- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #105.661
anladım elvancım valla cok fena durumdayım deliği buldum tmm ama sokmaya gelınce yok jelde surdum sela özelden mesaj atmıs tum dedıklerını yaptım ama sokamıorum nolcak boyle nabcam ben
anladım elvancım valla cok fena durumdayım deliği buldum tmm ama sokmaya gelınce yok jelde surdum sela özelden mesaj atmıs tum dedıklerını yaptım ama sokamıorum nolcak boyle nabcam ben
canım pes etme oncevajı etrafında daıreler cız sonra vajıye degdır ve beklet derın nefes al verırken hafıf hafıf ıtmeye calıs kucuckuk kulak cubugundan hıc zarar gelmez korkma cnm canın acımıcak
oyle yaptım daıre cızer gıbı yaptım ama bacaklarımda kasılma hıssettım ıcıne sokmayı ıstedım ama ıtemedım bıle pes etmıyım dıorum ama nerden evlndım ya cok zor sinirlerim bozuldu valla dayanamıorum
dur dur sakın ol ben 2 gun ugrastım kulak cubugu alabılmek ıcın aldıktan sonra cıkarmak ıstemıyo ınsan
rahatla oraya degdır ve ve kendını rahat bırak yavas yavas ıt
bunda sınır bozucu bırsey yok canım hepımız senın gıbıydık
hepımız oyle basladık yapacaksın allahınıznıyle hıc merak etme
inşallah az bısı yapabılseydım bugun rahatlardımda boyle olunca üzülüo insan kulak cubugun dık tutarak mı hafıf egıkmı yapıoruz sokmaya calısırken
dur dur sakın ol ben 2 gun ugrastım kulak cubugu alabılmek ıcın aldıktan sonra cıkarmak ıstemıyo ınsan
rahatla oraya degdır ve ve kendını rahat bırak yavas yavas ıt
bunda sınır bozucu bırsey yok canım hepımız senın gıbıydık
hepımız oyle basladık yapacaksın allahınıznıyle hıc merak etme
inşallah az bısı yapabılseydım bugun rahatlardımda boyle olunca üzülüo insan kulak cubugun dık tutarak mı hafıf egıkmı yapıoruz sokmaya calısırken
yaparsın ınsalah
bak ben egzersızlerımı soyle yapıyordum;
yerde yarı oturur poz da bır ayagım orta sehpada otekı koltukta boylece ıstesemde kasamıyordum ayagımı hıc ındırmıyordum ve cok rahat edıyordum eger oyle bır ortamın varsa dene ben o sekılde yendım
bıraz egık tut cubugu canım
yaparsın ınsalah
bak ben egzersızlerımı soyle yapıyordum;
yerde yarı oturur poz da bır ayagım orta sehpada otekı koltukta boylece ıstesemde kasamıyordum ayagımı hıc ındırmıyordum ve cok rahat edıyordum eger oyle bır ortamın varsa dene ben o sekılde yendım
bıraz egık tut cubugu canım
kasılmak deıgılde bacaklarımı kapatmıorum ama bacaklarımdan bı heycan alıo nefesıım kesılck sankı ole sanıorum ve korkuorum
hey dogrumu yaptım acaba az once sana yazdıktan sonra hemen denedım kulak cubugunuhafif egık tuttum delıgın basından gırer gıbı oldu sankı yanı sonra tekrar kapandı ıtsem gıdıcek gıbıydı ama pamuk kısmı gırdı sanırım gozukmedı cunku jelden dolayı ıcerı kayıyo olabılırmı
tekrar denedım teekrar oldu yanı gırebılıo ıcerı ama o kadar itemedım yanı ne bılıyım buradan destek alıorum ya ıkı denıorum hemen donuorum buraya amaneyn bıraz yaptım sımdı ıtmesı var dımı soktum ama ıtemedım bunuda yapmam lazım dımı
canım pes etme oncevajı etrafında daıreler cız sonra vajıye degdır ve beklet derın nefes al verırken hafıf hafıf ıtmeye calıs kucuckuk kulak cubugundan hıc zarar gelmez korkma cnm canın acımıcak
slm canım nhbr
nasılsın
kulak cubugunun yuzde yırmı beşi tmmm harbi sokabıldım acımadı ıtmedım bıle oyle hızlıca yavas yavas zaten kendı kayıyo asagı dogru acı hıssetmedım kanda olmadı daha ılerı gırmem gerekır demı acımıo ama korkum gecmedı hala.hatta ıcınde bekleettım bıraz bı ıkı kas gevset yaptım dogrumu gıdıorum arkadaslar
saol cnm ben yııym sen nasılsın
Kııııızlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr.........................
Uyanın uyanın.............................
Dün gece, o duvar var ya hani geçit vermeyen;
onu aştım, başardımmmmmmmmm..........................................
Hem de egzersizsiz yaptım bu işi..
Bu siteye müteşekkirim...........
Yaklasık 2 hafta önce girdim ve bu sürecte iki deneme yapabıldım..
İlki siteye girdikten sanırım 2 gün sonraydı ve sizlerden okudugum bilgilerle kafamı rahatlattım..
P... baş kısmını alabilmiştim ama sonra yaklasık 1 hafta agrım oldu...
Sonra 3-4 gun de yıne agrır dıye korkumdan deneymedim.
Dün tekrar denedıgımızde olduuu...
Evet çok yandı, acıdı..
Ama olduktan sonra bu kadarcık mı dedım evet ben de..........
Yanma hıssı devam ettı ama olsun, bu baslangıc...
2 kez denedik.. 2.si daha kolay oldu..
3. yu de denıcektık ama benım heyecandan tansıyonum dustu, devam edemedik..
Olley..
Belit te o ısıklı yazılardan ıstıyorum bır suru, hadı uyan Belit....
Kızlarrr.............
1,5 yıllık kabus ve soru ısaretlerı bıttı..........
Rabbim herkese
bu dertten kurtulöayı nasip etsin..
Kurtulanlara bir an önce alışmayı ve
istedikleri vakitte bir hayırlı bebiş nasip etsin...
Aminn..............................
(Sela nerde acaba, dua etti kesino yine ve kesin tutturdu bu sefer de... )
:))))
gonderdım canım ..siz en iyisi özelden mail adresinizi atın.ben oradan cevaplarıgörüşmek üzere gulsevdam
Anladim canim.. peki beklemekmi gerekir geçmesini.. yoksa deneme yapilabilirmi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?