Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canim panik yapma yaa. bende de yanma olmustu bayaa. sanki icinde bisey var gibi evet. ama sonradan gecti bi sorun olmadi. yara falan olusmaz yahu neden olussun. tahris olmustur ondandir. o da normal gecici. ben de aci cekmistim baya bu yanmalardan. bisey kalmadi sonradan alisiosun merak etme...

teşekkürler ne kadar da geçer acaba?

merhaba, yanma hissi sanirsam az da olsa kastigin icin olmus olmali ama hem seni hem de su an egzersiz asamasinda olanlari rahatlatmak adina da yara mara vb. olmadigini hatirlatayim. yara yok ki iyilessin. negatif bir imgeleme olmus.

sakin moralini de bozma, 1 kere olduysa gene olur. ama öyle orasi yara oldu iyilesicek, yok iyilesmedi vb diye düsünme.

teşekkürler ne kadar da geçer acaba?

ben bolca soguk suyla yikamistim. temiz ve kuru tutmustum orayi bi sure. vallahi 1 saate falan gecmisti pek hatirlamiorum acikcasi.hala da ara sira oluor yanmalar ama kisa sureli. sanirim konsantreyla alakali bisey oranin islak olmasiyla alakali. yeterince islak olursa yanma acima falan olmuor ama olmayinca zorlandigi icin tahris oluor orasi cunku dokusu cok hassas. sen bence iyice bi yika temizle kurut ve sakin ol. gecici bu.

tesekkür ederimD

mero, ben penis boyutundan daha küçük olan aparatımla vajina giriş kaslarına emla sürüyorum, o yanmayı en aza indirgiyorum, yara konusuna gelince penisin oraya yara açtığı aklıma sığmadı kusura bakma=) ama ilkinde ben de çıkar tekrar sok denerken o bahsettiğin yanmadan olmuştu ama ertesi sabah kalmamıştı çünkü hala gayrihitiyari kasıyoruz kendimizi ama yara fikrini at bence sende orta kalınlıktki egzersiz aparatınla yada parmağınla bilemiyorum neyle çalıştın emla yada anestool faaln sür o kaslara bir müddet he ille yara dersenki penisten yara hiç duymadım bide başı falan yumuşak ama hadi sende imkansız oldu diyelim bepanten krem al ben egzersizlerimi de onunla yapmıştım dr.lar da bepantenle çalıştırıyor hee yok bendeki aşırı dersen dr.a git derim buarada ben düngeceki denememde kendimi nedense önceki denemelere oranla kastım o dediğin yanmayı girişte hissettim hissettikçe daha kasıldım tabi ama yinede birleşme oldu yani yanmanın normal olduğunu düşünüyorum ama bayağı şiddetli bahsedince emla sürmeni tavsiye edebilirim sadece o kaslara

tesekkür ederim canım hersey sizin sayenizde çok çok tesekkür ederimmm:)

tesekkür ederim canım hersey sizin sayenizde çok çok tesekkür ederimmm:)

sen kendin başardın azminle, biz bişi yapmadık sadece sana bildiklerini hatırlattık=) ben 2 gün diyorum ama senin de dediğin gibibirkaç saatte bu seviyeye kendin getirdin kendini bu çok büyük başarı, sana kocaman BRAVOO

ve sen şuanki arkadaşlara çok güzel örneksin buyüzden egzersize başladığın ilk gün ile 2.gün arasındaki kocaman farkı yazman çok önemli

Son düzenleme:

hmm mantikli evet. bilhassa intim losyonu kullanmani önereyim ek olarak.

Evet lutfen venusmars yazarsan cok sevinirim ozellikle ben cok sevinicem 1 aydir burayi okuyan ama bi turlu egzersize cesaret edemeyen biri olarak buna cok ihtiyacim var

te teşekkür ederim çokk ben hiç egzersiz yapmadım ama yarayı düşünmemin sebebi ilk kez ilişkiye girdik ya benim biraz kanamam fazla oldu acaba içi tahriş oldu da o yüzden mi diye düşündüm? çünkü biraz zorlamıştık hemen birlikte olamadık

yani olur mu diye denedik kendime gvenm geldi burda yaa..ama kafam çok rahattı canım yanıcak felan bunlar aklıma bile gelmedi ama olmadı da ..o dediğim uçuk pembe senn dediğin egzersiz nedeniyle galiba..biraz pani olmuştum tşk ederim :)

egzersizler ve sizlerin burda birbirini desteklemesi çok güzel yaa kendimi buraya takıldığımdan beri çok şartlıyorum..ve yapıyorum da 3 gündür gayet güzel gidiyo kendime güvenim geldiiiiiiiiiiiiii ...

Evet lutfen venusmars yazarsan cok sevinirim ozellikle ben cok sevinicem 1 aydir burayi okuyan ama bi turlu egzersize cesaret edemeyen biri olarak buna cok ihtiyacim var

Umut86 seni görüyorum forumda ama sanırım facarla başlayacaktın egzersize neoldu? ben venüsün egzersizini iletişimde olduğum yani bildiğim kadarıyla aktarayım sana madem gaza gelmek için bir hikaye bekliyorsun 10 aylık evli ve çıtkırıldım bir kız hepimiz gibi orayla ilgili fobileri var bakamaz dokunamaz vs hepimiz gibi kısaca sonra tedavi için benim gidip tedavi olamadan döndüğümbir dr.dan randevu almış ve bilgi almak için sadece yazdı foruma ve hemen bana hbr geldi bilgi almak istediği ben de bilgilendirdim=) sonra hemen zealeammm sağolsun dilatör gönderdi te gurbetlerden vee venüscüm ilkgün doğal olarak başaramadı ağlama krizlerine falan girmiş hepimiz gibi yine=) tabi pes etmek yok böyle böyle aştık hepimiz ertesi akşam bi aradı sokmuş=) sonra tahmin ettiğim gibi bi büyüğü bi büyüğü daha haberi geldi bikaç saat içinde peşpeşe, zaten birşey sokunca oranın acımadığını ve açıldığını algılayınca aynı boyutla vakit kaybetmeden (helal olsun) malum büyüklüğe ulaştı sonra 1 gün ara verdi kendi hazırladı sanırım vee final tabi ister istemez gerçek denemede kasılma ile başarmış neticede sen de vakit kaybetme bunu sokmanın tekniği var en azından başlangıç için, en baştan beri her sayfada defalarca yazılmış olan nefes nefes nefes ... =)

Hoca derken akıl hocası, yardımcı vb. kasdetmiş canım öyle normal hacı hoca değil yani=))

Son düzenleme:

anladım şimdi canım evet bu forumun öyle bir özelliği var ya ne güzel egzersizlerini aksatmadan yap lütfen eğer sıkılırsan beni gözünün önüne al ben tam 2,5 ay boyunca egzersiz yaptım regl araları hariç pek bir ara da vermedim düşün her gün 45 dakika en az... ben doktoru da takip ettiğim için biraz uzun sürdü... zaten egzersizlerde ilerledikçe mutlu sona yaklaşmanın sevinciyle devam ediyosun.. haydi bakalım sen de yen biran önce..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…