- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #106.361
kemre; evet aynen dediğin gibi düşünüyorum.ben ne için uğraşıyorum? çünkü kolay bi durum değil fazla umursamaz olmakla da da köstek oluyor bana. olayı fazlaca küçümsemek psikolojimi bozuyor...kendimi değersiz hissediyorum bazen...
evet çok haklısın... ona egzersizleri yaptığımı da söylemicem bu konu hakkında da konuşmıcam o zaman o da yaptığıyla kalsınbirkaç gün daha yapamam zaten reglim şu an. bitince onun için değil kendim için yapcam ama o bu duyarsızlığını ben bunu yendikten sonra anlıcak...Allah kimsenin başına vermesin böyle bir hastalığı bizim imtihanımız da bu işte geçenlerde bi arkadaş yazmıştı inşallah bu çektiklerimiz günahlarımıza kefarettir diye kocaman bir amiiiinn demiştim...gerçekten Allah herkesin yardımcısı olsun.
Canım Allah'a şükür dövme olayı yok. Bana biz de şiddetli bir şekilde psikologjik şiddet vardı. Kızlık kontrolüne ben de gittim, benim daha önceden başka bir cinsel ilişkim olduğunu ve bu yüzden bu olayı geciktirdiğimi, çocuğun kendinden olmadığını, çocuğa bedavadan sahip olduğumu....vs vs.vs. AY YİNE DELLENDİM, ESKİLERİ HATIRLAYINCA FENA OLUYORUM, DİREKT GÖZLER GİDİYOR....kızlar ebe bir arkadaşım var o anlatmıştı.hastanede ki olayları anlatınca sohbet vaji konusuna geldi.bir çift gelmiş kızlık kontrolüne.ilk gece yapamadığı için eşi dövmüş ve senin çekindiğin bir şey mi var diye doktora getirmiş kontrol için,tabi normal herşey doktor ilaç vermiş kıza,uyuşturucu krem falan.biz çok şanslıyız ki eşlerimiz bize güveniyor ve bizi böyle suçlamıyorlar.onları da anlayın kızlar erkek için de kolay şeyler değildir bunlar.
Kemre yenmiş mi ?
Vallahi çok sevindim maşalahha ,ay ne yazacağımı şaşırdım..darısı herkez,n başına .vallahi zor bi şey değil..acı yok ,yeteki egzersizleri bırakmayın ve bu durumu kafanızda büyütüp büyütüp kurmayın :)))
Canım her zaman yalnız olduğum gibi o zaman da yalnızdım. Genelde eşler birlikte çıkar programa veya hiç olmazsa kamera arkasında onunla o heyecanı, üzüntüyü paylaşır. Ben İstanbul Anadolu yakasındaki evimden yalnız çıktım, Kanal D'den gelen bir şoför beni aldı ve İstanbul Avrupa yakasına (oldukça da uzak bir yer) yalnız gittim yalnız döndüm...OF YA....Yok bitane hamile çift vardi ondan sonra çikmisti.. Tek basina oturuyordu
bir psikoog vajinismus kadınların genellikle eşlerinin anlayışlı olduğunu ve eş seçerken özellikle buna önem verdiğimizi bunu aslında kendimizin bilerek tercih ettiğimizi söylemişti,yani anlayışlı,sizden daha az gergin,sabırlı,sinirleri size göre daha kuvvetli olan erkeleri seçiyormuşuz ama benimki allah için çok anlayışlıydı,içimden allahım bu gece yapsakta ben gerildiğimde ,''artık yeter bu işi halletmemiz lazım,ergezrsizse egzersiz yap,tedavi ise tedavi ''dese diye içimden geçirmiştim:)))
mikrolif, bu düsüncelerini dile getirmeyen kisi sayisi az. su forumda bile son bir ayda bunu kac kisi dedi. bak biri de kemre'ydi. =)) simdi bulutlarin üstünde.
denedigim tedaviler arasinda bende etki eden tek sey bagirma terapisi oldu. doktorla ormana gidip avazim ciktigi kadar bagriyodum. bi de effigy yapmistik, bez bebek üzerine vajinismus yazdik, sopayla onu dövüp hincimi ondan cikariyordum, eeee bebek ne zaman vb gibi sinirlerimi hoplatan sorulari kagida yazip, burus burus edip, atabildigim en uzak noktaya falan attirdi doktor. öfke ve depresyona iyi geldi sanirim. tavsiye ederim. bugün de hello kitty bebek aldim, onu bicakla parcalamayi düsünüyorum. kendimce bir hello kitty teorim var da. yani yaz dök, kir parcala sembolik seyleri. ama egzersizi birakma. kanalize et bu negatif düsüncelerini, bütün pozitif enerjiyi egzersize ver.
Valla bisey söyliyimmi esler anlayisli oldugu zaman biz gevsek tutuyoruz egzersizleri.. düsününki baski yapiyo yeneceksin, egzersiz yapacaksin! tedavine bakacaksin!!
E buseferde biz üzerimizde baski kuruyo anlayis göstermiyo diye sikayet etcektik..
Bence en Güzeli onlar anlayis göstersin bizde bu anlayisa saygi göstererek elimizden geldigince egzersiz yapalim..
Canım Allah'a şükür dövme olayı yok. Bana biz de şiddetli bir şekilde psikologjik şiddet vardı. Kızlık kontrolüne ben de gittim, benim daha önceden başka bir cinsel ilişkim olduğunu ve bu yüzden bu olayı geciktirdiğimi, çocuğun kendinden olmadığını, çocuğa bedavadan sahip olduğumu....vs vs.vs. AY YİNE DELLENDİM, ESKİLERİ HATIRLAYINCA FENA OLUYORUM, DİREKT GÖZLER GİDİYOR....
CANIM BENİM YENDİM EVET, BANA İLK MESAJ ÇEKEN YARDIMCI OLANLARDANSIN. ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM SANA VE DİĞER ARKADAŞLARA....SİZİ ÇOK SEVİYORUM....
Canım her zaman yalnız olduğum gibi o zaman da yalnızdım. Genelde eşler birlikte çıkar programa veya hiç olmazsa kamera arkasında onunla o heyecanı, üzüntüyü paylaşır. Ben İstanbul Anadolu yakasındaki evimden yalnız çıktım, Kanal D'den gelen bir şoför beni aldı ve İstanbul Avrupa yakasına (oldukça da uzak bir yer) yalnız gittim yalnız döndüm...OF YA....
Ay koptum!! Hosuma gitti bu anlattiklarin.. Bikaç tanesini bende uygulamak istiyorum eminimki iyi gelecektirr
evet katılıyorum buna ama anlayışla duyarsızlık arasında da çok ince bir çizgi var beni yıkan duyarsızlığı. bu da aslında destek olmuyorama mecburen geriye atıyorum bu duyarsızlığını yapacak bişey yok...
ben görmemişim bu mesajı ya süpermiş:))) zealea içimde benim de büyük bir öfke var evde de birsürü oyuncak bebek var ben de mi yapsam ki heheheh:))) iyi geliyo mu ki yaa...mikrolif, bu düsüncelerini dile getirmeyen kisi sayisi az. su forumda bile son bir ayda bunu kac kisi dedi. bak biri de kemre'ydi. =)) simdi bulutlarin üstünde.
denedigim tedaviler arasinda bende etki eden tek sey bagirma terapisi oldu. doktorla ormana gidip avazim ciktigi kadar bagriyodum. bi de effigy yapmistik, bez bebek üzerine vajinismus yazdik, sopayla onu dövüp hincimi ondan cikariyordum, eeee bebek ne zaman vb gibi sinirlerimi hoplatan sorulari kagida yazip, burus burus edip, atabildigim en uzak noktaya falan attirdi doktor. öfke ve depresyona iyi geldi sanirim. tavsiye ederim. bugün de hello kitty bebek aldim, onu bicakla parcalamayi düsünüyorum. kendimce bir hello kitty teorim var da. yani yaz dök, kir parcala sembolik seyleri. ama egzersizi birakma. kanalize et bu negatif düsüncelerini, bütün pozitif enerjiyi egzersize ver.
ama var ya acayip rahatlatti beni. aglaya aglaya bagira cagira dövüodum bebegi, icimdeki canavar cikti disari. pamuk gibi oldum sonra. siddetle tavsiye ediyorum. alin bi tane dandik bebek. tavandan sallandirin, sopayla süpürgeyle oklavayla allah ne verdiyse girisin. simdi bi de kaynana bebegi mi edinsem diye düsünüorum
Rica ederim canım inşallah yardımcı olmuşumdur. Bence eşini prez. ve pozisyon konusunda ikna etmeye çalış de ki işte hayatım böyle denediğimizde bende ki problem çözülecek ve sonrasında zaten her şey senin de istediğin gibi olacak, böyle olması daha mı iyi diyebilirsin. Şunu da yapabilirsiniz yani biz de öyle yaptığımız için söylüyorum kayganlık olup vaji açılana kadar prez le başlayın sonra rahat gidip gelmeler olduktan sonra eşin prez. çıkarsın kaldığınız yerden devam edin hem sen rahat olursun hem de onun istediği olmuş olur
egzersizlerden vazgeçiyorumo kadar hevesle başladığım egzersizlere veda edicem çünkü bu yolda yalnızmışım eşimin fazla anlayışlı olması beni sinir ediyor. buna anlayış değil duyarsızlık desek daha iyi...ben o kadar kendimi zorluyorum bir an önce olsun egzersizlerim sonuçlansın istiyorum hevesleniyorum yencem diye ama eşimin umrunda değil. bütün gece ağladım kendimi yapayalnız hissediyorum. benim için sorun değil dedikçe daha çok üzülüyorum o zaman ben de kendimi zorlamayayım vazgeçeyim diyorum ne gerek var ki üzülmeye ((
elvancım evet ama gerçekten çok anlamsızca bi çaba gibi oluyor.zaten kendisi benim vajinismus olduğumun kesin olmadığını düşünüyor.kendi kendime kuruyormuşum.belki de vajinismus olmayabilirmişim tamam da diyorum önceden deliği göremiyoduk şu an egzersizin başında delik kocaman oldu. demekki tamamen psikolojik.eşim duruma alışmış olabilir ama alışmış olması yaralıyor beni zaten
eylülcüm ama bunları sadece kendim için mi yapıyorum o zaman evlilik kurumuna katkım ne benim o da umursamıyor ben tek başıma nereye kadar başarabilirim bunu?bi destek arıyor insan...o beni üzmemek için yapıyor ama ben daha çok üzülüyorum.kendisine de açık açık dedim ben sana hiç mi yardım etmiyorum ki diyor doktora gitmedik mi diyor doktora gidicez tabii ben yaşadığım şehri çok bilmiyorum onun götürmesi çok normal. çok abartıyormuşum herşeyi tamam da ben de umursamasam nasıl aşcaz bunu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?