Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim cok sevindim.biz senle ayni zamanda yendik ya hep seni tajip ediyorum...bende 6 dayimda yine birazcik gerliyorum kasiyorum...nasil korunuyosun sen.ben hapla ama esim korunsun istiyorum.onda da acir kasarim diye korkuyorum...ne yapmaliyiz

Ayyyy aynen!! sinir etti o gun ne alakasi var ya dedim, cikarinca sorun kalmadi ama.. gercektn kocaninda nazlisi bi baska ha

psikilojjik sanirim dedgn gibi buna alismalari gerek.. aslinda cok sacma neden ser..le engel olsun ipine bisey icin tirsiyolar

Canim bsy sorcam ikici denemeyi nezaman yapmistn? ilk denemeden snra vajinde agri oldumu kasiklarnda fln.. olduysa kac gun surdu:44:

selam ada o siteyi ögreneblıyormuyuz

herkese günaydın..dün deneme yapıcaktık ama maalesef eşim maç izlerken onu beklyrdm uyuyakalmsm..dün temzlk yapmstm bu yüzden cok yorulmsm..((
o da uyandırmak istemems...o yuzden size bugn güzel bir haber yazamycamm..offf ya...

hayırlı olsun canım.ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İNŞALLAH

tebrikler canım.ALLAH başka dert vermesin İNŞALLAH

canım vallahi aklımdan geçiyodu vercroft yendimi acaba diye neyse cevabımı aldım bugün inşallah artık

Yok canim ben haplari evlendim evleneli kullaniyorum nolur nolmaz diye.. Su son zamanlar biraz duzensiz kullandim sadece.. Yani basindan beri böyle..

canım vaji sıkıntısı yaşadığımız için tam birleşme olmuyor ya ilaçları neden kullandın ki?bi de ilaç kullanmak doğru değil diye duymuştum,doktora danışarak mı kullandın?

Canim cok sevindim.biz senle ayni zamanda yendik ya hep seni tajip ediyorum...bende 6 dayimda yine birazcik gerliyorum kasiyorum...nasil korunuyosun sen.ben hapla ama esim korunsun istiyorum.onda da acir kasarim diye korkuyorum...ne yapmaliyiz

bende her yapmadan once korkuorum ama sonra korkum gecior yavas yavas alisiyoruz insallah... biz korunmuyoz canim bebek olursa olur olmazsa bekleriz düşüncesindeyiz... ama prezervatif ten korkmana gerek yok aksine daha kaygan olur.. nie acisin ki? incecik bisey o hissetmezsin bilee...

Canim bsy sorcam ikici denemeyi nezaman yapmistn? ilk denemeden snra vajinde agri oldumu kasiklarnda fln.. olduysa kac gun surdu:44:

canim ben ikinci denemeyi 3 gün sonra yapmistim.. offf o agrilari bana sorucaksin 3 gün kasıklarim oyle bir agridi ki yürüyemiyordum oturup kalkamiordum dogru duzgun... Allaha sükür gecti o günlerr... sen ne zmn yapcan ikinciyi canim? agrin mi var? kac gün oldu senin ?

sağol gülüm, her zamanki gibi beni rahatlattın. sabredicem ve onu alıştırıcam buna ayrıca marka önerin için de teşekkürler. bizdekiler de hep OK, onu kullanıyordum diye kendi aldı ama bu önerdiğini alıp bir de bunu dene diyeceğimdir. keşke almasaymışız, 2. paketi yeni aldık çünkü (( benim korunma şansım yok, mecburuz buna alışmaya, daha doğrusu o mecbur :)))

Nebiliyim astim sorunu simdide dacma seyleri takiyorum.bende herseferinde basami donucem oluyorum...kasiyorum kendimi giriste sizim oluyo yine...ondan p...fi takmaktan cekiniyorum...bide jeli birakabilsek kurulugun oluyo benim...artik duzene girmek istiyorum...biseler hissetme gibi..

canım vaji sıkıntısı yaşadığımız için tam birleşme olmuyor ya ilaçları neden kullandın ki?bi de ilaç kullanmak doğru değil diye duymuştum,doktora danışarak mı kullandın?

Biliyorum.. ama bana doktor 3 ay onceden baslicaksin demisti evlenmeden once.. evt doktor yazdi ama herhangi bi tahlilden gecirmeden hafif oldugu icn..

Ben kesinlikle esimle aramizi duzeltmeden yanlislikla hamile kalmaktan korktugum icin.. bazen sinirlenip deneme yapmak isterdi aglamam sizlamam ona bsy ifade etmezdi (bu yaptgndan pisman oldu tabi) oyzden kendimce kendimi oyle korudum iste.. hep bgn olmadi ama ya yarn bsy yaparsa dusuncesiyle ictim hapi..

Benimde bgn 3. gunum.. aslinda denemek istyrm ama esm ise gitcek birazdan belki aksama denicem.. agrim azaldi bgn sukur..

kızlar nasılsınız.adet tarihim yaklaştığından ve hala 2.deneme yapmadığımızdan acıların kadını gibi dolaşıyorum.yazılanları takip ettim ama yazamadım bişey.çok halsizim.bu işin sonu nereye gidecek acaba.haftasonu çok şükür evde.ama bu sefer de ben müsait olamıcam sanırım.

canım yanlış anlama ben merak ettiğim için sordum.İNŞALLAH ilaçın olumsuz etkileri ile karşılaşmassın.

Canim bi an once denemelisin bahane bulma artik krndine icin cok rht etcek 2. Yi yapinca İns.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…