Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bilmiyorum ama devam ediyo regl gibi duruyo.. bakayim yarnda devam ederse doktoru aricam.. 2 -3 kez jinekologa gitmistm vajinusmusum diye .. oda diatan bakmisti ve normal viraz dar sadece demsti.. yani kalin diye bsy demedi ama devamli olursa mecbr gidrm

:44: ins oyledir cnm ya.. sagol

bendede aynı durum var benimde kardeşim evleneli bir sene oldu şimdi hamile ben 7 senelik evliyim hala bişi yapamadım yardım edin

Son düzenleme:
mercancım sen kulak çubuğunu al üzerini sterçfilimle sar, vajina kayganlaştırıcılar var, ondan sür bolca çubuğa. sonra başla.hadi hemen hiç durma. derin nefes alcaksın, sonra nefesi verirken çubuğu iteceksin. ben burdaki arkadaşlar sayesinde yendim. hadi hiç durma 7 yıllık işkenceye son ver canım.

canım hiç yapamıcaksan önce eline bi ayna al. vajinanı incele. derin nefes al, sonra ver, verirken de ıkın. ıkınırken oranın açıldığını gçreceksin.hadi bu ayna agzersizini bi yap rapor ver sonra

ben 7 senelik evliyim eşimle bişi yaşayamadım jinekoloğa gittim muayene olamadım pisikoloğa gittim egzersizleri yapamadım parmak egzersizini yapamıyorum yardım et nolurrr

merhaba, önce sakin =). ben de 6.5 sene sonra burasi sayesinde yendim. gittigim doktorlar egzersiz dedikce, arkama bakmadan ciktim. ama iste bundan baska caresi yokmus. idrak biraz gec oldu ama oldu. hayatini ele al. yapamiyorum diye degil artik yapabilirim, yapicam kesin kararliyim diye düsün. ha parmakla calismak istemezsin, o zaman kulak cubugundan baslayarak mumla yapilan aparatlara gecersin ya da dilatör seti alirsin. birazcicik algi degisikli ile bütün yapamiyorum diye elinin tersiyle ittigin seyleri yapar hale geliceksin, inan. biraz cesaret biraz dirayet. kopma burdan. eskileri oku ama sorularin olursa, anlatacaklarin olursa güncele yaz. eskiler hayalet gibi, aslinda yoklar... yenmisler, bitirmisler... o caresizliklerini okudugun insanlar bu yükten kurtulmuslar. ben de ayniyim dediklerin yapmis bunu... sen de yapicaksin.

meraba sürekli giremiyorum ve bu foruma yazmaya pek alışamadım anlamıyorum yani pek kim nerde ne yazdı diye:)
evet benden bahsediliyomuş duyduğuma göre:) başarı hikayemide yazıcam size ama tam olarak bittiğinde (yani zorlanmadan yapıp gitgelide aşınca)tam olarak sevinçle yazmak istiyorum.
yapamıyıcak hiçbişey yokmuş benki asla aynayla bile bakmaya taamül edemezdim ve haftaya doktor randevumuz var (tabiki gitmiyicez)egzersiz okadar kolayki ve sadece kendine güven yetio ve şuan eşimle balayı yapıyoruz resmen eşim okadar mutluki şuan hiçbi zevk almadığı halde aştıkya yeter bize diyo..ve herşey okadar kolayki sadece kendinize güvenmek ve inanmak ben yapıcam demek yetio ben 3 günde hatta toplasanız 6 7 saatlik çalışmayla bu noktaya geldim..ben yapamam demeyin bu sayfa,böyle birbirine destek olan arkadaşlar olduktan sonra ne ertelemeye gerek var nede doktora...en kısa zamanda daha sevinçli haberler vermek ve görüşmak üzere....

kızlarrrrrrrrrrrrrr acil yardımınıza ihtiyacım varr geçen gün vajinismusu yendiğimi söyledim ilşki yaşandı ancak 2. birlikteliğimizi yapamadıkk daha doğrusu çokk yanıyorr sanki içinde bir yara var 2 gün oldu acaba yara iyileşmedi mi yoksa başka bi sorunum mu varrr acil cevaplarınızı bekliyorummmmmmmmmmmmmmmm

2 gundur yaniyor mu?

kızlar canım çok yanıyor ikinci birlikteliğimizi yaşayamadık resmen sızlıyo 2.gün oldu ilk birlikte olduğumuz. acaba yara mı iyileşmedi yoksa başka bi sorun mu var acil yardımlarınızı bekliyıorummmmmm

nedemek canım ya herzman destek olurum bu derdi yaşamayan bilemez..hepiniz dualarımdasınız..inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz...

kızlarr bana yardım edinnn .2 gün önce ilk birlikteliğimizi yaşadık ancak bi daha yapamadık bende çok yanma oluyor resmen sızlıyorr acaba yarası mı iyileşmedi yoksa başka bi sorun mu var??????????????????????*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…