- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #105.681
korkma tatlım ayrıca kulak çubuğunda yön bulmakta zorlanıyorsan serçe parmağınla dene ıyyy böögghh filan deme ben çıplak elimle yapmıştım egzersizlerimi.. mesela elvan kulak çubuğunu alamamıştı başta sonra serçe parmak önerdik aldı hemencikk.. bir de acı kan filan olmaz 1 parmakta korkma.. eğer çok kasıldıysan nefes egzersizi yap her yerini kas sonra verirken 3e kadar say rahatla.. hadi hadiii bunu alınca bak nasıl ilerleyeceksin inanamıcaksın yaptıklarına..[/QUOT
bıraz rahatım ıyıyım sımdı kulak cubugu ıle yapabılıorum ama parmak erken daha yarın allık fırcasıyla denerım:):)bana dua edermısınız
korkma tatlım ayrıca kulak çubuğunda yön bulmakta zorlanıyorsan serçe parmağınla dene ıyyy böögghh filan deme ben çıplak elimle yapmıştım egzersizlerimi.. mesela elvan kulak çubuğunu alamamıştı başta sonra serçe parmak önerdik aldı hemencikk.. bir de acı kan filan olmaz 1 parmakta korkma.. eğer çok kasıldıysan nefes egzersizi yap her yerini kas sonra verirken 3e kadar say rahatla.. hadi hadiii bunu alınca bak nasıl ilerleyeceksin inanamıcaksın yaptıklarına..[/QUOT
bıraz rahatım ıyıyım sımdı kulak cubugu ıle yapabılıorum ama parmak erken daha yarın allık fırcasıyla denerım:):)bana dua edermısınız
gonderdım canım ..siz en iyisi özelden mail adresinizi atın.ben oradan cevaplarıgörüşmek üzere gulsevdam
Anladim canim.. peki beklemekmi gerekir geçmesini.. yoksa deneme yapilabilirmi..
canım olurmu hıc :) rahat ol vajı zatı kendı ıtıyor sen cıkarmasan bıle :)ya kızlar kfamda saçma sorular var dun gece eşlı parmk denemesı yaparkn eşime dedım kı hya bırdaha cıkmszsa içimdeeşim gulmkten kendınden gectıı bu korku nerden geldı bana saçmalıyorum dımı
canım ben pre.. ılede onsuzda yaptım farketmıyor kullanımı rahat ol pre kullanmada ..kızlar ben doktora giderken doktor doğum kontrol hapına başlatmıştı hamilelik olmasın diye prez...tif kullanmamızı istememişti. şimdi ben daha 2 deneme yaptım henüz biliyosunuz olcak mı olmayacakmı korkusu var alışamadım. benim sorum şu yarın eğer hapa devam etme kararı alırsam başlamam gerek tekrar hapa ama ben kararsızım pre...tif ile ilk, 2. denemelerini yapan var mı nasıl sizce rahat mı kullanımı ben yapamaz mıyım pre..tif le hapa 1 ay daha devam edeyim mii...
selam kızlar ben bi şey danışmak istiyorum,reglim bittikten sonra egzersizlere hemen başlamam sorun olur mu?
bu forumdaki herkkes dualardalar, merak etme sen üzerine düşeni yap sadecebıraz rahatım ıyıyım sımdı kulak cubugu ıle yapabılıorum ama parmak erken daha yarın allık fırcasıyla denerım:):)bana dua edermısınız
tabiki canım hep aklımdasınız dualarımdasınız Allah kolaylık versin tezz vakitte kurtarsın bu hastalıktan seni..
canım olurmu hıc :) rahat ol vajı zatı kendı ıtıyor sen cıkarmasan bıle :)
canım ben pre.. ılede onsuzda yaptım farketmıyor kullanımı rahat ol pre kullanmada ..
nıye olsun kı canım regl bıtıp temızlendıgınde egsersızıne baslıyabılırsın ..
Of yaaaBen napicam ozaman Banada bi akil verin.. dün bende oturdum bu konuyu düsündüm internetten arastirdim zararlari bi hayli..
gonderdım canım ..
sorunuzu cevapladım.mail adresinize yolladım.görüşmek üzere
Canim bende biraz acik yazicam simdiden ozur dilerimm
pre.. zaten sertlik tam anlamiyla saglandiktan sonra takiliyor.
Sertlige neden sorun olsun ki:44:
Sela sen ıyı bı kızsın
bı beıs yap da mıllet anne neymıs gorsun
kiz çikmaz olurmu kendine gel .. Böyle umutsuz olmak yok.. ben 10 cmi aldigim zaman biraktigimda kendiliginden çikiyodu niye çikmasin.. Kayganlastirici kulaniyosunuz ama demi??
adamın kafasında sorun varsa her şeye sebep prezervatif oluyor!!!!benimki de aynı elvanınki gibi. mızmız. onu takana kadar sertliği gidiyo, kabahati de ona buluyodu. önceki mesajımda anlattım işte... nazlı anaaam nazlı bunlaaaaaaaarrr
Kizlar ya bisey sormak istiyorum..bu korunma olayiyla ilgili..ben hap kullaniyorum..daha yeni yendim hemen bebis istemiyorum...ama hapta kilomu aldirdi nee...p...fe donmek istiyorum...oda acitir diye korkuyorum..kullanan varmi nasil rahatmi...ustune jel surulebilirmi...napmaliyim bi akil verin bana lutfen sirdaslarim...canlarimm...
sorunuzu cevapladım.mail adresinize yolladım.görüşmek üzere
ılk 1 2 ay esım pre.. sucladı onun yuzunden sertlesme olmuyormus falan
ama bır omur kadın korunamıcagına gore donem donem eslerde korunmalı buna alısmalısın dıyıp tatlılıkla pre.. ye alıstırdım
yenı yenen arkadaslar eslerınıze bu konuda azcık sabır cok kızdıgınızda sız vajılıyken onlar beklıyordu dıye kendınızı avutun :)
alıstıkca pre.. ye sertlık sorunu kalmıcak ..
pre.. acıtır mı ? ne alaka canım o konuda rahat ol aksıne kayganlastırıcı etkılı onlar ama onerım kesınlıkle ince elite durex
okeyın kılerden hıc memnun kalmadık durex daha rahat ve ınce kesınlıkle ve pre .. ustune kayganlastırıcı tabıkı olur ben yle kullansım jelı bugune kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?