Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kurtulduğun için tebrik ederim. prezervatif markası yazarsan çok sevinirim. bence açıktan yazabilirsin herkes yararlansın. çoğumuzun buna ihtiyacı var çünkü.

Hmm anladim canim insallah bidakine kolay olur bende gecenlerde cok ugrasiodum girmesi icin en son yaptgimda daha cabuk oldu aliscaz zmnla insallah:)

biz de keçiboynuzu ve fıstığa başladık umarım sorun yaşamayız yarın yapıcaz.. eşlerin tavırlarının yendikten sonra nasıl değiştiğini selanın eşinden görebilirsiniz önce negatifti şuan pozitif moralini bozma canım bidahakine alırsın

çok sevindm canımmmm eveet bayağı ara vermiştiniz siz bence de 3. yü hemen yapp peki, nasıldı rahat alabildinmii benim de bayağı ara oldu umarım kasılmam..

yok canım sorun olmadı pek.3 kere oldu hemde.ilk başta 1-2 sn korktum ama iyi geçti çok şükür.2-3 gün kaldı reglime.ondan önce deneyebildiğim kadar denemem laızm.bana kalsa tamamen alışmak için günde 10 kere de denerim de eşim yorgun geliyor.

Nslsn cnm napion hic gozukmuon artik naptin alistinmi iyice bebek calismalari nsl gidio:)

iyim canım. çalışıyorum hala. aMA çok sıkıldım
ayrılmayı düşünüyorum. tayin çıkmasını bekliyorum bu ay sonu inşallah.
günlük giriyorum aslında 10 gibi falan ama yazmaya çok vakti olmuyo
ewle ilgilen temizlik yemek bide eşim ilgi bekliyo :)
tabi bebiş çalışmaları var.
normalde rüyamda hep görürüm çocuğum olduğunu
ama 2 gündür başka sorunlardan dolayı hiç çalışmıyoruzda düşünerekte yatmıyorum
ama hep hamile olduğumu çok mutlu olduğumu görüyorum.
hayılısı olur inşallah. bu ay artık gelsinler ya
sen naptın.
denemelerinde oluyo artık.
kayganlaştırıcı kullanıyomusun.

gerçekten çok doğru tespit!!! önceden o karalar bağlıyordu böyle olunca şimdi ben :))) üstünden pozitiflik akıyor resmen nasıl olsa yaptı defalarca, içi rahat. biz 2.3. deneme diyoruz ama defalarca yaptığımız için sayarsak 8. oldu aslında, hatta belki "dohuuz". :))) çok moral bozmama gerek yok yani ama insan gene de etkileniyor. geçen hafta sonu çok koşturduk evde bile duramadık deneyemedik. pzt. de benim dudağım uçuklayınca ben yanaşmadım bulaşmasın diye. ben böyle çekingen durunca o da yorgunluktan kıpırdayamadı zaten. bugün de illa yapalım diye tutturdum ama olmadı. canımız sağolsun, bizimki siparişle yapamıyor zaten, illa doğal olacak. romantiklikten yıkılıyooo kocam yaa, aman nazar değmesin sabahlar olmasıııın

süpermiş sela harikasın valla :)

kızlar bende nihayet 2.denememi başarmış bulunuyorummmmmmmmmmm çok şükür.3.ye de hemen geçmem lazım ortamı hazırlamışken

tebrik edermmmmmmmmmmmmmmmmm mslhh cnm 3.de yapmssn Ohh artik iyice rahatlayablrsnn

arkadaşlar yendimmmm başardımmmmmmm sonundaa çok mutluyumm:) :) :)))))))))))))))))))))))9

tebrikler Allah baska dert tasa vermesn.. :97:

işinde kolay gelsin canim.. hea bende hiç görmedim o yuzden merak ettim seni yazmiosun artik diyee :)
insallah en kisa zamanda hamile kaliriz canimm sonra hamilelik hakkinda konusuruz artik
benimde denemeler daha iyiye gidiyor cok sükürr... hala jel kullaniyorum tabii nasil kullanmadan yaparim bilmiorum.. sen kullaniyormusun canim?
bide bende hala wc hissi ve yanma oluyor senin gectimi onlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…