- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #105.861
işinde kolay gelsin canim.. hea bende hiç görmedim o yuzden merak ettim seni yazmiosun artik diyee :)
insallah en kisa zamanda hamile kaliriz canimm sonra hamilelik hakkinda konusuruz artik
benimde denemeler daha iyiye gidiyor cok sükürr... hala jel kullaniyorum tabii nasil kullanmadan yaparim bilmiorum.. sen kullaniyormusun canim?
bide bende hala wc hissi ve yanma oluyor senin gectimi onlar ?
canım valla bende de hala yanma hissi var.bide regli dr fitil falan derken uzun aralar verdim acaba ondan mı diyorum bilmiyorum ki.
vc hissi de var tabi
heyecanlanyorum her defasında olacak mı diye heyecandan sanırım.
ve sanırım eşimde heyecanlanıyo hala.
çünkü farkediyorum tam girecekken yeteri kadar sertlik olmuyo.
ucun u yerleştirdikten sonra gitgel yapıyo o şekilde sonra tamamı oluyo
,bana da zaman kazandırmış oluyo aslında.
ikimizde birbirimizi etkilememek için belli etmemeye çalışıyoruz yani :))))
jeli ben 3. denemede bıraktım akıntım çoktu ya ona güvenerek ama şimdi yok akıntı jelsiz yapıyoruz
ama pek farkı yok. sende yavaş yavaş azaltırsın canım bebekte düşünüyosun
gerçekten çok doğru tespit!!! önceden o karalar bağlıyordu böyle olunca şimdi ben :))) üstünden pozitiflik akıyor resmen nasıl olsa yaptı defalarca, içi rahat. biz 2.3. deneme diyoruz ama defalarca yaptığımız için sayarsak 8. oldu aslında, hatta belki "dohuuz". :))) çok moral bozmama gerek yok yani ama insan gene de etkileniyor. geçen hafta sonu çok koşturduk evde bile duramadık deneyemedik. pzt. de benim dudağım uçuklayınca ben yanaşmadım bulaşmasın diye. ben böyle çekingen durunca o da yorgunluktan kıpırdayamadı zaten. bugün de illa yapalım diye tutturdum ama olmadı. canımız sağolsun, bizimki siparişle yapamıyor zaten, illa doğal olacak. romantiklikten yıkılıyooo kocam yaa, aman nazar değmesinsabahlar olmasıııın
arkadaşlar yendimmmm başardımmmmmmm sonundaa çok mutluyumm:) :) :)))))))))))))))))))))))9
Hmm anladim cnm jel hamile kalmaya engel mi ki? Ben nsl birakcam jeli ya cok kuruyum yoksaacanım valla bende de hala yanma hissi var.bide regli dr fitil falan derken uzun aralar verdim acaba ondan mı diyorum bilmiyorum ki.
vc hissi de var tabi
heyecanlanyorum her defasında olacak mı diye heyecandan sanırım.
ve sanırım eşimde heyecanlanıyo hala.
çünkü farkediyorum tam girecekken yeteri kadar sertlik olmuyo.
ucun u yerleştirdikten sonra gitgel yapıyo o şekilde sonra tamamı oluyo
,bana da zaman kazandırmış oluyo aslında.
ikimizde birbirimizi etkilememek için belli etmemeye çalışıyoruz yani :))))
jeli ben 3. denemede bıraktım akıntım çoktu ya ona güvenerek ama şimdi yok akıntı jelsiz yapıyoruz
ama pek farkı yok. sende yavaş yavaş azaltırsın canım bebekte düşünüyosun
kızlar bende ilk alttan muayene mı smear testımı yaptrdım hıc bısı yok korkulck kendımı kastım bı ara o zaman canım yandı ama bosuna korkmusum :)
Dün itibariyle " venüsmars " ta gelin oldu Allahın izniyle
bir. dr.dan randevu almış ve gidenlerden bilgi almak için yazmıştı foruma ve randevu tarihi gelmeden yendiiiiii=))
hemde 2 günde kızlar, ilk denemede yapamıyorum olmuyo diyen kişi ertesi akşam sadece birkaç saat içinde penis boyuna geçti=) vee deneme sonucu biraz sıkıntılı geçmiş ama olmuşşşş
imkansız yokkk imkansız yokkk Allahımm herkes aşsın nolurr aşsıınnnnnnn
atlattımm kızlarrr başardıkkk sonundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa =))))))))))))))))))))))))))
spermlerin hızın yavaşlatayomuş diye biliyorum ama imkansız değildir herhalde.Hmm anladim cnm jel hamile kalmaya engel mi ki? Ben nsl birakcam jeli ya cok kuruyum yoksaabiraz daha alismam lazim su wc hissi gitse hic degilse!!! Cikarip wc e kosuom ama hic bsy yapmiom
Ayni hisler bende de var ya tuvalet hissi heleki...birakip kosarak wcye gitmek istiyorum ve yanmada var...jelide birakamadim daha cunku kuruyum hep..bi duzene giremedim...
canım öyle düşünme kesinlikle bir kere vajiye bakış açını değiştir Allah ordan tiksinelim korkalım diye yaratmamış orayı bak varlığı ne kadar önemli o organ olmasa insanlık olurmuydu... lütfen önce alış ellerinle dokun incele ve jel sür serçe parmağına bolca, girdirmeye çalış oldıuğunu görünce ki olacak bak nasıl sorular sormaya neler yazmaya başlıcaksın o inanamadığın cümleleri yazacaksınnn birer birer hadi erteleme şimdi yap ( kulak çöpüyle uğraşma bence yön bulman zor olur onla parmağınla yap kolayca ilerliyor parmak)
merhaba kızlar..bizde dün deneme yaptk 3 cm e kadar oldu...sonra eşim uzun zamandır deneme yapmadgm için heyecanlandı ve maalesef bosld...bu aksam misafirmiz gelyr pzara kadar bizde o yuzden deneyemycz..ama bu bile beni mutlu etti...bir daha ki deneme de basarıcm sanrm...
Ne guzel iste romantik erkek zor bulunur bu zamandabu arada sabahlar olmasin sloganimiz olabilir tam bizlere uygun yaa
Dün itibariyle " venüsmars " ta gelin oldu Allahın izniyle
bir. dr.dan randevu almış ve gidenlerden bilgi almak için yazmıştı foruma ve randevu tarihi gelmeden yendiiiiii=))
hemde 2 günde kızlar, ilk denemede yapamıyorum olmuyo diyen kişi ertesi akşam sadece birkaç saat içinde penis boyuna geçti=) vee deneme sonucu biraz sıkıntılı geçmiş ama olmuşşşş
imkansız yokkk imkansız yokkk Allahımm herkes aşsın nolurr aşsıınnnnnnn
spermlerin hızın yavaşlatayomuş diye biliyorum ama imkansız değildir herhalde.
bide hamile kalma jelimi ne varmış canım forumda okumuştum sanırım
ondan kullanabilirsin eczaneye sor istersen kimi n yazdığını hatırlamıyorum şuanda
sormayın kızlar ben bi kaçkere bi lavaboya gidim gelim dedim ama ben gelene kadar sertlik bitmiş oluyo :)
ilişkiden sonrada bebek için kalkmıyorum valla. o zamana da his kalmıyo benim sorun öncesinde :)
Kizlar bende 2. denememi 3. - 4 -5. denememimi yaptim bugün.. Ilkiyle toplarsak toplamda 9 kez..
Hala inanamiyorum.. Yalniz yeni oldugu için hrh gitgeller çok yavas.. oda düzelir en yakin zamanda umarim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?