Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bu dusunceyı bı aasamadım ben.asama asama hepsı tabı ben ne zaman asarım kım bılır

bi şey daha sormak istiyorum arkadaşlar egzersizlere başlayınca denemicez değilmi ??
bana doktor öyle demişti bir de ne kadar süreyle denemicez ??

Canim egzersiz boyunca denemeyi doktorum yasaklamisti.. Nezaman egzersiz biter kendimi hazir hissederim ozaman denemeye geçirecekti.. Rahat ol sadece egzersize odaklan.. dün basla demistim sana.. sanirim olmadi üzülme.. hepimiz ilk basta zorlandik.. kimisi 2 gunde ilk adimi atabildi kimisi daha çabuk.. Sende yapacaksin cnm

evet dün başladım. denedim çok kasıldım ama bişeyler yapmaya çalıştım şimdi yine denicem..

Canım ben de cevaplayayım bu sorunu,. ben ilk denemeden sonra 1 gün yapmadık, ertesi gün 2.'yi yaptık. Kesinlikle ben de ağrı olmadı, ne ilkinde ne ikincisinde. Bundan sonra da olmaz sanırım....

Mslh canim.. Bendede agri olmasaydi ikinci gün denerdim ama bgn biraz daha iyim.. daha fazla ara vermekten korkuyorum açikçasi..

Vajinusmus tamamen psikolojik bi durum ve insanı gerginleştiriyor sanki omuzlarda tonlarca yük varmış gibi eziliyor insan.Başka kadınlara bakınca kendinizi eksik hissedersiniz.Ama başarınca büyük büyük yükler kalkacak kızlar göreceksiniz tek çaresi egzersizler egzersizler sayesinde vajinin ne kadar esnek olduğunu anlıyoruz ve rahatlıyıp gevşiyoruz inşallah kısa sürede herkes yener bu illeti

yaren sana özelden mesaj atıcam. egzersize başlamak için bir faydası olur belki. kesin kararlı ol ve üzerine git. herkes yapabildiyse sen de yaparsın emin ol.

canım msjını okudum çok teşekkür ediyorum sana. dediklerini uygulıcam birazdan özelden msj yazamadım cvplayamadım seni o nedenla buraya yazıyorum.görşzz

Nebiliyim yeni yendim ya sanki onu takinca zor girecek gibi geliyo ondan hap kullaniyorum suan.p...fe gecmek cok istiyorum.rahatmi cidden...bide su kayganlastiriciyi birakabilsem..heo kuruyum ben..ondsn korkuyorum p...fden

canım kullanınca rahatlıgını anlıcaksın emın ol sımdılık pre ustune kayganlastırıc surup devma edın yavas yavas kayganlastırıcyı azaltıp ılerde tamamen bırakırsın
ama once bır alıs ılıskıye yendıgını beynıne ıyıce kazı :)

canım okeyınkıler en ölcusu daha dar durex daha genıs pre ılk kullanan erkekler dar olunca sıkıyor dıye sertlesme sorunu yasıyabılıyor
bu yuzden durex ince olanını kullanınca aradakı farkı anlıcaksınız onu aldıgımızda bıdaha esım pre ıcın sıkayette bulunmadı
sen guclu bırısın esını bunada alıstırırsın canım emın ol:)

sana katılıyorum tamamen psikolojik bir durum am ben ben bunu tam 5 yıl sonra anladım ve aştım darısı diğerlerinin başına emin olun kadın olmak güzel bir duygu sanki daha bi olgun oldum ben yada bana öyle geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…