- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #105.981
cnm cok tesekur ederım yazdıgın ıcın saol acaba bendemı alsam ama nerden nasıl ne dıyıp alıcam bılmıyorum dilatorsetımı dıcemUmut86 seni görüyorum forumda ama sanırım facarla başlayacaktın egzersize neoldu? ben venüsün egzersizini iletişimde olduğum yani bildiğim kadarıyla aktarayım sana madem gaza gelmek için bir hikaye bekliyorsun 10 aylık evli ve çıtkırıldım bir kız hepimiz gibi orayla ilgili fobileri var bakamaz dokunamaz vs hepimiz gibi kısaca sonra tedavi için benim gidip tedavi olamadan döndüğümbir dr.dan randevu almış ve bilgi almak için sadece yazdı foruma ve hemen bana hbr geldi bilgi almak istediği ben de bilgilendirdim=) sonra hemen zealeammm sağolsun dilatör gönderdi te gurbetlerden vee venüscüm ilkgün doğal olarak başaramadı ağlama krizlerine falan girmiş hepimiz gibi yine=) tabi pes etmek yok böyle böyle aştık hepimiz ertesi akşam bi aradı sokmuş=) sonra tahmin ettiğim gibi bi büyüğü bi büyüğü daha haberi geldi bikaç saat içinde peşpeşe, zaten birşey sokunca oranın acımadığını ve açıldığını algılayınca aynı boyutla vakit kaybetmeden (helal olsun) malum büyüklüğe ulaştı sonra 1 gün ara verdi kendi hazırladı sanırım vee final tabi ister istemez gerçek denemede kasılma ile başarmış neticede sen de vakit kaybetme bunu sokmanın tekniği var en azından başlangıç için, en baştan beri her sayfada defalarca yazılmış olan nefes nefes nefes ... =)
Hoca derken akıl hocası, yardımcı vb. kasdetmiş canım öyle normal hacı hoca değil yani=))
anladım şimdi canım evet bu forumun öyle bir özelliği var ya ne güzel egzersizlerini aksatmadan yap lütfen eğer sıkılırsan beni gözünün önüne al ben tam 2,5 ay boyunca egzersiz yaptım regl araları hariç pek bir ara da vermedim düşün her gün 45 dakika en az... ben doktoru da takip ettiğim için biraz uzun sürdü... zaten egzersizlerde ilerledikçe mutlu sona yaklaşmanın sevinciyle devam ediyosun.. haydi bakalım sen de yen biran önce..
kızlarrrrrrrrrrrrrr acil yardımınıza ihtiyacım varr geçen gün vajinismusu yendiğimi söyledim ilşki yaşandı ancak 2. birlikteliğimizi yapamadıkk daha doğrusu çokk yanıyorr sanki içinde bir yara var 2 gün oldu acaba yara iyileşmedi mi yoksa başka bi sorunum mu varrr acil cevaplarınızı bekliyorummmmmmmmmmmmmmmm
cnm cok tesekur ederım yazdıgın ıcın saol acaba bendemı alsam ama nerden nasıl ne dıyıp alıcam bılmıyorum dilatorsetımı dıcem
ben 7 senelik evliyim eşimle bişi yaşayamadım jinekoloğa gittim muayene olamadım pisikoloğa gittim egzersizleri yapamadımparmak egzersizini yapamıyorum yardım et nolurrr
nilaycım ne var ne yok özledim sizi ya
arkadaşlar yendimmmm başardımmmmmmm sonundaa çok mutluyumm:) :) :)))))))))))))))))))))))9
45 dk mı o kdr yapılıcak mı ya ben bunalıyorum 20 dk yı geçmiyo daha mı fazla yapcam :S
3. denememi yaptım ama yapmak denirse buna sert....me sorunu oldu eşim buzzer içti yine.. ben de uzun ara verdiğimiz için zaten kaygılıydım kastım da kastım zor aldım.. her bildiğim şeyi yaptım nefes alıp verdim ıkındım az da olsa geçti kasmam gitgel filan olmadı çıkarınca da hemen kırmızı geldi birsürü.. skıldım iyice her zaman kırmızı görmekten.. ne bende istek var ne eşimde zoraki her şey.. böyle evlilik mi olur...
canımm ıyıyım sen nasılsın bende ozledım ugramıyorsun pek sen nasılsın
Sakın moralini bozma ya lütfen sessizçekmce herkes aynı yollardan geçiyo ısteksızlık kuruluk ben ınan put gıbı duruodum eşim birgün bağırdı ne kavgalar ettık ne geceler kus yattık neler gectı kafamdan uzaklasmak vs...ama hersey bıttı gectı o ısteksızlık denen sey war ya kafanızda ıkna olamdıgınız kendınızı veremedıgınız ıcın afrkdslar kaygnlastırıcı falan hıkaye ben egzersızlerde kayganlastırıcı gleıtgelen hep kullandım ama ne zaman yendım ılk yenmem dısında asla kullanmadım sadece kendımı esıme verdım orayla alakalı bısı dusunmedım ınanın Allah zaten o sıstemı vermıs o jellere kremlere ıhtıyac olmayan bı yapıda orası...orgazm olmaktan tutun ıslanmak kuruma problemı bunların hepsı sızle alakalı ..bı yazıda okumustum saglıklı seks cınsel ıq nun yuksek olmasından gecer dıye yanı sız ne kadar ıstersenız (tabı once bı kez bunu basarmak egzersızlerı yaparak asmak gerek)o kadar kolay olucak dusunmeyın lutfen ...bunlar kuru nasıht gıbı harıcten gazel gıbı gelmesın gecmısı okursanız ben dokunamam baska yol uyok mu vajınusmus merkezıne gıtsem psıkologa gıtsem 50 tane alternatf dusunuyordum ve sımdı vajınal ultrasona gırdım ınanmak hersey de oldugu gıbı buna da ınanmak cunku beyın tum organlarınızı kaslarınızı yoneten bı yetkılı ama yetkıyı veren sizsiniz...Allah hepinizin üzüntülerini geride bıraksın dua edin bu bir sınavmıs bızler ıcın...
Canim takma kafana hepimiz ayni seyleri yasiyoruz..ben 6kere denedim hala kirmizi var hic takmiyorum..gececek cunku...bende kasiyorum zorla adepte oluyorum...bu alisma donemi zorlanicaz tabiiki...kirmiziyi takms...7.8.iliskiye kadar devam edebiliyomus...
3. denememi yaptım ama yapmak denirse buna sert....me sorunu oldu eşim buzzer içti yine.. ben de uzun ara verdiğimiz için zaten kaygılıydım kastım da kastım zor aldım.. her bildiğim şeyi yaptım nefes alıp verdim ıkındım az da olsa geçti kasmam gitgel filan olmadı çıkarınca da hemen kırmızı geldi birsürü.. skıldım iyice her zaman kırmızı görmekten.. ne bende istek var ne eşimde zoraki her şey.. böyle evlilik mi olur...
allah iyilik versin, evet pek gelemiyorum, günlerim yoğun ve yorgun geçiyo. nilay benim bebiş işi bu ay da tutmadı ya, her ay umutlanıyorum biliyo musun, sen naptın
kızlar canım çok yanıyor ikinci birlikteliğimizi yaşayamadık resmen sızlıyo 2.gün oldu ilk birlikte olduğumuz. acaba yara mı iyileşmedi yoksa başka bi sorun mu var acil yardımlarınızı bekliyıorummmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?