Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Korkma cnm bsy olmaz icin rahat olsun artik yapabiliox aliscazda en kisa zmnda İns:)

aynı durumdayım,hep erteledim,balayı bitsin,bugün olmasın,reglim bitsin... tam 10 ay oldu...eşinle konuşuyomusun bu konuyu

konuşuyorum..o bende bi değişiklik yok ama illaki oluyodur aramızın zaman zaman bozulmasında payı diyo..yani bnm hislerim çok kuvvetlidir biliyorumki bu vajinismus aramızda bi uçurum ..erteleye erteleye 7 ayı bitirdim hala hiç bişey yok galiba yenicem diye kesin kafaya koymak lazım..ben koydum ilk başta doktorun dediklerini yapıcamtım bir iki kezden sonra bıraktım ama dün burdan bi arkadaş hadi hemen başla dedi ve gidip denedim çok kasıldım çok kastım kendimi hatta ağladım egzersizi denerken ama yinede bi kaç kez denedim..

canım ben aile hekimime danıştım ben hap kullanmak istiyorum dedim ( aslında ben değil psikiyatr kullan dedi o yüzden zorunda kaldım )bunu doktora dediğimde ilk cümlesi hap kullanmak zorundamısın oldu yani doktorum da bir bayan ve cümlesinden anlaşılacağı üzere hapı tavsiye etmiyor zorundayım deyince sebebini sormadı ve yasmini verdi en az yan etkisi olan o dedi..

bi şey daha sormak istiyorum arkadaşlar egzersizlere başlayınca denemicez değilmi ??
bana doktor öyle demişti bir de ne kadar süreyle denemicez ??

baslarda hayalkirikligi yasayip motivasyonunu düsürme diye deneme tabi. sonlara dogru kendine güvenin gelince belirli bi kalinligi rahatca yapiyor oldugun zaman denemek en mantiklisi... gerilememek adina.

Son düzenleme:
Kizlar ilk doktora gidip muayene oldugumda bana sakinlestirici surup kas gevsetici fitil bide anestol ve bepanten vermisti kremleri kullandim ilk egzersiz yaparken ama fitille surup kaldi bi kosede.. Bi kac kez fitili kullandim surupta ictim ama bi faydasi olmadi.. Hersey egzersizle mumkun ve artik korkmayin lutfen.. Bende hala kirmizi gelmedi gelmicek gibi de duruyor.. Hic boyle olacagini dusunmemistim.. Gercekten zor degil inanin.. Hersy kafada ve egzersizde bitiyor:)

bi şey daha sormak istiyorum arkadaşlar egzersizlere başlayınca denemicez değilmi ??
bana doktor öyle demişti bir de ne kadar süreyle denemicez ??

canım egzersiz boyunca deneme yasak bize de öyle demiştii.. 2 parmakta makas yapabilene kadar yasakladı ne zamanki onu yaptım sonrasında denemeye geçirdi ve oldu...

yaren sana özelden mesaj atıcam. egzersize başlamak için bir faydası olur belki. kesin kararlı ol ve üzerine git. herkes yapabildiyse sen de yaparsın emin ol.

kim egzersiz yapiyor yapmiyor anlasilmiyor. gercekten bu duvak olayi iyiymis aslinda semiotik acidan. :44:
acikca rapor da yok, takip de zor.
simdi anliyorum melekler niye böyle seyler istediler.

Canim bsy sorcam ikici denemeyi nezaman yapmistn? ilk denemeden snra vajinde agri oldumu kasiklarnda fln.. olduysa kac gun surdu:44:

Canım ben de cevaplayayım bu sorunu,. ben ilk denemeden sonra 1 gün yapmadık, ertesi gün 2.'yi yaptık. Kesinlikle ben de ağrı olmadı, ne ilkinde ne ikincisinde. Bundan sonra da olmaz sanırım....

Canım ben de durex kullanıyorum memnunum...

Canım araya adet girmesin. 2. denemeyi adetinden önce yap bence. Benim de adet tarihim yakındı bu yüzden fazla ara vermeden 2 gün sonra 2. 'yi yaptık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…