Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yeni yarışma başlamış inşallah kimse kalmaz yenmeyen, tam azaldı ne güzel derken yeniden çoğalıyor liste, gerçi o da güzel sessizce okuyanlar aktif olmaya başlıyor galiba.

ben üstteyken kolayca alabiliyorum ama alta geçince rahat alamıyorum bu durum ne zaman geçer ya da geçmesi için ne yapmalıyım

canım ben de üstte yendim.bi de altta mı denesem olur mu derken altta da oldu.şimdide ilk anda altta yapamıyorum.önce üstte deneyip sonra alta geçiyorum.sanki acılıyor da sonra altta rahat oluyor gibi geliyor.

ben üstteyken kolayca alabiliyorum ama alta geçince rahat alamıyorum bu durum ne zaman geçer ya da geçmesi için ne yapmalıyım

bu arada ilginiz için çok teşekkürler bi de tamamen alabiliyorsunuz artık hiç acı yok değilmi sizin?

Evet canim tamamen oluyo.. Bende üssteyim hep.. Eger alta geçmek istiyosan üstteyken al, sonra alta geç çikarmadan, burdaki arkadaslar bu sekilde yapiyo.. Agri yok aci yok cnm :) Zevkte yok ama zamanla olur ins.. Bunlari düsünme

Evet canim tamamen oluyo.. Bende üssteyim hep.. Eger alta geçmek istiyosan üstteyken al, sonra alta geç çikarmadan, burdaki arkadaslar bu sekilde yapiyo.. Agri yok aci yok cnm :) Zevkte yok ama zamanla olur ins.. Bunlari düsünme

ben de bu şekilde deniyorum canım üstteyken daha iyi hissediyoruz kendimizi sanırım kontrol bizde olduğu için bu arada jinekolojik muayene oldun mu hiç

ben de bu şekilde deniyorum canım üstteyken daha iyi hissediyoruz kendimizi sanırım kontrol bizde olduğu için bu arada jinekolojik muayene oldun mu hiç

Ya evet sanirim, ama yorucu olmuyo degil dizlerimin üstüne yüklendigim için..
Ya bende bugn forumda onu sorcaktim, yendikten sonra jinekologta gidip muayene olanlar vardi? Ne için gitmemiz gerekir diye.. Ben gitmedim daha ama gerekirse giderim
Sen oldunmu?

genel bir kontrol iyi olur hele bebek düşünüyorsanız.ben de gittim ama alttan muayene olmadım.

genel bir kontrol iyi olur hele bebek düşünüyorsanız.ben de gittim ama alttan muayene olmadım.

Yok bebek düsünmüyorum.. Yinede Allah hayirlisini versinde..
Jinekologa gidince nasil bi muayeneden geçiriyorlarki.. Burda pek özen göstermiyorlar böyle seylere sanirim.. Desemki onlara ben yendim ve kontrole geldim gülerler.. Bende jinekologa gittigimde kadin bastan savma ilgilendi ve sanki alay geçer gibi.. Bidahakine kesinlikle baska bi doktora giderimde.. Alttan muayene olmadiysan nasil muayene oldun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…