- 29 Ocak 2012
- 2.459
- 1.227
- 373
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #106.021
belli bi yere kadar 3 gün yaptım egzersiz ama daha fazlasına cesaret edemiyorum yaa daha fazlası olmıcak gibi geliyo bna(
iki parmak falan asla olmaz gibi geliyo başlangıcında pes ettim sanki(
belli bi yere kadar 3 gün yaptım egzersiz ama daha fazlasına cesaret edemiyorum yaa daha fazlası olmıcak gibi geliyo bna(
iki parmak falan asla olmaz gibi geliyo başlangıcında pes ettim sanki(
bir parmak mı çalışmıştın... bir prmağa devam et çok rahat alana kadar devam et rahat alınca 2 parmağın 1 boğumunu dene zorlanırsan pes etme nefes al verirken ıkın ve ittir açılır orası... 3 günle mi pes ediyosun 2,5 ayı göz önüne al demiştimha buarada alınganlık etmeyelim lütfen görülmemiş olabilir mesajlarınız gören kişi de cevaplar.. eğer görülmediyse tekrar msj yazarsanız görülmesini sağlayabilirsiniz...
alınganlık deil yaa yazıyorum yanıt alamıyorum o zaman da iyce karamsarlığa düşüyorum belki de bnmkisi egzersizle felan da çözülmicek((
sessizcekimsesizce moralim çok bozukkkkkkkkkkkkkkk bunalıma girdim yaaaaaaaaaaaaa((((((((((((
canım baktım da bir mesajına cevap verilmemiş, neyse uzatmayım.. sen hangi aşamadasın ? bunalıma girme nedenin egzersizlerse hemen çık o bunalımdan çünkü yapılamayacak bir şey değil
ya bilmiyorum işde kaç msjıma verilmemeiş de aslında cvp verme mevzusu da deil sorun başlarda iyi gidiyodu ilk üç gün çok iyidi çok cesaretlenmiştim
niye böyle oldu anlamıyorum yapılması gereken bu kdrmış gibi geldi bana daha fazlası olmıcak gibi zaman zamn zaten hep böyle oluyo keşke evlenmeseydim
burdan da kaçmaya çalıştım kendimce bi sorun yarattım ben böyleyim işte hep kaçıyorum
ne zormuş yaa neyse başkalarının da moralini bozmıyim saol arkadaşım senin de canını sıktım
estagfllah canım sadece şunu bil bu sorunu yaşayan herkes senin düşündüklerini hatta daha fazlasını düşündü kaçmak çözüm değil biliyorsun kaçan arkadaşlar sonrasında geldi ve yine egzersiz yaparak bu sorunu çözdü sen bence bir süre kafanı toparla tabi bu süre 3 günü geçmesin bu arada forumu okuyabilirsin yenenlerin öykülerini filan.. seni motive eder... benim şimdi çıkmam lazım sonra görüşürüz yine.. şükret ki çözülemeyecek bir dert değil bizimkisi...
bu şekilde yenen arkadaşlar da var canım başarırsın o sanki fazla olmuş
aslında o kadar kararsızım ki,bakalım nası olucak
ya bilmiyorum işde kaç msjıma verilmemeiş de aslında cvp verme mevzusu da deil sorun başlarda iyi gidiyodu ilk üç gün çok iyidi çok cesaretlenmiştim
niye böyle oldu anlamıyorum yapılması gereken bu kdrmış gibi geldi bana daha fazlası olmıcak gibi zaman zamn zaten hep böyle oluyo keşke evlenmeseydim
burdan da kaçmaya çalıştım kendimce bi sorun yarattım ben böyleyim işte hep kaçıyorum
ne zormuş yaa neyse başkalarının da moralini bozmıyim saol arkadaşım senin de canını sıktım
3. denememi yaptım ama yapmak denirse buna sert....me sorunu oldu eşim buzzer içti yine.. ben de uzun ara verdiğimiz için zaten kaygılıydım kastım da kastım zor aldım.. her bildiğim şeyi yaptım nefes alıp verdim ıkındım az da olsa geçti kasmam gitgel filan olmadı çıkarınca da hemen kırmızı geldi birsürü.. skıldım iyice her zaman kırmızı görmekten.. ne bende istek var ne eşimde zoraki her şey.. böyle evlilik mi olur...
Yok canım oyle gelmedi tabikide yardımcı oluyosun sağol.. biliyorum aslında her şey o anda hiçbişe düşünmeyip sadece olayın tadını çıkarmak ama olmuyo hele bugün hiç olmadı sanki hep böyle olacak gibi geliyor... buna da şükür tabi en azından alabiliyorum ama bilmiyorum ben böyle hayal etmemiştim yenince hiç bir korku kalamayack zannediyordum ama ilk günkü gibi tazeliğini koruyo
saat 12 olmadan ve hersey balkabagina dönmeden, bayrami kutlayayim.
Sevgili 19 Mayis,
Bundan sonra en sevdigim bayram sensin. Senin hatrina, sana kadar ben de gelin olanlardan oldum. Cok ugurlu geldin. Zaten en muhtesem insanin dogumgünüm olarak tanimladigi bir gündün, artik baska seylerin de miladisin.
slm hepınızeee bır kac gundur ılgılenemedım sızlerle ne var ne yok varmı sormak ıstedıklerınız
yarın yarısma baslatalımmııııı
canım ya, evet kasmamak insanın elinde değil. ama inan zamanla geçiyo. deiğim gibi ben 5 ay oldu. ama hala kasılmaları yaşıyorum. sorun etme.özeline bakarmısın
başlatalım bence yarışma çok etkili oluyo senin doğum günün mü vardı haziranda öyle diyodun son günü o gün yap :)
5 ayda geçmedi mi kasılmalar... ben de 1-2 aya geçer diye düşünüyodum ama bu tamamen kendimizle alakalı sanırım kafamızdaki o olmayacak korkusu ne zaman geçerse o zaman rahatça yapıcaz galiba... hayırlısı olsun..
5 ayda geçmedi mi kasılmalar... ben de 1-2 aya geçer diye düşünüyodum ama bu tamamen kendimizle alakalı sanırım kafamızdaki o olmayacak korkusu ne zaman geçerse o zaman rahatça yapıcaz galiba... hayırlısı olsun..
slm hepınızeee bır kac gundur ılgılenemedım sızlerle ne var ne yok varmı sormak ıstedıklerınız
yarın yarısma baslatalımmııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?