- 2 Nisan 2012
- 656
- 0
- 46
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #106.381
Allah hakkinda hayirlisi neyse onu versin canim önce alisin derim biraz.. yinede sen bilirsin
Kontrole gelince benim içim rahat degil ya.. bazen zorlaniyorum iliski sirasinda diyorumki acaba biseymi varda. belki psikolojiktir, bisey yoktur büyük ihtimalde (ins yani) içim rahat olsun istiyorum..
Sendeki sabira hayranim.. çok zor günler geçirmissin ama lütfen hatirlamamaya bak..kiyamam ya..
Ins bundan sonra hersey hakettiginden fazla güzel olur..
Canım, youtube Mualla Oktay vajinusmus yaz, karşına çıkan video listelerinden 2. Mualla hanım tek başına, üstünde siyah bir ceket var...O iki kız kardeş geçen seneki program...doktorumun videosunu açtım kemrecim iki kız kardeş anlatıyor vajili 3 uzman var programda orda mı çıktın
lütfen lütfen lütfen kızlar banada yardım edin bende yeneyim((( 3 yıldır evliyim ilk gecem çok zor geçti ve ben ondan sonra bidaha yapamadım hep acıyacak korkusu var ( artık yüzüm hiç gülmüyor yaşlandım çöktüm ölmek istiyorum annemi babamı kardeşimi hiç kimseyi görmek görüşmek istemiyorum. eşim çok anlayışlıydı oda üzülüyor. kendisini eskisi gibi güçlü hissetmediğini aciz hissettiğini söyledi . çok üzülüyorum adam kendine olan güvenini kaybediyor. mesela işyerinde ekstra bi sorumluluk istemiyor eskiden olsa hiç bişey gözümü kokrutamaz ama şimdi beceremem gibi hissediyorum diyor. ve ben bu halleri vajinismusa bağlıyorum offf çok mutsuzum bi defa aynayı alıp ıkınarak deliği görmeye çalıştım minnacık bi delik gördüm oraya kulak çubuğunu sokmaya cesaret edemedim küçücüktü orası ( bi kerede banyoda parmağımı sokmaya çalıştım ilerletemedim bi yerde yanlış yapıyorum sanırım yalvarırım bana yardım edin dün akşma kaynanam kızım çok iyi bi doktor varmış istersen seni oraya götüreyim çocuk için dedi. kadın çocuğumuzun olmadığını sanıyor gerçeği bilse ne tepki gösterir bilmiyorum kızar mı üzülür mü beni suçlar mı bazen söyle gitsin diyorum ama yapamıyorum nolur banada yardım edin (
HEMEN EGZERSİZElütfen lütfen lütfen kızlar banada yardım edin bende yeneyim((( 3 yıldır evliyim ilk gecem çok zor geçti ve ben ondan sonra bidaha yapamadım hep acıyacak korkusu var ( artık yüzüm hiç gülmüyor yaşlandım çöktüm ölmek istiyorum annemi babamı kardeşimi hiç kimseyi görmek görüşmek istemiyorum. eşim çok anlayışlıydı oda üzülüyor. kendisini eskisi gibi güçlü hissetmediğini aciz hissettiğini söyledi . çok üzülüyorum adam kendine olan güvenini kaybediyor. mesela işyerinde ekstra bi sorumluluk istemiyor eskiden olsa hiç bişey gözümü kokrutamaz ama şimdi beceremem gibi hissediyorum diyor. ve ben bu halleri vajinismusa bağlıyorum offf çok mutsuzum bi defa aynayı alıp ıkınarak deliği görmeye çalıştım minnacık bi delik gördüm oraya kulak çubuğunu sokmaya cesaret edemedim küçücüktü orası ( bi kerede banyoda parmağımı sokmaya çalıştım ilerletemedim bi yerde yanlış yapıyorum sanırım yalvarırım bana yardım edin dün akşma kaynanam kızım çok iyi bi doktor varmış istersen seni oraya götüreyim çocuk için dedi. kadın çocuğumuzun olmadığını sanıyor gerçeği bilse ne tepki gösterir bilmiyorum kızar mı üzülür mü beni suçlar mı bazen söyle gitsin diyorum ama yapamıyorum nolur banada yardım edin (
benim için yazacak bişey yok sanırım((
Canım teşekkür ederim. Günler,aylar,yıllar o kadar çabuk geçiyor ki...Allah korusun o kadar uzamasın sizin mesele ama lütfen egzersizleri bırakma. Eşin de anlayışlı olsun yoksa bu süreç uzadıkça uzar. Sonra bir bakarsın evlendiğiniz gün çok gerilerde kalmış. ÖNCE KENDİN İÇİN YAP. BEN VAJİYİ HALLETTİĞİM GÜN KAVGALIYDIK...Bana yine köstek olmaya çalışıyordu.. Bana o gün dediki sen bu vajiyi halledersin sonra da menopoza girersin. Ya hep vajili günlerim böyle geçti. Moral bozukluğu, sen yapamazsın, küçücük kızlar yapıyor....vs. SEN ÖNEMLİSİN, EGZERSİZLERE DEVAMMM
Ağustosta 8 senemiz dolacak ve biz yeni (2 hafta olacak) hallettik. KİM YÜZÜNDEN HEP EŞİM YÜZÜNDEN...
bak psiikiyatrist bana ne derdi biliyor musun? bu senin hastalığın, o sağlıklı, sorun sende... Mağdur olan o. Bu problemi sen çözüceksin, sen vazifeni yapmazsan ne seni sahiplenir ne de ilgilenir. Ayrıca senin kendi açından da önemli, aslında kendimiz için de önemli... Daha kaliteli, daha mutlu, daha sağlıklı, daha zevklibu konuyu ben çözeceğim evet ama sadece benim üzerime yıkılması çok ağır geliyor insan bi psikolojik destek arıyor. ona saçma da gelse anlamsız da gelse benim için bu konu hakkında konuşabilir araştırma yapabilir video izleyebilir. benim için çok önemli olan şeyler ona basit saçma gereksiz anlamsız geliyor yani olayı kendi bakış açısıyla değerlendiriyor senin psikolojin bozuk diyor. zaten işten çıktıktan sonra da iyice bunalıma girdim kabul ediyorum ama biraz destek verse hepsini aşcambu sorunu çözmem gerektiğini hissettirse gerçekten sorun olarak görse bile beni kamçılar hırs yaparım ve kısa sürede aşarım ben inanıyorum
lütfen lütfen lütfen kızlar banada yardım edin bende yeneyim((( 3 yıldır evliyim ilk gecem çok zor geçti ve ben ondan sonra bidaha yapamadım hep acıyacak korkusu var ( artık yüzüm hiç gülmüyor yaşlandım çöktüm ölmek istiyorum annemi babamı kardeşimi hiç kimseyi görmek görüşmek istemiyorum. eşim çok anlayışlıydı oda üzülüyor. kendisini eskisi gibi güçlü hissetmediğini aciz hissettiğini söyledi . çok üzülüyorum adam kendine olan güvenini kaybediyor. mesela işyerinde ekstra bi sorumluluk istemiyor eskiden olsa hiç bişey gözümü kokrutamaz ama şimdi beceremem gibi hissediyorum diyor. ve ben bu halleri vajinismusa bağlıyorum offf çok mutsuzum bi defa aynayı alıp ıkınarak deliği görmeye çalıştım minnacık bi delik gördüm oraya kulak çubuğunu sokmaya cesaret edemedim küçücüktü orası ( bi kerede banyoda parmağımı sokmaya çalıştım ilerletemedim bi yerde yanlış yapıyorum sanırım yalvarırım bana yardım edin dün akşma kaynanam kızım çok iyi bi doktor varmış istersen seni oraya götüreyim çocuk için dedi. kadın çocuğumuzun olmadığını sanıyor gerçeği bilse ne tepki gösterir bilmiyorum kızar mı üzülür mü beni suçlar mı bazen söyle gitsin diyorum ama yapamıyorum nolur banada yardım edin (
Canim hosgeldin aramiza parmak egzersilari yapiyoruz biz yenmek icin. Oncelikle bir doktora gorundun mu egergorunmediyseen doktora git fiziksel bir problem var mi diye cunku bir kez yapmisiniz ve zor gecmis. Ilk sayfalari oku canim hergun kegel egzersizi yap ilk sayfada yaziyor. Sonra al eline aynayi vajiyi incele orayi normal olarak kabul eder duruma gel. Sonra da serce parmagina bolca kayganlastirici jel sur ve girdirmeye calis once bir bogum sonra iki bogum sonra iki parmak bir bogum iki bogum.. Buraya yaz neler yaptigini herkes sana yardimci olur..
ilk gecem çok zo geçti kendimi çok kasmıştım yarısı girdi sonrasında çok ağrım oldu jinekoloğa gitttik muayene etti içeri bişey sokmicam sadece dışından bakıcam dur dediğin yerde durucam dedi doktorda öytle izin verdim herhangi bi sorun yok dedi psikolik dedi. bi kaç gün bekleyin olmazsa psikologa gidin dedi. aradan bi kaç ay geçti olmadı bi sevişme esnasında içimde hissettim onu hiç acımamıştı oh be kurtuldumd erken yok sonrasında yine korku ağlamalar olmadı olamadı.
hem parmak egzersizi hemde kegel egzersizimi yaparak yendiniz anlamadım bide birazdan duş alıcam duştayken yani ayaktayken parmak denemesi yapılır mı?
dediklerini yaptım canım ama olmadı yine( yani o bacaklarını şöyle yap die tarif ettin ya ben onu yapamadım..yada kendine doru çek bacaklarını demiştin onu da yapamadım (
canımmmmmmmm olmadı yaaaaaaa orda bişey var takılıyo sanki ..sinir oluyorum yaaa ben mi yapamıyorum yanlış mı deniyorum acaba((
sabır sadece saır o takıldığı yerde dur ve derin nefes al burnundan ve yavaş yavaş ağzından ver ıkın ve itekle olucak bak
ilk gecem çok zo geçti kendimi çok kasmıştım yarısı girdi sonrasında çok ağrım oldu jinekoloğa gitttik muayene etti içeri bişey sokmicam sadece dışından bakıcam dur dediğin yerde durucam dedi doktorda öytle izin verdim herhangi bi sorun yok dedi psikolik dedi. bi kaç gün bekleyin olmazsa psikologa gidin dedi. aradan bi kaç ay geçti olmadı bi sevişme esnasında içimde hissettim onu hiç acımamıştı oh be kurtuldumd erken yok sonrasında yine korku ağlamalar olmadı olamadı.
hem parmak egzersizi hemde kegel egzersizimi yaparak yendiniz anlamadım bide birazdan duş alıcam duştayken yani ayaktayken parmak denemesi yapılır mı?
Negüzel yaaakeske bende orda olsaydim böyle bi imkaniimiz olsaydi hep birlikte bulussaydik..
Allah muhabbetinizi artirsin cnm
Istanbuldaydin yanilmiyosam? Tatile gelirsem Istanbula bende çok isterim görüsmeyiii
oraya gelince kas bırak kas bırak, sonra çözülmezse hesabını benden sorarsın mutlaka olacak, o kadar eminimcanımmmmmmmm olmadı yaaaaaaa orda bişey var takılıyo sanki ..sinir oluyorum yaaa ben mi yapamıyorum yanlış mı deniyorum acaba((
ben üstteyken kolayca alabiliyorum ama alta geçince rahat alamıyorum bu durum ne zaman geçer ya da geçmesi için ne yapmalıyım
Canım Allah'a şükür dövme olayı yok. Bana biz de şiddetli bir şekilde psikologjik şiddet vardı. Kızlık kontrolüne ben de gittim, benim daha önceden başka bir cinsel ilişkim olduğunu ve bu yüzden bu olayı geciktirdiğimi, çocuğun kendinden olmadığını, çocuğa bedavadan sahip olduğumu....vs vs.vs. AY YİNE DELLENDİM, ESKİLERİ HATIRLAYINCA FENA OLUYORUM, DİREKT GÖZLER GİDİYOR....
canım yazdığım şeyle seni üzdüm özür dilerim.eşine kızan arkadaşlarımız daha sakin olsunlar diye yazdım.sen de unut o kötü şeyleri artık.bundan sonra yaşamazsın İNŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?