- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #106.401
egzersizlerden vazgeçiyorumo kadar hevesle başladığım egzersizlere veda edicem çünkü bu yolda yalnızmışım eşimin fazla anlayışlı olması beni sinir ediyor. buna anlayış değil duyarsızlık desek daha iyi...ben o kadar kendimi zorluyorum bir an önce olsun egzersizlerim sonuçlansın istiyorum hevesleniyorum yencem diye ama eşimin umrunda değil. bütün gece ağladım kendimi yapayalnız hissediyorum. benim için sorun değil dedikçe daha çok üzülüyorum o zaman ben de kendimi zorlamayayım vazgeçeyim diyorum ne gerek var ki üzülmeye ((
canım ustte basla ıyıce alıs daha sonra alta gec oyle cok daha kolayalırsın
oraya gelince kas bırak kas bırak, sonra çözülmezse hesabını benden sorarsın mutlaka olacak, o kadar eminim
vajinusmusu yenen ve jinekolojik muayene olan arkadaşlar deneyimlerinizi paylaşır mısınız_?
aynen o dediğini yaptım biliyomusun ..tam orda durdum ama ıkınmadım işde kendimi ittirdim son kez denemmemizdi bu belki de yoruldum acıdı yandı bişeler oldu ondan da olmamış olabilir ayı şeyi tekrar denicem ama ..en son bu hastalığa rağmen kendimi ittirdim tuttum kaçmıyim diye olmdı ya ona yanıyorum..dedim heralde bende bi anormallik var bu kdr şeye rağmen olmamasına bakılırsa(
evvet canım ve bunu her defasında yap hem kolay olsun diye hem de zevk içino anda mı yani ilişki esnasında mı yani p..s ordaykendi dicem :)
kızlaaar son bi kaç gündür pes etmiştim, depresyondaydım resmen buaraya da hiç bişey yazmadım. ama bugün tüm kafamı yeniden topladım ve egzersizlerime devam ettim. 7.5 cm i biraz zorlanarak da olsa aldım ve 15 dk içeride beklettim. tabii en baştan başlamam gerekti nazlı vajim sağolsun :) bu aralar çok nazlanacağı tuttu ama ben inat ettim. yenmek istiyorum. kararlı olamıyorum sorunum bu. hatta yenen arkadaşlardan aparat istemek de geldi aklıma ama son 3 gün o kadar kötüydüm ki her şeyden vazgeçmiştim. uzadıkça uzuyor farkındayım ama yenemiyorum bu mereti off off.. bu arada yeni aparatlar yapmak için evde ne kadar eşya varsa hepsini seferber ettim.. :)
canım ıkın ki açılsın iyice gözünde büyütme sen kulak çöpüylemi yapıyosun eğer öyleyse hiç büyütme gözünde hissetmezsin bile
yok tatlım ben parmakla yapıyorum da dün dediğim deniyoduk eşimle o zamn öyle oldu gitmedi yani ileri bi yere kdr gitti..
canım sen aslında her şeyin farkındasın... vajinin bazı günler nazlandığını, vazgeçemenin bu süreci zorlaştırıp uzattığını söylemişin zaten.. bundan sonra bırakma bak yaz da geldi gelecek kapıda o güzel güneşli günleri mutsuz geçirmeyin... nefes egzersizi yap canım egzersize başlamadan kolaylaştırıyo egzersizi.. rahatlatıyo..
hımm anladım canım bende eş denemesindeyim ama şuan regl olduğum için yapamıyorum ben seni yeni başladın sanıştım
evvet canım ve bunu her defasında yap hem kolay olsun diye hem de zevk için
bende üstte daha rahatım ama henüz başaramadım tabii. kontrol karşıya geçince çok stres oluyorum. üstte mi yenmeye çalışsam acaba?
slm kızlarrrrrrrrrrrrr, 2 haftadır hiç fırsatım olmadı giremedim yaaa...kimler neler yaptı cok merak ediyorum, sela elvan cicekrose yenmiştir umarım... bende gecen hafta alıştırmalara başladım ama 3-4 gün sonra mantar oldum;(( bugün tekrardan başliicam bakalım
hepsı yendı canım...duvagını acmadıgına gore sende yenememıssın
mantarın ıcın doktora gıttınmı?
foruma gırmesen bıle egzersızlerını ıhmal etme cnm
yeni başladım zaten en fazla 4 kere falan yaptım egzersiz ama yapabiliyorum o kadarı yeterli mi ama bilmiyorum p..n başı tamamen giriyo biraz da geçti bu sefer orayı devam etmesemm mi acaba sen ne kdr yapabiliyosun ?
ayyy ne güzel)darısı bana inşallah.. evet yenemedim canım yaaa 3 -4 gün egzersiz yaptım sonra mantar oldum;( doktora gitmedim canım ben, kendiliğinden geçti. egzersizleri olabildiğince yapmaya calışıyorum, buraya şu aralar çok giremedim şehir dışına gittim yatılı misafirlerim oldu derken..kaldı.. on gün sonra hasta olucam, belki yenerim o zamana kadar
eşlerimiz bizi o kadar bekledi, bizde onları beklemeliyiz canım, sabır biraz, o kadar moral bozacak bir durum yoksize mutlu bir haber veremycem..moralim cok bozuk..o kadar sanssızm ki deneme bile yapamadık..eşim dün işi nedenyle gec geldi..benm de moralm bozuldu..hiç bişi söylemedm bile..of ya planlarak olunca hep hüsarana ugryrm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?