Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım okudum hikayeni ve çok üzüldüm bu kadar kolay birşey için senelerce neler çekmişsin... İnsan pişman oluyor daha önce problemi neden çözmedim diye.
Yani aslında hikayende ne gördüm biliyor musun? eşinde sende çözüm yerine soruna odaklanmışsınız ve sorunu büyütmüşsünüz.
Ne bileyim ben erkek olsam eşimi kolundan tutar psikoloğa götürürdüm. Ben eşimi seviyorum, ayrılmak istemiyorum, eğer bir hastalığı varsa da tedavi ettiririm diye düşünürdüm.
Ama benim eşim öyle yapmadı, özelimizi kimseye anlatma diyordu. İlk birkaç seansta gizli gittim zaten.
Şunu da söyleyeceğim ben psikiyatriste gittim, özgüven sorunum var depresyondayım ve vajinismusum dedim (tabi bu kadar kısa değil şu an özet geçiyorum), bana doktor önce vajinismusu halledicez, onu halletmeden ne depresyondan kurtulursun ne de özgüvenin yerine gelir dedi. Yani sen o çöküntü durumlarında psikoloğa yada psikiyatriste gittiğinde hiç sana bunu söylemediler mi? Hep yanlış ellerde mi tedavi aradın?
Mesela ben ilk önce bir psikoloğa gittim o gittiğim 6 aya acıyorum, hem maddi hem manevi... O kadar pişmanım ki... O adam beni mahvetti ve bir dünya param gitti. Keşke direk vajinismus tedavisine başlasaymış da bu kadar yıpranmasaymışım. Ama çok şükür o psikoloğu bıraktım ve iyi ki psikiyatriste başlamışım, psikiyatrist iyi çıktı ve beni doğru yönlendirdi. Önce Vajinismusu hallettik, diğerleri de umrumda değil şimdi, kendimi iyi hissediyorum, yardım almak istemiyorum

sen on yıllık mı evlisin , inananmıyorum , lütfen hiiiiiiiiiiiiiiiiç bekleme ve egzersizde ilerleyebildiğin kadar ilerle, kötü geçen günlerine ağlarsın sonra, herşey senin elinde, kızlar siz o egzersizleri yapmazsanız kimse sizin yerinize yapamazzzzzzzz , ne olur kendinize, eşinize, yuvanıza yazık etmeyin

selaaaaaa galıba buara hocamız sen olucaaan:)ha bu arada hangı yakadasın

elimden geldiğince yardım ederim, istediğinizi sorun. o anda forumda olmasam bile geldiğimde bütün sayfaları tek tek okuyorum. bazen benim de kötü günlerim oluyor suskun kalıyorum. lütfen üzerinize alınmayın, cevap yazılmıyor diye düşünmeyin. yardımcı olan herkes benim gibi, kimse cevapsız kalmaz. sadece biraz sabır gerek.

ben anadolu yakasında oturuyorum. sen nerdesin?

ben de sizlerden dua isteyeyim, perşembe günü jinekoloğa gidiyorum, yendikten sonraki ilk randevu için. sizler de bana dua edin, güzel haberlerle ve rahat bir muayene geçirip geleyim.

Canım en kısa zamanda seninle tanışmak istiyorum. Zaten aynı şehrin aynı yakasındayız, biz istersek tanışmamız zor olmaz...SEN MELEKSİN MELEKKKK :)

bende cok ısterım canım ben bekledım senı cumatrtesı gunu bıze bır surprız yapar gelırsın dıye ama olmadı mutlaka goruselım burda kalmasın

Selacım dualarım seninle, fazla konuşmadık, belki samimiyetimiz yok ama iyi niyetini görüyorum, ayrıca bütün egzersizciler için dua ediyorum. Bu arada tembel tenekelere dua yok .

Kızlar kocalarınızın hakkına giriyorsunuz, eğer anlayışlıysa eşiniz yatışa geçmeyin...

Anlayışsızsa onu anlamaya çalışın sonuçta o sağlıklı onu mağdur ediyorsunuz ve çözüm sizin elinizde, bu işin %100 çözümü var o da egzersizden geçiyor. Siz bunu çözmeden yuvanızda aşk da olmaz, huzur da, sevgi de... Şunu unutmayın siz onu mutlu etmezseniz o da sizi mutlu etmezzzz.

Yenenlerde zevk almaya çalışın, kendiniz mutlu olursanız eşinizi daha çok mutlu edersiniz, o da sizi mutlu eder.

Kızlaarrr yaşamı kendinize zindan etmeyin, güzel günler yaşamak varken, daha ne diyeyim bilmiyorum

eşimle çok uzun bi flört dönemi geçirdik...birbirini deli gibi seven bi çiftiz..ölürüz birbirimiz için,hayatımın en güzel şeyi o herşeyim benim eşim,çok çok seviyorum onu oda beni:)
evet flört döneminden sonra sıra geldi evliliğimize...geldiler istemeye ailem asla istemedi kabul etmedi tabi biz direndik..ben çok dediğim dedik biriydim,her dediğim olucak,ben herseye başarırım bugüne kadar benim isteyipte yapamadığım hiçbişey olmamamıştı,ben çok güçlüyümdür herseyin üstesinden tek başıma gelirdim,okulda her yerde tek başıma çok başarılıydım,her ortamda tek başıma ben vardım kendime çok güvenirdim bütün gözler herzaman benim üstümdeydi...ve tabiki yine başardım aileme ikna ettim.yüzükler takıldı ardından 1 yıllık nişanlılık dönemi ve benim memleketimde 10 ay önce düğün yapıldı.sonraki hafta eşimin memleketinde düğün yapılıcaktı bunun içlin balayımızı ertelemiştim düğünler biticek sakin kafayla balayı yapıcaktık bunun için 5günlük otelde kalıcaktık..ben çokkkkk mutluydum deliler gibi aşık olduğum adamla evleniyodum gurbete gelin gidiyodum ailem kimsem olmuyucaktı ama umrunda değildi düğünüm değil bayramdı sanki benim için.eşimin gözlerine baktıkça heyecanlanıyo mutlu oluyodum..ardında otel gittik hersey çok güzel hazırlanmıştı oda tambi balayı odasıydı eşim herşeyi düşünmüştü güller mumlar yatak giriş kapısından yatağa kadar olan heryer güllerle kaplıydı..heyecandan içim içime sığmıyodu..ve ön sevişme falan hersey çok güzeldi tam hayalimdeki gibi ama tam sıra oraya geldi kaldım ben tutuldum sanki ittim eşimi istemiyorum dedim eşim tamam sonra deneriz dedi yemek yedik kaldık dinlettik falan tekrar dededik yok olmuyo sonra tekrar tekara yine yokkk allahım ne oluyo dedim vajınısmus die bişey bilmioruz bile ben ağlıyorum kendimi yerden yere vuruyorum neden yapamıyorum diye sevdiği adamla evlenipote yapamayan tek ben varım diyorum yapamayan kadınmı olur diyorum mahvettim kendimi sonra eşim odaya bilgisayar ve internet şifresi istedi getirdiler.açtık baktıkki bu bi haatalıkmış adını bile söylemeiyodum vajınısmus:)eşim dedi bak hastalıkmış çözemeyen yokmuş çözeriz acelemiz ne dedi.daha sonra gittik eşimin memleketine düğüne düğünki 3 gün 3 gece sürüyo tabi benim ailemde geldi düğüne biz hiç yalnız kalamıyoruz akşamları birlilkte uyuyoruz ama ev feci kalabalık.eşim ailesine demişki biz yapmadık herkes şok olmuş bunca zaman b,irlikte uyuyoruz çünkü yapmadık ama demiş burdaki düğünü beklediğimiz için yapmadık tabi eşime bişey dememişler ama kimse inanmamış duruma kesin bişey var demişler ve benim aileme söylemişler saha sonra kıyamet koptu demek yapmadınız kesin sorun var neoldu problem kimde die tabi söylemedik benim ailem üstüme geliyo neoldu die ben bişey yok biz yapmadık diyorum yok anlamıyolar ben ağlıyorum devamlı sonra eşim dedi sorun bende ben yapamadım heyecanlandım olmadı otelde bizde üstelemedik evde kalabalık diye yapmadık dedi inanmadı babamlar eşime iktidarsız bile dediler babam dedi alıp seni götürücam ben asla gelmem diyorum babam seni burda bırakıp gitmem diyo ben gelmem diyorum sürekli ağlıyorum.babam eşimi alıp hastaneye götürmüş kapıda beklemiş babam eşimde durumu anlatmış doktora tamam demiş doktorda sadece geciktirici yazıyım inandırıcı olsun demiş göndermiş:) ardından yine eşimin memleketinde kafa dinelmeye bi otele gittik biz orda yine denemeler yine hüsran dolu anlar ama orda eşimin küçük bi dokunuşunda benim kızlık bozulmuş kanı görünce uçtum mutluluktan tabi daha fazlasına izin vermedin aradım herkesi rahattayın oldu isterseniz çarşaf yetiriyim dedim tabiki yok dediler
ardında eşimle yaşıyıcağımız memlekete geldik ve yine vajılı günler başladı...çok çok mutluyduk eşimle ama yapamıyduk sevdiğim adamı mutlu edamiyodum içim içimi yiyodu her gece başımı yastığa koyduğumda ağlıyodum içten işe eşimde bunu biliyo sürekli teselli ediyodu beni ama mutlu olamıyodum eşim zavallı beni mutlu etmek için yapmadı sey kalmadı adamın eşime sürekli bırak beni bensni haketmiyorum diyosum eşimse umrumdamı o danki yapmasam neolur sen üzülme yeter diodu..ardından iyice araştırdık bulunğumuz ilde gitmeiğim doktor psikolog jınekolog kalmadı ama yok sonra eşim cised i aramış demiş şu ildeyim doktor yok bu konuyla ilgili burda memurum iznim yok neyapmalıyız demiş bize bi psikolog ismi verdiler bulunduğumuz yere 2 saatlik uzaklıkta her hafta gittik geldik yokk olmuyo parmak diyo yapamıyorum diorum yapıcaksın diyo aylarca gittik bu doktora ardından dedim benolmuyo bırakıcam bıraktık doktoru..sonra yapamıyorum benn kullamadığım ilaç kalmadı olmuyo..kendimi nası suçluyorum yerden yere vuruyorum küçüçük çoçukların yaptığını ben yapamıyorum diye gururuma yediremiyorum bişeyi başaramamayı ben herseyi başarırdım herkesin yaptığını nasıl başaramam diye.çok çoçuk istiyoduk dedim tüp bebek aşılama falan yaptıralım tamam dedi eşim yaptıralım araştırdık konuştuk ama eşim dedi bana yaptıralım sen ne istiyosan sen nasıl mutlu olucaksan o olsun ama sen şimdi yaptırırız hamile kalırsın çoçuk doğar sonra yine aynı olursun mutlu olamazsın sen başaramamayı kabullenemezsin asla ben karımı tanımıyomuyum dedi iyi düşün bunu yapamadım başaramadımı kafandan tamamen atıcaksan yaptıralım dedi ben düşündüm ben başaramadığım bişeyi asla kabullenemezdim yok dedim istemiorum ben tedavi olucam ama az süre ver bi ay kadar dinleniyim tamam dedi eşim o bi ay iki ay oldu ardından yıl başı eşimin senelik iznide oldu doktor aramaya başladık ve bi doktora karar verdik ama benim içim içimi yiyo ya gidersemde yapamazsam tamamen yıkılırdım herkes yeniyomuş ama ben kesin isnisnayımdır yenemem diyorum sürekli netten o doktoru araştırıyorum ve buraya yazmaya karar verdim..yazdım....... ......... giden tedavi olan varmı ben randevu aldım gidicem ama tedirginim diye..hemen cevap geldi tabi:) bana gitme kendin yenebilirsin ben gittim o doktora aşamadım falan dedi çiçekrose ve zealea:) işte ozman dedim işte bende yenemem napıcam eşim işte o gece çalışıyo.sabaha kadar konuştuk msn ve tel.de çiçekrose'yle zealea'da gitme kendin yenersin aparatları ben gönderirim sana kendime acayip güvenim geldi ve sabah eşim geldi uyudu öğlen kahvaltı yapıyoruz dedim eşime dedim o doktorlara gidip yapamayanlar varmış halbuki doktor tel.de nakadar güzel konuştu bizimle yapamayan yok dedi%100 dedi ama değilmiş böyle böyle dedim eşim çok sinirlendi eşimin bukadar sinirlenmesini nadir görmüştüm ben çok sinirlendi bana bağırdı çağırdı sen hep bardağım boş tarafını görüyosun niye hep yapamayanları görüyosun yapanları görmüyosun dedi ve çarptı kapıyı çıktı gitti.oturdum saatler ağladım çiçekroseyi aradım anlattım durumu üzülme sen yenersin dedi.eşim inanmadı tabi bana yapacağıma ardından 1hafta sonra aparatlar geldi bana hatırlıyorum tarih attım hatta:)10 mayıs perşembe günü geldi aparatlar ama reglim ben pazaretsi günü 14 mayıs yani bitti hastalığım ama çok tedirginim yapamzsam diye dualar ediyorum bitmiyim 1 gün daha sürsün diyorum biyandanda biranönce başlamak istiyorum ama bittim başladım ogün benki aynayla bile bakmaya taammül edemezdim ogün sadece değdirebildi zor zar ama eşim gelsin yaparım ondan cesaret alırım diyodum o olmadan yapama diyodum eşimde gecenin bi yarısı geldi zaten adamda iş stresi gece yarısı gelmiş eve bende yapamadım dedim bi iki baktı biliodum zaten dedi ben başladım yine ağlamaya yapamıyorum diye sabaha kadar uyumadım ağladım.sonraki gün 15 mayıs salı günü dedim yapıcam seni sendenmi korkucam görürüsün sen dedim akşam 8de eşimde evde o gece aldım elime yine bi iki nazlandım akoydum oraya ıkındım az ama bi baktım kendiliğinden girdi o inanamadım eşimde şokk oldu nası mutluyum eşim bana sarılıyo öpuyo ben ona sarılıyorum inanalımazdı bu!!!!!! ve dedim bi daha yapıcam çıkardım soktum defalarca vee olduuuu ardından dedim ikinciyide yaparım oda oldu sonra ardından üçüncü dedim onda az zorlandım ama yaptım oda oldu!!!!!! 4.çok çok büyüktü denemedim bile saat 11 de bıraktım sonraki yani 16 mayıs günü yine egzersiz yaptım 3 saat kadar çalıştım bıraktım sonra persembe günü 17 mayıs günü az çalıştım ve deneye yaptıkkk olduuuuu girmişti p...s içime ama kendimi kasmışım az canım yandı hemen çıkardım..mutluluktan ucuyodum 3 günde yenmiştim hatta 2 günde salı başlamıştım persembe bitmişti:)))) sonraki gün eşim işten izin aldı gitmiyicem işe dedi balayı yapalım biraz dedi çıktık gezmeye cumartesi günü eve geldik ama hiç çalışma ve deneme yapmadık cumartesi geldim çalışmaya egzersizlere başladım busfer dedim son boyla 4 .boyla deniyim onuda aldım ilk denemede!!!!!!sonra20 mayıs yani dün:)öğlen yaptık ve ağrısız sancısız oldu çok iyidim busefer!!!! sonraki akşamı tekrar yaptık bu sefer ben altta ve hiç emlasız kremsizsadece kayganlaştırıcıyla yaptık git gel bile yaptık:))bitmişti artık tamamen ve bügünde yaptık bugünde başka bi güzeldi alıştımmı ne artık:) her geçen gün dahada iyi olucak:) gelsin bebişler artıkkkk:)hee buara doktor randevu günüm gelmeden bitti bu iş:)
çiçekrose ve zealea çokkk çokkk tesekkür ederimmm size minnetaarım dualarım sizinle.......

canım slm nasılsın, ne var ne yok, yenmişsin. çok mutlu oldum senin adına. tebrik ediyorum seni. ne kadar oldu yeneli

sağol papatya. yendim şükür iyiyim. daha 2 hafta oldu. pek sık yapamıyoruz, dün de 4 kez denedik oldu şükür. hafta içi eşim yorgun olduğundan deneyemiyoruz. hafta sonu çok yapmaya çalıştık o yüzden. ama ara verdiğimden heralde, zorlandım biraz. yine de egzersiz yapmadan oldu şükür. sen neler yapıyorsun??

kızlar bu arada cumartesı gunu forumdan sırasıyla venusten terazı88 albuneaa sekerıstan ve bencok guzel bir kahvaltıda bulustuk...burada tanısıp yuzyuze gelmek cok ayrı br duyguymus..
sızınle de bu duygumu paylasmak ıstedım

pardon!!! ama doğumgünün 7si değil mi?? hangi ara 10 yaptınız ya, ben bütün mesajları okuyorum, ilk defa 10 dediğini duyuyorum şu an

7 sı dıye konusuldu pazartesı olsun haftasonu genelde gelın cıkıyor dıye 10 u yaptık...

olurmuu lıstenın baslıgıda 10 hazıran canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…