- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #105.721
Benimde bgn 3. gunum.. aslinda denemek istyrm ama esm ise gitcek birazdan belki aksama denicem.. agrim azaldi bgn sukur..
Nebiliyim astim sorunu simdide dacma seyleri takiyorum.bende herseferinde basami donucem oluyorum...kasiyorum kendimi giriste sizim oluyo yine...ondan p...fi takmaktan cekiniyorum...bide jeli birakabilsek kurulugun oluyo benim...artik duzene girmek istiyorum...biseler hissetme gibi..
Canim bak ne guzel kulak cubugunu alabilmissin. sakin ittirmekten korkma mesela soyle dusun sen bi balonun icine kucuk bi toplu igneyi atarken korkar misin bu buraya girmez diye korkmazsin cunku balonun kapasitesi o ignenin cok cok ustunde yani balonun icine igne rahatlikla sigabilir. vajide oyle kulak cubugu vaji icin bildigin cerez :)))korkma tatlım ayrıca kulak çubuğunda yön bulmakta zorlanıyorsan serçe parmağınla dene ıyyy böögghh filan deme ben çıplak elimle yapmıştım egzersizlerimi.. mesela elvan kulak çubuğunu alamamıştı başta sonra serçe parmak önerdik aldı hemencikk.. bir de acı kan filan olmaz 1 parmakta korkma.. eğer çok kasıldıysan nefes egzersizi yap her yerini kas sonra verirken 3e kadar say rahatla.. hadi hadiii bunu alınca bak nasıl ilerleyeceksin inanamıcaksın yaptıklarına..[/QUOT
bıraz rahatım ıyıyım sımdı kulak cubugu ıle yapabılıorum ama parmak erken daha yarın allık fırcasıyla denerım:):)bana dua edermısınız
Haklisin bahane bulmak istedikten sonra ohoooadamın kafasında sorun varsa her şeye sebep prezervatif oluyor!!!!benimki de aynı elvanınki gibi. mızmız. onu takana kadar sertliği gidiyo, kabahati de ona buluyodu. önceki mesajımda anlattım işte... nazlı anaaam nazlı bunlaaaaaaaarrr
Bende senin gibi yaptim canim ha oldu ha olacak diye 8 ay bosu bosuna ictim o haplari...Biliyorum.. ama bana doktor 3 ay onceden baslicaksin demisti evlenmeden once.. evt doktor yazdi ama herhangi bi tahlilden gecirmeden hafif oldugu icin..
Ben kesinlikle esimle aramizi duzeltmeden yanlislikla hamile kalmaktan korktugum icin.. bazen sinirlenip deneme yapmak isterdi aglamam sizlamam ona bsy ifade etmezdi (bu yaptgndan pisman oldu tabi) oyzden kendimce kendimi oyle korudum iste.. hep bgn olmadi ama ya yarn bsy yaparsa dusuncesiyle ictim hapi..
kızlar nasılsınız.adet tarihim yaklaştığından ve hala 2.deneme yapmadığımızdan acıların kadını gibi dolaşıyorum.yazılanları takip ettim ama yazamadım bişey.çok halsizim.bu işin sonu nereye gidecek acaba.haftasonu çok şükür evde.ama bu sefer de ben müsait olamıcam sanırım.
Bizde daha ikinciyi yapamadik. dun aksam icin kendimi hazirlamistim sonra esimin cok yakin arkadasinin askerden geldigini ogrendik aksamda onlarda kalinca yine yalan oldu
Reglim cok yakin benimde her an olabilirim reglden sonraya kaldi artik
canım yanlış anlama ben merak ettiğim için sordum.İNŞALLAH ilaçın olumsuz etkileri ile karşılaşmassın.
Canim bi an once denemelisin bahane bulma artik krndine icin cok rht etcek 2. Yi yapinca İns.
Agrin azaldiysa dene canim araya zmn sokma bosuna :)
aynı durumdayım,hep erteledim,balayı bitsin,bugün olmasın,reglim bitsin... tam 10 ay oldu...eşinle konuşuyomusun bu konuyu
kızlar haplar öcü değil. bu kadar kendinizi korkutmayın. nette yazan her şey doğru değil. burda kullanıp memnun kalmayanlara diyeceğim yok ama doktorlar çok güvenilir buluyor ve tavsiye ediyorlar hapları. yalnız herkesin bünyesine uygun olanı doktoruyla belirlemesi gerek. kafanıza göre gidip almamalısınız. bence hap kullandığınız için şanslısınız bile, bende pıhtılaşma sorunu olduğu için kullanamıyorum. eşim korunacaktı, denemeleri hep öyle yaptık ama en sonunda prezervatif de kabahatli oldu, baktım yenemiyoruz, tamam bırak dedim. başardığımız denemelerde hiç kullanmadı, boşalmadı sadece, bu şekilde korunmuş olduk. aslında kullansa ben daha rahat edeceğim, aklım hamilelik korkusunda olmayacak, hem de ilişki tamamlanmış olacak. ama alışana kadar dayanıyorum ne yapayım. hap kullansam böyle iki arada bir derede kalmazdım hiç olmazsa(((
çok da hevesli değilim hap içmeye, hormon sonuçta ama bir ara hamilelik korkum yüzünden vajinismus olduğumu düşünüyordum ben. ondan eşime çok ısrar ettim illa korun diye. benim fikrim de bu yönde, her şeyi doktora danışmak lazım canlarım.
bi şey daha sormak istiyorum arkadaşlar egzersizlere başlayınca denemicez değilmi ??
bana doktor öyle demişti bir de ne kadar süreyle denemicez ??
bi şey daha sormak istiyorum arkadaşlar egzersizlere başlayınca denemicez değilmi ??
konuşuyorum..o bende bi değişiklik yok ama illaki oluyodur aramızın zaman zaman bozulmasında payı diyo..yani bnm hislerim çok kuvvetlidir biliyorumki bu vajinismus aramızda bi uçurum ..erteleye erteleye 7 ayı bitirdim hala hiç bişey yok galiba yenicem diye kesin kafaya koymak lazım..ben koydum ilk başta doktorun dediklerini yapıcamtım bir iki kezden sonra bıraktım ama dün burdan bi arkadaş hadi hemen başla dedi ve gidip denedim çok kasıldım çok kastım kendimi hatta ağladım egzersizi denerken ama yinede bi kaç kez denedim..
Canim bsy sorcam ikici denemeyi nezaman yapmistn? ilk denemeden snra vajinde agri oldumu kasiklarnda fln.. olduysa kac gun surdu:44:
sağol gülüm, her zamanki gibi beni rahatlattın. sabredicem ve onu alıştırıcam bunaayrıca marka önerin için de teşekkürler. bizdekiler de hep OK, onu kullanıyordum diye kendi aldı ama bu önerdiğini alıp bir de bunu dene diyeceğimdir. keşke almasaymışız, 2. paketi yeni aldık çünkü (( benim korunma şansım yok, mecburuz buna alışmaya, daha doğrusu o mecbur :)))
kızlar nasılsınız.adet tarihim yaklaştığından ve hala 2.deneme yapmadığımızdan acıların kadını gibi dolaşıyorum.yazılanları takip ettim ama yazamadım bişey.çok halsizim.bu işin sonu nereye gidecek acaba.haftasonu çok şükür evde.ama bu sefer de ben müsait olamıcam sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?