Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm cok tesekur ederım yazdıgın ıcın saol acaba bendemı alsam ama nerden nasıl ne dıyıp alıcam bılmıyorum dilatorsetımı dıcem

45 dk mı o kdr yapılıcak mı ya ben bunalıyorum 20 dk yı geçmiyo daha mı fazla yapcam :S

canım tahriş olmuştur, kendini kastıysan olabilir. ama seni çok rahatsız edecek şekildeyse bi doktora görün, için rahat etsin. panik yapacak bi şey değildir bence

cnm cok tesekur ederım yazdıgın ıcın saol acaba bendemı alsam ama nerden nasıl ne dıyıp alıcam bılmıyorum dilatorsetımı dıcem

vallahi zealea kendi için aldığı seti gönderdi venüsmars tamamen egzersiz olmadanilişkiye girmeye hazır olduğunda yeni başlayan birine gönderecek ama daha zamanı var onun ihtiyacı olur bir müddet daha, benim de var ama son boyu ben de kullanıyorum ilişki öncesi emla krem sürmek için benimde birine göndermem zaman alır daha
he sen burada nereden bulabilirsin bilemiyorum geçenlerde biri paylaşmıştı sayfada ama bayağı pahalı idi kendinde hazırlayabilirsin bence 5 tane al ve mumlardan yapabilirsin etraflarınada ıslak pamuk sarıp streçleyerek hazırlayabilirsin en küçüğü 5cm olmak üzere 10 cmye kadar aparat hazırla kendine boy boy ve çok hızlı ilerleyeceğine emin ol (5cm dediğim etrafının ölçüsü, 5 cm- 6,5cm - 7,5 cm - 9 cm ve 10 cm olarak hazırlayabilirsin mesela)

ben 7 senelik evliyim eşimle bişi yaşayamadım jinekoloğa gittim muayene olamadım pisikoloğa gittim egzersizleri yapamadım parmak egzersizini yapamıyorum yardım et nolurrr

Canım, ben de 8 seneden sonra yendim. Hem de bu anneler gününde. Sen de yeneceksin hiç merak etme. Burayı hep takip et. Egzersizlerini aksatma...

İlk işin bir ayna alıp vajiyi incelemek olsun...Ordaki deliği gör ve dokun...

Son düzenleme:
Arkadaşlar tekrar merhaba prezervatif markasını sormuştunuz. İsmi "Durex elite" mor kutu üzerinde 12 daha ince, daha fazla kremli yazıyor eczanelerde satılıyor mu bilmiyorum eşim 5m migrostan almış eczanede bulamazsanız diye söylüyorum.

3. denememi yaptım ama yapmak denirse buna sert....me sorunu oldu eşim buzzer içti yine.. ben de uzun ara verdiğimiz için zaten kaygılıydım kastım da kastım zor aldım.. her bildiğim şeyi yaptım nefes alıp verdim ıkındım az da olsa geçti kasmam gitgel filan olmadı çıkarınca da hemen kırmızı geldi birsürü.. skıldım iyice her zaman kırmızı görmekten.. ne bende istek var ne eşimde zoraki her şey.. böyle evlilik mi olur...

Sakın moralini bozma ya lütfen sessizçekmce herkes aynı yollardan geçiyo ısteksızlık kuruluk ben ınan put gıbı duruodum eşim birgün bağırdı ne kavgalar ettık ne geceler kus yattık neler gectı kafamdan uzaklasmak vs...ama hersey bıttı gectı o ısteksızlık denen sey war ya kafanızda ıkna olamdıgınız kendınızı veremedıgınız ıcın afrkdslar kaygnlastırıcı falan hıkaye ben egzersızlerde kayganlastırıcı gleıtgelen hep kullandım ama ne zaman yendım ılk yenmem dısında asla kullanmadım sadece kendımı esıme verdım orayla alakalı bısı dusunmedım ınanın Allah zaten o sıstemı vermıs o jellere kremlere ıhtıyac olmayan bı yapıda orası...orgazm olmaktan tutun ıslanmak kuruma problemı bunların hepsı sızle alakalı ..bı yazıda okumustum saglıklı seks cınsel ıq nun yuksek olmasından gecer dıye yanı sız ne kadar ıstersenız (tabı once bı kez bunu basarmak egzersızlerı yaparak asmak gerek)o kadar kolay olucak dusunmeyın lutfen ...bunlar kuru nasıht gıbı harıcten gazel gıbı gelmesın gecmısı okursanız ben dokunamam baska yol uyok mu vajınusmus merkezıne gıtsem psıkologa gıtsem 50 tane alternatf dusunuyordum ve sımdı vajınal ultrasona gırdım ınanmak hersey de oldugu gıbı buna da ınanmak cunku beyın tum organlarınızı kaslarınızı yoneten bı yetkılı ama yetkıyı veren sizsiniz...Allah hepinizin üzüntülerini geride bıraksın dua edin bu bir sınavmıs bızler ıcın...

45 dk mı o kdr yapılıcak mı ya ben bunalıyorum 20 dk yı geçmiyo daha mı fazla yapcam :S

Canim takma kafana hepimiz ayni seyleri yasiyoruz..ben 6kere denedim hala kirmizi var hic takmiyorum..gececek cunku...bende kasiyorum zorla adepte oluyorum...bu alisma donemi zorlanicaz tabiiki...kirmiziyi takms...7.8.iliskiye kadar devam edebiliyomus...

Yok canım oyle gelmedi tabikide yardımcı oluyosun sağol.. biliyorum aslında her şey o anda hiçbişe düşünmeyip sadece olayın tadını çıkarmak ama olmuyo hele bugün hiç olmadı sanki hep böyle olacak gibi geliyor... buna da şükür tabi en azından alabiliyorum ama bilmiyorum ben böyle hayal etmemiştim yenince hiç bir korku kalamayack zannediyordum ama ilk günkü gibi tazeliğini koruyo

zaten kastığımız için oluyor canım.. umarım biter...

canım bırcogumuz eslerınde oldu bu sorun ınsallah kısa surede gecer bıze guvenemedıklerı ıcın boyleler fazla sıkma kendını canım ne kadar cok sıkarsan o kadar canı yanar gevsemeye calıs...ve bu surecte esıne destek ol erkekler cok takar boyle seylerı kafalarına bızım gıbı degıller gurur yaparlar

kızlar bugün sanki biraz daha ilerledim, aparat denemeye çok cesaretim yok,bugün p...s denemesi yaptım,sanırım bu şekilde egzersize devam edicem:) yani bugün baş kısmını 2-3 cm kadar alabildim,yani en azından ne yapacağımı anladım...parmak denemesinden sonra bi ara cesaretim kırılmıştı, ama şimdi daha umutluyum,başarıcam sanki:)

Canim ben 2. denemeyi 4 gün sonra yapmistim çünkü dedigin gibi sizliyoduu zonkluyodu, kasklarim agriyodu.. bence normal ya.. bikaç gün bekle geçmezse bi doktora gidersin istersen? ama yara olacagini sanmiyorum ya:44:

saat 12 olmadan ve hersey balkabagina dönmeden, bayrami kutlayayim.

Sevgili 19 Mayis,
Bundan sonra en sevdigim bayram sensin. Senin hatrina, sana kadar ben de gelin olanlardan oldum. Cok ugurlu geldin. Zaten en muhtesem insanin dogumgünüm olarak tanimladigi bir gündün, artik baska seylerin de miladisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…