Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben de sürekli durduruyorum ya da biraz üstüme gelince beni kandırıp birden yükleneceksin di mi falan diyorum ayy herkes benim gibiymiş yaaa.. İnsan rahatlıyo ama inşallah kurtuluruz bundan.. Amin

yaa zaten yazını gorunce tek ben deılmısım dıye yazdım cnm evet bende hep oyle dıorum adam ın bse yaptıgı yok bosalıp braz olsun ıhtıyacını karsılamaya calısıo ben sureklı sokmucan dımı sokmucan dımı yuklenmıcen dımı gecenlerdede yne boyle sevısmek ıstıodu elını attı galıba oda nette okuyo benım cnm parmagıyla boyle sokar gbı yapıo ama sokmuyo egzersız gbı yapmaya calısıo ama benı goruceksınız sankı tiken uzerınde gbıyım oyle tedırgınımkı ıcım gdıo aklımda hep bı an benı kandırıp parmagnı sokucak dusuncesı nası korkuyorum sevısmeyle hııııııc uzaktan yakından alakam yokbırden bıraktı zevk almıonmu dedı ben yoook ondan deıl demeye kalmadı kustu dondu arkasını vaji hayatımızı nasıl da mahvedıo

kızlar ben bugün bi de doktorum programının vajinismusu işlediği programı izledim. Oraya katılan psikolog çok iyi anlatıyodu. Ben de dinledim sonuna kadar. bi çift vardı o psikoloğa giderek başarmışlar ve 7.5 aylık hamileymiş kadın. çok sevindim oçiftin adına. nese orada bunu yenen kadına psikoloğun söyldiği bişey yer etmiş. Döl yatağının içinde sinir ucu yok demiş yani acıycak bişii yok demiş dolaylı olarak. gerçekten de egzersizleri yapmaya başladığımdan beri ben de farkettim ön taraftan biraz zorlayınca devamı dümdüz yol gibi hiç acı yok hatta girişte biile acı yok çok az bi sızı var amao da normaldir diye düşünüyorum alışana kadar en azından. böyle telkinlere motive edici şeylere ihtiyaımız var.o yüzden ben artık bu konuyla ilgili hiç bir şeyi es geçmiyorum her birinde ayrı birmotivasyon var. Hele de sizi anlayan ve anlayışlı birini görünce insan daha çok rahatlıyo. Bazı noktalarda tabii başaşrılı olamayıp da uzarsa bence profesyonel yardım gerekli gibi duruyo. tabii şahsi görüşüm gerçi burda ada çok yenen arkadaşlarımız saolsunlar aydınlatıyorlar bizi.

meraba
parmak yapmaya egzersize yeni başlıyıcak olan varmı arkadaşlar bende kitap ve cdler var isterseniz gönderebilirim.kitapta parmakla anlatıyo oyüzden parmakla çalışması gerek...

Evet gerçekten mahvediyo hayatımızı bi kaç defa küsme olayı biz de yaşadık.Zoruma gitti doğrusu. Ben eşimle de parmak egzersizi yapıyorum ama sıra p.. se gelince çok ürküyorum. Hele de eşim üstteyse tamam benim şarteller iniyo aşağıya artık kopuyorum dünyayla alakam kesiliyo :S

canım egzersizde belli bir aşamaya gelene kadar eşinle deneme. İyice kendine güvendiğin zaman denemelisin çünkü. Bu hem seni hem onu yıpratır, bize doktor öyle yaptırdı.

ben daha yeni aparat yapmayı öğrendim ama bu dilatör setlerinde sanki eni kalınlaştıkça boyu da uzuyo gibiydi..

ben yaklaşık 10gün kadar önce resim eklemiştim, benim profilime tıkladığında yazdığım cevaplara bakarsan resmi bulabilirsin, evet boy uzuyor
Bu aparat/dilatör boyu ile ilgili hemen hemen hergün yazışma oluyor geçmişe yönelik okumaya çalışın, çok faydalı bilgiler bulabilirsiniz zira ben bu forumu ilk bulduğumda baştan sona okumuştum...

canım egzersizde belli bir aşamaya gelene kadar eşinle deneme. İyice kendine güvendiğin zaman denemelisin çünkü. Bu hem seni hem onu yıpratır, bize doktor öyle yaptırdı.

Haklısın canım ama eşim de sürekli denemek istiyor ilerleme olur belki diiye bne de geri çeviririsem daha kötü oluyo. aslında durumum biraz karışık ben de yenebilirsem diye denemekten vazgeçmiyorum öyle olunca.

anlıyorum canım, ben öyle olduğum zaman doktor sende disiplin dağılmış, artık ben ne dersem onu yapıcaksın, ne fazla ne eksik diyordu. aşama aşama gidin, moraliniz bozulsun istemiyorum.

keske o setlerden olsa ama yokmus galıba turkıyede

walla ben almayı düşünmediğim için araştırmamıştım hiç bak bunu da senden öğrendim. İstersen aparat yapmaya çalış sen de. belki gerek kalmaz dialtöre ama sen bilirsin tabii. ben parmakşla başladım dah sonra parmğımın kalınlığınıı biraz daha geçen bi eski rujum vardı ona streç sardım ve onunla denem yaptım. ama rujum bi tarafında parlatıcı olan boyu az uzun olanlardan ve yuvarlak silindir şeklinde yani dah kısa olanlar sıkıntı çıkarabilir belki tutma açısından falan. bu bilgiyi es geçmeyeyim dedim

anlıyorum canım, ben öyle olduğum zaman doktor sende disiplin dağılmış, artık ben ne dersem onu yapıcaksın, ne fazla ne eksik diyordu. aşama aşama gidin, moraliniz bozulsun istemiyorum.

saol canım . zaten bu aralar denemeler üst üste oldu ve ben psikolojik olarak çöktüm 3 gün kendime gelemedim bugün toparladım kendimi. gerçekten yıpratıyo böyle olması.

meraba
parmak yapmaya egzersize yeni başlıyıcak olan varmı arkadaşlar bende kitap ve cdler var isterseniz gönderebilirim.kitapta parmakla anlatıyo oyüzden parmakla çalışması gerek...

ben varım ama şöyle söyleyeyim 2 parmak 2 boğumdayım,işime yarar mı?(yani eğer daha yeni başlayanlar içinse ben biraz ilerledim) ya da daha çok işine yarayacak varsa tabi ki ona gönder,ben aparat da deniyorum ama parmakla daha rahat ediyorum

ıcıne kacar falan dıemı 9:yaaa ne bılım kacarmıkı nerdeee kacsa panıs kacardı benımkıne hıc bse kacmaz galıba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…