Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Amin ins.. Bu derdi çeken kimse kalmasin ins
çok sükür canim kurtuldum artik.. çok sagol

amid mesajlarla desteğin için tesekkür ederim..ayrıca elvan ve sela sizlerin yazdıklarını okumak beni cok motive ediyor...bilemezseniz..cok ama cok tesekkür ederm..burdaki herkese cok ama cok tesk ederm..ins geri döndgm de artık bitmiş olur bu dert...

parmakta çok zorlanmıyorum ama sanki aparat daha zor gibi geliyor,hiç denemedim ama daha korkutucu geliyor,yine de bugün denemeye çalışıcam, sanki bundan sonrası daha zor gibi geliyor.

buraya kadar hiç korkmadım ama burdan sonra sanki daha zor olucak,bugün kaldığım yerden devam edicem,bu konuda eşim en büyük desteğim,yenmek istediğimi söyledikten sonra daha çok üstüme düşmeye başladı,o yüzden kaldığım yerden devam:)

atlatamayan arkadaşlara sesleniyorum sorun etmeyin gerçekten ben 1 seneden beri bu dertle uğraşıyorum ama kızlar korkulcak bişey yokmuş tamamen bizim korkmamız ben cesaretimi birden topladım ve bugün olucak dedim sonunda oldu. kendinizi şartlandırın ve kontrol kesinlikle eşinizde olsun biz bir süredir deniyoduk kontrol bendeydi ama sonuç alamadık. en sonunda eşime dedim ben bir iki üç deyince bastır dedim(biz yarıya kadar geliyoduk) ve cesaretimi topladım var gücümle ıkındım çok korkuyodum ama biran önce bitmesini istedim ve saydım içimdeki duvarı aştığını hissettim çok acımadı 5-6 saniyede geçti zaten hafif yanma oluyo . ben çokk korkutuğum için biraz ağladım ama bi baktım ki herşey bitti omuzlarımdan büyük bi yük gittiii boşu boşuna bu kadar beklemişim...umarım hepiniz kurtulursunuzzz

aslında haklısın ilk parmağa çok alışmadan hemen 2 parmak denedim,bugün tek parmak git gel ve aparat denicem,bakalım nasıl olucak..

Hadi bakalim canim bgn namazdan sonra dua ettim senin için..
Inan, azmet, cesur ol.. Ve Yen :109:

tebrik ederim canım,ne güzel kurtulmuşsun,darısı bizlerin başına..

Ya kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr oha filan oldum yaaa

Ya nasil tarif etsem böyle pembeyle kahverengi arasinda iki büyük damla geldii (akinti)
Nedir bu ya.. kizlik zarindan desem, ilk denemelerde niye gelmedide simdi geliyo.. :44::44:

elvan bende de bi kaç gündür kahve yada pembe gibi büyük akıntılar gelkiyor.
normalde akıntımda durdu reglimde bitti ama bunları anlayamadım bende.
senin ki kızlık zarından olabilir ama

elvan bende de bi kaç gündür kahve yada pembe gibi büyük akıntılar gelkiyor.
normalde akıntımda durdu reglimde bitti ama bunları anlayamadım bende.
senin ki kızlık zarından olabilir ama

Aynen benimde reglime daha çok var.. :44:
Seninki neden acaba?? Hala devam ediyormu

Benimki tahminim öyle bilmiyorum :44:

elvan sorma ya hele bi ara 10 da çıkıyodum işten.
bir ay kadar devam etti eşime mi vakit ayırayım kendime mi eve mi bilemedim.
dedim yok böyle olmicak çıkıcam ben işten çıkmayım diye şartları değiştirdiler :))
şimdide tayin çıkmasını bekliyorum valla çıksın durmicam önce bi memlekete ordanda yeni yaşicamız şehre :))
canım sizi etkilememek için burda yazmak istemiyorum ama benim de yanmalarım var hatta bu gün sela ya sizde de var mı demiştim
alışrsam kendimi kasmayı bırakırsam geçer herhalde.
çok yapğmaktan önemlisi kasılmamakmış.
deneye deneye alışcaz inşallah.

Aynen bende pek yazmak istemiyorum ama..
Sanirim hala kasiyoruz.. Rahat birakamiyoruz.. O da olcak zamanla umarim.. Bunlarada sükür canim ya..

Hakkinda hayirlisi olsun.. Fazla yorma kendini canim

Aynen benimde reglime daha çok var.. :44:
Seninki neden acaba?? Hala devam ediyormu

Benimki tahminim öyle bilmiyorum :44:
büyük ihtimalle öyledir canım kızlık zarı bi kaç gün devam edebilir diye duymuştum bende.
benim salı bitti regli çarşamba ilşki oldu işte dünde o dediğin akıntıdan rengide koyu böle daha katıydı ve çoktu
acaba reglimmi bitmedi hala dedim ama bittiğinden emindim.
hayır olur inşallah bu gün olmadı :)

kati? ve çok? Bence ya reglin bitmedi yada baska bisey..
ben orta parmagimla egzersiz yaptigimda 1 buçuk hafta boyunca kahverengi akintim olmustu..
ama busefer daha az..

Eger devam ederse bi doktora sor ya.. merak ettim açikçasi..

parmakta çok zorlanmıyorum ama sanki aparat daha zor gibi geliyor,hiç denemedim ama daha korkutucu geliyor,yine de bugün denemeye çalışıcam, sanki bundan sonrası daha zor gibi geliyor.

yok canım zor olmuyor,korkulduğu gibi değil.istersen kulak çubuğuyla dene girdiğini görünce belki daha rahat edersin ve yavaş yavaş kalınlaştırırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…