- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #106.441
elvan iki günde yendi canım, üç günde yenen var, beş günde yenen var, yeterki azimli ol ve egzersiz yapppyaaaaa gercektenmıcıdden ıkı uc gun ben aksama kadar evdeyım ne ısım var yaparımmm
canım bi aparat yaptım kendime kızların anlattığı gibi mumdan,onla egzersiz yapıyorum,yavaş yavaş kalınlaştırıyorum,2 gün önce p....s denedim,baş kısmını yapabildim,bakalım 10 hazirana yetişicem inşallah:)
artık gelin çıkaralım, uzun zaman oldu, biri başlasın diğerleri arkasından gelsin, harikasın canım, senden çok ümitliyim
çok güzel canim böyle devam et :) 10 hazirana kalmazsin bile :) kaç cm yaptin mumu?
onların hiçnbir faydası yok canımegzersıul etmedız evet bundan kacıs yok o parmak oraya gırecek baska caresı yokkk bellıkı ben hep ılk sıralar bayıltan hap surup falan hayal edıodum uyımm kalkınca hersey bıtmıs olsun vaya korkutuk olana kadar ıcmek ama esımm bakmıs ınternete ıs yerınde demekkı o zaman net yoktu evde oyle olmaz dıodu bana kendınde olman lazımmıs ıkıncı defa yne olmaz dıodu o kadar yalvardım ıckı ıcelım dıe kabul etmedı
canım okuduğum kadarıyla genişletiyorum ama doğru mu yapıyorum bilmiyorum,5 cm genişliğinde,uzunlukta anca 4-5 cm kadar
onların hiçnbir faydası yok canım, bu işin tek ilacı egzersiz ve kayganlaştırıcı
yaa kızlar sız cm derken eninimi kalınlastırıonuz boyunumu
canım okuduğum kadarıyla genişletiyorum ama doğru mu yapıyorum bilmiyorum,5 cm genişliğinde,uzunlukta anca 4-5 cm kadar
Canim kimisi pamugu islatip kalinlastiriyo streçleyip.. kimiside peçeteyle.. 5 cmdesin demek5 cm daha yapinca biticek yenceksin boy aslinda okadar önemli degil ama biraz daha almaya çalis, git gel yapmayida ihmal etme canim :)
ben parmakla yendiğim için birşey diyemiccem, 1 parmak 1 boğum, 2 boğum, 3 boğumenini kalınlaştırdıkca uzunlugda eşit cm de uzatmakmı gerekıo kızlar
ben parmakla yendiğim için birşey diyemiccem, 1 parmak 1 boğum, 2 boğum, 3 boğum
sonra 2 parmak 1 boğum, 2 boğum, 3 boğum ve p...s denemesi sonunda yendim
yooo bende aynı sen gbıyım kontrol kocamda olunca acayıp korku tedırgın oluyorum hatta hc farkında deılım adama her sanıye sokmucan dımı dıomusummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?