- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #106.321
Baska bi doktor arasan.. Heleki gebelik istiyosn ihmal etme derim
Acaba burdakilerin tavsiye ettiği iyi bi dr var mı canım ya da senin tavsiye ettiğin vaji geçmişi olanlar için anlayışlı nazik davranacak bi dr var mı? acaba kendimi kasar mıyım jinekologda diye korkuyorum canım sende de var mı bu kaygılar
Yok bebek düsünmüyorum.. Yinede Allah hayirlisini versinde..
Jinekologa gidince nasil bi muayeneden geçiriyorlarki.. Burda pek özen göstermiyorlar böyle seylere sanirim.. Desemki onlara ben yendim ve kontrole geldim gülerler.. Bende jinekologa gittigimde kadin bastan savma ilgilendi ve sanki alay geçer gibi.. Bidahakine kesinlikle baska bi doktora giderimde.. Alttan muayene olmadiysan nasil muayene oldun?
evet canım düşünüyorum.evleneli 4yıl oldu nerdeyse artık olsun.sen düşünüyormusun,ne kadarlık evlisin?
canım mutlaka doktora git derim,ben gittim tiroid bezlerinde sıkıntı olduğunu öğrendim ve bu durum gebelik anında sıkıntı olabilirdi eğer ilaç kullanmasaydım yani şimdi ilaç kulanıyorum
Geçmis olsun cnm.. Ben jinekologa yendikten sonra gelmem gerekirmi kontrol için diye sordugumda yo hayir dedi.. Peki hamilelik öncesinde herhangi bi kontrolden geçmem gerekirmi diye sordugumda yine ayni cevap :) Hayir..
Acaba burdakilerin tavsiye ettiği iyi bi dr var mı canım ya da senin tavsiye ettiğin vaji geçmişi olanlar için anlayışlı nazik davranacak bi dr var mı? acaba kendimi kasar mıyım jinekologda diye korkuyorum canım sende de var mı bu kaygılar
Canim ben yurtdisinda kaliyorum.. oyzden ordaki doktorlari bilmiyorum, ama yenen kizlar geldiginde iyi bi doktor biliyorlarsa tavsiye ederler mutlaka..
Nasil bi muayeneden geçiriyorlar bilmiyorum. Ama korkmak yok sonuçta 10 buçuk cmlik aparatlari aldik içimize.. Allah yardim eder cnm.. korkma
Geçmis olsun cnm.. Ben jinekologa yendikten sonra gelmem gerekirmi kontrol için diye sordugumda yo hayir dedi.. Peki hamilelik öncesinde herhangi bi kontrolden geçmem gerekirmi diye sordugumda yine ayni cevap :) Hayir..
gebelikte alttan muayene ederler kesin mesela iltihabik durumlar oluşabiliyor alttan bunun için de alttan bakarlar ama tiroid gibi sorunlarda bi kan tahlili yapmak yeterli gebelik düşünüyorsak da çocuk için bi engel var mı diye alttan ultrason yapabilirler
canım ben vajiyi yeni yendiğimi söyledim ve alttan kontrolden korkuyorum dedim.ALLAH razı olsun ki doktorum anlayış gösterdi de gerek olursa alttan bakarız sakin ol dedi ve kan tahlili yaptı,üstten de ultrasonla baktı.
gebelikte alttan muayene ederler kesin mesela iltihabik durumlar oluşabiliyor alttan bunun için de alttan bakarlar ama tiroid gibi sorunlarda bi kan tahlili yapmak yeterli gebelik düşünüyorsak da çocuk için bi engel var mı diye alttan ultrason yapabilirler
Bunlari bilmiyordum.. En iyisi burda bi türk doktoru var ona gidip danismak.. çok sagol bilgilendirdigin için canimBazen diyorumki bekliyim Türkiyeye tatile gittigim zaman orda muayene olayim sanki orda daha güvenilir gibime geliyo
egzersizlerden vazgeçiyorumo kadar hevesle başladığım egzersizlere veda edicem çünkü bu yolda yalnızmışım eşimin fazla anlayışlı olması beni sinir ediyor. buna anlayış değil duyarsızlık desek daha iyi...ben o kadar kendimi zorluyorum bir an önce olsun egzersizlerim sonuçlansın istiyorum hevesleniyorum yencem diye ama eşimin umrunda değil. bütün gece ağladım kendimi yapayalnız hissediyorum. benim için sorun değil dedikçe daha çok üzülüyorum o zaman ben de kendimi zorlamayayım vazgeçeyim diyorum ne gerek var ki üzülmeye ((
egzersizlerden vazgeçiyorumo kadar hevesle başladığım egzersizlere veda edicem çünkü bu yolda yalnızmışım eşimin fazla anlayışlı olması beni sinir ediyor. buna anlayış değil duyarsızlık desek daha iyi...ben o kadar kendimi zorluyorum bir an önce olsun egzersizlerim sonuçlansın istiyorum hevesleniyorum yencem diye ama eşimin umrunda değil. bütün gece ağladım kendimi yapayalnız hissediyorum. benim için sorun değil dedikçe daha çok üzülüyorum o zaman ben de kendimi zorlamayayım vazgeçeyim diyorum ne gerek var ki üzülmeye ((
Alttan kontrol hamilelik için mi gerekiyor? yani bizim o kontrolu olup aslinda aci olmadigini anlamak içinmi?
Ultrason ile neye bakti peki??
Ben baska bi jinekolog bulup ona aynisini söylesem, yendim ve bebek dusunuyorum alttan kontrolden korkuyorum.. yoksa ben yendim ve bi sorun varmi diye kontrol olmak istiyorum? hangisi
çok soru sordum ama bu muayene olayini anlamis degilm hala
canım üstten de alttan da yumurtalıklara bakılıyor tabi alttan daha iyi görülüyor herşey diye duydum ama ben korktuğum için üstten bakıldım.senin doktor neden gelme demiş anlamadım.bence sen başka doktora git ve yendiğini söyle ve herhangi bir sorun var mı yok mu öğrenmek istediğini,bebek düşünüyorsan bir sorun olup olmadığını falan söyle.sonuçta doktorlar böyle şeylerle karşılaşıyor seni anlar
ÖNCELİKLE HERKEZE MERHABA ,hamile olduğum için biraz hassasım ve o yüzden pek giremiyorum siteye ..
alttan muayneye gelince ,gebe olduğumu öğrendiğimde ilk işim özel bi hastaneye gitmek oldu,ne kg nede tansiyonuma bakıldı.dr 1,5 seneden fazla evli olduğumu ilk ilişkide gebe kaldığıı belirtti,sadece normal düşünme doğumu dedi ,elbette dedim..fakat hiç memnun kalmamıştım .
avcılar medicanaya gitmiştim...
kendisine yemek seçtiğimi söyledim ,ne gibi ilaçlar vericeksiniz dedim ,yemek seçmemeye çalış herşeyi ye dedi , o kadar ,,resmen gö. gibi kalmıştım.haftaya gel,bebeğin kalp atışarını duyarız demişti ,hiç tahlil falan istemedi.
YANİ DEĞİL ALTTAN KONTROL ,ULTRASONDAN HADİ YALLA...
gittiğim 2 dr da bana alttan bakmadılar ,tahlil verdi 2.kez gittiğim dr erkek dr ...
tahlilini yaptır ona göre sana ilaç vericm deDi ,kan ilacı falan şuanda folik asit içiyorum zaten ama müthiş acıkıyorum ,sürekli açım ve sürekli yiyorum sanırım psikolojik
canım ben vajili iken hiç doktora gitmedim,bu yüzden gerek gördüm.seni doktorun muayenen ettiyse eğer bir sıkıntı görmediğinden gelme demiş olabilir.
canım ben vajili iken hiç doktora gitmedim,bu yüzden gerek gördüm.seni doktorun muayenen ettiyse eğer bir sıkıntı görmediğinden gelme demiş olabilir.
Bilmiyorum doktoru pek sevmemistim.. Baska bi doktora gitmek istiyorum içim rahat etsin en azindan.. Bisey sorcam doktor sadece distan bakti.. Distan bakarak kizlik zarinin yapisini fln görebiliyormu?
Hatirliyomusun Cileklipuding'in psikiyatristi ona bi söz söylemisti?
Esini mutlu etki oda seni mutlu etsin..
Sen Kendin için egzersizlere devam edeceksin, Yeneceksin.. Bak sonra nasil düzeliyor..
Senin esin duruma alismis, ve vazgeçmis gibi gözüküyo.. :) Benim esimde egzersiz yaptigimda nezaman olursa ozaman olur acelemiz yok diyodu hep :) ama yendikten sonra keske bukadar uzamasaydi dedi..
Sakin egzersizleri birakma..
sen eşin için yapmıyorsun canım öyle düşün mümkün olduğunca benim eşim de farketme zfalan gibi laflar söylüyordu ama bunu en başta kendin için yap kendi psikolojin için yap o istiyordur tabi ki yenmeni ama belki de seni üzmemek için o tavrı takınıyordur bence egzersizleri asla bırakma sabrın sonu selamettir ben inanamıyordum yeneceğime ama o sıkıntıların hepsi geçiyor ve başarıyorsun yeter ki azimle devam et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?