Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kulak cubugu denemedim. ama sonucta ilk defa penetrasyon denemesi tabi ki konsantrasyon oraya odakli eminim korku ve tedirginlikle birlesince hissetmissindir. ben egzersiz yaparken audio kitap dinledim ilk baslarda. televizyon izleyen var. örgü ördüm. yani cok dinlemesen kendini. o hissettigini düsündügün noktada bekletip, derin nefesle 30 derece popoya dogru egim verip iteklesen anlarsin zerre aci yok =).

anlıyorum canım sen eşinden gizli mi yapıyosun egzersizi evet bende daha mayısın 3 ünde okumaya başladım bu siteyi ve şu an geldiğim aşama 9 cm lik aparat yani kalınlığı ben bi doktordan sipariş vermiştim 5 tane aparat gönderdi ve 5 .cide 9 cm di yani tamamladım ama daha p...s denemesi yapamadım regl oldum çünkü kendine inan ve güven bi kadın isterse bunu yapabilir

evet cok gerıde kalmısız her gun farklı bısı ogrenıorum aslında buradakı arkadaslara o kadar inanıorum ve guvenıorum hep bırlıkte yenmelıyıız evet tmm ben kalkıyım denıyım artık

evet canım hemen kalk dene sonra kaybettiğin zamanlara yanarsın ben gereksiz yere öle çok zaman kaybettimki ama yine bunada şükür yıllarca bekleyen var

arkadaşlar bişey sorucam ben egzersizlere dün itibarıyle başladım ne kadar süreyle denememeliyim sizce ?????
???????????????????

Deneme için acele etme bence.. önce en az iki parmagini rahat alana kadar gitgelide rahat bi sekilde yapana kadar denemeyi unut..
Hatta benim doktor iki parmaktan sonra es parmagi yaptircakti bi parmak, sonra iki parmak.. Bu egzersizde ese güvenmek için onun senin canini acitmayacagina inanmak için..

evet acele etmiyim en iyisi biraz beklemekte fayda var bencede saol canım

Evet canim 3 gün önce yendim 2 günlük egzersizle çok sükür..
Bu arada senide tebrik ederim canim Allah saglikla bebegini kucagina almayi nasip etsin ins

2 günlük egzersizle yendin mi cidden süper yaa inanamıyorum..bizim de o kdr kısa sürede olur mu acaba nasıl oldu yaa mümkün mü bu kdr kısa sürede olması..gözün aydın arkadaşım darısı başımıza artık..

ne yaptın canım sen de benm gibi yeni başladın mrk ettim seni de yapabildin mi diye ??

Evet bukadar kisa bi sürede 1 sene 3 aydan sonra nasil bi cesaret ve azim geldiyse..
1. Ay buraya üye oldum.. ve bu zamana kadar okudum bi ara basladim orta parmaktaydim biraktim sonra.. Cinsel terapiste gidip geldim psikiyatriste.. Ama hersey beyinde bitiyo.. Nezamanki karar verdim ve üstüne gittim.. Ozaman sonuç aldim cnm..

Ben biseyi istedigim zaman o çabucak olmali, çok sabirsizim.. Sanirim bunun etkiside çok Zaten bi basladinmi devami geliyo.. baktim aci yok heytt saldirdim vajinusmusu paramparça ettim
3 günde yenenlerde var 1 haftadada, illede uzun sürcek diye bisey yok canim.. Hersey beyinde bitiyo.. Sende, bu derdi çeken herkeste kisa bi sürede kurtulursunuz ins

kızlar merak ettim yenen arkadaşlarımızdan bazıları ağrıları olduğundan bahsetmiş,ben yendiğim zaman kasıklarımda veya belimde herhangi bir ağrım olmadı.bu ağrılar neden oluyor acaba?

kızlar merak ettim yenen arkadaşlarımızdan bazıları ağrıları olduğundan bahsetmiş,ben yendiğim zaman kasıklarımda veya belimde herhangi bir ağrım olmadı.bu ağrılar neden oluyor acaba?

Bilmiyorum valla.. Bende oldu bgn 3. günüm ve azaldi biraz sükür..
2 gün boyunca 4 saate yakin egzersiz yaptim.. ve 2.gece deneme yaptim bikaç kez.. Belki çok fazla yüklendim.. Belki soguk aldim.. Belki deneme esnasinda kastim kendimi?
Bilmiyorum:44:

amin.inş. yaa bende hemen yenmek istiyorum artık kararlıyım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…