunuza cevap verdim ama mesajı yollamayı başaramadım bi türlü.nasıl yollayacam aşamasını söylerseniz sevinirim

uzunluk en son takacagin sey olsun. hiii 4cm sonrasi uzay boslugu sanki ve o kisimda sag sol yapiosun degmio sanki biseye. balon benzetmesini hatirlatalim. evet ayni balon, zaten problem de balonun agzi. ama ayni balon gibi elastik. oraya bir parmak da sokabilirsin, iki parmak da, ve mum da, dilatör de, ve penis de.

yani ben her daim bir tasarim hatasi görüyordum, simdi anliyorum ki tasarim mucizesi!

Ya kizlar vajizmde bugundur bi agri var zonkluyo surekli.. ust uste corap giydim dikkat ediyorum.. nedeni nedir ya :44:nezamana gecer nekadar suruyo bu.. yada herkeste oldumu yenince

kızlar beni tanıyanlar vardır.ben hamile kaldım ama su çiçeği riski var.diyeceğim o ki vaji.den çok çektim şimdi bu çıktı. vajinusmus egzersizi yaparken gebelik öncesi taramalarınızı da halledin.aşı olmanız gerekiyorsa olun bu sürede.değerlendirin.su çiçeği,kızamık vs. olmamışlarda aşıyı doktora sorsunlar...uyarmak istedim

Son düzenleme:

Geçmiş olsun cnm ben de dün gece yendim, çok mutluyum..
Kontrollere gerek yok dıyordum ben hamilelik öncesi..
Kızamık vs ıcın mıs, bunun olma ıhtımalı binde 1 dir diyordum..
Yanılıyor muyum?
Su çiçeği nedne oldun ki, birinden mi bulaştı?

Kııııızlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr.........................
Uyanın uyanın.............................
Dün gece, o duvar var ya hani geçit vermeyen;
onu aştım, başardımmmmmmmmm..........................................

Hem de egzersizsiz yaptım bu işi..

Bu siteye müteşekkirim...........
Yaklasık 2 hafta önce girdim ve bu sürecte iki deneme yapabıldım..
İlki siteye girdikten sanırım 2 gün sonraydı ve sizlerden okudugum bilgilerle kafamı rahatlattım..
P... baş kısmını alabilmiştim ama sonra yaklasık 1 hafta agrım oldu...
Sonra 3-4 gun de yıne agrır dıye korkumdan deneymedim.

Dün tekrar denedıgımızde olduuu...
Evet çok yandı, acıdı..
Ama olduktan sonra bu kadarcık mı dedım evet ben de..........
Yanma hıssı devam ettı ama olsun, bu baslangıc...
2 kez denedik.. 2.si daha kolay oldu..

3. yu de denıcektık ama benım heyecandan tansıyonum dustu, devam edemedik..

Olley..

Belit te o ısıklı yazılardan ıstıyorum bır suru, hadı uyan Belit....

Kızlarrr.............

1,5 yıllık kabus ve soru ısaretlerı bıttı..........

Rabbim herkese
bu dertten kurtulöayı nasip etsin..
Kurtulanlara bir an önce alışmayı ve
istedikleri vakitte bir hayırlı bebiş nasip etsin...

Aminn..............................

(Sela nerde acaba, dua etti kesino yine ve kesin tutturdu bu sefer de... )

:))))

Ya kizlar vajizmde bugundur bi agri var zonkluyo surekli.. ust uste corap giydim dikkat ediyorum.. nedeni nedir ya :44:nezamana gecer nekadar suruyo bu.. yada herkeste oldumu yenince

Elvancım bırden cok zorladıgın ıcın olmustur.
Ben de ilk p.. başı girişinde yaşadım, 3-4 gün şiddetli, 2-3 gun de hafıf olmak uzere 1 haftayı bulabılıyor..
Geçmiş olsun.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…