- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #105.761
Tamam habersiz birakmaBol kayganlastirici ve hopppppppp Allah yardmcn olsn
E_lvan mrb şimdi yaptım egzersimi baya başarılıyım galiba bu sefer orta ve baş parmak denedim doktorun tabiriyle ilk boğum oldu baş parmakta hatta orayı bile geçtim biraz başım döner gibi oldu terledm felan ama hemen bırakmadım daha fazlası olmaz gibi geliyo nedense bana(
E_lvan mrb şimdi yaptım egzersimi baya başarılıyım galiba bu sefer orta ve baş parmak denedim doktorun tabiriyle ilk boğum oldu baş parmakta hatta orayı bile geçtim biraz başım döner gibi oldu terledm felan ama hemen bırakmadım daha fazlası olmaz gibi geliyo nedense bana(
beim risk kalktı kızlar. kanımdan bakıldı etkilememiş... inşallah sizlerde en kısa zamanda vajinusmusu yenersiniz,yenmiş olanlarda en kısa zamanda bebişlerine kavuşur.hepinizi öpüyorum
yaren bende dun basladım ama kulak cubugunu sokabıldım parmak acıtır gıbı geldı bana acı hissi oldumu ben hıc denemeedım ama yanı cesaret edemedım henuz
yaren bende dun basladım ama kulak cubugunu sokabıldım parmak acıtır gıbı geldı bana acı hissi oldumu ben hıc denemeedım ama yanı cesaret edemedım henuz
Süper!!! Parmagini çekme nereye kadar ilerlediysen orada beklet.. aci yok demi :) RAhatlayinca devam et. .Sen asil zor kismi geçtin zaten.. Gerisi bosluk canim korkma.. yapacagina inaniyorum..
tmm cnm şimdi denıycem inşallah sende basarıyla ılerlersın sela bana da aynı sekılde acıklamıstı sagolsun yazdıkları cok rahatlatıcıydı okuya okuya cubugu yaptım bende bkyım parmagıda yapabılırmıyım dustn cıktım sımdı bı denıyım cok umutlu deılım parmaakda ama denemek lazım
mrb canım cevap vermek istedim soruna öncelikle tebrikler ilk adımı atmışsşn vazgeçmezsen emin ol gerisi gelir ben parmakla yapamadım aparatla yaptım ama parmaktan daha kalın bi aparatta bile hiç canım yanmadı kasmamaya çalıştım çünkü ve rahat bıraktım ve inandım inşallah sende bende ve herkes başarır allah hepimizin yardımcısı olsun
turquaazz, söyle bir sey var, belki bunu bilmenin bilissel yönden sana faydasi olur. simdi vajinada sinir yok vb. dogru degil. sinir var, diyelim ki 100 tane sinir ucu var. bunlarin 98 tanesi haz duymak icin var. 2 tanesi de darbe, yanma, vb gibi seylere karsi refleks gösterip seni korumak icin var. ki burasi sadece giriste. ötesinde zerre sinir ucu yok.
he simdi parmak ve kulak cubugu vb gibi birsey hele ki kontrol sendeyken nasil o 100 tane sinir ucu arasindan 2 yi tetikleyebilecek kadar canini acitabilir ki insanin? 8 saniyelik nefes al, 8 saniyede ver, verirken itekle cubugu. ilkinde degersin girise, ertesi gün degmezmezsin bile. aci yok, ilk garip bir his var ama o mutluluk gözyasiyla karisiyor. icerde sifir acisiz minik de olsa penetrasyon basariyorsun.
kan meselesine gelince, 11 cm dilatöre ve daha kalin mikiye kadar ciktim. hala bir sey yok. bunlari takmani anliyorum, bazilarimiz bundan cekiniyor. ama biraz aratirirsan zaten zarin halka ya da hilal biciminde oldugunu ve zaten ortasinda bosluk oldugunu ögreneceksin. ona dokunmadan ortasindan gecip gidiyorsun egzersizde ve bu sirada o esniyor.
turquaazz, söyle bir sey var, belki bunu bilmenin bilissel yönden sana faydasi olur. simdi vajinada sinir yok vb. dogru degil. sinir var, diyelim ki 100 tane sinir ucu var. bunlarin 98 tanesi haz duymak icin var. 2 tanesi de darbe, yanma, vb gibi seylere karsi refleks gösterip seni korumak icin var. ki burasi sadece giriste. ötesinde zerre sinir ucu yok.
he simdi parmak ve kulak cubugu vb gibi birsey hele ki kontrol sendeyken nasil o 100 tane sinir ucu arasindan 2 yi tetikleyebilecek kadar canini acitabilir ki insanin? 8 saniyelik nefes al, 8 saniyede ver, verirken itekle cubugu. ilkinde degersin girise, ertesi gün degmezmezsin bile. aci yok, ilk garip bir his var ama o mutluluk gözyasiyla karisiyor. icerde sifir acisiz minik de olsa penetrasyon basariyorsun.
kan meselesine gelince, 11 cm dilatöre ve daha kalin mikiye kadar ciktim. hala bir sey yok. bunlari takmani anliyorum, bazilarimiz bundan cekiniyor. ama biraz aratirirsan zaten zarin halka ya da hilal biciminde oldugunu ve zaten ortasinda bosluk oldugunu ögreneceksin. ona dokunmadan ortasindan gecip gidiyorsun egzersizde ve bu sirada o esniyor.
parmağımı çekmedim ama sanki biraz rahatlıyim hissiyle çekiyorum işde hiç çekmeden devam etmem lazım dimi
ladım peki bısa daha sorcam kulak cubgunda hıssedılırmı bu giristeki asılcak olan yer ben dun cubugu ıttıgımde hıssettım oradan sonrasına ıtemedım ama yoksa cubukla hıssedılmezde bana mı ole geldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?