- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #106.241
slm arkadaşlar yaklaşık 1 haftadır yoktum ve net yoktu geri kavuştum eşim yurt dışındaydı ve gelince demiştik eşim gece dönüyor ve tlf da konuştuk yarın deneyeceğiz ve umarım güzel haberi burdan yazarım aklıma takılan soru şu daha doğrusu aklım karıştı burda bir yerde okumuştum şu anda bulamıyorum ama soruyu sorup kafamı rahatlatmak istiyorum ben mum kullanmaya karar verdim bunun ölçüleri nedir sürekli yazışmalarda geçen 5-7-8-11 cm gibi gidiyor bu ölçü uzunlukmu kalınlık ölçüsümü ben uzunluk olarak düşünmüştüm bir yerede kalınlık olarak okudum ve kafam karıştı örneğin doğum günü mumu uzunluk olarak bana göre 5 cm diye düşündüm birde bunun kalınlığınımı hesap edeceğim YARDIM EDERMİSİNİZ
eeee gıttılermı sen nedurumdasın pekı egzresızde yanı
canım burdayım nasılsın. misafirlerim var o yuzden fazla giremiyorum bu aralar ozelden msj atmıstım sana eee sen neler yaptın bakalım
yok canım ya egzersiz yapamıyorum 1hafta burdalar galıba aynı degısen bisey yok sen basladınmı
yok nerde ben cok korkak cıktım demı kızlar buda nası bse dıye gulucekler valla bana[/QU
gülmezler canım benim. aglanacak halımıze gulsekmi acaba bilemedim ben
yok nerde ben cok korkak cıktım demı kızlar buda nası bse dıye gulucekler valla bana
yok nerde ben cok korkak cıktım demı kızlar buda nası bse dıye gulucekler valla bana[/QU
gülmezler canım benim. aglanacak halımıze gulsekmi acaba bilemedim ben
ne bılım güldüm ble ben suan ama emin ol esım hc gulmuyo moral sıfır ıkı yabancı modundayız
ne bılım güldüm ble ben suan ama emin ol esım hc gulmuyo moral sıfır ıkı yabancı modundayız
hadi yaaa üzüldum canım ama eslerimizde haklı adamlar neler hayal edıyodu ne cıktı karsılarına vajinusmus gibi bi belayla karsılastılar allah onlarında bizlerınde yar ve yardımcısı olsun ne diyim arkadasım
cıkıcam gelır sımdı benımkı cnm cok opüyorum senı
Canim kiyamam ya.. Bi süre sabret deneme, egzersizlerini aksatma.. çok kisa bi sürede bu cesaretinle üstesinden gelebilirsin.. BirGün seninde hikayeni okuyacaz.. Senin hikayende yeni gelen vajinusmuslulara umut olcak Allahin izniyle..
ben artık yne denıcem bakalım su an acayıp duygular var ıcımde dılator falan yoksa nası bulucamkı parmaga mecburum galıba
gelicek mi ki o gün,yeni yarışmaya yetişmeyi çok istiyorum:)
slm arkadaşlar yaklaşık 1 haftadır yoktum ve net yoktu geri kavuştum eşim yurt dışındaydı ve gelince demiştik eşim gece dönüyor ve tlf da konuştuk yarın deneyeceğiz ve umarım güzel haberi burdan yazarım aklıma takılan soru şu daha doğrusu aklım karıştı burda bir yerde okumuştum şu anda bulamıyorum ama soruyu sorup kafamı rahatlatmak istiyorum ben mum kullanmaya karar verdim bunun ölçüleri nedir sürekli yazışmalarda geçen 5-7-8-11 cm gibi gidiyor bu ölçü uzunlukmu kalınlık ölçüsümü ben uzunluk olarak düşünmüştüm bir yerede kalınlık olarak okudum ve kafam karıştı örneğin doğum günü mumu uzunluk olarak bana göre 5 cm diye düşündüm birde bunun kalınlığınımı hesap edeceğim YARDIM EDERMİSİNİZ
canım çok var daha son güne yetişirsinn hadi başlamadıysan egzersizlere başla bir an önce..
egzersize başladım,biraz ilerleyebildim de,ama çok az,bu yarışmaya yetişmeliyimm,egzersizleri arttırıcam, daha çok çalışıcam:)
Benim bahsettiğim ölçüleri söylüyorsun sanırım, şöyle ki; 5 tane mum al (normalde benim 4 tane dilatörüm vardı 5,5cm 7cm 8,5cm ve 10 cm etraflarının ölçüsü)
bu 1,5 cm aralıkla kalınlaşan ölçüler çok ideal ama yok benim gözüm korkar diyen için 5 boya bölüştürülebilir
5tane klasik beyaz mum alıp ilki muhtemelen bayağı ince ve başlangıç için çok ideal, 2.boy için pamuğu ıslatıp etrafına sar sıkıca ve streçle
şimdi muhtemelen o beyaz mumun etrafı gözümde canlandığınca tahmin ediyorum 5cm olsa, 2.aparatı 6,5cm yap 3.aparatı 8cm yap 4.aparatın 9,5 cm olsun ve 5.mumun etrafını ise 10,3cm olacak şekilde falan sarar ve streçlersen çok ideal ölçülerde ve hızlıca ilerleyebileceğin şekilde hazırlamış olursun
peki uzunluğun bir önemi varmı ne kadarını içime alacağım
peki uzunluğun bir önemi varmı ne kadarını içime alacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?