- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #106.481
canım tebrik ediyorum egzersizlere başlamışsın.
ıcıne kacar falan dıemı9:yaaa ne bılım kacarmıkı nerdeee kacsa panıs kacardı benımkıne hıc bse kacmaz galıba
sen benimle birlikte foruma gelenlerdendin. yani 5 ay önce egzersize başlamış olmalıydın!!! nerelerdesin, bunca zamandır ne yaptın bi anlat bakalım. herkes seni yeni sanmış sen de ben daha önce burdaydım demiyorsun hiç. netin mi kopmuştu, yoksa yapamam diye kaçanlardan mısın? valla kaçanları bırakmıyoruz, haberin olsun, yenmeden gitmek yok
beni nasıl hatırldın brova valla :) evet ben malesef kaçanlardanım( ama giriş yapmadan hep takip ettim seni sonra başardığını gördüm çok sevindim ama senin kadar cesur ve azimli değilmişim ben. hayatım artık kabus oldu parmak yada k. çubuğu hepsini denedim ilerletemedim malesef . hayat küsetüm artık hamile olan benden küçükleri kıskanmaya başladım inadıma da herkes hamile etrafımda . ben zaten eve kapadım kendimi kimseyle görüşmüyorum burayaada girmek istemedim çünkü başaramıyorum okuyup okuyup kendime acımanın bana faydası yoktu.
beni nasıl hatırldın brova valla :) evet ben malesef kaçanlardanım( ama giriş yapmadan hep takip ettim seni sonra başardığını gördüm çok sevindim ama senin kadar cesur ve azimli değilmişim ben. hayatım artık kabus oldu parmak yada k. çubuğu hepsini denedim ilerletemedim malesef . hayat küsetüm artık hamile olan benden küçükleri kıskanmaya başladım inadıma da herkes hamile etrafımda . ben zaten eve kapadım kendimi kimseyle görüşmüyorum burayaada girmek istemedim çünkü başaramıyorum okuyup okuyup kendime acımanın bana faydası yoktu.
ben herkesi hatırlarım, ayıp ettinhiçbirimiz başlangıçta cesur azimli değildik. eğer bu sorunla kendini kahretmek istiyorsan seçim senin. ama burda bir sürü güzel örnek var önünde. öldük bittik geberdik diye başlayıp aaa ne kadar kolaymış diye bitiriyor herkes. sen neden yapamayasın ki?? sana özelden bi mesaj yollıycam, belki başlamana yardımcı olur. takıldığın her şeyi sor. şu anda ne durumdasın anlat bakalım. seni hatırlıyorum ama kaç yıllık evli olduğunu ve yaşını unutmuşum. sizi tanıyalım efenim, egzersizde neler yaptınız? neler yapamadınız?
bak canım, aynı şeyleri bende yaşadım, doktora gidiyorum, senin için gidiyoruz diyordu, ben zaten (afedersizniz) gece boşalıyorum, bu senin için gerekli diyordu, sanki hiç umrunda değilmiş gibi davranıyordu. doktora bu durumu anlattım. O da artık bu durumu kabullenmiş ve senden ümidi kesmiş dedi, biz iki seneye yakındır evliyiz.
O böyle davranınca ben kendimi cazibesiz hissediyorum, alımlı bir kadınım, dışarda bana insanlar iltifatlar yağdırıyor, eşimse olsa da olur olmasa da olur modunda. Ben eşimin gözünde dayanılmaz olmak ve arzulanmak istiyordum.
Ama güven bana vajiyi yen bu tavırları değişecek, dibinden ayrılmayacak, seni sevmese zaten senden ayrılmak ister. Eşim bu kadar ilgisiz ve isteksiz olunca ben ayrılalım diyordum, normalde çok sakin olan, tepkisiz olan adam o zaman çok sinirleniyordu, ağzından köpükler saçıyordu.
Ve çözüldüğü gün bile adam zor yatağa girdi, zorla namaz kıldırıdım, ben bembeyaz geceliğimi giyinmişim, süslenmişim, püslenmişim, zorla resmen yanıma geliyordu, hiç sesimi çıkarmadım. Aslında sinirlerim onun bu davranışlarından dolayı çok bozuktu, olunca o kadar mutlu oldu ki sarıldı bana seni hiçbir yere bırakmam dedi, sonradan itiraf etti, olmayacağını düşünüyormuş, hiç umudu yokmuş, sonunda birşey olmayacağını düşündüğü için yanıma yaklaşmıyormuş, yani sözün özü bu işi çözmeden ilgisini kazanamazsın, seni arzulamazzzz ve sende ondan soğursun, bütün herşey vajinismusta düğümleniyor, inşallah anlatabilmişimdir.
:)) 3 yıllık evliyim ilk geceden sonra yapamadım. bi kaç ay geçti eşimle sev.. esnasında içime girdi ben bağırmayayım diye hemen çıktı. komik olucak ama kocaokyanusta bir balık gibi hissettim içimde :) hiç acı yoktu oh kurtuldum düzeldim derken sonraki denemelerde olmadı iyice bıraktık kendimizi. aradan aylar geçti sadece sev... oluyordu. böylece zaman geçti burayı takipteydim üye oldum aynayı alıp vajiyi inceledim ıkınınca açılıyo dediniz ıkındım minicik bir delik gördüm attım aynayı kulak çubuğunu bu minicik deliğe hiç bişey sokamam dedim ağladım saatlerce. psikologa gittim herşeyi anlattım sen vajinismus değilsin ki dedi zaten onada sinir oldum. neden beni tercih ettiniz muayene ücreti az olduğu için mi dedi hatta sevmedim hiç kadını. vajinismus değilsin eşinle sorunların var o yüzden kendini ona teslim edemiyorsun dedi. günlerce haftalarca düşündüm bunu. ama iyice bunalıma girmiştim cinselliği tamamen çıkardım hayatımdan eşime hiç yanaşmadım. o zamanda tatsız tuzsuz geçti zamanım . vajinismusu yenmeye yoğunlaşıyorum beceremiyorum. ara veriyorum haytım çekilmez oluyor. herkesin bana kısır gözüyle bakması cabası herkes hergün bebek yok mu diye soruyor hep ağlıyorum geceleri. durum bu k. bakmayın uzun anlattım ama ben hiç düzelemeyecekmişim gibi geliyor . hee bu arada 10 gün önce penis denemesi yaptık eşimle 5 cm kadar girdi ama acı yada ağrı olmadı fakat ilerleyemedik çıkardı tekrar deneriz dedik araya regl girdi şimdi yeniden burdayım işte
uzun yazdığın iyi oldu. için dök ve rahatla. bak giderek çok şey kaybettin. ben de daha yeni yendim, düşün 5 aydır burdayım ama yeneli daha iki hafta oldu :))) yani her şey sabır. üstelik 5cm aldıysan zaten zoru atlatmışsın. denemeye devam et, yenmemen için hiçbir sebep yok. buradan ayrılma. şu an çok depresifsin, gel istediğin kadar dertleş, içine kapanma. kapandıkça düğüm olursun. çözülmek için burada kal bu sefer lütfen olur mu?? reglden sonra aparatlarını hazırla ve egzersize başla artık. bence 2-3 günde halledersin, yolun yarısını geçmişsin çünkü.
kızlar yardm' a ulaşmak istiyorum, onunla samimi olan var mı? 11 senelik evliymiş, özellikle böyle çok uzamış vajililere yardım etmek istiyorum.
vajiye ölüm
gerçekten mi 2-3 güne yener miyim ? aslında hep aklımda şu var ; şu parmağı varya 2 boğum aldım mı bu iş biter diyorum hep kesin yenerim ama o 2 boğum varya işte orda tıkanıyorum. parmağımı jelledim tam vajinin üzerinde ittirdim daha girmemişken bile ellerim tittredi yapamıcam dedim bıraktım herkes yapıyor bunu ama ben aptalım biliyorum hep korkucam her defasında hüsanla sonuçlanıcak keşke evlenmeseydim hem kendimi hem eşimi yıktım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?