- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #105.921
bibliyofil naptı kızlar haberi olan var mı o da deneme yapıcaktı
dun gece husran cok saçma bı neden den dolayı aramız bozuldu nasılda hazrlamştm kendımı pöfff
kızlar bişey sormak istiyorum...ben egzersizlere yeni başladım bikaç gün oldu dün akşam denedik bişey olmadı biraz yanma oldu fakat sabah egzersiz yapıyim derkn akıntı geldi sildiğimde iki üç damla kadar bi pembelik uçuk pembe bişey geldi neden oldu acaba korktum ya???
amid mesajlarla desteğin için tesekkür ederim..ayrıca elvan ve sela sizlerin yazdıklarını okumak beni cok motive ediyor...bilemezseniz..cok ama cok tesekkür ederm..burdaki herkese cok ama cok tesk ederm..ins geri döndgm de artık bitmiş olur bu dert...
kati? ve çok? Bence ya reglin bitmedi yada baska bisey..
ben orta parmagimla egzersiz yaptigimda 1 buçuk hafta boyunca kahverengi akintim olmustu..
ama busefer daha az..
Eger devam ederse bi doktora sor ya.. merak ettim açikçasi..
ewet canım sen dr una sormuş muydun neydi sebebi
kızlar cok mutluyum cunku ınternet baglattık ve laptop aldı esım tlf ndan sızı ıyı takıp edemıyordum am ınsallaha artık sık takıp edıp yenıcem bu lanet hastalıgı kızlar
Kizlar anlamadigim bsy var.. dun haverengi pembemsi akintim olduya.. bgnde cok koyu kirmizi
Reglime 2 hafta daha var.. anlamadigimda eger kizlik zarindansa zaten 1 bucuk hFta onceden akintisi olmstu.. yani yine kizlik zarindan olma ihtimali varmi yaa.. cok halsiz hissedyorm kendimi
Kizlar anlamadigim bsy var.. dun haverengi pembemsi akintim olduya.. bgnde cok koyu kirmizi
Reglime 2 hafta daha var.. anlamadigimda eger kizlik zarindansa zaten 1 bucuk hFta onceden akintisi olmstu.. yani yine kizlik zarindan olma ihtimali varmi yaa.. cok halsiz hissedyorm kendimi
bana biri yardım etsinnnolur cvp verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?