- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #105.781
ladım peki bısa daha sorcam kulak cubgunda hıssedılırmı bu giristeki asılcak olan yer ben dun cubugu ıttıgımde hıssettım oradan sonrasına ıtemedım ama yoksa cubukla hıssedılmezde bana mı ole geldı
aslında dün bende aparat hazırladım yani bı arkadas msnden yonlendırdı allık fırcasına strec sardım denıycektımkı esım geldı bıraktım sonra bugun egzersız yapmayı dusunmuodum ama sıteyı okuyunca cesaret gelıo ama bacakları acınca kacıo:)dun egzersızı yaptıktan sonra basım cok agrıdı sırtım bacakklarımda kendımı yorgun hıssettım o kadarla bıle yanı stresten olabılır
evet cok gerıde kalmısız her gun farklı bısı ogrenıorum aslında buradakı arkadaslara o kadar inanıorum ve guvenıorum hep bırlıkte yenmelıyıız evet tmm ben kalkıyım denıyım artık
amin inşallah allah sana da doğumunda kolaylık versin sağlıklı ve hayırlı bi evlada kavuşursun inşallah
canım sen yendin mi?????????????????
arkadaşlar bişey sorucam ben egzersizlere dün itibarıyle başladım ne kadar süreyle denememeliyim sizce ?????
???????????????????
canım biraz ilerle bence 2 parmak 2 boğumdan önce yapma. eğer aparatla çalışıcaksan da en az 9 cm de deneme yap..
arkadaşlar bişey sorucam ben egzersizlere dün itibarıyle başladım ne kadar süreyle denememeliyim sizce ?????
???????????????????
selacım slm nasılsın, neddin?
canım biraz ilerle bence 2 parmak 2 boğumdan önce yapma. eğer aparatla çalışıcaksan da en az 9 cm de deneme yap..
Deneme için acele etme bence.. önce en az iki parmagini rahat alana kadar gitgelide rahat bi sekilde yapana kadar denemeyi unut..
Hatta benim doktor iki parmaktan sonra es parmagi yaptircakti bi parmak, sonra iki parmak.. Bu egzersizde ese güvenmek için onun senin canini acitmayacagina inanmak için..
Evet canim 3 gün önce yendim 2 günlük egzersizleçok sükür..
Bu arada senide tebrik ederim canim Allah saglikla bebegini kucagina almayi nasip etsin ins
aslında dün bende aparat hazırladım yani bı arkadas msnden yonlendırdı allık fırcasına strec sardım denıycektımkı esım geldı bıraktım sonra bugun egzersız yapmayı dusunmuodum ama sıteyı okuyunca cesaret gelıo ama bacakları acınca kacıo:)dun egzersızı yaptıktan sonra basım cok agrıdı sırtım bacakklarımda kendımı yorgun hıssettım o kadarla bıle yanı stresten olabılır
2 günlük egzersizle yendin mi cidden süper yaa inanamıyorum..bizim de o kdr kısa sürede olur mu acaba nasıl oldu yaa mümkün mü bu kdr kısa sürede olması..gözün aydın arkadaşım darısı başımıza artık..
kızlar merak ettim yenen arkadaşlarımızdan bazıları ağrıları olduğundan bahsetmiş,ben yendiğim zaman kasıklarımda veya belimde herhangi bir ağrım olmadı.bu ağrılar neden oluyor acaba?
Evet bukadar kisa bi sürede 1 sene 3 aydan sonra nasil bi cesaret ve azim geldiyse..
1. Ay buraya üye oldum.. ve bu zamana kadar okudum bi ara basladim orta parmaktaydim biraktim sonra.. Cinsel terapiste gidip geldim psikiyatriste.. Ama hersey beyinde bitiyo.. Nezamanki karar verdim ve üstüne gittim.. Ozaman sonuç aldim cnm..
Ben biseyi istedigim zaman o çabucak olmali, çok sabirsizim.. Sanirim bunun etkiside çokZaten bi basladinmi devami geliyo.. baktim aci yok heytt saldirdim vajinusmusu paramparça ettim
3 günde yenenlerde var 1 haftadada, illede uzun sürcek diye bisey yok canim.. Hersey beyinde bitiyo.. Sende, bu derdi çeken herkeste kisa bi sürede kurtulursunuz ins
amin.inş. yaa bende hemen yenmek istiyorum artık kararlıyım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?