- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #106.001
45 dk mı o kdr yapılıcak mı ya ben bunalıyorum 20 dk yı geçmiyo daha mı fazla yapcam :S
3. denememi yaptım ama yapmak denirse buna sert....me sorunu oldu eşim buzzer içti yine.. ben de uzun ara verdiğimiz için zaten kaygılıydım kastım da kastım zor aldım.. her bildiğim şeyi yaptım nefes alıp verdim ıkındım az da olsa geçti kasmam gitgel filan olmadı çıkarınca da hemen kırmızı geldi birsürü.. skıldım iyice her zaman kırmızı görmekten.. ne bende istek var ne eşimde zoraki her şey.. böyle evlilik mi olur...
selam arkaasm öncelikle allah yardım ettsin diyorum vejinusmus hastalarına bende 2 yıllık evliyim ilaclarla amaliyatlarla anestesilerle gececek bi hastalık değilmi sistem dısı ve nekadar dişini sıksan bos ben sıktım dişim kırıldı ve gecen hafta bu vejinusmustan kurtuldum inanaın daha kendimi vejinusmus sanıyorum ilginc demi okadar izler bıraktıki kahrolsun vejinusmus:))
ben basardım ama dogru doktorla basardım cok dr gittim helak oldum tuvalete oturamaz hale geldim
bi dr buldum ve zar zor gitmeye karar verdim allah razı olsun başaramam yapamam dedim bide baktım aparatlar vajinada :)) inanamadım ilişkiyede giriyorum yavas yavas daha iyi olucak biliyorum en azından oraya bişey girdiğini anladım dr dan allah razı olsun hipnoterapi ile cozdü tavsiye ederim hatta başka doktorlara gidip kendini helak etme ben öyle olmstum sana tavsiye ede bilirim bana özelden yaz canım yardım etmek istiyorum seni cok iyi anlıyorum
özelden yazamıyorum nolur bana da doktorun adını söyle kurtulmak istiyorum artık bu illetten
mercancım sen kulak çubuğunu al üzerini sterçfilimle sar, vajina kayganlaştırıcılar var, ondan sür bolca çubuğa. sonra başla.hadi hemen hiç durma. derin nefes alcaksın, sonra nefesi verirken çubuğu iteceksin. ben burdaki arkadaşlar sayesinde yendim. hadi hiç durma 7 yıllık işkenceye son ver canım.
Venusmars oncelikle tebrik ediorum seni cnm cok sevindim inan sonucta her yenen bze bi isik oluo kac gunluk bi egzersizle yendin acaba
Evet lutfen venusmars yazarsan cok sevinirim ozellikle ben cok sevinicem 1 aydir burayi okuyan ama bi turlu egzersize cesaret edemeyen biri olarak buna cok ihtiyacim var
günaydın canım ben egzersizleri yapamadım ama dün netten çıkınca göz kalemi varya onun kapağıyla denemeye çalıştım sanki bi acı hissetmedim gibi oldu birazcık ucu girdi gibi oldu birde ben ilk evlendiğim gün bi ilişki yaşadık gibi oldu yani p...... yarısı falan girdi ama okadar kötü bi acı olduki ben hemen geriye çekildim ve bidahada aynı acı olacak die yaptırmadım ..ve dün buraya gelene kadar okadar çaresizdimki şimdi anladım herkesde varmış bu sorun ben inanıyorumki bu işin üstesinden gelcem inşallah yardımlarınızla ...egzersizi yatarakmı çömelerekmi yani nasıl yapıcam onu bilmiyom yardımcı oldugunuz için çok teşekkür ederim görüşürüz...
Önce beynindeki olumsuz düsüncelerini sil at bi kenara.. Sen güçlü bi kizsin, düsüncelerini kontrol altina al ve karamsar düsünmek yerine her defasinda 'ben yaparim' de.. Zevkte alirim, kasmamda.. Bu sekilde telkinler ver kendine.. Bunlari bitek sen yasamiyosunki.. Bugünlerede sükür.. Ins en yakin zamanda hersey istedigin gibi olur.. Belki günün degildi, belki yorgundun, belki moralin bozuktu.. Birdahakine daha iyi olur ins.. Allah yardimcin olsn cnm
canım bırcogumuz eslerınde oldu bu sorun ınsallah kısa surede gecer bıze guvenemedıklerı ıcın boyleler fazla sıkma kendını canım ne kadar cok sıkarsan o kadar canı yanar gevsemeye calıs...ve bu surecte esıne destek ol erkekler cok takar boyle seylerı kafalarına bızım gıbı degıller gurur yaparlar
Kanamalarimin sebebi belli oldu; ReGL!! nasil olur.. oysa daha 2 hafta vardi.. iki haftadanda uzun bi süre..
tatlım ilk ilişkiden sonra olan değişiklikler galiba bunlar...
günaydın canım ben egzersizleri yapamadım ama dün netten çıkınca göz kalemi varya onun kapağıyla denemeye çalıştım sanki bi acı hissetmedim gibi oldu birazcık ucu girdi gibi oldu birde ben ilk evlendiğim gün bi ilişki yaşadık gibi oldu yani p...... yarısı falan girdi ama okadar kötü bi acı olduki ben hemen geriye çekildim ve bidahada aynı acı olacak die yaptırmadım ..ve dün buraya gelene kadar okadar çaresizdimki şimdi anladım herkesde varmış bu sorun ben inanıyorumki bu işin üstesinden gelcem inşallah yardımlarınızla ...egzersizi yatarakmı çömelerekmi yani nasıl yapıcam onu bilmiyom yardımcı oldugunuz için çok teşekkür ederim görüşürüz...
kızlar bugün sanki biraz daha ilerledim, aparat denemeye çok cesaretim yok,bugün p...s denemesi yaptım,sanırım bu şekilde egzersize devam edicem:) yani bugün baş kısmını 2-3 cm kadar alabildim,yani en azından ne yapacağımı anladım...parmak denemesinden sonra bi ara cesaretim kırılmıştı, ama şimdi daha umutluyum,başarıcam sanki:)
Canim 3. Denemen brz kotu gecmis sanirim uzulme hepimizde olan seyler bunlar.. Benim cok ugrasip hic sokamadigim gunler olmustu gunden gune deisiyor vaji hic belli olmuyor.. İnsallah bidakine daha guzel olur hersey.. Once kendini rahat birak ve sokarken ben bunu onceden yaptim die dusun gozleini kapayip ozmn yavas yavas girer insallah.. Jel kullanion dime canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?