Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım üzerine git lütfen, denemelerden ve egzersizlerden vazgeçme, olacak sonunda %100 çözeceksin, hiç merak etme, 1. de olmaz, 3, de olmaz, 5. de olmaz ama 15. de mutlaka olurrrr

canım bak gördün mü? eşinle aran nasıl da düzeeldi, boşanmayı aklının ucundan bile geçirme, senin eşinin derdi açıktı, artık önünüzde engel kalmadı, artık sadece sen zevk almaya çalışş. He eşine de boşanmaktan vazgeçtim deme, biraz cilve iyidir , hemen yatışa geçmesin, ilişkinizi sağlamlaştırmaya bak, artık seni kaybetmekten çok korkacak emin ol. Ve eşinin de üzerine fazla gitme, geçmişe takılma, senin yüzünden böyleydi, sende böyle olmasını istemezdin ama artık kurtuldun, önüne bak daima, kötü günler geride kaldı
aslında eşlerimize de hak vermek lazım , adamlar kötü birşey istemiyor, helaliyle bunu yaşamak istiyor, aldatmıyor, bir erkek için cinsellik çok önemlidir. Benim bir akrabamda da böyle bir durum olmuş, evlendikleri ilk günler ilişkiye girememişler, bir kaç hafta sonra adam kalkmış eşini vurmuş , bu iş olacak demiş. Ama şimdi siz onları görün adam karısına tapıyor resmen ve karısını rahat ettirmek için elinden geleni yapıyor, boyu kadar çocukları var hala adam karısına aşıkkk

bak canım, aynı şeyleri bende yaşadım, doktora gidiyorum, senin için gidiyoruz diyordu, ben zaten (afedersizniz) gece boşalıyorum, bu senin için gerekli diyordu, sanki hiç umrunda değilmiş gibi davranıyordu. doktora bu durumu anlattım. O da artık bu durumu kabullenmiş ve senden ümidi kesmiş dedi, biz iki seneye yakındır evliyiz.
O böyle davranınca ben kendimi cazibesiz hissediyorum, alımlı bir kadınım, dışarda bana insanlar iltifatlar yağdırıyor, eşimse olsa da olur olmasa da olur modunda . Ben eşimin gözünde dayanılmaz olmak ve arzulanmak istiyordum.
Ama güven bana vajiyi yen bu tavırları değişecek, dibinden ayrılmayacak, seni sevmese zaten senden ayrılmak ister. Eşim bu kadar ilgisiz ve isteksiz olunca ben ayrılalım diyordum, normalde çok sakin olan, tepkisiz olan adam o zaman çok sinirleniyordu, ağzından köpükler saçıyordu.
Ve çözüldüğü gün bile adam zor yatağa girdi, zorla namaz kıldırıdım, ben bembeyaz geceliğimi giyinmişim, süslenmişim, püslenmişim, zorla resmen yanıma geliyordu, hiç sesimi çıkarmadım. Aslında sinirlerim onun bu davranışlarından dolayı çok bozuktu, olunca o kadar mutlu oldu ki sarıldı bana seni hiçbir yere bırakmam dedi, sonradan itiraf etti, olmayacağını düşünüyormuş, hiç umudu yokmuş, sonunda birşey olmayacağını düşündüğü için yanıma yaklaşmıyormuş, yani sözün özü bu işi çözmeden ilgisini kazanamazsın, seni arzulamazzzz ve sende ondan soğursun, bütün herşey vajinismusta düğümleniyor, inşallah anlatabilmişimdir.

Son düzenleme:
canım egzersızını hangı poz da yapıyorsan mutlaka ılk denemenı o poz yap daha rahat oluyor ınsan...kafana takılanları sormaktan cekınme yazılarını okuyorum:)vajı fazla nazlanmıs yuz verme ona

Saol canım evet bu aralar fazla nazlandı yüz vermemek en iisi gerçekten :) ben egzersizlerimi altta olacak pozisyonda yapıyorum genelde ama eşimle olunca üstte daha rahat hissediyorum. kontrol bende olmazsa çok stres oluyorum. biraz karmaşık bi durumum var ehe

Son düzenleme:

yooo bende aynı sen gbıyım kontrol kocamda olunca acayıp korku tedırgın oluyorum hatta hc farkında deılım adama her sanıye sokmucan dımı dıomusummm

slm kızlar pek kımse yok o kadar gaza geldımm dun bugun miladım olucaktı off sabah kalktım regl olmusum ben hep düzensiz oluyum zaten
canım çok üzüzldüm, bende aynı durumdayım çözüldü ama sadece iki denememiz oldu ve ben regl oldum, artık herşey normale binsin ve düzenli bir cinsel hayatımız olsun istiyorum, neyse hiç hevesini kaçırma, kas bırak egzersizleri yap

saol cnm da dün kızlar cok motive etmişti söz vermiştim kendıme ıns lah sallamam regl den sonra bı baslasam hıssedıorum yapıcam

saol cnm da dün kızlar cok motive etmişti söz vermiştim kendıme ıns lah sallamam regl den sonra bı baslasam hıssedıorum yapıcam
lütfen sallama, hem eşine hemde kendine yazık edersin , istekli ve kararlı olursan biter bitmez yenersin, sen istemezsen kimse sana yardım edemez

lütfen sallama, hem eşine hemde kendine yazık edersin , istekli ve kararlı olursan biter bitmez yenersin, sen istemezsen kimse sana yardım edemez

haklısın cnm eşim evet ahhh eşim aramız hc ıyı deıl dün bi dedim ne öpüyon dıo bana bır an önce cözmem lazım ben esımı kaybedıyorum kızlar

iki ayda yendim canım ama ben çalışıyorum, iş yerinden 19:00 - 19:30 gibi çıkıyorum, hafta sonları da bazen şehir dışına gitmem gerekiyor, aslında egzersize asılsan iki - üç günde bile başarırsın

artık gelin çıkaralım, uzun zaman oldu, biri başlasın diğerleri arkasından gelsin, harikasın canım, senden çok ümitliyim

yaaaaa gercektenmı cıdden ıkı uc gun ben aksama kadar evdeyım ne ısım var yaparımmm

Anladigim kadariyla ilk gece çok zor geçti ama aldin? Ve bikeresindede sev..me sirasinda aldin hiç farkinda olmadan? Jinekologda bakmis anatomik bi sorun yokmus..
Istersen egzersize basla.. Burda kizlar kendilerine mumdan aparat hazirliyorlar.. Ve vajiyle tanisiyoruz.. aci olmadigini nerde nasil hareket edecegimiz ögreniyoruz.. ki sen çabuk ilerlersin bence bi iki kere almissin p..s çünkü..

Canim hayirlisi olsun dedigin gibi :) Bu senin imtihaninmis.. Sabirla üstesinden geldin.. Haklisin yasini ikiye katlamis gibi hissediyosundur eminim.. bnde öyleyim.. ama inaniyorumki her serde bi hayir vardir.. illaki bi mükafati vardir.. Bundan sonra hatirlamamaya çalis.. Zealea'nin bahsettigi terapi sekilleri vardiya :) benimde aklima ne geldi senin için.. Bi kagida bütün geçmisini yaz.. önce iyice yirt sonra yak.. :) Artik bitti gitti bundan sonrasini düsün.. insallah en yakin zamanda hersey unutulur..

evet canım ıstanbuldayım:)gel ne zaman ıstersen gorusurz tabıkı:)

Insallah Allahin izniyle oda nasip olur birgün geçen sene gelmistim.. Vajinusmus tedavisi için :) Istanbula.. keske ozamanlar bu siteyle tanismis olsaydim :)

bende üstte daha rahatım ama henüz başaramadım tabii. kontrol karşıya geçince çok stres oluyorum. üstte mi yenmeye çalışsam acaba?

Zeera eger üsste daha rahatim diyosan üsste yap.. Bende hep altta egzersiz yaptim.. Sonra esimle ilk denemeyi yapacak oldugum zamn dedimki ben altta olmak istiyorum istemedi.. korktum.. yapamam üstte diye ama rahat oldu..

cnım ikinizide çok çok tebrik ederim))))) yendiniz sonunda)) bayadır giremedim yeni gördüm

Evet canim.. 3ümüzde yendik.. Darisi sna ins.. nezamandir yoktun :) kaybolmamaya çalis.. Umarim en kisa zamanda seninde güzel haberlerini aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…