- 29 Ocak 2012
- 2.459
- 1.227
- 373
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #105.881
tebrikler tatlımmmm çok güzell maşallahgitgellere takma zamanla eşin de sen de alışırsınız... benim de bugün reglim bitti normalde yarın bitmesi gerekirdi ama son iki aydır 7 gün sürmedi 5 veya 6 gün sürüyo... neyse bakalım ben de deneme yapmak istiyorum akşama ama tabi bizimki yumoş olmazsa:44:
Dün itibariyle " venüsmars " ta gelin oldu Allahın izniyle
bir. dr.dan randevu almış ve gidenlerden bilgi almak için yazmıştı foruma ve randevu tarihi gelmeden yendiiiiii=))
hemde 2 günde kızlar, ilk denemede yapamıyorum olmuyo diyen kişi ertesi akşam sadece birkaç saat içinde penis boyuna geçti=) vee deneme sonucu biraz sıkıntılı geçmiş ama olmuşşşş
imkansız yokkk imkansız yokkk Allahımm herkes aşsın nolurr aşsıınnnnnnn
kuzum sana bir soru sordum özelden, yanıtlarsan sevinirim
bu jelin adi pre-seed.yogun arastirmalar sonucu cidden basarili oldugunu ögrendim. malesef türkiyedeki fiyati saka gibi cooook ucuk ve eczanelerde satilmiyor. burda gayet makul 22 euro civari. anladiniz siz onu.
Kizlar bende 2. denememi 3. - 4 -5. denememimi yaptim bugün.. Ilkiyle toplarsak toplamda 9 kez..
Hala inanamiyorum.. Yalniz yeni oldugu için hrh gitgeller çok yavas.. oda düzelir en yakin zamanda umarim..
maşallah taze gelinim benim.
elayla sizin hızınıza yetişemiyoruz valla. biz toplamda ancak sizin kadar denemişizdir.
darısı bize inşallah istek yok bizde yahu.
işteyken diyorum akşam olsun
akşam oluyo yorgun düşüyoruz
yok yok böle olmick ayrılmam lazım işten.
bebişimiz herşeyden önmli :))
Merhaba arkadaşlar öcelikle hepinize kolaylıklar diliyorum.bir arkadaşımdan emla kremin işe yaradığını duymuştum naçizane önerim umarım deneyenin işine yarar.
evet sen denediğin için çok daha sağlıklı yorum yapabilirsin cnm.rica ederim keşke insanın elinden bişey gelsede yapabilse. ben böyle bir sorun yaşamadım ama nasıl bir psikolojik etki yaratabileceğini tahmin edebiliyorum.umarım burada olan ve olmayan ama bu sorunu yaşayan herkes en kısa zamanda bu sorunu aşar
Ya kizlarrrrrrrrrrrrrrrrroha filan oldum yaaa
Ya nasil tarif etsem böyle pembeyle kahverengi arasinda iki büyük damla geldii (akinti)
Nedir bu ya.. kizlik zarindan desem, ilk denemelerde niye gelmedide simdi geliyo.. :44::44:
hamile olmayasıznı:44:
Yok canim daha neler esim korundu ( afedersiniz )
Hamilelikle ne baglantisi var söylermisin Allahimmmmmins öyle bisey degildir
yok cnm panik yapma zarla alakalıdır benden ilk 10 gün her defasında azalarakda olsa gelmişti
Gerçi yeni ilişkiye giriyorsunuz bunun etkisi sonucu o akıntı olmuş olabilir sizi panik yaptıysam kusuruma bakmayın lütfenhamilelikte yerleşme sırasında pembe veya kahverengi akıntı olur o yüzden benim aklıma o geldi direk tekrar özür dilerim
Sagol canim ya içim rahatladiSen kaç senelik evlisin? Ilk gece iliski gerçeklestimi cnm, valla acaip merak ediyorum hemen yapabilenler nasil yapiyo diye, yani özel olmazsa
Yok canim est. yaolurmu öyle sey bi an nasil olur dedim Ama bu söyledigini aklimda tutacam.. Ilerde böyle bi durumla karsilasirsam kontrole fln giderim hamilelik varmi diye.. Dedigin gibi daha yeni yeni oldugum için sanmiyorum öyle bsy vardir diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?