Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

anladım elvancım valla cok fena durumdayım deliği buldum tmm ama sokmaya gelınce yok jelde surdum sela özelden mesaj atmıs tum dedıklerını yaptım ama sokamıorum nolcak boyle nabcam ben

canım pes etme oncevajı etrafında daıreler cız sonra vajıye degdır ve beklet derın nefes al verırken hafıf hafıf ıtmeye calıs kucuckuk kulak cubugundan hıc zarar gelmez korkma cnm canın acımıcak

anladım elvancım valla cok fena durumdayım deliği buldum tmm ama sokmaya gelınce yok jelde surdum sela özelden mesaj atmıs tum dedıklerını yaptım ama sokamıorum nolcak boyle nabcam ben

Kulak çubugumu yapacaksin? Sakin ol önce.. deligi gördüysen istersen yari oturur sekilde otur..

önce derin nefes alip vererek rahatla.. sonra sadece ucunu yerlestir girise.. çok az bisey girdir içine.. görceksin aci yok.. bekle ileri gitme.. rahatladiktan sonra biraz daha ilerle.. bak bumuydu diceksin gerçekten!! Biraz cesaret :) yapabilirsin :)

canım pes etme oncevajı etrafında daıreler cız sonra vajıye degdır ve beklet derın nefes al verırken hafıf hafıf ıtmeye calıs kucuckuk kulak cubugundan hıc zarar gelmez korkma cnm canın acımıcak

oyle yaptım daıre cızer gıbı yaptım ama bacaklarımda kasılma hıssettım ıcıne sokmayı ıstedım ama ıtemedım bıle pes etmıyım dıorum ama nerden evlndım ya cok zor sinirlerim bozuldu valla dayanamıorum

dur dur sakın ol ben 2 gun ugrastım kulak cubugu alabılmek ıcın aldıktan sonra cıkarmak ıstemıyo ınsan

rahatla oraya degdır ve ve kendını rahat bırak yavas yavas ıt

bunda sınır bozucu bırsey yok canım hepımız senın gıbıydık
hepımız oyle basladık yapacaksın allahınıznıyle hıc merak etme

hey dogrumu yaptım acaba az once sana yazdıktan sonra hemen denedım kulak cubugunuhafif egık tuttum delıgın basından gırer gıbı oldu sankı yanı sonra tekrar kapandı ıtsem gıdıcek gıbıydı ama pamuk kısmı gırdı sanırım gozukmedı cunku jelden dolayı ıcerı kayıyo olabılırmı

tekrar denedım teekrar oldu yanı gırebılıo ıcerı ama o kadar itemedım yanı ne bılıyım buradan destek alıorum ya ıkı denıorum hemen donuorum buraya amaneyn bıraz yaptım sımdı ıtmesı var dımı soktum ama ıtemedım bunuda yapmam lazım dımı

evet evet evet aynen oyleee:) sakın cıkarma devam et

bekletsakın cıkarma sakın ol yavas yavas ıt emınım bırsey hıssetmıyorsun

tmm aldım cevabımı o zaman o sekılde oraya koyım az dursun gozum alıssın sobnrada ıterım ya acı oluomu ıterken
bı de sureklı jel suryımı ne kadar kaygan olursa o kadar kolay mı olur acaba

kulak cubugunun yuzde yırmı beşi tmmm harbi sokabıldım acımadı ıtmedım bıle oyle hızlıca yavas yavas zaten kendı kayıyo asagı dogru acı hıssetmedım kanda olmadı daha ılerı gırmem gerekır demı acımıo ama korkum gecmedı hala.hatta ıcınde bekleettım bıraz bı ıkı kas gevset yaptım dogrumu gıdıorum arkadaslar

korkma tatlım ayrıca kulak çubuğunda yön bulmakta zorlanıyorsan serçe parmağınla dene ıyyy böögghh filan deme ben çıplak elimle yapmıştım egzersizlerimi.. mesela elvan kulak çubuğunu alamamıştı başta sonra serçe parmak önerdik aldı hemencikk.. bir de acı kan filan olmaz 1 parmakta korkma.. eğer çok kasıldıysan nefes egzersizi yap her yerini kas sonra verirken 3e kadar say rahatla.. hadi hadiii bunu alınca bak nasıl ilerleyeceksin inanamıcaksın yaptıklarına..

Aferin kız , Allah başka dert vermesin, tebrik ederim :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…