- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #106.421
kızlaaar son bi kaç gündür pes etmiştim, depresyondaydım resmen buaraya da hiç bişey yazmadım. ama bugün tüm kafamı yeniden topladım ve egzersizlerime devam ettim. 7.5 cm i biraz zorlanarak da olsa aldım ve 15 dk içeride beklettim. tabii en baştan başlamam gerekti nazlı vajim sağolsun :) bu aralar çok nazlanacağı tuttu ama ben inat ettim. yenmek istiyorum. kararlı olamıyorum sorunum bu. hatta yenen arkadaşlardan aparat istemek de geldi aklıma ama son 3 gün o kadar kötüydüm ki her şeyden vazgeçmiştim. uzadıkça uzuyor farkındayım ama yenemiyorum bu mereti off off.. bu arada yeni aparatlar yapmak için evde ne kadar eşya varsa hepsini seferber ettim.. :)
bak canım, aynı şeyleri bende yaşadım, doktora gidiyorum, senin için gidiyoruz diyordu, ben zaten (afedersizniz) gece boşalıyorum, bu senin için gerekli diyordu, sanki hiç umrunda değilmiş gibi davranıyordu. doktora bu durumu anlattım. O da artık bu durumu kabullenmiş ve senden ümidi kesmiş dedi, biz iki seneye yakındır evliyiz.egzersizlerden vazgeçiyorumo kadar hevesle başladığım egzersizlere veda edicem çünkü bu yolda yalnızmışım eşimin fazla anlayışlı olması beni sinir ediyor. buna anlayış değil duyarsızlık desek daha iyi...ben o kadar kendimi zorluyorum bir an önce olsun egzersizlerim sonuçlansın istiyorum hevesleniyorum yencem diye ama eşimin umrunda değil. bütün gece ağladım kendimi yapayalnız hissediyorum. benim için sorun değil dedikçe daha çok üzülüyorum o zaman ben de kendimi zorlamayayım vazgeçeyim diyorum ne gerek var ki üzülmeye ((
canım egzersızını hangı poz da yapıyorsan mutlaka ılk denemenı o poz yap daha rahat oluyor ınsan...kafana takılanları sormaktan cekınme yazılarını okuyorum:)vajı fazla nazlanmıs yuz verme ona
Saol canım evet bu aralar fazla nazlandı yüz vermemek en iisi gerçekten :) ben egzersizlerimi altta olacak pozisyonda yapıyorum genelde ama eşimle olunca üstte daha rahat hissediyorum. kontrol bende olmazsa çok stres oluyorum. biraz karmaşık bi durumum var ehe
canım çok üzüzldüm, bende aynı durumdayım çözüldü ama sadece iki denememiz oldu ve ben regl oldum, artık herşey normale binsin ve düzenli bir cinsel hayatımız olsun istiyorum, neyse hiç hevesini kaçırma, kas bırak egzersizleri yapslm kızlar pek kımse yok o kadar gaza geldımm dun bugun miladım olucaktı off sabah kalktım regl olmusum ben hep düzensiz oluyum zaten
canım çok üzüzldüm, bende aynı durumdayım çözüldü ama sadece iki denememiz oldu ve ben regl oldum, artık herşey normale binsin ve düzenli bir cinsel hayatımız olsun istiyorum, neyse hiç hevesini kaçırma, kas bırak egzersizleri yap
lütfen sallama, hem eşine hemde kendine yazık edersinsaol cnmda dün kızlar cok motive etmişti söz vermiştim kendıme ıns lah sallamam regl den sonra bı baslasam hıssedıorum yapıcam
lütfen sallama, hem eşine hemde kendine yazık edersin, istekli ve kararlı olursan biter bitmez yenersin, sen istemezsen kimse sana yardım edemez
Ilerleyebilmene sevindim.. Neler yaptin peki? hangi asamadasin cnm :)
artık gelin çıkaralım, uzun zaman oldu, biri başlasın diğerleri arkasından gelsin, harikasın canım, senden çok ümitliyimcanım bi aparat yaptım kendime kızların anlattığı gibi mumdan,onla egzersiz yapıyorum,yavaş yavaş kalınlaştırıyorum,2 gün önce p....s denedim,baş kısmını yapabildim,bakalım 10 hazirana yetişicem inşallah:)
iki ayda yendim canım ama ben çalışıyorum, iş yerinden 19:00 - 19:30 gibi çıkıyorum, hafta sonları da bazen şehir dışına gitmem gerekiyor, aslında egzersize asılsan iki - üç günde bile başarırsın
lütfen lütfen lütfen kızlar banada yardım edin bende yeneyim((( 3 yıldır evliyim ilk gecem çok zor geçti ve ben ondan sonra bidaha yapamadım hep acıyacak korkusu var ( artık yüzüm hiç gülmüyor yaşlandım çöktüm ölmek istiyorum annemi babamı kardeşimi hiç kimseyi görmek görüşmek istemiyorum. eşim çok anlayışlıydı oda üzülüyor. kendisini eskisi gibi güçlü hissetmediğini aciz hissettiğini söyledi . çok üzülüyorum adam kendine olan güvenini kaybediyor. mesela işyerinde ekstra bi sorumluluk istemiyor eskiden olsa hiç bişey gözümü kokrutamaz ama şimdi beceremem gibi hissediyorum diyor. ve ben bu halleri vajinismusa bağlıyorum offf çok mutsuzum bi defa aynayı alıp ıkınarak deliği görmeye çalıştım minnacık bi delik gördüm oraya kulak çubuğunu sokmaya cesaret edemedim küçücüktü orası ( bi kerede banyoda parmağımı sokmaya çalıştım ilerletemedim bi yerde yanlış yapıyorum sanırım yalvarırım bana yardım edin dün akşma kaynanam kızım çok iyi bi doktor varmış istersen seni oraya götüreyim çocuk için dedi. kadın çocuğumuzun olmadığını sanıyor gerçeği bilse ne tepki gösterir bilmiyorum kızar mı üzülür mü beni suçlar mı bazen söyle gitsin diyorum ama yapamıyorum nolur banada yardım edin (
Canım inşallah bir şeyin yoktur... Evet Allah'ım hayırlısı neyse onu versin. Birkaç ay alışmak istiyorum vajinusmussuz günlere ama ilginçtir korunmak da istemiyorum. Korunmak istemeyişimin bir sebebi de yaşım. Yaşım 34, zaten hemen olmaz gibime geliyor. Olsa da tabiki hayır demem, DÜNYALAR BENİM OLUR. İnşallah bakalım süreç neyi gösterecek...
Canım sağol. Biliyor musun aslında çok sabırlı bir insan değilim ama ne yapayım evlilik olunca sabretmeye çalıştım, özellikle de çocuk olduktan sonra...Aslında sabır ettim ama ben de bittim sanki. Yaşım 34+34 oldu. Geçmişi hatırladıkça içim NEFRETLE doluyor. Ama ilginçtir gerçekten çok değişti. Aslında özünde iyi bir insan bana bunları yapmak istemezdi (yani kendisi böyle söylüyor son haftalarda), o da bunalıyor, aklınca beni gaza getirmek istiyordu belki de...Boşanmak istemedi, ben boşanmak isteyince karşı çıktı, dövmedi (psikolojik şiddeti saymıyorum),....bir çocuğumuz var, hem de değişti düşünmemeye çalışayım o zaman...
evet canım ıstanbuldayım:)gel ne zaman ıstersen gorusurz tabıkı:)
kızlaaar son bi kaç gündür pes etmiştim, depresyondaydım resmen buaraya da hiç bişey yazmadım. ama bugün tüm kafamı yeniden topladım ve egzersizlerime devam ettim. 7.5 cm i biraz zorlanarak da olsa aldım ve 15 dk içeride beklettim. tabii en baştan başlamam gerekti nazlı vajim sağolsun :) bu aralar çok nazlanacağı tuttu ama ben inat ettim. yenmek istiyorum. kararlı olamıyorum sorunum bu. hatta yenen arkadaşlardan aparat istemek de geldi aklıma ama son 3 gün o kadar kötüydüm ki her şeyden vazgeçmiştim. uzadıkça uzuyor farkındayım ama yenemiyorum bu mereti off off.. bu arada yeni aparatlar yapmak için evde ne kadar eşya varsa hepsini seferber ettim.. :)
bende üstte daha rahatım ama henüz başaramadım tabii. kontrol karşıya geçince çok stres oluyorum. üstte mi yenmeye çalışsam acaba?
slm kızlarrrrrrrrrrrrr, 2 haftadır hiç fırsatım olmadı giremedim yaaa...kimler neler yaptı cok merak ediyorum, sela elvan cicekrose yenmiştir umarım... bende gecen hafta alıştırmalara başladım ama 3-4 gün sonra mantar oldum;(( bugün tekrardan başliicam bakalım
cnım ikinizide çok çok tebrik ederim))))) yendiniz sonunda )) bayadır giremedim yeni gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?