- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #105.461
şimdi bunu dene burundan nefes al ve ağızdan ver biraz derinden olsun ve vajinin nefes verirken nasıl açıldığını hisset orayla bağlantısını algıla önce ve karşına ayna al lütfen ben bu forumu ilk bulduğumda yapabildğim ilk ve tek şey buydu ve ilk defa vajina deliğini görmüştüm ondan önce daha yukarı ittirmeye çalışıyormuşum hep neyse, ayna bacaklarının arasında olup sen hafif yatarcasına arkana bir destek al ve dediğim gibi nefesle vajinanı incele, özellikle nefes verirken çişini yaparcasına ıkın, ozaman vajina girişinin açıldığını göreceksin. belki egzersizlerine de orası açıkken sokmayı başarırsan daha kolay duyarsızlaştırarak ilerleyebilirsin. ben aparatla çalışamamıştım bu benim fazla nazımdan ve tembelliğimden kaynaklanıyor dilatörler sayesinde kolaylaştı ve hızlandı işim.senden önce benbence idi sanırım ona yazdım gönderebilirim die ama cvp yazmazsa sana gönderebilirim bana geri göndermek şartıyla çünkü onlarla daha kimbilir kaç vajili yener=)
buradayım merak etme ben 2 yıl aşamadım ve senin dediğin gibi yenmeye de hiç uğraşmadım hep korktum amaaa inan buyüzden mi 2 yılım gitmiş diye şimdi kafamı nereye vursam az sana özelden msn yazayım mı özel takibe alırsam kaçısın yok ama ona göre=))))dur luffen bıraz daha kal soyledıklerını denemek ıstıorum tekrardan belkı olur ufak bı gelısmede olsa bu aksam bana buyuk guc olcak ben bır yıldır evlıyım ama son uc gundur yenmek ıstedım ondan oncesı hıkayeydı neyse denemek istıorum dua et cnm bana
sanırım oldu dedıgın gıbı yaptım gordum delıgı dogru gorduysem tabi ben bugun jel aradaım bulamadım aksam saati cıkmıstım jelımde yok kuzum yarın alcamda jelsız denesem accırmı üstelik reglımde bıtmemıs sankı cok becerıomusum gıbı acele edıorum bıde
buradayım merak etme ben 2 yıl aşamadım ve senin dediğin gibi yenmeye de hiç uğraşmadım hep korktum amaaa inan buyüzden mi 2 yılım gitmiş diye şimdi kafamı nereye vursam az sana özelden msn yazayım mı özel takibe alırsam kaçısın yok ama ona göre=))))
yuppi cok sevındım ya varya belkı cok basıt gelcek ama sonunda acıldıgını ggordum bişi soylıyım mı saat dokuzdan ona kadar baktım nefes aldım verdım elımle acmaya calıstım ama gorememıstım süper oldu bu parmak sokmayı denemedım ama gormek sevındırdı benı demek kı acılan bısı var orada tmm bunu bılıodum ama bynım ıkna olmuodu herhalde gorunce rahatladım tatlım Allah razı olsun derin nefesle görülüo demekkı akıl edememıstım tabıkıde msn yazarsan sevınırım tapikede alabılırsın beni kacmak deıl kurtulmak ıstıorum bende:):)çok çok çok mersi valla sokamasamda bısı moral oldu bea cunku dıodumkı kendı kendıme bı saat oturdum delıgı bıle goremedım becereksızın onde gıdenıyım demıstım
=) basit birşey olur mu emin ol ben oraya dokunamazken aynı delikten işediğimizi sanıyordum taki birgün dokunup dudaklarını geri çekerek İdrar deliğini görene dek=))) ve eşimle de denerken hep o dudakların arasına ittirmeye çalışıyordum=)) halbuki orayala alakası yokmuş ayy şimdi aklıma geliyordaa adama ne bağırırdım en son popoma sokacan die, gönderiyorum özeline adresimi ekle
Bu msj m elvana agliyorum desem inanirmisin bilmem ama cok duygulandim elim ayagm bosaldi sukurler olsun rabbime ben ilk kez sahit oluyorum heyecanimi bagisla ne desem ne yazsam o kadar mutluyumki umut oldun bana basardim cigligni gorunce sanki ben yenmiscesine sevindim cok mutlu oldum elvan ne mutlu sanaa darisi bizim basimiza n diimki yeni gelinbizim memlekette teze gelin derler gozun aydin teze gelin guzel gelin banada bizede dua et nolur nolur birakma emi yendim die destek ol bize tekrar tebrikler kutluyorum opuyorum opuyorum
Slm..bende burada yazılan mesajları okuyup okuyup bi türlü cesaret edip de buraya yazamayanlardandım...Ta ki burdaki arkadaşların yazdığı mumla yaptıkları egzersizleri deneyene kadar..Ben de başardım şimdi çok mutluyuz eşimle çok şükür..Hiç zor değil ağrı acı vs. aslaaaaaaaaaa yooooooooooooook..kafanızda bitirmeniz gerek herşeyi.ben yaptıysam samimi söylüyorum herkes yapar..3 yıllık kabus sona erdi.....darısı herkesin başına inşallah...
sanırım oldu dedıgın gıbı yaptım gordum delıgı dogru gorduysem tabi ben bugun jel aradaım bulamadım aksam saati cıkmıstım jelımde yok kuzum yarın alcamda jelsız denesem accırmı üstelik reglımde bıtmemıs sankı cok becerıomusum gıbı acele edıorum bıde
öncelıkle cok gecmıs olsun hem vajılı olup hem agrılı ılıskı zor ve ıkısınıde yenmıssın cıfte tebrıkler
özelden sana sorularım olucak canım umarım yardımcı olursun ..
bende mi var bi aptallık deli oldum oturdum duusunuorum ben nasıl o kadar uzun boylu bısı sokabılırım dıe aklım almıo aklım alıo da kotu oluorum ıste Allah m cıldırcam boyle yazarken hemen yapabılırım sanıorum bı aska gelıorum acıorum denıorumm olmuo
kızlar beni tanıyanlar vardır.ben hamile kaldım ama su çiçeği riski var.diyeceğim o ki vaji.den çok çektim şimdi bu çıktı. vajinusmus egzersizi yaparken gebelik öncesi taramalarınızı da halledin.aşı olmanız gerekiyorsa olun bu sürede.değerlendirin.su çiçeği,kızamık vs. olmamışlarda aşıyı doktora sorsunlar...uyarmak istedim
Ya kizlar vajizmde bugundur bi agri var zonkluyo surekli.. ust uste corap giydim dikkat ediyorum.. nedeni nedir ya :44:nezamana gecer nekadar suruyo bu.. yada herkeste oldumu yenince
Elvan tebrik ederim çok güzel anlatmışsın yazını çok beğendim,bir daha sıkıntı yaşamaman dileğiyle....darısı bize....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?