Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bir psikoog vajinismus kadınların genellikle eşlerinin anlayışlı olduğunu ve eş seçerken özellikle buna önem verdiğimizi bunu aslında kendimizin bilerek tercih ettiğimizi söylemişti,yani anlayışlı,sizden daha az gergin,sabırlı,sinirleri size göre daha kuvvetli olan erkeleri seçiyormuşuz ama benimki allah için çok anlayışlıydı,içimden allahım bu gece yapsakta ben gerildiğimde ,''artık yeter bu işi halletmemiz lazım,ergezrsizse egzersiz yap,tedavi ise tedavi ''dese diye içimden geçirmiştim:)))

mikrolif, bu düsüncelerini dile getirmeyen kisi sayisi az. su forumda bile son bir ayda bunu kac kisi dedi. bak biri de kemre'ydi. =)) simdi bulutlarin üstünde.

denedigim tedaviler arasinda bende etki eden tek sey bagirma terapisi oldu. doktorla ormana gidip avazim ciktigi kadar bagriyodum. bi de effigy yapmistik, bez bebek üzerine vajinismus yazdik, sopayla onu dövüp hincimi ondan cikariyordum, eeee bebek ne zaman vb gibi sinirlerimi hoplatan sorulari kagida yazip, burus burus edip, atabildigim en uzak noktaya falan attirdi doktor. öfke ve depresyona iyi geldi sanirim. tavsiye ederim. bugün de hello kitty bebek aldim, onu bicakla parcalamayi düsünüyorum. kendimce bir hello kitty teorim var da. yani yaz dök, kir parcala sembolik seyleri. ama egzersizi birakma. kanalize et bu negatif düsüncelerini, bütün pozitif enerjiyi egzersize ver.

Evet, iste bu!!
Dedigin gibi sen yendikten sonra o hatasini anlicak.. Reglin bitsin haber ver baslicak oldugun zaman canim. Elimden geldigince yardimci olurum.. Basaracaksin Allahin izniyle :97:
Ins çektiklerimiz günahlarimiza kefarettir sözüne bende aynen yürekten amin diyorum.. :)

Canım Allah'a şükür dövme olayı yok. Bana biz de şiddetli bir şekilde psikologjik şiddet vardı. Kızlık kontrolüne ben de gittim, benim daha önceden başka bir cinsel ilişkim olduğunu ve bu yüzden bu olayı geciktirdiğimi, çocuğun kendinden olmadığını, çocuğa bedavadan sahip olduğumu....vs vs.vs. AY YİNE DELLENDİM, ESKİLERİ HATIRLAYINCA FENA OLUYORUM, DİREKT GÖZLER GİDİYOR....

CANIM BENİM YENDİM EVET, BANA İLK MESAJ ÇEKEN YARDIMCI OLANLARDANSIN. ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM SANA VE DİĞER ARKADAŞLARA....SİZİ ÇOK SEVİYORUM....

Yok bitane hamile çift vardi ondan sonra çikmisti.. Tek basina oturuyordu
Canım her zaman yalnız olduğum gibi o zaman da yalnızdım. Genelde eşler birlikte çıkar programa veya hiç olmazsa kamera arkasında onunla o heyecanı, üzüntüyü paylaşır. Ben İstanbul Anadolu yakasındaki evimden yalnız çıktım, Kanal D'den gelen bir şoför beni aldı ve İstanbul Avrupa yakasına (oldukça da uzak bir yer) yalnız gittim yalnız döndüm...OF YA....

Son düzenleme:

Valla bisey söyliyimmi esler anlayisli oldugu zaman biz gevsek tutuyoruz egzersizleri.. düsününki baski yapiyo yeneceksin, egzersiz yapacaksin! tedavine bakacaksin!!
E buseferde biz üzerimizde baski kuruyo anlayis göstermiyo diye sikayet etcektik..
Bence en Güzeli onlar anlayis göstersin bizde bu anlayisa saygi göstererek elimizden geldigince egzersiz yapalim..

Canım teşekkür ederim. Günler,aylar,yıllar o kadar çabuk geçiyor ki...Allah korusun o kadar uzamasın sizin mesele ama lütfen egzersizleri bırakma. Eşin de anlayışlı olsun yoksa bu süreç uzadıkça uzar. Sonra bir bakarsın evlendiğiniz gün çok gerilerde kalmış. ÖNCE KENDİN İÇİN YAP. BEN VAJİYİ HALLETTİĞİM GÜN KAVGALIYDIK...Bana yine köstek olmaya çalışıyordu.. Bana o gün dediki sen bu vajiyi halledersin sonra da menopoza girersin. Ya hep vajili günlerim böyle geçti. Moral bozukluğu, sen yapamazsın, küçücük kızlar yapıyor....vs. SEN ÖNEMLİSİN, EGZERSİZLERE DEVAMMM

Ağustosta 8 senemiz dolacak ve biz yeni (2 hafta olacak) hallettik. KİM YÜZÜNDEN HEP EŞİM YÜZÜNDEN...[/QUOTE]

maşallah ya çok güzel bir duygudur senin için eminim...çok çok geçmiş olsun gerçekten helal olsun...ve ben evet artık zaten sadece kendim için yapmalıyım sanırım... çok acı ama öyle olcak. çok sağolun sizlerden başka bi yol göstericim yok benim sizin hikayelerinizi okuyarak kendime yol buldum Allah razı olsun sizden...eşim de bi gün anlar inşallah bu psikolojiyi....

Ay koptum!! Hosuma gitti bu anlattiklarin.. Bikaç tanesini bende uygulamak istiyorum eminimki iyi gelecektirr

evet katılıyorum buna ama anlayışla duyarsızlık arasında da çok ince bir çizgi var beni yıkan duyarsızlığı. bu da aslında destek olmuyor ama mecburen geriye atıyorum bu duyarsızlığını yapacak bişey yok...

Sendeki sabira hayranim.. çok zor günler geçirmissin ama lütfen hatirlamamaya bak.. kiyamam ya..
Ins bundan sonra hersey hakettiginden fazla güzel olur..

Ay koptum!! Hosuma gitti bu anlattiklarin.. Bikaç tanesini bende uygulamak istiyorum eminimki iyi gelecektirr

ama var ya acayip rahatlatti beni. aglaya aglaya bagira cagira dövüodum bebegi, icimdeki canavar cikti disari. pamuk gibi oldum sonra. siddetle tavsiye ediyorum. alin bi tane dandik bebek. tavandan sallandirin, sopayla süpürgeyle oklavayla allah ne verdiyse girisin. simdi bi de kaynana bebegi mi edinsem diye düsünüorum

Haklisin, bendede vardi bu.. :) kendimi onun gözünde bes para etmez hissediyodum.. ise yaramaz, aciz, korkak.. öyle hissettiriyordu.. ama savastim.. kendim için.. çogu zaman bende kim için diyordum ama :)
simdi pisman.. elinden geldigince eskileri unutturmaya çalisiyor bana..

ben görmemişim bu mesajı ya süpermiş:))) zealea içimde benim de büyük bir öfke var evde de birsürü oyuncak bebek var ben de mi yapsam ki heheheh:))) iyi geliyo mu ki yaa...

Ahahahahah seni o halinle gözümde canlandiramiyorum melek gibisin
Eminim öyledir, içinde kalan ne varsa bu sekilde at gitsin vur kir dök yeterki rahatla iyi hisset , bitane saçli kaynana bebegi al saçlarini yol kes yak
bu canavarligi bende en kisa zamanda yapiciimmmmm

lütfen lütfen lütfen kızlar banada yardım edin bende yeneyim ((( 3 yıldır evliyim ilk gecem çok zor geçti ve ben ondan sonra bidaha yapamadım hep acıyacak korkusu var ( artık yüzüm hiç gülmüyor yaşlandım çöktüm ölmek istiyorum annemi babamı kardeşimi hiç kimseyi görmek görüşmek istemiyorum. eşim çok anlayışlıydı oda üzülüyor. kendisini eskisi gibi güçlü hissetmediğini aciz hissettiğini söyledi . çok üzülüyorum adam kendine olan güvenini kaybediyor. mesela işyerinde ekstra bi sorumluluk istemiyor eskiden olsa hiç bişey gözümü kokrutamaz ama şimdi beceremem gibi hissediyorum diyor. ve ben bu halleri vajinismusa bağlıyorum offf çok mutsuzum bi defa aynayı alıp ıkınarak deliği görmeye çalıştım minnacık bi delik gördüm oraya kulak çubuğunu sokmaya cesaret edemedim küçücüktü orası( bi kerede banyoda parmağımı sokmaya çalıştım ilerletemedim bi yerde yanlış yapıyorum sanırım yalvarırım bana yardım edin dün akşma kaynanam kızım çok iyi bi doktor varmış istersen seni oraya götüreyim çocuk için dedi. kadın çocuğumuzun olmadığını sanıyor gerçeği bilse ne tepki gösterir bilmiyorum kızar mı üzülür mü beni suçlar mı bazen söyle gitsin diyorum ama yapamıyorum nolur banada yardım edin (

dediklerini yaptım canım ama olmadı yine( yani o bacaklarını şöyle yap die tarif ettin ya ben onu yapamadım..yada kendine doru çek bacaklarını demiştin onu da yapamadım (

Canim canim sakin birakma egzersizleri sen kendin icin yapiyosun zaten.. Lutfen birakma ben de egzersiz yaparken esimle tartistik esim biryere gitti sugun donmezsen yemin ederm birakicam o donmedi demekki dedm onemsizmis bunca ay yaptiklarim. Biraktim buraya yazdin sagolsun arkadaslarim aklimi basima getirdi ve devam edip yendim. Simdi o yeminin kefaret orucunu tutuyorum diyelimki biraktiniz bu evlilik nereye kadar cinsellikten uzak kardes kardes gececek kocana da hak ver yine en iyisini yapiyo anlayisla karsiliyo. Bence onun bu anlayisina karsilik olarak devam etmelisin. Ya seni yatirip zorla yapicam diyen bir kocan olsaydi dahami iyiydi bu umurunda olmayami giriyo.. Birakma sinirin gecince devam et lutfen...

ayy aynı benim eşim gibiymiş, benim yaşadığım şeyleri yaşıyorsuni sakın yanılgıya düşme, şu an işteyim rahat yazamıyorum ama ben artık yensem de eşim düzelmez zannediyordum, çok saçma düşünceler bunlar, sadece eşin şu an hastalığını kabullendiği için böyle, çözülünce çok farklı olacak, akşam daha detaylı yazıcam, benim başarı hikayemi bulup okumaya çalış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…