Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sakın pes etme sen esın ıcın degıl kı kendın huzurun ıcın yapmalısın egzersızlerını....

vajinusmusu yenen ve jinekolojik muayene olan arkadaşlar deneyimlerinizi paylaşır mısınız_?

tabıkı paylasırım hatta en son bu sabah oldum

cok ta rahat gectı...ılıskı gıbı dusun ne kadar sıkarsan o kadar canın yanar ve ıslem uzar ama rahat olursan kasmazsan hıcbırsey anlamzsın....ınan bana korkulacak bır sey yok goze korkutucu gelıyor ama doktorunla konuyu konus emınım rahatlatacaktır senı

canım ıkın ki açılsın iyice gözünde büyütme sen kulak çöpüylemi yapıyosun eğer öyleyse hiç büyütme gözünde hissetmezsin bile

canım sen aslında her şeyin farkındasın... vajinin bazı günler nazlandığını, vazgeçemenin bu süreci zorlaştırıp uzattığını söylemişin zaten.. bundan sonra bırakma bak yaz da geldi gelecek kapıda o güzel güneşli günleri mutsuz geçirmeyin... nefes egzersizi yap canım egzersize başlamadan kolaylaştırıyo egzersizi.. rahatlatıyo..

nefes egzersizi yapmıyodum ama kendimi gergin hissettiğimde derin nefesler verip alıyodum gevşemek için. biraz işe yarıyodu. bundan sonra egzersizden önce de yaparım ve eft yönteminden bahsetmişti burada yenen bir arkadaş onu araştırıyorum işe yarar inşallah. bakmak isteyen olursa uzman tv de çok güzel anlatmışlar. ben yazılanlardan pek bişey anlamamıştım çünkü karışık geldi bana.

hımm anladım canım bende eş denemesindeyim ama şuan regl olduğum için yapamıyorum ben seni yeni başladın sanıştım

yeni başladım zaten en fazla 4 kere falan yaptım egzersiz ama yapabiliyorum o kadarı yeterli mi ama bilmiyorum p..n başı tamamen giriyo biraz da geçti bu sefer orayı devam etmesemm mi acaba sen ne kdr yapabiliyosun ?

slm kızlarrrrrrrrrrrrr, 2 haftadır hiç fırsatım olmadı giremedim yaaa...kimler neler yaptı cok merak ediyorum, sela elvan cicekrose yenmiştir umarım... bende gecen hafta alıştırmalara başladım ama 3-4 gün sonra mantar oldum;(( bugün tekrardan başliicam bakalım

bende üstte daha rahatım ama henüz başaramadım tabii. kontrol karşıya geçince çok stres oluyorum. üstte mi yenmeye çalışsam acaba?

canım egzersızını hangı poz da yapıyorsan mutlaka ılk denemenı o poz yap daha rahat oluyor ınsan...kafana takılanları sormaktan cekınme yazılarını okuyorum:)vajı fazla nazlanmıs yuz verme ona

hepsı yendı canım...duvagını acmadıgına gore sende yenememıssın
mantarın ıcın doktora gıttınmı?

foruma gırmesen bıle egzersızlerını ıhmal etme cnm

hepsı yendı canım...duvagını acmadıgına gore sende yenememıssın
mantarın ıcın doktora gıttınmı?

foruma gırmesen bıle egzersızlerını ıhmal etme cnm

ayyy ne güzel)darısı bana inşallah.. evet yenemedim canım yaaa 3 -4 gün egzersiz yaptım sonra mantar oldum;( doktora gitmedim canım ben, kendiliğinden geçti. egzersizleri olabildiğince yapmaya calışıyorum, buraya şu aralar çok giremedim şehir dışına gittim yatılı misafirlerim oldu derken..kaldı.. on gün sonra hasta olucam, belki yenerim o zamana kadar

yeni başladım zaten en fazla 4 kere falan yaptım egzersiz ama yapabiliyorum o kadarı yeterli mi ama bilmiyorum p..n başı tamamen giriyo biraz da geçti bu sefer orayı devam etmesemm mi acaba sen ne kdr yapabiliyosun ?

canım mutlaka devam et, p...s başı giriyorsa gerisi girecektir, sadece kas bırak egzersizlerini biliyorsundur mutlaka, onu yap

Son düzenleme:

inşallah canım egzersız de hangı asamadasın?

sık sık egzersız yap kı cabuk yen

size mutlu bir haber veremycem..moralim cok bozuk..o kadar sanssızm ki deneme bile yapamadık..eşim dün işi nedenyle gec geldi..benm de moralm bozuldu..hiç bişi söylemedm bile..of ya planlarak olunca hep hüsarana ugryrm..
eşlerimiz bizi o kadar bekledi, bizde onları beklemeliyiz canım, sabır biraz, o kadar moral bozacak bir durum yok . bugün olmaz yarın, önemli olan senin ruhen ve bedenen hazır olman.
aslında biraz da empati kurmak için iyi olmuştur, beklemek güzel birşey değil bir yerden sonra insan bıkıyor ve eşlerimiz bizden soğuyor, onları anlamamız için güzel bir örnek, kızlar vaji gerçekten kötü bir hastalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…