- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #105.901
Sagol canim ya içim rahatladiSen kaç senelik evlisin? Ilk gece iliski gerçeklestimi cnm, valla acaip merak ediyorum hemen yapabilenler nasil yapiyo diye, yani özel olmazsa
ben 1,5 yıllık evliyim cnm yok biz ilk gece çok diretmedik ikinci gün oldu:)
Bu arada geçenlerde gördüm yazınızı yenmişsiniz vajinusmusu sizin adınıza çok sevindim gözünüz aydın allah mutluluğunuzu daim etsin darısı tüm bu derdi çeken arkadaşlarımızın başına inşallah. allah hepinizin yardımcısı olsun
Sagol canim ya içim rahatladiSen kaç senelik evlisin? Ilk gece iliski gerçeklestimi cnm, valla acaip merak ediyorum hemen yapabilenler nasil yapiyo diye, yani özel olmazsa
ben 1,5 yıllık evliyim cnm yok biz ilk gece çok diretmedik ikinci gün oldu:)
Anladim canim Allah mutlulugunuzu daim etsin.. :))
Anladim canim Allah mutlulugunuzu daim etsin.. :))
amin cnm seninde ve herkesin inş.
yok canım acele etmiyorsun, sırayla yapıyorsun ama olmadığı zamanlar bozma sakın moralini bu çok normal.iki parmakta zorlanıyorsan aparata geç daha rahat edersin.parmakla sonuna kadar giremez elini tutuş şeklinden dolayı ama aparat olunca daha fazla giriyor.
canım evet eşinin desteği çok önemli onun isteğini gördükçe sen egzersizlerini bırakmıyosun mesela doktorum bize her hafta sürpriz yaptırırdı, ben liste halinde o hafta yaptığım egzersizleri kasılmalarımı sürprizleri yazardım. sürpriz yapıldığı zaman kasılmalarımın azaldığına vurgu yapardı. gerçekten de moralin iyiyse kasmıyosun..
moral bozucak bir şey yok tatlım bak ne güzel 2 parmağa geçmişin ve ilk boğumu almışın.. bundan sonra egzersize başlamadan nefes egzersizi yap çok faydalı oluyor bir de 1 boğumu rahat alana kadar 1 boğum çalış sonra rahat alınca 2boğuma geç..
canım gayet iyi gidiyorsun. 2 parmağa geçmeden önce tek parmağa iyice alış bolca gitgel yap. gitgelde rahat olursan 2 parmak da yapabilirsin. eğer iki parmak yapamazsan mumdan aparat yapıp o şekilde ilerleyebilirsin. bence gayet güzel gidiyorsun. bozma moralini, o moral egzersiz yaparken sana lazım.
amid mesajlarla desteğin için tesekkür ederim..ayrıca elvan ve sela sizlerin yazdıklarını okumak beni cok motive ediyor...bilemezseniz..cok ama cok tesekkür ederm..burdaki herkese cok ama cok tesk ederm..ins geri döndgm de artık bitmiş olur bu dert...
atlatamayan arkadaşlara sesleniyorum sorun etmeyin gerçekten ben 1 seneden beri bu dertle uğraşıyorum ama kızlar korkulcak bişey yokmuş tamamen bizim korkmamız ben cesaretimi birden topladım ve bugün olucak dedim sonunda oldu. kendinizi şartlandırın ve kontrol kesinlikle eşinizde olsun biz bir süredir deniyoduk kontrol bendeydi ama sonuç alamadık. en sonunda eşime dedim ben bir iki üç deyince bastır dedim(biz yarıya kadar geliyoduk) ve cesaretimi topladım var gücümle ıkındım çok korkuyodum ama biran önce bitmesini istedim ve saydım içimdeki duvarı aştığını hissettim çok acımadı 5-6 saniyede geçti zaten hafif yanma oluyo . ben çokk korkutuğum için biraz ağladım ama bi baktım ki herşey bitti omuzlarımdan büyük bi yük gittiii boşu boşuna bu kadar beklemişim...umarım hepiniz kurtulursunuzzz
tebrik ederim canım,ne güzel kurtulmuşsun,darısı bizlerin başına..
Ya kizlarrrrrrrrrrrrrrrrroha filan oldum yaaa
Ya nasil tarif etsem böyle pembeyle kahverengi arasinda iki büyük damla geldii (akinti)
Nedir bu ya.. kizlik zarindan desem, ilk denemelerde niye gelmedide simdi geliyo.. :44::44:
elvan bende de bi kaç gündür kahve yada pembe gibi büyük akıntılar gelkiyor.
normalde akıntımda durdu reglimde bitti ama bunları anlayamadım bende.
senin ki kızlık zarından olabilir ama
Sagolasin kayram.. Eger zorlamicaksa sizi birak canim gerçekten çalisip birde ev geçindirmek çok zorluyo.. Bende çalissaydim eminim dahada az vakit ayirirdim denemelere..
Alistinmi bu arada? Ben zorlaniyorum halaumarim düzelir ya.. bakma hevesten degil hep tekrar tekrar deniyoruzki belki daha olur bidahaki diye..
Allah yardimcimiz olsun hepimizin..
elvan sorma ya hele bi ara 10 da çıkıyodum işten.
bir ay kadar devam etti eşime mi vakit ayırayım kendime mi eve mi bilemedim.
dedim yok böyle olmicak çıkıcam ben işten çıkmayım diye şartları değiştirdiler :))
şimdide tayin çıkmasını bekliyorum valla çıksın durmicam önce bi memlekete ordanda yeni yaşicamız şehre :))
canım sizi etkilememek için burda yazmak istemiyorum ama benim de yanmalarım var hatta bu gün sela ya sizde de var mı demiştim
alışrsam kendimi kasmayı bırakırsam geçer herhalde.
çok yapğmaktan önemlisi kasılmamakmış.
deneye deneye alışcaz inşallah.
büyük ihtimalle öyledir canım kızlık zarı bi kaç gün devam edebilir diye duymuştum bende.Aynen benimde reglime daha çok var.. :44:
Seninki neden acaba?? Hala devam ediyormu
Benimki tahminim öyle bilmiyorum :44:
büyük ihtimalle öyledir canım kızlık zarı bi kaç gün devam edebilir diye duymuştum bende.
benim salı bitti regli çarşamba ilşki oldu işte dünde o dediğin akıntıdan rengide koyu böle daha katıydı ve çoktu
acaba reglimmi bitmedi hala dedim ama bittiğinden emindim.
hayır olur inşallah bu gün olmadı :)
arkadaşlar yendimmmm başardımmmmmmm sonundaa çok mutluyumm:) :) :)))))))))))))))))))))))9
parmakta çok zorlanmıyorum ama sanki aparat daha zor gibi geliyor,hiç denemedim ama daha korkutucu geliyor,yine de bugün denemeye çalışıcam, sanki bundan sonrası daha zor gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?