Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım valla bende de hala yanma hissi var.bide regli dr fitil falan derken uzun aralar verdim acaba ondan mı diyorum bilmiyorum ki.
vc hissi de var tabi
heyecanlanyorum her defasında olacak mı diye heyecandan sanırım.
ve sanırım eşimde heyecanlanıyo hala.
çünkü farkediyorum tam girecekken yeteri kadar sertlik olmuyo.
ucun u yerleştirdikten sonra gitgel yapıyo o şekilde sonra tamamı oluyo
,bana da zaman kazandırmış oluyo aslında.
ikimizde birbirimizi etkilememek için belli etmemeye çalışıyoruz yani :))))
jeli ben 3. denemede bıraktım akıntım çoktu ya ona güvenerek ama şimdi yok akıntı jelsiz yapıyoruz
ama pek farkı yok. sende yavaş yavaş azaltırsın canım bebekte düşünüyosun

Ayni hisler bende de var ya tuvalet hissi heleki...birakip kosarak wcye gitmek istiyorum ve yanmada var...jelide birakamadim daha cunku kuruyum hep..bi duzene giremedim...

Ne guzel iste romantik erkek zor bulunur bu zamanda bu arada sabahlar olmasin sloganimiz olabilir tam bizlere uygun yaa

Hmm anladim cnm jel hamile kalmaya engel mi ki? Ben nsl birakcam jeli ya cok kuruyum yoksaa biraz daha alismam lazim su wc hissi gitse hic degilse!!! Cikarip wc e kosuom ama hic bsy yapmiom

Dün itibariyle " venüsmars " ta gelin oldu Allahın izniyle
bir. dr.dan randevu almış ve gidenlerden bilgi almak için yazmıştı foruma ve randevu tarihi gelmeden yendiiiiii=))
hemde 2 günde kızlar, ilk denemede yapamıyorum olmuyo diyen kişi ertesi akşam sadece birkaç saat içinde penis boyuna geçti=) vee deneme sonucu biraz sıkıntılı geçmiş ama olmuşşşş

imkansız yokkk imkansız yokkk Allahımm herkes aşsın nolurr aşsıınnnnnnn

venusmars ortalikta yoksun ama yurt ve capinda törenler basladi. sappi sappi sappi

gelin halayi sana. en kisa zamanda hikayeni yazarsin insallah. coook kisa sürede yendin, cok kisiye cesaret verirsin.

Hmm anladim cnm jel hamile kalmaya engel mi ki? Ben nsl birakcam jeli ya cok kuruyum yoksaa biraz daha alismam lazim su wc hissi gitse hic degilse!!! Cikarip wc e kosuom ama hic bsy yapmiom
spermlerin hızın yavaşlatayomuş diye biliyorum ama imkansız değildir herhalde.
bide hamile kalma jelimi ne varmış canım forumda okumuştum sanırım
ondan kullanabilirsin eczaneye sor istersen kimi n yazdığını hatırlamıyorum şuanda

Ayni hisler bende de var ya tuvalet hissi heleki...birakip kosarak wcye gitmek istiyorum ve yanmada var...jelide birakamadim daha cunku kuruyum hep..bi duzene giremedim...

sormayın kızlar ben bi kaçkere bi lavaboya gidim gelim dedim ama ben gelene kadar sertlik bitmiş oluyo :)
ilişkiden sonrada bebek için kalkmıyorum valla. o zamana da his kalmıyo benim sorun öncesinde :)

merhaba kızlar..bizde dün deneme yaptk 3 cm e kadar oldu...sonra eşim uzun zamandır deneme yapmadgm için heyecanlandı ve maalesef bosld...bu aksam misafirmiz gelyr pzara kadar bizde o yuzden deneyemycz..ama bu bile beni mutlu etti...bir daha ki deneme de basarıcm sanrm...

Tatlum cok sevindim insallah tamamen olmus bir sekilde geliceksin...burdan bagiracaksin oldu diye...motiveni birakma...

Ne guzel iste romantik erkek zor bulunur bu zamanda bu arada sabahlar olmasin sloganimiz olabilir tam bizlere uygun yaa

ekmek teknesi diye bi dizi vardı, orda hasan kaçan ın oynadığı karakter söylüyodu bunu. nette vardır belki, arayıp izleyin, öyle güzel bir melodiyle söyler ki bunu, o zamandan beri hastasıyım bu lafınn!!! bi de "irtibatı koparmayalım" vardı, o dizinin hayatımıza kattığı. ne güzel diziydi beaa

:123::123::122::122::122::122::118::118::118::118::119::119::119::119::129::129::129:
Tebrik ederim Venüsmarsssssssssssssssssssssssss, Vay bee bu ne berekti bi aymis yaaaa çok mutluyum çoooook herkes yensin herkes kurtulsunnnnnnnnnnnn
Sükür Sende artik gelin oldunnnnnnnnn sende kurtuldun uçma zamani sendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Kizlar bende 2. denememi 3. - 4 -5. denememimi yaptim bugün.. Ilkiyle toplarsak toplamda 9 kez..
Hala inanamiyorum.. Yalniz yeni oldugu için hrh gitgeller çok yavas.. oda düzelir en yakin zamanda umarim..

bu jelin adi pre-seed. yogun arastirmalar sonucu cidden basarili oldugunu ögrendim. malesef türkiyedeki fiyati saka gibi cooook ucuk ve eczanelerde satilmiyor. burda gayet makul 22 euro civari. anladiniz siz onu.

Kizlar bende 2. denememi 3. - 4 -5. denememimi yaptim bugün.. Ilkiyle toplarsak toplamda 9 kez..
Hala inanamiyorum.. Yalniz yeni oldugu için hrh gitgeller çok yavas.. oda düzelir en yakin zamanda umarim..

tebrikler tatlımmmm çok güzell maşallah gitgellere takma zamanla eşin de sen de alışırsınız... benim de bugün reglim bitti normalde yarın bitmesi gerekirdi ama son iki aydır 7 gün sürmedi 5 veya 6 gün sürüyo... neyse bakalım ben de deneme yapmak istiyorum akşama ama tabi bizimki yumoş olmazsa:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…