- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #106.041
canım sen baştan tembellik yapıyosun. ne demek olmazmış gibi geliyo, olmadığını görmemişsin bile. gibi geliyo diyosun. had bakayım toparla kendini. azimli ol, kararlı ol. hepimiz aynı yollardan geçtik. iki saat çalışıp ta aparatı içime alamadığım günler çok oldu, moralim bozuldu. ama pes etmek yok. hadi bakalım yola devam. umutsuzluk yok.[/QUOTE
insann ruh hali de çok önemli ya evinmi cuma günü su bastı mahvoldum evde iyce moralim bozulmuştu(ama bırakmıcam pes etmek yoooooooooookkkkkkkkkkkk
geri geldiğimde bi aşama daha geçirmiş olucam öpüyorummmmmmmm :)
cıcekrose?buradamısın cnm uyudunmu yuksa
evet arkadaslar bugün saat 13.40 itibarıyle tam olarak acısız sancısız ve kasılmadan birlikte olduk hatta gitgel bile yaptık ama tabiki ben yaptım eşime yaptırmadım ama oda olucak inşallah artık güzel günler ve güzel bi tatil bizi bekliyo:) inanılmaz güzel bi duygu bugün kadın oldum diyorum.inanınki p..s egzersizden daha kolay ve eşimin o anki mutluluğu paha biçilemez..
sadece kendinize güven ve sabır yetiyo ve 2 3 günlük çalışmayla yaptım ben müthiş bişey bu:))
çiçekrose ve zealea çok çok tesekkür ederim size minnettarım:))
canım ya, evet kasmamak insanın elinde değil. ama inan zamanla geçiyo. deiğim gibi ben 5 ay oldu. ama hala kasılmaları yaşıyorum. sorun etme.özeline bakarmısın
ne guzel yazmıssın kadın oldugmu hıssettım ben ne oldugmu neden burda oldugmu nıcın yasadıgmı ble bılmıyorum bu oyle bı duygukı anlatamam zaman zaman kendımı kullanılıyo bı hızmetcı gbı hıssettıgım ble oluyo halbukı ne kadar sacma esımın neler cektıgnı onun neler yasadıgnı pardon yasayamadıgnı bı erkek olarak ne kadar zor durumda oldugnu arkadasları tarafından cocuk soruldugunda ne duruma dustugnu stresını unutup insana bunları düsündürüyo ıste bu hastalık esımle aram ıyımı hayır aynı evın ıcınde yabancı gbıyız ama suclayamam onu bız kac seneden sonra ne hayallerle evlendık ve az degıl ıkı seneyı gecıyo ama bende tık yok adam ne yapsın egzersıze bı cok kere karar verdım ama yapamadım elımı ıcerı sokamıyorum ıste olmuyo olmuyo olmuyo yardım edın nolur baska bı caresı yokmu
ne guzel yazmıssın kadın oldugmu hıssettım ben ne oldugmu neden burda oldugmu nıcın yasadıgmı ble bılmıyorum bu oyle bı duygukı anlatamam zaman zaman kendımı kullanılıyo bı hızmetcı gbı hıssettıgım ble oluyo halbukı ne kadar sacma esımın neler cektıgnı onun neler yasadıgnı pardon yasayamadıgnı bı erkek olarak ne kadar zor durumda oldugnu arkadasları tarafından cocuk soruldugunda ne duruma dustugnu stresını unutup insana bunları düsündürüyo ıste bu hastalık esımle aram ıyımı hayır aynı evın ıcınde yabancı gbıyız ama suclayamam onu bız kac seneden sonra ne hayallerle evlendık ve az degıl ıkı seneyı gecıyo ama bende tık yok adam ne yapsın egzersıze bı cok kere karar verdım ama yapamadım elımı ıcerı sokamıyorum ıste olmuyo olmuyo olmuyo yardım edın nolur baska bı caresı yokmu
kızlar yenı gırdım bu sıteye banada yardım lutfen
kımse yokmu kızlar yaaaaa
canım eşlerimizin en doğal ihtiyacını biz vajinusmuslu kadınlar karşılıyamıyoruz. bu gerçekten çok acı bi durum. ama vajinusmuslu olmak bizim elimizde değil. bir gerçek var ama, vajinusmus %100 çözümü olan bi rahatsızlık. yani kesin çözümü olan bir şey yüzünden hem biz hem eşimiz sıkıntı çekiyoruz. günlerimiz işkenceye dönüyor. ben egsersiz yapamıyorum diye bir şey yok, parmakla olmuyosa kulak çubuğuyla veya satılan aparatlar var onlarla.
yapamıyorum parmakla olmuyo oyle dakıkalarca beklıom ama ıcerı alamıyom bu aparatlat nerden alıcam ayyyyy utanıorum ne dıyıp alcam ne dusunurler kım bılır offff
hayır olmadım nette cok bılınen bı doktora gttım kadıkoyde ıkı bucuk mılyar pesın ıstedı sadece bı kere gttım daha gtmedım muayne edıcem dedı korkuyorum dedı ne korkuyon nolmıs sen yapamazsan ben hc bse yapapamam cıkıstı bdaha gtmedım bde anlamsızca kendını ıspat etme cabası vardı hastaların no larını vermeler mektuplar dosya dosya muayenede sarılıp koklasan hastalar guyaaaa yanı kısacası guvenmedım o doktora sonra yesım hanımı la konustum gdıcektı kararlıydım 3 mılyar dedı burayı gordum bı umut oldu ama al ıste baslayamıyorum
yapamıyorum parmakla olmuyo oyle dakıkalarca beklıom ama ıcerı alamıyom bu aparatlat nerden alıcam ayyyyy utanıorum ne dıyıp alcam ne dusunurler kım bılır offff
hayır olmadım nette cok bılınen bı doktora gttım kadıkoyde ıkı bucuk mılyar pesın ıstedı sadece bı kere gttım daha gtmedım muayne edıcem dedı korkuyorum dedı ne korkuyon nolmıs sen yapamazsan ben hc bse yapapamam cıkıstı bdaha gtmedım bde anlamsızca kendını ıspat etme cabası vardı hastaların no larını vermeler mektuplar dosya dosya muayenede sarılıp koklasan hastalar guyaaaa yanı kısacası guvenmedım o doktora sonra yesım hanımı la konustum gdıcektı kararlıydım 3 mılyar dedı burayı gordum bı umut oldu ama al ıste baslayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?