Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çok güzel canim böyle devam et :) 10 hazirana kalmazsin bile :) kaç cm yaptin mumu?

egzersıul etmedız evet bundan kacıs yok o parmak oraya gırecek baska caresı yokkk bellıkı ben hep ılk sıralar bayıltan hap surup falan hayal edıodum uyımm kalkınca hersey bıtmıs olsun vaya korkutuk olana kadar ıcmek ama esımm bakmıs ınternete ıs yerınde demekkı o zaman net yoktu evde oyle olmaz dıodu bana kendınde olman lazımmıs ıkıncı defa yne olmaz dıodu o kadar yalvardım ıckı ıcelım dıe kabul etmedı

onların hiçnbir faydası yok canım , bu işin tek ilacı egzersiz ve kayganlaştırıcı

canım okuduğum kadarıyla genişletiyorum ama doğru mu yapıyorum bilmiyorum,5 cm genişliğinde,uzunlukta anca 4-5 cm kadar

Canim kimisi pamugu islatip kalinlastiriyo streçleyip.. kimiside peçeteyle.. 5 cmdesin demek 5 cm daha yapinca biticek yenceksin boy aslinda okadar önemli degil ama biraz daha almaya çalis, git gel yapmayida ihmal etme canim :)

kızlar yardm' a ulaşmak istiyorum, onunla samimi olan var mı? 11 senelik evliymiş, özellikle böyle çok uzamış vajililere yardım etmek istiyorum.
vajiye ölüm

Canim kimisi pamugu islatip kalinlastiriyo streçleyip.. kimiside peçeteyle.. 5 cmdesin demek 5 cm daha yapinca biticek yenceksin boy aslinda okadar önemli degil ama biraz daha almaya çalis, git gel yapmayida ihmal etme canim :)

canım bende öyle yaptım havlu sardım streçledim, 5 cm.deyim,yarın 7 cm.e geçicem,ama pek git gel yapamadım,onu da denicem

yooo bende aynı sen gbıyım kontrol kocamda olunca acayıp korku tedırgın oluyorum hatta hc farkında deılım adama her sanıye sokmucan dımı dıomusummm

ben de sürekli durduruyorum ya da biraz üstüme gelince beni kandırıp birden yükleneceksin di mi falan diyorum ayy herkes benim gibiymiş yaaa.. İnsan rahatlıyo ama inşallah kurtuluruz bundan.. Amin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…