- 29 Ocak 2012
- 2.459
- 1.227
- 373
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #105.821
hea pardon canim ben 2.sandimm.. reglin bitince hemen yap canim korkma kolayca olur insallah.. ben 5.yi de yaptim dün Allaha sükür.. sokarken "onceden yaptim yine yapabilirim" diye kendini motive et..
canım sen alıştın iyice değil mi.. öyle düşüncem canım inşallah olur da ben de rahatlarım artıkk
konuşuyorum..o bende bi değişiklik yok ama illaki oluyodur aramızın zaman zaman bozulmasında payı diyo..yani bnm hislerim çok kuvvetlidir biliyorumki bu vajinismus aramızda bi uçurum ..erteleye erteleye 7 ayı bitirdim hala hiç bişey yok galiba yenicem diye kesin kafaya koymak lazım..ben koydum ilk başta doktorun dediklerini yapıcamtım bir iki kezden sonra bıraktım ama dün burdan bi arkadaş hadi hemen başla dedi ve gidip denedim çok kasıldım çok kastım kendimi hatta ağladım egzersizi denerken ama yinede bi kaç kez denedim..
Kizlar merhaba, inanir misiniz bugun sabahtan beri oturup bu konuda yazilan nerdeyse tum mesajlari okudum. Ben yeni evliyim ve tahmin edebileginiz gibi ben de vajinismusum. Ama bu hstaliga yabanci degildim en yakin arkadasim da bu dertten muzdaripti ve benim de basima gelmesinden cok korkuyordum. İnsanin korktugu basina geliyormus iste... Ama esas beni dusunduren baska birsey var. Simdi fazla ayrintiya girmemeye calisarak sizlere anlatmak istiyorum belki aranizda benimle ayni sorunu yasayan olmustur diye. Esimle denemelerimizi yaptigimiz anlardan birinde her zamankinden biraz daha fazla girdigini hissettik ikimiz de p....sinin. Ama sonra sanki bir yere degdi ve ben birden hopladim. O anki duygumu tarif etmem mumkun degil. Sanki cok afedersiniz ama çiş yapasiniz gelmis gibi ama ayni zamanda can yakan ve ic gidiklayici bir his. Kesinlikle devam etmeniz mumkun degilmis gibi geliyo. Acaba bunu yasayan kimse var mi aramizda merak ettim? Neyse bugunden itibaren parmak egzersizine basladim ben de kizlar ama sadece kucuk yani serce parmagimin iki bogumu giriyo. O da griyo gibi gelmiyo yani o delikten sokuyorum yavasca sonra sanki bir duvara tosluyo zorluyorum da olmuyo derin derin nefes aliyorum biraz da sanki kapiyo parmagimi o buyulu kaslar ama yok kucucuk parmagimin 3te ikisi giriyo sadece. Sizce basarabilecek miyimburada sizlerle birlikte bunu yenebilcegime inaniyorum burdaki dayanismayi gordum ve mesaj yazmadan duramadim ben de... Umarim hepimiz bu illetten kurtuluruz bir gun tek istegim bu..
gunaydın arkadaslar.hatırlarsanız gecenlerde eşimle deneme yapmıstım ve oldu.daha sonra 2 denememı yapmak ıstedım ama olmadı.buraya da yazmıstım.dün eşimle gel bı denıyelım nolur dıye dıye yalvar yakar başının etını yedım.bak cok rahat olucak kasmıcam kendımı nolur dıye dıye dun aksam yaptık.ve gercektende cok rahat bı sekılde oldu.egsersızlerınızı sonuna kadar bıtırdysenız 2 parmak olculerıne kadar geldıysenız bıtmıstır bence.bır de kesınlıkle penıs denemesıne gecerken ılk once 2 parmagınızla egserz yapıp oyle deneyın.penıs denemesınde oyle yaptım.ve olduuuuuuuuuuuuu :)inanın hıc ama hıc korkulacak bısey degılmıs.afedersınız ama eşime soruyodum ıcındemı dıye evet ıcınde deyınce bence yanılıyorsun.icinde olsa acırdı.ben hıc bısey hıssetmıyorum dedım.artık gerısını sız dusunun ne kadar acı olur goroyorsunuz ıste.gırdgnı bıle anlamıyrsunuz.ahhhhhhhhhhh ahhhhhhhh 5 ayımı nasıl boşa geçirmişim.alah herkesı bu dertten bır an once kurtarsın .
merhaba kızlar,gündüz evde olmadığım için gece takip edebiliyorum,ben bugün jinekolaga gittim,muayene oldum ve fiziksel bi sorun olmadığını söyledi,az önce egzersizimi yaptım,yüzük parmağını 4cm kadar sokabiliyorum,orta parmağı da denedim bugün,onu da tamamen yapabildim,bundan cesaret alarak iki parmak denemeye çalıştım,2cm kadar yaptım ama sonrası gelmedi..nası gidiyorum sizce?sanki biraz moralim bozuldu,acele mi ediyorum ki?
Yok canim ya tam alisamadin bende dahahala biraz kasiyorumkendimi ve bazen yanma hissi oluo bide wc m geliomus gibi oluor cikarip wc e gidiom ama bisey yok sonra tekrar sokabildim p...s i Allahtan dun.. Dvam ettik oyle yavas yavas bu sfr daha iyiydim ama hemen sokabildim onceleri cok ugrasiodum ve cok kasmadin bacaklarimi boyle boyle aliscam insallah.. Bunada cok sukur... Sen n zmn yapcam cnm ne zmn bitip regl? :)
canım evet eşinin desteği çok önemli onun isteğini gördükçe sen egzersizlerini bırakmıyosun mesela doktorum bize her hafta sürpriz yaptırırdı, ben liste halinde o hafta yaptığım egzersizleri kasılmalarımı sürprizleri yazardım. sürpriz yapıldığı zaman kasılmalarımın azaldığına vurgu yapardı. gerçekten de moralin iyiyse kasmıyosun..bu konuda konuştuktan sonra eşim bana daha çok destek olmaya başladı.sonuçta böyle olmasını bende istemiyorum.bunun için elimden geleni yapıcağımı söyledim...şimdi ortak hareket ediyoruz.destek çok önemli..inşallah hallederiz
moral bozucak bir şey yok tatlım bak ne güzel 2 parmağa geçmişin ve ilk boğumu almışın.. bundan sonra egzersize başlamadan nefes egzersizi yap çok faydalı oluyor bir de 1 boğumu rahat alana kadar 1 boğum çalış sonra rahat alınca 2boğuma geç..merhaba kızlar,gündüz evde olmadığım için gece takip edebiliyorum,ben bugün jinekolaga gittim,muayene oldum ve fiziksel bi sorun olmadığını söyledi,az önce egzersizimi yaptım,yüzük parmağını 4cm kadar sokabiliyorum,orta parmağı da denedim bugün,onu da tamamen yapabildim,bundan cesaret alarak iki parmak denemeye çalıştım,2cm kadar yaptım ama sonrası gelmedi..nası gidiyorum sizce?sanki biraz moralim bozuldu,acele mi ediyorum ki?
Agriyi aciyi takma kafana..kastiginn icin agriyo..rahat birak canim...yarimi alan tamida alir...ben7 ay yarim aldim yapiyorum diye kendimi kandirdimm...basaricaksin haberini bekliyorim...
arkadaşlar yendimmmm başardımmmmmmm sonundaa çok mutluyumm:) :) :)))))))))))))))))))))))9
arkadaşlar yendimmmm başardımmmmmmm sonundaa çok mutluyumm:) :) :)))))))))))))))))))))))9
Naslsn canim naptin denemeler nasil gidio hic yazmiosun hersey yolundadir insallah
merhaba kızlar,gündüz evde olmadığım için gece takip edebiliyorum,ben bugün jinekolaga gittim,muayene oldum ve fiziksel bi sorun olmadığını söyledi,az önce egzersizimi yaptım,yüzük parmağını 4cm kadar sokabiliyorum,orta parmağı da denedim bugün,onu da tamamen yapabildim,bundan cesaret alarak iki parmak denemeye çalıştım,2cm kadar yaptım ama sonrası gelmedi..nası gidiyorum sizce?sanki biraz moralim bozuldu,acele mi ediyorum ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?