- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #105.741
sela1 nasılsın nasıl gidiyor sanırım başarmışsın tebrik ederiim
Kizlar ilk doktora gidip muayene oldugumda bana sakinlestirici surup kas gevsetici fitil bide anestol ve bepanten vermisti kremleri kullandim ilk egzersiz yaparken ama fitille surup kaldi bi kosede.. Bi kac kez fitili kullandim surupta ictim ama bi faydasi olmadi.. Hersey egzersizle mumkun ve artik korkmayin lutfen.. Bende hala kirmizi gelmedi gelmicek gibi de duruyor.. Hic boyle olacagini dusunmemistim.. Gercekten zor degil inanin.. Hersy kafada ve egzersizde bitiyor:)
bi şey daha sormak istiyorum arkadaşlar egzersizlere başlayınca denemicez değilmi ??
bana doktor öyle demişti bir de ne kadar süreyle denemicez ??
canım egzersiz boyunca deneme yasak bize de öyle demiştii.. 2 parmakta makas yapabilene kadar yasakladı ne zamanki onu yaptım sonrasında denemeye geçirdi ve oldu...
Canim egzersiz boyunca denemeyi doktorum yasaklamisti.. Nezaman egzersiz biter kendimi hazir hissederim ozaman denemeye geçirecekti.. Rahat ol sadece egzersize odaklan.. dün basla demistim sana.. sanirim olmadi üzülme.. hepimiz ilk basta zorlandik.. kimisi 2 gunde ilk adimi atabildi kimisi daha çabuk.. Sende yapacaksin cnm
Canım ben de cevaplayayım bu sorunu,. ben ilk denemeden sonra 1 gün yapmadık, ertesi gün 2.'yi yaptık. Kesinlikle ben de ağrı olmadı, ne ilkinde ne ikincisinde. Bundan sonra da olmaz sanırım....
evet dün başladım. denedim çok kasıldım ama bişeyler yapmaya çalıştım şimdi yine denicem..
evet şükür, teşekkür ederim.sen neler yapıyorsun, bir süredir kayıptın ???? benim şimdi çıkmam lazım, görüşmek üzere.[/QUOT
Allah başka dert vermesin inşallah:26:benim eskiye göre çok iyi gün geçtikçe daha alışıyor insan ama hala üstteyken alıyorum alta geçmeye alışamadım inşallah o da olu
Pes etmemissinönemli olan bu.. Parmaklami çalisiyosun?
olmadiginda birakma.. biraz diret korkularinin üstüne git.. pisman olmicaksin.. canin yanmicak emin ol
Kizlar ilk doktora gidip muayene oldugumda bana sakinlestirici surup kas gevsetici fitil bide anestol ve bepanten vermisti kremleri kullandim ilk egzersiz yaparken ama fitille surup kaldi bi kosede.. Bi kac kez fitili kullandim surupta ictim ama bi faydasi olmadi.. Hersey egzersizle mumkun ve artik korkmayin lutfen.. Bende hala kirmizi gelmedi gelmicek gibi de duruyor.. Hic boyle olacagini dusunmemistim.. Gercekten zor degil inanin.. Hersy kafada ve egzersizde bitiyor:)[/QUO
:26:yarın ilk muayenem var bana dua edin nolur cuma gecesı bugun acısız agrısız sancısız ıyı haberler gelıyım korkuyorum alltan muayene yaparsa dıye cok heyecanlıyım cok korkuyorum
yaren sana özelden mesaj atıcam. egzersize başlamak için bir faydası olur belki. kesin kararlı ol ve üzerine git. herkes yapabildiyse sen de yaparsın emin ol.
Nebiliyim yeni yendim ya sanki onu takinca zor girecek gibi geliyo ondan hap kullaniyorum suan.p...fe gecmek cok istiyorum.rahatmi cidden...bide su kayganlastiriciyi birakabilsem..heo kuruyum ben..ondsn korkuyorum p...fden
canım okeyınkıler en ölcusu daha dar durex daha genıs pre ılk kullanan erkekler dar olunca sıkıyor dıye sertlesme sorunu yasıyabılıyorsağol gülüm, her zamanki gibi beni rahatlattın. sabredicem ve onu alıştırıcam bunaayrıca marka önerin için de teşekkürler. bizdekiler de hep OK, onu kullanıyordum diye kendi aldı ama bu önerdiğini alıp bir de bunu dene diyeceğimdir. keşke almasaymışız, 2. paketi yeni aldık çünkü (( benim korunma şansım yok, mecburuz buna alışmaya, daha doğrusu o mecbur :)))
evet parmakla çalışıyorum..
bu dusunceyı bı aasamadım ben.asama asama hepsı tabı ben ne zaman asarım kım bılır
Kizlar ilk doktora gidip muayene oldugumda bana sakinlestirici surup kas gevsetici fitil bide anestol ve bepanten vermisti kremleri kullandim ilk egzersiz yaparken ama fitille surup kaldi bi kosede.. Bi kac kez fitili kullandim surupta ictim ama bi faydasi olmadi.. Hersey egzersizle mumkun ve artik korkmayin lutfen.. Bende hala kirmizi gelmedi gelmicek gibi de duruyor.. Hic boyle olacagini dusunmemistim.. Gercekten zor degil inanin.. Hersy kafada ve egzersizde bitiyor:)[/QUO
:26:yarın ilk muayenem var bana dua edin nolur cuma gecesı bugun acısız agrısız sancısız ıyı haberler gelıyım korkuyorum alltan muayene yaparsa dıye cok heyecanlıyım cok korkuyorum
hamilemisin canim tebrik ederim Allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin insallah darisi bana ve tüm isteyenlere insallah.. canim korkma doktora soyle vajinismusla ugrastim egzersizle yendim ve hamile kaldim diye biraz daha anlayisli olsun sana bu konuda.. bide biri yazmisti doktor alttan muayene etcekmis aparati doktordan rica etmis kendisi sokmus oylede yapabilirsin doktorla konus mutlaka bu durumu.. korkutmasin seni canimm..
sana katılıyorum tamamen psikolojik bir durum am ben ben bunu tam 5 yıl sonra anladım ve aştım darısı diğerlerinin başına emin olun kadın olmak güzel bir duygu sanki daha bi olgun oldum ben yada bana öyle geliyorVajinusmus tamamen psikolojik bi durum ve insanı gerginleştiriyor sanki omuzlarda tonlarca yük varmış gibi eziliyor insan.Başka kadınlara bakınca kendinizi eksik hissedersiniz.Ama başarınca büyük büyük yükler kalkacak kızlar göreceksiniz tek çaresi egzersizler egzersizler sayesinde vajinin ne kadar esnek olduğunu anlıyoruz ve rahatlıyıp gevşiyoruz inşallah kısa sürede herkes yener bu illeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?