- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #105.701
kizlar ne var ne yok napiyorsunuzz? ben demin 5.denememi de yapmis bulunmaktayimmm cok sükürrrrrrrrrrrr...ohh icim her gecen gün dahada rahatliyor cok sükür Allah'imaaa... bunca zaman nie ertelemisiz bu hastaligii yaaa... kimse kalmasin bu hastalikla ugrasannn egzersizlere son hiz devammmm...
adamın kafasında sorun varsa her şeye sebep prezervatif oluyor!!!!benimki de aynı elvanınki gibi. mızmız. onu takana kadar sertliği gidiyo, kabahati de ona buluyodu. önceki mesajımda anlattım işte... nazlı anaaam nazlı bunlaaaaaaaarrr
ılk 1 2 ay esım pre.. sucladı onun yuzunden sertlesme olmuyormus falan
ama bır omur kadın korunamıcagına gore donem donem eslerde korunmalı buna alısmalısın dıyıp tatlılıkla pre.. ye alıstırdım
yenı yenen arkadaslar eslerınıze bu konuda azcık sabır cok kızdıgınızda sız vajılıyken onlar beklıyordu dıye kendınızı avutun :)
alıstıkca pre.. ye sertlık sorunu kalmıcak ..
pre.. acıtır mı ? ne alaka canım o konuda rahat ol aksıne kayganlastırıcı etkılı onlar ama onerım kesınlıkle ince elite durex
okeyın kılerden hıc memnun kalmadık durex daha rahat ve ınce kesınlıkle ve pre .. ustune kayganlastırıcı tabıkı olur ben yle kullansım jelı bugune kadar..
kizlar ne var ne yok napiyorsunuzz? ben demin 5.denememi de yapmis bulunmaktayimmm cok sükürrrrrrrrrrrr...ohh icim her gecen gün dahada rahatliyor cok sükür Allah'imaaa... bunca zaman nie ertelemisiz bu hastaligii yaaa... kimse kalmasin bu hastalikla ugrasannn egzersizlere son hiz devammmm...
merhaba arkadaşlar 1 yıl önce bende sizler gibi bu illetle mücadele ediyordum ki hatta vajinismus kadını hamile kalabilirmi die konu açmıştım görmüşsünüzdür. fakat artık böle bi sorunum yok çok şükür. sitenin birine yönlendirildim oraya üye olduktan sonra 1 haftada bu iş bitti ne çekmişim ya çok kolaymış meğer.hamile kaldım ve oğlum dünyaya geldi 3 buçuk aylık ve dünyalar benim oldu allah kimseye yaşatmasın. aksamadan yapılan egzersizlerle kesin çözüm...
kızlar beni tanıyanlar vardır.ben hamile kaldım ama su çiçeği riski var.diyeceğim o ki vaji.den çok çektim şimdi bu çıktı. vajinusmus egzersizi yaparken gebelik öncesi taramalarınızı da halledin.aşı olmanız gerekiyorsa olun bu sürede.değerlendirin.su çiçeği,kızamık vs. olmamışlarda aşıyı doktora sorsunlar...uyarmak istedim
Kııııızlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr.........................
Uyanın uyanın.............................
Dün gece, o duvar var ya hani geçit vermeyen;
onu aştım, başardımmmmmmmmm..........................................
Hem de egzersizsiz yaptım bu işi..
Bu siteye müteşekkirim...........
Yaklasık 2 hafta önce girdim ve bu sürecte iki deneme yapabıldım..
İlki siteye girdikten sanırım 2 gün sonraydı ve sizlerden okudugum bilgilerle kafamı rahatlattım..
P... baş kısmını alabilmiştim ama sonra yaklasık 1 hafta agrım oldu...
Sonra 3-4 gun de yıne agrır dıye korkumdan deneymedim.
Dün tekrar denedıgımızde olduuu...
Evet çok yandı, acıdı..
Ama olduktan sonra bu kadarcık mı dedım evet ben de..........
Yanma hıssı devam ettı ama olsun, bu baslangıc...
2 kez denedik.. 2.si daha kolay oldu..
3. yu de denıcektık ama benım heyecandan tansıyonum dustu, devam edemedik..
Olley..
Belit te o ısıklı yazılardan ıstıyorum bır suru, hadı uyan Belit....
Kızlarrr.............
1,5 yıllık kabus ve soru ısaretlerı bıttı..........
Rabbim herkese
bu dertten kurtulöayı nasip etsin..
Kurtulanlara bir an önce alışmayı ve
istedikleri vakitte bir hayırlı bebiş nasip etsin...
Aminn..............................
(Sela nerde acaba, dua etti kesino yine ve kesin tutturdu bu sefer de... )
:))))
herkese günaydın..dün deneme yapıcaktık ama maalesef eşim maç izlerken onu beklyrdm uyuyakalmsm..dün temzlk yapmstm bu yüzden cok yorulmsm..((
o da uyandırmak istemems...o yuzden size bugn güzel bir haber yazamycamm..offf ya...
Yok canim ben haplari evlendim evleneli kullaniyorum nolur nolmaz diye.. Su son zamanlar biraz duzensiz kullandim sadece.. Yani basindan beri böyle..
canım vallahi aklımdan geçiyodu vercroft yendimi acaba diye neyse cevabımı aldım bugün inşallah artık
cok tesekkür ederm..ama maalesef( deneme bile yapamadm..ins bu aksam olur..
Canim cok sevindim.biz senle ayni zamanda yendik ya hep seni tajip ediyorum...bende 6 dayimda yine birazcik gerliyorum kasiyorum...nasil korunuyosun sen.ben hapla ama esim korunsun istiyorum.onda da acir kasarim diye korkuyorum...ne yapmaliyiz
Canim bsy sorcam ikici denemeyi nezaman yapmistn? ilk denemeden snra vajinde agri oldumu kasiklarnda fln.. olduysa kac gun surdu:44:
ılk 1 2 ay esım pre.. sucladı onun yuzunden sertlesme olmuyormus falan
ama bır omur kadın korunamıcagına gore donem donem eslerde korunmalı buna alısmalısın dıyıp tatlılıkla pre.. ye alıstırdım
yenı yenen arkadaslar eslerınıze bu konuda azcık sabır cok kızdıgınızda sız vajılıyken onlar beklıyordu dıye kendınızı avutun :)
alıstıkca pre.. ye sertlık sorunu kalmıcak ..
pre.. acıtır mı ? ne alaka canım o konuda rahat ol aksıne kayganlastırıcı etkılı onlar ama onerım kesınlıkle ince elite durex
okeyın kılerden hıc memnun kalmadık durex daha rahat ve ınce kesınlıkle ve pre .. ustune kayganlastırıcı tabıkı olur ben yle kullansım jelı bugune kadar..
bende her yapmadan once korkuorum ama sonra korkum gecior yavas yavas alisiyoruz insallah... biz korunmuyoz canim bebek olursa olur olmazsa bekleriz düşüncesindeyiz... ama prezervatif ten korkmana gerek yok aksine daha kaygan olur.. nie acisin ki? incecik bisey o hissetmezsin bilee...
canım vaji sıkıntısı yaşadığımız için tam birleşme olmuyor ya ilaçları neden kullandın ki?bi de ilaç kullanmak doğru değil diye duymuştum,doktora danışarak mı kullandın?
canim ben ikinci denemeyi 3 gün sonra yapmistim.. offf o agrilari bana sorucaksin 3 gün kasıklarim oyle bir agridi ki yürüyemiyordum oturup kalkamiordum dogru duzgun... Allaha sükür gecti o günlerr... sen ne zmn yapcan ikinciyi canim? agrin mi var? kac gün oldu senin ?
Biliyorum.. ama bana doktor 3 ay onceden baslicaksin demisti evlenmeden once.. evt doktor yazdi ama herhangi bi tahlilden gecirmeden hafif oldugu icn..
Ben kesinlikle esimle aramizi duzeltmeden yanlislikla hamile kalmaktan korktugum icin.. bazen sinirlenip deneme yapmak isterdi aglamam sizlamam ona bsy ifade etmezdi (bu yaptgndan pisman oldu tabi) oyzden kendimce kendimi oyle korudum iste.. hep bgn olmadi ama ya yarn bsy yaparsa dusuncesiyle ictim hapi..
kızlar nasılsınız.adet tarihim yaklaştığından ve hala 2.deneme yapmadığımızdan acıların kadını gibi dolaşıyorum.yazılanları takip ettim ama yazamadım bişey.çok halsizim.bu işin sonu nereye gidecek acaba.haftasonu çok şükür evde.ama bu sefer de ben müsait olamıcam sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?