- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #105.961
2 gundur yaniyor mu?
canim panik yapma yaa. bende de yanma olmustu bayaa. sanki icinde bisey var gibi evet. ama sonradan gecti bi sorun olmadi. yara falan olusmaz yahu neden olussun. tahris olmustur ondandir. o da normal gecici. ben de aci cekmistim baya bu yanmalardan. bisey kalmadi sonradan alisiosun merak etme...
venusmars ın hocasını ve kendisini tebrik ediyorum. büyüksünüz kızlar!!!! venuscum gözünaydın olsun, allah başka dert vermesin. vajili kimse kalmasın, halaylar venusmars a gelsin. hadi hobaaaaaaa[/QUOT
bende hocalarımı tebrik ve tesekkür ediyorumtesekkür ederim canım
kızlar canım çok yanıyor ikinci birlikteliğimizi yaşayamadık resmen sızlıyo 2.gün oldu ilk birlikte olduğumuz. acaba yara mı iyileşmedi yoksa başka bi sorun mu var acil yardımlarınızı bekliyıorummmmmm
teşekkürler ne kadar da geçer acaba?
:123::123::122::122::122::122::118::118::118::118::119::119::119::119::129::129::129:
Tebrik ederim Venüsmarsssssssssssssssssssssssss, Vay bee bu ne berekti bi aymis yaaaa çok mutluyum çoooook herkes yensin herkes kurtulsunnnnnnnnnnnn
Sükür Sende artik gelin oldunnnnnnnnn sende kurtuldun uçma zamani sendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kızlarrrrrrrrrrrrrr acil yardımınıza ihtiyacım varr geçen gün vajinismusu yendiğimi söyledim ilşki yaşandı ancak 2. birlikteliğimizi yapamadıkk daha doğrusu çokk yanıyorr sanki içinde bir yara var 2 gün oldu acaba yara iyileşmedi mi yoksa başka bi sorunum mu varrr acil cevaplarınızı bekliyorummmmmmmmmmmmmmmm
Dün itibariyle " venüsmars " ta gelin oldu Allahın izniyle
bir. dr.dan randevu almış ve gidenlerden bilgi almak için yazmıştı foruma ve randevu tarihi gelmeden yendiiiiii=))
hemde 2 günde kızlar, ilk denemede yapamıyorum olmuyo diyen kişi ertesi akşam sadece birkaç saat içinde penis boyuna geçti=) vee deneme sonucu biraz sıkıntılı geçmiş ama olmuşşşş
imkansız yokkk imkansız yokkk Allahımm herkes aşsın nolurr aşsıınnnnnnn
tesekkür ederim canım hersey sizin sayenizde çok çok tesekkür ederimmm:)
ben bolca soguk suyla yikamistim. temiz ve kuru tutmustum orayi bi sure. vallahi 1 saate falan gecmisti pek hatirlamiorum acikcasi.hala da ara sira oluor yanmalar ama kisa sureli. sanirim konsantreyla alakali bisey oranin islak olmasiyla alakali. yeterince islak olursa yanma acima falan olmuor ama olmayinca zorlandigi icin tahris oluor orasi cunku dokusu cok hassas. sen bence iyice bi yika temizle kurut ve sakin ol. gecici bu.
sen kendin başardın azminle, biz bişi yapmadık sadece sana bildiklerini hatırlattık=) ben 2 gün diyorum ama senin de dediğin gibibirkaç saatte bu seviyeye kendin getirdin kendini bu çok büyük başarı, sana kocaman BRAVOO
ve sen şuanki arkadaşlara çok güzel örneksin buyüzden egzersize başladığın ilk gün ile 2.gün arasındaki kocaman farkı yazman çok önemli
te teşekkür ederim çokk ben hiç egzersiz yapmadım ama yarayı düşünmemin sebebi ilk kez ilişkiye girdik ya benim biraz kanamam fazla oldu acaba içi tahriş oldu da o yüzden mi diye düşündüm? çünkü biraz zorlamıştık hemen birlikte olamadıkmero, ben penis boyutundan daha küçük olan aparatımla vajina giriş kaslarına emla sürüyorum, o yanmayı en aza indirgiyorum, yara konusuna gelince penisin oraya yara açtığı aklıma sığmadı kusura bakma=) ama ilkinde ben de çıkar tekrar sok denerken o bahsettiğin yanmadan olmuştu ama ertesi sabah kalmamıştı çünkü hala gayrihitiyari kasıyoruz kendimizi ama yara fikrini at bence sende orta kalınlıktki egzersiz aparatınla yada parmağınla bilemiyorum neyle çalıştın emla yada anestool faaln sür o kaslara bir müddet he ille yara dersenki penisten yara hiç duymadım bide başı falan yumuşak ama hadi sende imkansız oldu diyelim bepanten krem al ben egzersizlerimi de onunla yapmıştım dr.lar da bepantenle çalıştırıyor hee yok bendeki aşırı dersen dr.a git derim buarada ben düngeceki denememde kendimi nedense önceki denemelere oranla kastım o dediğin yanmayı girişte hissettim hissettikçe daha kasıldım tabi ama yinede birleşme oldu yani yanmanın normal olduğunu düşünüyorum ama bayağı şiddetli bahsedince emla sürmeni tavsiye edebilirim sadece o kaslara
denediniz bişey olmadı derken ? anlamadım canım... egzersiz aşamasında kan gelmesi normalmiş bende egzersiz aşamasında gelmişti hatta bikaç gün devam etmişti doktoruma söylediğimde çok normal karşıladı hiç korkma dedi... ama pembe bişe hiç gelmedi o konuda yorum yapamıcam canım
Evet lutfen venusmars yazarsan cok sevinirim ozellikle ben cok sevinicem 1 aydir burayi okuyan ama bi turlu egzersize cesaret edemeyen biri olarak buna cok ihtiyacim var
yani olur mu diye denedik kendime gvenm geldi burda yaa..ama kafam çok rahattı canım yanıcak felan bunlar aklıma bile gelmedi ama olmadı da ..o dediğim uçuk pembe senn dediğin egzersiz nedeniyle galiba..biraz pani olmuştum tşk ederim :)
egzersizler ve sizlerin burda birbirini desteklemesi çok güzel yaa kendimi buraya takıldığımdan beri çok şartlıyorum..ve yapıyorum da 3 gündür gayet güzel gidiyo kendime güvenim geldiiiiiiiiiiiiii ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?