Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yazdıklarınızı okuyamıyorum yalvarırım msn mi ekleyin nolurrrr

hadi yaaa, ay inanmıyorum ne güsellllll. hepiniz de istanbulda mı oturuyısunuz? ben de tanışmak istiyorum yaaa

inan çok sevindim senin adına ya, eşinle aran nasıl, değişiklik oldu mu yendikten sonra, her şey daha daha güzel olur inş

inan çok sevindim senin adına ya, eşinle aran nasıl, değişiklik oldu mu yendikten sonra, her şey daha daha güzel olur inş

sağol can. yendikten sonra eşimle aram düzeldi. artık daha anlayışlı, her şeye parlamıyor. her şeyin pozitif yönünü görüyor. bi hafta deneme yapmıyoruz ama deneme yaptığımızda olmazsa moralini de bozmuyor. inşallah zamanla daha da iyi olacak.

Canım amin... Ben de netten arkadaşlığa karşıyım ama dertler, tasalar bizi yakınlaştırdı. Şubat 2012'de. Yeni yani daha..Aslında ben Haziran 2010'da mesaj attım beni Mayıs 2011'de aradılar. Ben bir takım sebeplerden dolayı o programa gidemedim. Şubat 2012'de tekrar aradılar...

kemre kesinlikle tanışacağız, uygun zamanı ayarlayalım. ben organize edeceğim. umarım en kısa sürede toplaşırız. ben bir süre hafta sonları yoğun olacağım, uygun olduğumda haber veririm.

Canım ben çok istiyorum ve uygun zamanı bekliyorum...

Canım biz de kadın doğum, psikiyatr, psikolog dolaştık durduk. Psikiyatr kadın doğuma gönderdi, kadın doğum; "kızlık zarını alalım, daha rahat edersin "dedi. Başka bir kadın doğumcu "girişte myom var küçük bir ameliyatla alalım bu yüzden zorlanıyorsun" dedi. Bir başkası "myom falan yok" dedi....vs. film gibi.

Psikologa gittik tam 1 sene. Parayı peşin vermiştik, düzeleceğiz, az kaldı....vs. derken 1 sene geçti. Zaten o psikologdan önce çok fazla pe..si yaklaştırmıyordum vajiye. O psikologa gide gele yaklaştırır olmuştum işte o zaman vajiye bulaşan spermlerden hamile kaldım. Hamile kalınca vajinusmusta sil baştan oldu...

Hipnoz tedavileri,...vs. oldu.

bende cok ısterım canım ben bekledım senı cumatrtesı gunu bıze bır surprız yapar gelırsın dıye ama olmadı mutlaka goruselım burda kalmasın
Canım ben çok istedim ama işte olamadı...İnşallah en yakın zamanda buluşuruz. Hem nerde çalıştığımı da biliyorsun. Ben size süpriz yapamadım ama belki sen birgün süpriz yaparsın bana :)

Son düzenleme:

Allaha sükür canim.. Ayni o avatardaki gibiyim.. baska baska sorunlar çikiyo simdide ama olsun be :) ben en büyügünle savasmisim derdin, bunlar neki.. gelir geçer.. böyle avutuyorum kendimi yoksa hayat geçmez
Canim esimle devam edersel diyosun.. çok üzülüyorum.. ins hep böyle giderde sende artik esinden emin olursun.. Bende benim avatara benzer bitane daha resim var :) sen tamam dediginde onu yollarim sana onu koyarsin avatarina.. Dilerim hersey gönlünce olur ablam

gelicek mi ki o gün,yeni yarışmaya yetişmeyi çok istiyorum:)

Bende buraya katildigim zaman.. Bende acaba yenebilcekmiyim herkes gibi bende basardim diyebilcekmiyim diyordum.. imkansiz gibiydi ama degilmis :)
Dua ediyorum cnm hepinz için.. Hergün egzersiz yaparsan 10'undan önce bile yenebilirsin cnm

Son düzenleme:

Negüzel yaaa keske bende orda olsaydim böyle bi imkaniimiz olsaydi hep birlikte bulussaydik..
Allah muhabbetinizi artirsin cnm
Istanbuldaydin yanilmiyosam? Tatile gelirsem Istanbula bende çok isterim görüsmeyiii

size mutlu bir haber veremycem..moralim cok bozuk..o kadar sanssızm ki deneme bile yapamadık..eşim dün işi nedenyle gec geldi..benm de moralm bozuldu..hiç bişi söylemedm bile..of ya planlarak olunca hep hüsarana ugryrm..

size mutlu bir haber veremycem..moralim cok bozuk..o kadar sanssızm ki deneme bile yapamadık..eşim dün işi nedenyle gec geldi..benm de moralm bozuldu..hiç bişi söylemedm bile..of ya planlarak olunca hep hüsarana ugryrm..

moral bozmak yok senın yıne ıs nedenıyle benım esım baz<en tw karsısında uyuklayakalırdı ben de husran...soylemeye cekınırdım sankı o ısın delısıymısım gıbı deneme deneme dıye halbukı tek derdım vardı...ama bıttı gıttı ıste sonrasında her sey zamanla duzelıyor gercekten bu ıslerın bı saatı var sabır sınavı bıtmeden sen hazır olsan da gerckten olmuyor ıste canınızı sıkmayın pes etmeyın bıtıcek buradakı herkes tıpkı bım dıger arkdslarımın oldugu gıbı yendım dıye gelıcek ben boyle yazıları tek tek okurdum herkesın agzından kendıme benzer bı hıkaye bulup mutlu bı son gormek ıcın ...kı hepımız aynıydık sımdı yıne aynı olucaz evlı&multu&cocuklu hadı bakalım kızlar bu arada vajınusmus gecmıslı arkdslarım hamıle olanlar ya da hamılelk gecırenler bana bu konuda vajınusmus gecmısımı anlayısla akrsılayıp normal dogum ıcın bana sabredecek doktr onerr mısınız ozelden ya da buradan?

veracım üzülme, illa ki bir gün denk geleceksin. ben o günleri çok yaşadım, tam 3 ay!! çok zordur biliyorum ama dayanmak zorundasın. sabrın sonu selamet. eninde sonunda yeneceksin. moralini yüksek tut ki o gün sana yaklaşsın.

moralin bozulmasın canım senden değil eşinin geç gelmesinden kaynaklanmış önemli olan senin kendini hazır hissetmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…