- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #105.941
Bilmiyorum ama devam ediyo regl gibi duruyo.. bakayim yarnda devam ederse doktoru aricam.. 2 -3 kez jinekologa gitmistm vajinusmusum diye .. oda diatan bakmisti ve normal viraz dar sadece demsti.. yani kalin diye bsy demedi ama devamli olursa mecbr gidrmcanim hic karsilasmadim boyle biseyle bende ne egzersizde nede iliskide kirmizi veya pembemsi akinti gelmedi.. :S belki kizlik zarin kalindir o yuzden kanama oluyordur.. cok mu geliyor ? ben doktorla konustugumda az gelir eger cok gelirse bi damar cizilmistir o yuzden kanama cok olur onada mudahale ederiz demisti.. ama cok nadir oluyormus oyle.. bi doktora git canim ihmal etme.. regline cok var dahaa..
evet tatlım bende olmuştu hem egzersiz aşamasında hem de 2. denemeden sonra doktorum şöyle anlattı kızlık zarı yuvarlak bişey düşün delik etrafını çevreleyen bişey mesela bir denemede bir kısmı zedeleniyo diğerinde başka bir kısmı... yani bu devam da edebilir normalmiş ...
bana biri yardım etsinnnolur cvp verin
çok iyi ya beni dr lar mahvetti zaten dr fobim var özellikle jinekolog hiçbirine güvenmiyorum 5 senede bukadar mı dr lara gidilerde hüsranla biter ya hiç biri buda sizin söylediğinizi yaptırmıyo anlamıyolar bile çoğu bizi nasıl olur diyolar
inanın 2 gündür deniyorum dün pamuklu çubuk bugün orta parmak ve eşimin parmağını deniycem inş gelince oda şok oldu inanamadı:)
inanın ben bulunmaz vakaydım herkes şaırıyodu bana herkes bu konlarda ders veririm evlilik muhabetleri filan bekarlar gelirler konuşmaya kendi kardeşime bile ablacım hiçbişey olmuycak diyen biriyim o halleti yeni evli bide hamile beceriksizim ben hala tık yok abla inanmıyorum sana diyo şimdide kardeşim ama artık kendime güveniyorum bende yapıcam artık buna inanıyorum inş ALLAHIN izniyle
hepinize çoooooooooook tşk ederimmm....
mercan sorununu anlat ona göre bişeyler diyelim, hangi aşamadasın ne durumdasın
mercan sorununu anlat ona göre bişeyler diyelim, hangi aşamadasın ne durumdasın
papatya cvp ver lütfennn okudunmu yazdıklarımı
ben 7 senelik evliyim eşimle bişi yaşayamadım jinekoloğa gittim muayene olamadım pisikoloğa gittim egzersizleri yapamadımparmak egzersizini yapamıyorum yardım et nolurrr
kızlarrrrrrrrrrrrrr acil yardımınıza ihtiyacım varr geçen gün vajinismusu yendiğimi söyledim ilşki yaşandı ancak 2. birlikteliğimizi yapamadıkk daha doğrusu çokk yanıyorr sanki içinde bir yara var 2 gün oldu acaba yara iyileşmedi mi yoksa başka bi sorunum mu varrr acil cevaplarınızı bekliyorummmmmmmmmmmmmmmm
nedemek canım ya herzman destek olurum bu derdi yaşamayan bilemez..hepiniz dualarımdasınız..inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?