- 29 Kasım 2009
- 2.432
- 65
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #106.301
slm kızlaar...Aramızda vajiyi yenen arkadaşlar var mı bi sorum olacak da
slm kızlaar...Aramızda vajiyi yenen arkadaşlar var mı bi sorum olacak da
ben üstteyken kolayca alabiliyorum ama alta geçince rahat alamıyorum bu durum ne zaman geçer ya da geçmesi için ne yapmalıyım
bu arada ilginiz için çok teşekkürler bi de tamamen alabiliyorsunuz artık hiç acı yok değilmi sizin?
ben üstteyken kolayca alabiliyorum ama alta geçince rahat alamıyorum bu durum ne zaman geçer ya da geçmesi için ne yapmalıyım
bu arada ilginiz için çok teşekkürler bi de tamamen alabiliyorsunuz artık hiç acı yok değilmi sizin?
canım aslında acı değilde yanma oluyor.kendimi kastığımda hala yaşıyorum yanmayı.daha alıştığım söylenemez:)
Evet canim tamamen oluyo.. Bende üssteyim hep.. Eger alta geçmek istiyosan üstteyken al, sonra alta geç çikarmadan, burdaki arkadaslar bu sekilde yapiyo.. Agri yok aci yok cnm :) Zevkte yok ama zamanla olur ins.. Bunlari düsünme
kaç ay oldu canım yeneli ben de pek hissetmiyorum acıyı daha doğrusu yanmayı :) çoğu psikolojik
ben de bu şekilde deniyorum canım üstteyken daha iyi hissediyoruz kendimizi sanırım kontrol bizde olduğu için bu arada jinekolojik muayene oldun mu hiç
Ya evet sanirim, ama yorucu olmuyo degil dizlerimin üstüne yüklendigim için..
Ya bende bugn forumda onu sorcaktim, yendikten sonra jinekologta gidip muayene olanlar vardi? Ne için gitmemiz gerekir diye.. Ben gitmedim daha ama gerekirse giderim
Sen oldunmu?
2 ay oldu canım yeneli.sen ne zaman yendin?
Ya bende bugn forumda onu sorcaktim, yendikten sonra jinekologta gidip muayene olanlar vardi? Ne için gitmemiz gerekir diye.. Ben gitmedim daha ama gerekirse giderim
Sen oldunmu?[/QUOTE
ben yendikten sonra jinekoloğa gitmedim açıkçası korkuyorum çünkü vajinusmus teşhisini koymak için jinekoloğa gitmiştim hoş olmayan anılar yaşadım bi daha gitmeye çekiniyorum inşallah o konuda da rahatlarız gebelik istiyorum aslında ama şu dr işi
Sen oldunmu?[/QUOTE
ben yendikten sonra jinekoloğa gitmedim açıkçası korkuyorum çünkü vajinusmus teşhisini koymak için jinekoloğa gitmiştim hoş olmayan anılar yaşadım bi daha gitmeye çekiniyorum inşallah o konuda da rahatlarız gebelik istiyorum aslında ama şu dr işi
Baska bi doktor arasan.. Heleki gebelik istiyosn ihmal etme derim
benim de 2 ay oldu canım sanırım aynı zamanlarda yenmişiz :) gittikçe daha alışıyorum çok şükr hamilelik düşünüyor musun
genel bir kontrol iyi olur hele bebek düşünüyorsanız.ben de gittim ama alttan muayene olmadım.
Sen oldunmu?[/QUOTE
canım mutlaka doktora git derim,ben gittim tiroid bezlerinde sıkıntı olduğunu öğrendim ve bu durum gebelik anında sıkıntı olabilirdi eğer ilaç kullanmasaydım yani şimdi ilaç kulanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?