Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar bişey sormak istiyorum...ben egzersizlere yeni başladım bikaç gün oldu dün akşam denedik bişey olmadı biraz yanma oldu fakat sabah egzersiz yapıyim derkn akıntı geldi sildiğimde iki üç damla kadar bi pembelik uçuk pembe bişey geldi neden oldu acaba korktum ya???

denediniz bişey olmadı derken ? anlamadım canım... egzersiz aşamasında kan gelmesi normalmiş bende egzersiz aşamasında gelmişti hatta bikaç gün devam etmişti doktoruma söylediğimde çok normal karşıladı hiç korkma dedi... ama pembe bişe hiç gelmedi o konuda yorum yapamıcam canım

nedemek canım ya herzman destek olurum bu derdi yaşamayan bilemez..hepiniz dualarımdasınız..inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz...

kızlar cok mutluyum cunku ınternet baglattık ve laptop aldı esım tlf ndan sızı ıyı takıp edemıyordum am ınsallaha artık sık takıp edıp yenıcem bu lanet hastalıgı kızlar

Kizlar anlamadigim bsy var.. dun haverengi pembemsi akintim olduya.. bgnde cok koyu kirmizi
Reglime 2 hafta daha var.. anlamadigimda eger kizlik zarindansa zaten 1 bucuk hFta onceden akintisi olmstu.. yani yine kizlik zarindan olma ihtimali varmi yaa.. cok halsiz hissedyorm kendimi

kızlar cok mutluyum cunku ınternet baglattık ve laptop aldı esım tlf ndan sızı ıyı takıp edemıyordum am ınsallaha artık sık takıp edıp yenıcem bu lanet hastalıgı kızlar

Super :97: bundan sonra daha kolay takip edersn bak esinde.destek cikms mslh cnm Allah muhabbetinzi arttirsin ins.. naptin egzersiz isini

canim hic karsilasmadim boyle biseyle bende ne egzersizde nede iliskide kirmizi veya pembemsi akinti gelmedi.. :S belki kizlik zarin kalindir o yuzden kanama oluyordur.. cok mu geliyor ? ben doktorla konustugumda az gelir eger cok gelirse bi damar cizilmistir o yuzden kanama cok olur onada mudahale ederiz demisti.. ama cok nadir oluyormus oyle.. bi doktora git canim ihmal etme.. regline cok var dahaa..

evet tatlım bende olmuştu hem egzersiz aşamasında hem de 2. denemeden sonra doktorum şöyle anlattı kızlık zarı yuvarlak bişey düşün delik etrafını çevreleyen bişey mesela bir denemede bir kısmı zedeleniyo diğerinde başka bir kısmı... yani bu devam da edebilir normalmiş ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…