Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya kızlar kfamda saçma sorular var dun gece eşlı parmk denemesı yaparkn eşime dedım kı hya bırdaha cıkmszsa içimde eşim gulmkten kendınden gectıı bu korku nerden geldı bana saçmalıyorum dımı
canım olurmu hıc :) rahat ol vajı zatı kendı ıtıyor sen cıkarmasan bıle :)

canım ben pre.. ılede onsuzda yaptım farketmıyor kullanımı rahat ol pre kullanmada ..

selam kızlar ben bi şey danışmak istiyorum,reglim bittikten sonra egzersizlere hemen başlamam sorun olur mu?

nıye olsun kı canım regl bıtıp temızlendıgınde egsersızıne baslıyabılırsın ..

teşekkürler canım pre.. rahatmış kullanımı ben de hapı bıraktım artık almıcam bir daha...

Kızlarrr buara ben hiç egzersizci görmüyorummm ???? he okuyup kendi başınıza çalışıyorsanız ne ala, ama okuyup okuyup kaçıyorsanız daha sonra kafanızı vuracak yer ararsınız benden demesi=)))

Of yaaa Ben napicam ozaman Banada bi akil verin.. dün bende oturdum bu konuyu düsündüm internetten arastirdim zararlari bi hayli..

kızlar haplar öcü değil. bu kadar kendinizi korkutmayın. nette yazan her şey doğru değil. burda kullanıp memnun kalmayanlara diyeceğim yok ama doktorlar çok güvenilir buluyor ve tavsiye ediyorlar hapları. yalnız herkesin bünyesine uygun olanı doktoruyla belirlemesi gerek. kafanıza göre gidip almamalısınız. bence hap kullandığınız için şanslısınız bile, bende pıhtılaşma sorunu olduğu için kullanamıyorum. eşim korunacaktı, denemeleri hep öyle yaptık ama en sonunda prezervatif de kabahatli oldu, baktım yenemiyoruz, tamam bırak dedim. başardığımız denemelerde hiç kullanmadı, boşalmadı sadece, bu şekilde korunmuş olduk. aslında kullansa ben daha rahat edeceğim, aklım hamilelik korkusunda olmayacak, hem de ilişki tamamlanmış olacak. ama alışana kadar dayanıyorum ne yapayım. hap kullansam böyle iki arada bir derede kalmazdım hiç olmazsa (((

çok da hevesli değilim hap içmeye, hormon sonuçta ama bir ara hamilelik korkum yüzünden vajinismus olduğumu düşünüyordum ben. ondan eşime çok ısrar ettim illa korun diye. benim fikrim de bu yönde, her şeyi doktora danışmak lazım canlarım.

Canim bende biraz acik yazicam simdiden ozur dilerimm
pre.. zaten sertlik tam anlamiyla saglandiktan sonra takiliyor.
Sertlige neden sorun olsun ki:44:

adamın kafasında sorun varsa her şeye sebep prezervatif oluyor!!!! benimki de aynı elvanınki gibi. mızmız. onu takana kadar sertliği gidiyo, kabahati de ona buluyodu. önceki mesajımda anlattım işte... nazlı anaaam nazlı bunlaaaaaaaarrr

Kizlar ya bisey sormak istiyorum..bu korunma olayiyla ilgili..ben hap kullaniyorum..daha yeni yendim hemen bebis istemiyorum...ama hapta kilomu aldirdi nee...p...fe donmek istiyorum...oda acitir diye korkuyorum..kullanan varmi nasil rahatmi...ustune jel surulebilirmi...napmaliyim bi akil verin bana lutfen sirdaslarim...canlarimm...

kizlar ne var ne yok napiyorsunuzz? ben demin 5.denememi de yapmis bulunmaktayimmm cok sükürrrrrrrrrrrr... ohh icim her gecen gün dahada rahatliyor cok sükür Allah'imaaa... bunca zaman nie ertelemisiz bu hastaligii yaaa... kimse kalmasin bu hastalikla ugrasannn egzersizlere son hiz devammmm...

merhaba
bende bu hastalıgı 4 ay once yendım ancak hala kayganlaştırıcı olmadan yapamıyorum bunu basaran arkadaşlara soruyorum kayganlaştırıcıyı zamanla bıraktılarmı ne kadar zaman sonra bıraktılar

ılk 1 2 ay esım pre.. sucladı onun yuzunden sertlesme olmuyormus falan
ama bır omur kadın korunamıcagına gore donem donem eslerde korunmalı buna alısmalısın dıyıp tatlılıkla pre.. ye alıstırdım
yenı yenen arkadaslar eslerınıze bu konuda azcık sabır cok kızdıgınızda sız vajılıyken onlar beklıyordu dıye kendınızı avutun :)
alıstıkca pre.. ye sertlık sorunu kalmıcak ..

pre.. acıtır mı ? ne alaka canım o konuda rahat ol aksıne kayganlastırıcı etkılı onlar ama onerım kesınlıkle ince elite durex
okeyın kılerden hıc memnun kalmadık durex daha rahat ve ınce kesınlıkle ve pre .. ustune kayganlastırıcı tabıkı olur ben yle kullansım jelı bugune kadar..

Nebiliyim yeni yendim ya sanki onu takinca zor girecek gibi geliyo ondan hap kullaniyorum suan.p...fe gecmek cok istiyorum.rahatmi cidden...bide su kayganlastiriciyi birakabilsem..heo kuruyum ben..ondsn korkuyorum p...fden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…