- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #106.281
Canım hemen msn ni silll, arkadaşlar birazdan görür eklerler seni, ben msn açamıyorum, burdan yardımcı olmaya çalışırım, birileri sana mutlaka yardımcı olur ama özelden ver böyle bilgilerimsn mi ekleyin lütfennnnn yalvarırım size
sağol papatya. yendim şükür iyiyim. daha 2 hafta oldu. pek sık yapamıyoruz, dün de 4 kez denedik oldu şükür. hafta içi eşim yorgun olduğundan deneyemiyoruz. hafta sonu çok yapmaya çalıştık o yüzden. ama ara verdiğimden heralde, zorlandım biraz. yine de egzersiz yapmadan oldu şükür.sen neler yapıyorsun??
pardon!!! ama doğumgünün 7si değil mi?? hangi ara 10 yaptınız ya, ben bütün mesajları okuyorum, ilk defa 10 dediğini duyuyorum şu an
nolursun msn adresin varsa ver nolurrrr
Tebrik ederim canım, Allah başka dert vermesin, eşinle mutlu günler dilerim
kızlar bu arada cumartesı gunu forumdan sırasıyla venusten terazı88 albuneaa sekerıstan ve bencok guzel bir kahvaltıda bulustuk...burada tanısıp yuzyuze gelmek cok ayrı br duyguymus..
sızınle de bu duygumu paylasmak ıstedım
sağol papatya. yendim şükür iyiyim. daha 2 hafta oldu. pek sık yapamıyoruz, dün de 4 kez denedik oldu şükür. hafta içi eşim yorgun olduğundan deneyemiyoruz. hafta sonu çok yapmaya çalıştık o yüzden. ama ara verdiğimden heralde, zorlandım biraz. yine de egzersiz yapmadan oldu şükür.sen neler yapıyorsun??
Canım çıkmadım ama çıkaracaklar sanırım...canım yendikten sonra çıktın mı programa?
inan çok sevindim senin adına ya, eşinle aran nasıl, değişiklik oldu mu yendikten sonra, her şey daha daha güzel olur inş
İnsallah canim burdaki herkes cok mutlu olur...hepinizle tanismayi okadar cok isterdimki..normalde ben netten arkadasliga karsiyim ama burasi sonsuz bir guven veriyo...cunku artniyet yok herkesin derdi belli tek bir sey icin destek veriliyoo...samimi bir ortam keske imkan olsada tanisabilseydik..peki bu programa nezaman cikmistin sen doktoruma yakin bir zamandami...ben you tube dan izledim...birde yenmis bir cift vardi...bidaha cikarsan bu sitedende bahset herkes gelsin buraya dertlerine care bulsunlar...
kemre kesinlikle tanışacağız, uygun zamanı ayarlayalım. ben organize edeceğim. umarım en kısa sürede toplaşırız. ben bir süre hafta sonları yoğun olacağım, uygun olduğumda haber veririm.
Canım okudum hikayeni ve çok üzüldüm bu kadar kolay birşey için senelerce neler çekmişsin... İnsan pişman oluyor daha önce problemi neden çözmedim diye.
Yani aslında hikayende ne gördüm biliyor musun? eşinde sende çözüm yerine soruna odaklanmışsınız ve sorunu büyütmüşsünüz.
Ne bileyim ben erkek olsam eşimi kolundan tutar psikoloğa götürürdüm. Ben eşimi seviyorum, ayrılmak istemiyorum, eğer bir hastalığı varsa da tedavi ettiririm diye düşünürdüm.
Ama benim eşim öyle yapmadı, özelimizi kimseye anlatma diyordu. İlk birkaç seansta gizli gittim zaten.
Şunu da söyleyeceğim ben psikiyatriste gittim, özgüven sorunum var depresyondayım ve vajinismusum dedim (tabi bu kadar kısa değil şu an özet geçiyorum), bana doktor önce vajinismusu halledicez, onu halletmeden ne depresyondan kurtulursun ne de özgüvenin yerine gelir dedi. Yani sen o çöküntü durumlarında psikoloğa yada psikiyatriste gittiğinde hiç sana bunu söylemediler mi? Hep yanlış ellerde mi tedavi aradın?
Mesela ben ilk önce bir psikoloğa gittim o gittiğim 6 aya acıyorum, hem maddi hem manevi... O kadar pişmanım ki... O adam beni mahvetti ve bir dünya param gitti. Keşke direk vajinismus tedavisine başlasaymış da bu kadar yıpranmasaymışım. Ama çok şükür o psikoloğu bıraktım ve iyi ki psikiyatriste başlamışım, psikiyatrist iyi çıktı ve beni doğru yönlendirdi. Önce Vajinismusu hallettik, diğerleri de umrumda değil şimdi, kendimi iyi hissediyorum, yardım almak istemiyorum
Canım ben çok istedim ama işte olamadı...İnşallah en yakın zamanda buluşuruz. Hem nerde çalıştığımı da biliyorsun. Ben size süpriz yapamadım ama belki sen birgün süpriz yaparsın bana :)bende cok ısterım canım ben bekledım senı cumatrtesı gunu bıze bır surprız yapar gelırsın dıye ama olmadı mutlaka goruselım burda kalmasın
Canım kardeşim, senin şu avatarın çok hoşuma gidiyor. Çok mutlu gözüküyorsun, inşallah avatarındaki kız gibi hep mutlu olursun. Yüzünden hiç gülücükler eksik olmaz...Eşimle devam dersem ben de avatarımı gülücükler atan yüzü tam açık bir gelin ile değiştireceğim...
HEP MUTLU OL, HEP SAĞLIKLI OL, İSTEDİĞİN ZAMAN ÇOCUĞUN OLSUN, HEP GÜL EMİ.... :)
gelicek mi ki o gün,yeni yarışmaya yetişmeyi çok istiyorum:)
egzersize başladım,biraz ilerleyebildim de,ama çok az,bu yarışmaya yetişmeliyimm,egzersizleri arttırıcam, daha çok çalışıcam:)
kızlar bu arada cumartesı gunu forumdan sırasıyla venusten terazı88 albuneaa sekerıstan ve bencok guzel bir kahvaltıda bulustuk...burada tanısıp yuzyuze gelmek cok ayrı br duyguymus..
sızınle de bu duygumu paylasmak ıstedım
size mutlu bir haber veremycem..moralim cok bozuk..o kadar sanssızm ki deneme bile yapamadık..eşim dün işi nedenyle gec geldi..benm de moralm bozuldu..hiç bişi söylemedm bile..of ya planlarak olunca hep hüsarana ugryrm..
size mutlu bir haber veremycem..moralim cok bozuk..o kadar sanssızm ki deneme bile yapamadık..eşim dün işi nedenyle gec geldi..benm de moralm bozuldu..hiç bişi söylemedm bile..of ya planlarak olunca hep hüsarana ugryrm..
peki uzunluğun bir önemi varmı ne kadarını içime alacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?