Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Sagol canim hala giriste birz oyalaniyorum ama.. Ins düzelir ya bidahaki denemelerde, esim hersey dogal olsun istiyo bende aparatsiz dogal haliyle zorlaniyorum biraz.. ama alisirz bunada sükür

Aklina bile getirme ins öyle bi sorunla karsilasmazsiniz tatlim.. Güzel haberlerle gelirsin umarim.. regline gelince diyorlarki ilk iliskiden sonra degisebiliyomus ne derece dogru bilemicem..
Allah yardimcn olsn tatlm :97:

venusmars ın hocasını ve kendisini tebrik ediyorum. büyüksünüz kızlar!!!! venuscum gözünaydın olsun, allah başka dert vermesin. vajili kimse kalmasın, halaylar venusmars a gelsin. hadi hobaaaaaaa

bu jelin adi pre-seed. yogun arastirmalar sonucu cidden basarili oldugunu ögrendim. malesef türkiyedeki fiyati saka gibi cooook ucuk ve eczanelerde satilmiyor. burda gayet makul 22 euro civari. anladiniz siz onu.

canım yazan sendin demi :))))
burdA okuduğumu hatırlıyorum ama jelin adı aklımda değğildi.
trity bulabilirse bundan kullansın o zaman.
jelsiz yapamıyo olsam alırdım heralde bu uğurda neparalar dökmedim ki
haplar uyuşturucu kremler kayganlaştırıcılar sak,inleştiriciler ......
bide eşimin çekmecelerinde bulduğum benden gizli aldığı paratlar :))
bi kaç kere hap bulmuştum
dün geciktirici sprey buldum :)))
jeli aklına düşürtmüyorum yoksa arar bulur onlarıda

Son düzenleme:
Kizlar bende 2. denememi 3. - 4 -5. denememimi yaptim bugün.. Ilkiyle toplarsak toplamda 9 kez..
Hala inanamiyorum.. Yalniz yeni oldugu için hrh gitgeller çok yavas.. oda düzelir en yakin zamanda umarim..

maşallah taze gelinim benim.
elayla sizin hızınıza yetişemiyoruz valla. biz toplamda ancak sizin kadar denemişizdir.
darısı bize inşallah istek yok bizde yahu.
işteyken diyorum akşam olsun
akşam oluyo yorgun düşüyoruz
yok yok böle olmick ayrılmam lazım işten.
bebişimiz herşeyden önmli :))

Sagolasin kayram.. Eger zorlamicaksa sizi birak canim gerçekten çalisip birde ev geçindirmek çok zorluyo.. Bende çalissaydim eminim dahada az vakit ayirirdim denemelere..

Alistinmi bu arada? Ben zorlaniyorum hala umarim düzelir ya.. bakma hevesten degil hep tekrar tekrar deniyoruzki belki daha olur bidahaki diye..
Allah yardimcimiz olsun hepimizin..

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar öcelikle hepinize kolaylıklar diliyorum.bir arkadaşımdan emla kremin işe yaradığını duymuştum naçizane önerim umarım deneyenin işine yarar.

Merhaba
Ben denemistim.. Isime yaramadi.. Hersey beyinde bitiyo malesef.. Ayrica emlayi birakmasi zor oluyo sonradan..
Onsuz olmucakmis gibi geliyo kullananlara.. Ben pek tavsiye etmiyorum açikçasi.. Egzersiz yaparak zaten oranin esnek bi yapiya sahip oldugunu farkedince
ve belli bi cm' gelince beyinde çözülüyo çok sükür..

yinede sagol önerin için.. Deneyenler oluyo burda bazen ama bence hiç bulasmasnlar

evet sen denediğin için çok daha sağlıklı yorum yapabilirsin cnm.rica ederim keşke insanın elinden bişey gelsede yapabilse. ben böyle bir sorun yaşamadım ama nasıl bir psikolojik etki yaratabileceğini tahmin edebiliyorum.umarım burada olan ve olmayan ama bu sorunu yaşayan herkes en kısa zamanda bu sorunu aşar

Sagol canim bunun için sürekli dua ediyorum.. Dedigin gibi insan gerçekten çok kötü etkileniyo.. Psikoloji alt üst oluyo,, kendini eksik hissediyosun..
Ama gerçekten herkes yensin diye elimden geleni yapicam.. çünkü degmedi bu kadar bekledigime degmedi ya gerçekten böyle basit bisey için.. sonunda bumuymus diyosun..
Rabbim kimseye çektirmesin ( Aminnnnnnnnnnnn )

Ya kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr oha filan oldum yaaa

Ya nasil tarif etsem böyle pembeyle kahverengi arasinda iki büyük damla geldii (akinti)
Nedir bu ya.. kizlik zarindan desem, ilk denemelerde niye gelmedide simdi geliyo.. :44::44:

Gerçi yeni ilişkiye giriyorsunuz bunun etkisi sonucu o akıntı olmuş olabilir sizi panik yaptıysam kusuruma bakmayın lütfen hamilelikte yerleşme sırasında pembe veya kahverengi akıntı olur o yüzden benim aklıma o geldi direk tekrar özür dilerim

yok cnm panik yapma zarla alakalıdır benden ilk 10 gün her defasında azalarakda olsa gelmişti

Sagol canim ya içim rahatladi Sen kaç senelik evlisin? Ilk gece iliski gerçeklestimi cnm, valla acaip merak ediyorum hemen yapabilenler nasil yapiyo diye, yani özel olmazsa

Yok canim est. ya olurmu öyle sey bi an nasil olur dedim Ama bu söyledigini aklimda tutacam.. Ilerde böyle bi durumla karsilasirsam kontrole fln giderim hamilelik varmi diye.. Dedigin gibi daha yeni yeni oldugum için sanmiyorum öyle bsy vardir diye..

Bu arada geçenlerde gördüm yazınızı yenmişsiniz vajinusmusu sizin adınıza çok sevindim gözünüz aydın allah mutluluğunuzu daim etsin darısı tüm bu derdi çeken arkadaşlarımızın başına inşallah. allah hepinizin yardımcısı olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…