Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Önce beynindeki olumsuz düsüncelerini sil at bi kenara.. Sen güçlü bi kizsin, düsüncelerini kontrol altina al ve karamsar düsünmek yerine her defasinda 'ben yaparim' de.. Zevkte alirim, kasmamda.. Bu sekilde telkinler ver kendine.. Bunlari bitek sen yasamiyosunki.. Bugünlerede sükür.. Ins en yakin zamanda hersey istedigin gibi olur.. Belki günün degildi, belki yorgundun, belki moralin bozuktu.. Birdahakine daha iyi olur ins.. Allah yardimcin olsn cnm

Son düzenleme:

özelden yazamıyorum nolur bana da doktorun adını söyle kurtulmak istiyorum artık bu illetten

özelden yazamıyorum nolur bana da doktorun adını söyle kurtulmak istiyorum artık bu illetten

ela yazını okuyunca gülümsedim açıkçası çünkü eski beni gördüm=) doktorun hapı var bi serum takar hapıda yuttummuuu bunu da yaparım gibi algılamamak gerek doktoru, benim bana yapamadığımı zorla yapıp üzerine bir dünya para ödemek mi niyetin? he ben onu da yaptım burada bunu yapıp aşan da var aşamayan daa... ama nitekim yine burada kurtulduk çünkü doktor vajinismus değilki, teorik olarak çözülmüyor bazı şeyler pratik lazım bilmem anlatabildim mi...
tavsiyem önce karar ver ve burada istersen en geç 1 haftada aşarsın

Son düzenleme:

günaydın canım ben egzersizleri yapamadım ama dün netten çıkınca göz kalemi varya onun kapağıyla denemeye çalıştım sanki bi acı hissetmedim gibi oldu birazcık ucu girdi gibi oldu birde ben ilk evlendiğim gün bi ilişki yaşadık gibi oldu yani p...... yarısı falan girdi ama okadar kötü bi acı olduki ben hemen geriye çekildim ve bidahada aynı acı olacak die yaptırmadım ..ve dün buraya gelene kadar okadar çaresizdimki şimdi anladım herkesde varmış bu sorun ben inanıyorumki bu işin üstesinden gelcem inşallah yardımlarınızla ...egzersizi yatarakmı çömelerekmi yani nasıl yapıcam onu bilmiyom yardımcı oldugunuz için çok teşekkür ederim görüşürüz...

Evet lutfen venusmars yazarsan cok sevinirim ozellikle ben cok sevinicem 1 aydir burayi okuyan ama bi turlu egzersize cesaret edemeyen biri olarak buna cok ihtiyacim var

sadece kendine inan yeter ben eşime ben kendim aşıcam doktora falan gitmiyicem dedim eşimle kavga ettim çıktı gitti evden..ama onun bana inanmaması bana cesaret verdi ve inan bi anlık bişey sen bile ne olduğunu anlamadan giriyo başla yapıcam de yeter bende ilk gün yapamadım yapamıyıcam diye sabaha kadar ağladım ama pes etmedim sonraki gün hersey kendiliğinden gelişti

Ben kucuk aparatlarda yerde oturdm dolaba yasladm sirtimi bacaklari kendime cektim ve actim acabldgm kadar.. bi bacagimida yataga uzattm odada calisiyodum..
buyuklere gecince uzanarak yaptim dizlerimi kirip ayaklarimla yataktan destek alarak cnm.. tabiki aci yok hucbsy hissetmyosun bile girdigine dair.. ins akaatmadan egzersiz yaparsin ve kisacik surede yenersn :97:

amin canım günüm değildi galiba aslında uzun bir ara beni kaygılandırdı ondan dolayı da kastım... şükrettim hep canım zaten en azından alabildim ya alamasaydım... bugün tekrar denemek istiyoruz.. hayırlısı olsunn umarım kırmızı bu sefer kendini göstermez :)

belli bi yere kadar 3 gün yaptım egzersiz ama daha fazlasına cesaret edemiyorum yaa daha fazlası olmıcak gibi geliyo bna(
iki parmak falan asla olmaz gibi geliyo başlangıcında pes ettim sanki (

eşime kesinlikle anlayışlı davranıyorum bunu önce de yaşadık kötü davrandığım da oldu ama buraya söz vermiştim iyi davranıcam diye sözümde duruyorum :) bu arada keçiboynuzu etkisini gösterdi önceden hiç sert...me olmuyordu dün oldu biraz ama tam olmadı o yüzden içti zaten içeceği de ( bunu kesinlikle öneri amaçlı yazmıyorum çaresiz kaldığımız için yoksa içeceğe karşıyım en masum olanından en etkilisine kadar)

tatlım ilk ilişkiden sonra olan değişiklikler galiba bunlar...

Canim 3. Denemen brz kotu gecmis sanirim uzulme hepimizde olan seyler bunlar.. Benim cok ugrasip hic sokamadigim gunler olmustu gunden gune deisiyor vaji hic belli olmuyor.. İnsallah bidakine daha guzel olur hersey.. Once kendini rahat birak ve sokarken ben bunu onceden yaptim die dusun gozleini kapayip ozmn yavas yavas girer insallah.. Jel kullanion dime canim?

canım egzersizleri kendin nasıl rahat alabiliyorsan o şekilde al çömelerek de olur yarı oturur yarı yatar da olur.. ben biraz rahatıma düşkün olduğum için yarı oturur vaziyette yapmıştım... bunları yaparken jel kullan canım daha kolay alırsın aparatı..

bu şekilde yenen arkadaşlar da var canım başarırsın o sanki fazla olmuş bence :)

Canim ilk iliskiden sonra regl gunleri degisebilior mesela benim egzersizden sonra degismisti bi hafta gec gelmisti o zmn sonra o tarihten itibaren devam etti.. Seninkide boyledir ozmn.. Nasil anladin regl olduunu cogaldimi kanama ? Yinede bi doktora sor derim canim.

ben sorularımı yazıyorum ama kimseden yanıt alamıyorum .. sanırım herkesin derdi kendine ancak kendine yetiyo
ben yine kendi başımın çaresine bakmaya çalışayım
arkadaşlar herkesin Allah yardımcısı olsun kendinize iyi bakın..

evet vaji öyle nazlanıp duruyor.. jel kullanıyorum canım şuan bebiş düşünmüyoruz şu kasılmalarım geçene kadar rahatlayana kadar kullanıcam sonra onsuz da denerim ama eşimin de benim de alışmam için baya bi zaman gerekiyor galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…