Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

belli bi yere kadar 3 gün yaptım egzersiz ama daha fazlasına cesaret edemiyorum yaa daha fazlası olmıcak gibi geliyo bna(
iki parmak falan asla olmaz gibi geliyo başlangıcında pes ettim sanki (

bir parmak mı çalışmıştın... bir prmağa devam et çok rahat alana kadar devam et rahat alınca 2 parmağın 1 boğumunu dene zorlanırsan pes etme nefes al verirken ıkın ve ittir açılır orası... 3 günle mi pes ediyosun 2,5 ayı göz önüne al demiştim ha buarada alınganlık etmeyelim lütfen görülmemiş olabilir mesajlarınız gören kişi de cevaplar.. eğer görülmediyse tekrar msj yazarsanız görülmesini sağlayabilirsiniz...

belli bi yere kadar 3 gün yaptım egzersiz ama daha fazlasına cesaret edemiyorum yaa daha fazlası olmıcak gibi geliyo bna(
iki parmak falan asla olmaz gibi geliyo başlangıcında pes ettim sanki (

canım ps edecek bir durum yok,sakin ol.kulak çubuğu ile egzersiz yap daha iyi oluyor.birer tane ekleyince kalınlaştığının farkında olmuyorsun

alınganlık deil yaa yazıyorum yanıt alamıyorum o zaman da iyce karamsarlığa düşüyorum belki de bnmkisi egzersizle felan da çözülmicek ((

sessizcekimsesizce moralim çok bozukkkkkkkkkkkkkkk bunalıma girdim yaaaaaaaaaaaaa((((((((((((

canım baktım da bir mesajına cevap verilmemiş, neyse uzatmayım.. sen hangi aşamadasın ? bunalıma girme nedenin egzersizlerse hemen çık o bunalımdan çünkü yapılamayacak bir şey değil

canım baktım da bir mesajına cevap verilmemiş, neyse uzatmayım.. sen hangi aşamadasın ? bunalıma girme nedenin egzersizlerse hemen çık o bunalımdan çünkü yapılamayacak bir şey değil

ya bilmiyorum işde kaç msjıma verilmemeiş de aslında cvp verme mevzusu da deil sorun başlarda iyi gidiyodu ilk üç gün çok iyidi çok cesaretlenmiştim
niye böyle oldu anlamıyorum yapılması gereken bu kdrmış gibi geldi bana daha fazlası olmıcak gibi zaman zamn zaten hep böyle oluyo keşke evlenmeseydim
burdan da kaçmaya çalıştım kendimce bi sorun yarattım ben böyleyim işte hep kaçıyorum
ne zormuş yaa neyse başkalarının da moralini bozmıyim saol arkadaşım senin de canını sıktım

estagfllah canım sadece şunu bil bu sorunu yaşayan herkes senin düşündüklerini hatta daha fazlasını düşündü kaçmak çözüm değil biliyorsun kaçan arkadaşlar sonrasında geldi ve yine egzersiz yaparak bu sorunu çözdü sen bence bir süre kafanı toparla tabi bu süre 3 günü geçmesin bu arada forumu okuyabilirsin yenenlerin öykülerini filan.. seni motive eder... benim şimdi çıkmam lazım sonra görüşürüz yine.. şükret ki çözülemeyecek bir dert değil bizimkisi...

evet kaçmak sorunu çözmez doğru söylüyosun..egzersizden kaçış da yok bunu da biliyorum ..bırakmıcam bi süre okuyorak sizinle olmak bana daha iyi gelicek
görşz canım saol..

canım kesinlikle pes etme, bırakma. moralin bozulsa bile egsersize devm et. bu işin tek çözüm yolu var, o da egsersiz. ben de nerdeyse evliliğimin bir buçuk yılından sonra burdaki arkadaşların sayesinde egsersizle çözdüm.

canım sertleşme sorunu, kasılma vs hepsi bizlerde de oldu. hepsi geçiyo. ben yeneli 5 ay oldu, hala kasılma oluyo ilk etapta. sonra geçiyo tabi ki, hemen kolaycacık yapamıyorum hala:)

canım ya, evet kasmamak insanın elinde değil. ama inan zamanla geçiyo. deiğim gibi ben 5 ay oldu. ama hala kasılmaları yaşıyorum. sorun etme.özeline bakarmısın

haydi hayırlı olsun. rabim başka sıkıntı yaşatmasın, çifte bayram kutlıcaksnız her yıl yani:)

canım sen baştan tembellik yapıyosun. ne demek olmazmış gibi geliyo, olmadığını görmemişsin bile. gibi geliyo diyosun. had bakayım toparla kendini. azimli ol, kararlı ol. hepimiz aynı yollardan geçtik. iki saat çalışıp ta aparatı içime alamadığım günler çok oldu, moralim bozuldu. ama pes etmek yok. hadi bakalım yola devam. umutsuzluk yok.

slm hepınızeee bır kac gundur ılgılenemedım sızlerle ne var ne yok varmı sormak ıstedıklerınız

yarın yarısma baslatalımmııııı

canım ya, evet kasmamak insanın elinde değil. ama inan zamanla geçiyo. deiğim gibi ben 5 ay oldu. ama hala kasılmaları yaşıyorum. sorun etme.özeline bakarmısın

5 ayda geçmedi mi kasılmalar... ben de 1-2 aya geçer diye düşünüyodum ama bu tamamen kendimizle alakalı sanırım kafamızdaki o olmayacak korkusu ne zaman geçerse o zaman rahatça yapıcaz galiba... hayırlısı olsun..

canım kısıden kısıye degısır kasılmalar kendını ne kadar rahat hıssedersen o kadar erken gecer merak etme hersey zamnla gecıyor

ilk etapta oluyo bende kasılma, hemen cuk diye olmuyo yani, ama bunu sorun yapmıyorum. zamanla geçer :)) zevk alabilmeyi başardım ya

slm hepınızeee bır kac gundur ılgılenemedım sızlerle ne var ne yok varmı sormak ıstedıklerınız

yarın yarısma baslatalımmııııı

kaçaklar tek tek gelıyor bende geldı ama gıdıcem yatılı mısafır telaşı
yarısma super olur canım senın dogumgunun yada babalar gunu bıranonce baslatalım
cossun yıne topık yenı gelınlerle inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…