- 29 Ocak 2012
- 2.459
- 1.227
- 373
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #105.841
kızlar bende nihayet 2.denememi başarmış bulunuyorummmmmmmmmmm çok şükür.3.ye de hemen geçmem lazım ortamı hazırlamışken
Arkadaşlar merhaba bu başlık altına daha önce hiç yazmadım ama hep takip ediyordum. İlk önce biraz açık konuşacağım bundan dolayı hepinizden özür diliyorum amacım anlaşılır şekilde yardımcı olabilmek. 2 yıllık evliyim ve ayda en fazla 3 kere ilişki yaşayabiliyorduk eşimle. Çünkü ben de sizler gibi vajinusmustum yani öyle tahmin ediyorum çünkü ilişki sırasında istem dışı eşimi itiyordum, bacaklarımı kapatıyordum, cesaretim yerine gelip devam ettiğimizde de ağrı ve yanma yaşıyordum tekrar yapacağımız zaman yine ağrı yaşayacağım korkusuyla ıslanma bile olmuyordu bende ve bu ağrıyı daha da çok artırıyordu. Burda okuduğum Kegel egzersizleri çok dikkatimi çekmişti ve denemeye karar verdim. Yani idrarımı yaparken bir anda tutup tekrar yapıyordum bunu her tuvalete gidişimde 5-10 defa tekrarlıyordum. Galiba bu kasların esnekleşmesini sağlıyor. Bir de eşim aşırı kaygan olan bir prezervatif aldı onu da denemeye karar verdik. (Kayganlık sorunu yaşayan arkadaşlar varsa özelden yazın markanın ismini veririm ya da sakıncası yoksa burdan da yazarım). Artık kegel egzersizleri mi işe yaradı yok prez. mi işe yaradı bilmiyorum ağrım yok denecek kadar azaldı. Belki diyeceksiniz ki bunun vajinusmusla alakası yok senin problemin sadece ağrı yaşamak ama öyle değil dostlar ağrı yaşayacağım korkusuyla hep ilişkiden korktum kaçtım. Çocuk konusunda içiniz rahat olsun geçen yıl ben de bu halimle hamile kaldım yani bu rahatsızlıktan dolayı çocuk sahibi olamamaktan korkmayın. Zevk alma konusuna gelince onu ben de henüz yaşayamadım 4 gündür bu korkuyu yenmenin keyfini çıkartıyorum. İnşallah onu da yaşarım. Özetleyecek olursak size tavsiyelerim;
1. Kegel egzersizlerini deneyin.
2. Kaygan bir prez. alın. (Eğer çocuk düşünüyorsanız ilişkide vajinanız iyice açılıp, ağrınız azaldığı zaman ve eşiniz boşalmaya yakın prez. çıkarsın korunmasız devam edin)
3. En önemlisi Ayet-el Kürsî okuyun bol bol ve Yarabbim işimizi kolaylaştır diye dua edin.
İnşallah bunların faydasını görürsünüz canlar. Dualarım sizinle.
deneme yapmıyorum da o yüzden yazmıyorum :))) bu sabah yaptık ama ben hemen alamadığım için sertlik gitti. moralim bozulmuştu ama eşim çok güzel konuştu. o gidince de bir sürü dua ettim kendime, kalbim ferahlasın diye. yeni kalktım, daha iyiyim şu anda. eşim de aradı çok güzel konuştu bunlara kafanı takma artık sen neleri başardın dedi. hee iyi bari dedim hemen düzeldim
deneme yapmıyorum da o yüzden yazmıyorum :))) bu sabah yaptık ama ben hemen alamadığım için sertlik gitti. moralim bozulmuştu ama eşim çok güzel konuştu. o gidince de bir sürü dua ettim kendime, kalbim ferahlasın diye. yeni kalktım, daha iyiyim şu anda. eşim de aradı çok güzel konuştu bunlara kafanı takma artık sen neleri başardın dedi. hee iyi bari dedim hemen düzeldim
arkadaşlar yendimmmm başardımmmmmmm sonundaa çok mutluyumm:) :) :)))))))))))))))))))))))9
çok sevindm canımmmm eveet bayağı ara vermiştiniz siz bence de 3. yü hemen yapp peki, nasıldı rahat alabildinmii benim de bayağı ara oldu umarım kasılmam..
Nslsn cnm napion hic gozukmuon artik naptin alistinmi iyice bebek calismalari nsl gidio:)
biz de keçiboynuzu ve fıstığa başladık umarım sorun yaşamayız yarın yapıcaz.. eşlerin tavırlarının yendikten sonra nasıl değiştiğini selanın eşinden görebilirsiniz önce negatifti şuan pozitifmoralini bozma canım bidahakine alırsın
gerçekten çok doğru tespit!!! önceden o karalar bağlıyordu böyle olunca şimdi ben :))) üstünden pozitiflik akıyor resmen nasıl olsa yaptı defalarca, içi rahat. biz 2.3. deneme diyoruz ama defalarca yaptığımız için sayarsak 8. oldu aslında, hatta belki "dohuuz". :))) çok moral bozmama gerek yok yani ama insan gene de etkileniyor. geçen hafta sonu çok koşturduk evde bile duramadık deneyemedik. pzt. de benim dudağım uçuklayınca ben yanaşmadım bulaşmasın diye. ben böyle çekingen durunca o da yorgunluktan kıpırdayamadı zaten. bugün de illa yapalım diye tutturdum ama olmadı. canımız sağolsun, bizimki siparişle yapamıyor zaten, illa doğal olacak. romantiklikten yıkılıyooo kocam yaa, aman nazar değmesinsabahlar olmasıııın
arkadaşlar yendimmmm başardımmmmmmm sonundaa çok mutluyumm:) :) :)))))))))))))))))))))))9
kızlar bende nihayet 2.denememi başarmış bulunuyorummmmmmmmmmm çok şükür.3.ye de hemen geçmem lazım ortamı hazırlamışken
canım tebrik ederim.Sende kurtuldun :) Bundan sonraki hayatında çok çok daha güzerl geçireceksin inşallah
iyim canım. çalışıyorum hala. aMA çok sıkıldım
ayrılmayı düşünüyorum. tayin çıkmasını bekliyorum bu ay sonu inşallah.
günlük giriyorum aslında 10 gibi falan ama yazmaya çok vakti olmuyo
ewle ilgilen temizlik yemek bide eşim ilgi bekliyo :)
tabi bebiş çalışmaları var.
normalde rüyamda hep görürüm çocuğum olduğunu
ama 2 gündür başka sorunlardan dolayı hiç çalışmıyoruzda düşünerekte yatmıyorum
ama hep hamile olduğumu çok mutlu olduğumu görüyorum.
hayılısı olur inşallah. bu ay artık gelsinler ya
sen naptın.
denemelerinde oluyo artık.
kayganlaştırıcı kullanıyomusun.
atlattımm kızlarrr başardıkkk sonundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa =))))))))))))))))))))))))))
kurtulduğun için tebrik ederim.prezervatif markası yazarsan çok sevinirim. bence açıktan yazabilirsin herkes yararlansın. çoğumuzun buna ihtiyacı var çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?