Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sen benimle birlikte foruma gelenlerdendin. yani 5 ay önce egzersize başlamış olmalıydın!!! nerelerdesin, bunca zamandır ne yaptın bi anlat bakalım. herkes seni yeni sanmış sen de ben daha önce burdaydım demiyorsun hiç. netin mi kopmuştu, yoksa yapamam diye kaçanlardan mısın? valla kaçanları bırakmıyoruz, haberin olsun, yenmeden gitmek yok

arkadaşlar gayet güzel her şeyi yazmışlar, ben de bir şeyler eklemek istedim.. motive etmişler seni ama eşine bu kadar kafanı takarsan egzersizde ilerleyemezsin. bir süre onu boşver, nötr kalmaya çalış. destek olmuyor diye içlenirsen tıkanır kalırsın. yenmesi gereken sensin ve kendin için yeneceksin. buradaki insanlar içinde eşi en nazlı olan bendim, ben bile yendim. ki egzersizden ilk bahsettiğimde bana delirmişim gibi bakmıştı ağlamıştım ben. önceleri inanmadı egzersizle olacağına. aynı senin eşin gibi benim abarttığımı, hasta olmadığımı filan düşünüyordu (defalarca dr. a gidelim dedim kabul etmedi, hasta değilsin sen diyerek). sonra baktı ben kendime güvenmeye başladım egzersiz yaptıkça yüzüm gülüyor o da daha anlayışlı olmaya başladı. bir süre onun üzerine gitme, zamanla düzelecek. hepimiz yaşadık bunları inan.

beni nasıl hatırldın brova valla :) evet ben malesef kaçanlardanım ( ama giriş yapmadan hep takip ettim seni sonra başardığını gördüm çok sevindim ama senin kadar cesur ve azimli değilmişim ben. hayatım artık kabus oldu parmak yada k. çubuğu hepsini denedim ilerletemedim malesef . hayat küsetüm artık hamile olan benden küçükleri kıskanmaya başladım inadıma da herkes hamile etrafımda . ben zaten eve kapadım kendimi kimseyle görüşmüyorum burayaada girmek istemedim çünkü başaramıyorum okuyup okuyup kendime acımanın bana faydası yoktu.

Slm prenses333 yaşadıklarını çok iyi anlıyoruz hepimiz inan buna. buradaki herkes aynı şekilde zorlanıyo canı yanıyo belki ama devam etmeye çalışıyo. ben de son 3 gündür felan bayağı kötüydüm ve bıraktım her şeyi ama bi yandan olsun da istiyordum o zaman üstüne gitmem gerekecekti. bugün tekrar karar aldım egzersizlerime başaldım hem de en baştan ve yeni boy aparata kadar geldim. Sen de yapabilirsin biz hepimiz kadınlar buna fizyolojik olarak müsaitiz. Allah bizi böyle göndermiş. Hepsi kafamızda bitiyor. Nolur sen de çabala bırakma sakın tekrar başla gerekirse uzman yardımı al(daha önce ne gibi denemler yaptın naptın bilmiyorum kbakma) sela da haklı başarmadan gitmek yok takiptesinn.. cevap bekliyoruzz.. bi de insanın kendine güvenini gelmesi için hiiç görmediği halde edindiği arkadaşlarının desteğine ihtiyacı oluyo ve bunlar özellikle de kendisini anlayan arkadaşlarsa bi başka..

ben herkesi hatırlarım, ayıp ettin hiçbirimiz başlangıçta cesur azimli değildik. eğer bu sorunla kendini kahretmek istiyorsan seçim senin. ama burda bir sürü güzel örnek var önünde. öldük bittik geberdik diye başlayıp aaa ne kadar kolaymış diye bitiriyor herkes. sen neden yapamayasın ki?? sana özelden bi mesaj yollıycam, belki başlamana yardımcı olur. takıldığın her şeyi sor. şu anda ne durumdasın anlat bakalım. seni hatırlıyorum ama kaç yıllık evli olduğunu ve yaşını unutmuşum. sizi tanıyalım efenim, egzersizde neler yaptınız? neler yapamadınız?

:)) 3 yıllık evliyim ilk geceden sonra yapamadım. bi kaç ay geçti eşimle sev.. esnasında içime girdi ben bağırmayayım diye hemen çıktı. komik olucak ama kocaokyanusta bir balık gibi hissettim içimde :) hiç acı yoktu oh kurtuldum düzeldim derken sonraki denemelerde olmadı iyice bıraktık kendimizi. aradan aylar geçti sadece sev... oluyordu. böylece zaman geçti burayı takipteydim üye oldum aynayı alıp vajiyi inceledim ıkınınca açılıyo dediniz ıkındım minicik bir delik gördüm attım aynayı kulak çubuğunu bu minicik deliğe hiç bişey sokamam dedim ağladım saatlerce. psikologa gittim herşeyi anlattım sen vajinismus değilsin ki dedi zaten onada sinir oldum. neden beni tercih ettiniz muayene ücreti az olduğu için mi dedi hatta sevmedim hiç kadını. vajinismus değilsin eşinle sorunların var o yüzden kendini ona teslim edemiyorsun dedi. günlerce haftalarca düşündüm bunu. ama iyice bunalıma girmiştim cinselliği tamamen çıkardım hayatımdan eşime hiç yanaşmadım. o zamanda tatsız tuzsuz geçti zamanım . vajinismusu yenmeye yoğunlaşıyorum beceremiyorum. ara veriyorum haytım çekilmez oluyor. herkesin bana kısır gözüyle bakması cabası herkes hergün bebek yok mu diye soruyor hep ağlıyorum geceleri. durum bu k. bakmayın uzun anlattım ama ben hiç düzelemeyecekmişim gibi geliyor . hee bu arada 10 gün önce penis denemesi yaptık eşimle 5 cm kadar girdi ama acı yada ağrı olmadı fakat ilerleyemedik çıkardı tekrar deneriz dedik araya regl girdi şimdi yeniden burdayım işte

senn bu anlattıklarına o kdr katılıyorum ki.. biz de eşimle 7 yıl bekledik birbirimizi..hatta diyebilirim ki eşim bnm onu sevdiğimden yüz kat fazla seviyodur beni..ama bu vajnismus olayından sonra adam sanki bana karşı ilgisiz sanki değil ya baya baya ilgisiz o itiraf etmese de..bu yüzden benmle tartışmıyo tam tersi bazen ben tartışma çıkarıyorum..öyle bi durum ki tartışma bile çıkarmıyo bu konuda ..bir keresinde de ben üstüne gidince sürekli tv de takılı kalıyosun hiç bnmle ilgilenmiyosun die..sen de izletme o zaman dedi o kadar zoruma gittik ki anlatamam heralde..hala aklımda bu..o anlık sinirle dedim dedi ama ben öyle düşünmüyorum..illa ki o yüzden ..onu suçlamıyorum ama..yanına gelince ben de bi erkeğim istiyorum olmuyo bu sefer de sen üzülüyosun die yaklaşmak istemiyorum die itiraf etmişliği de vardır yanii.. bu öyle bi psikolojik savaş ki insanı yiyip bitiryo bu hastalıkla savaşmak...savaş diyorum çünkü artık savaşmaya karar verdim..yarın olur öbür gün olur die die 7,5 ayı devirdikk...bunları anlatmak da beni çok rahatlatıyo burda bunu farkettim bu arada ...Allah yardımcımız olsun..

uzun yazdığın iyi oldu. için dök ve rahatla. bak giderek çok şey kaybettin. ben de daha yeni yendim, düşün 5 aydır burdayım ama yeneli daha iki hafta oldu :))) yani her şey sabır. üstelik 5cm aldıysan zaten zoru atlatmışsın. denemeye devam et, yenmemen için hiçbir sebep yok. buradan ayrılma. şu an çok depresifsin, gel istediğin kadar dertleş, içine kapanma. kapandıkça düğüm olursun. çözülmek için burada kal bu sefer lütfen olur mu?? reglden sonra aparatlarını hazırla ve egzersize başla artık. bence 2-3 günde halledersin, yolun yarısını geçmişsin çünkü.

yatılı mısafırlerım gıdınce burdayım kızlar hızlıca eskı sayfalara baktım yenen varmı dıye
ınsallah bıdahakı gelısımde yenı gelın haberı okurum hepımınızın Rabbım yardımcısı olsun ..

gerçekten mi 2-3 güne yener miyim ? aslında hep aklımda şu var ; şu parmağı varya 2 boğum aldım mı bu iş biter diyorum hep kesin yenerim ama o 2 boğum varya işte orda tıkanıyorum. parmağımı jelledim tam vajinin üzerinde ittirdim daha girmemişken bile ellerim tittredi yapamıcam dedim bıraktım herkes yapıyor bunu ama ben aptalım biliyorum hep korkucam her defasında hüsanla sonuçlanıcak keşke evlenmeseydim hem kendimi hem eşimi yıktım ben.

öyle deme işte. moral çok önemli. moralini düzelt önce. yürüyüşler yap.. bikaç gün olumsuz düşünceden uzaklaş. hep yendiğinde ne güzel şeyler olacak onları hayal et. sonra başla, gerisi gelir. önce serçe parmak sonra diğerleri. bunlara alışınca da iki parmak yaparsın. baştaki sayfaları yöntemleri mutlaka oku. oyalanma, hayatından çalıyorsun. tek seferde iki parmak yapamayabilirsin. adım adım gitmelisin. en inceden en kalına git her zaman, böylece zamanla alışacaksın.

KIZLARRRR....bisey danismam gerek...ben hep klasik pozisyonda deniyodum bugun ben uste gectim yalniz gidip gelmelerde kasiklarimda agri oldu sanki biri icten durtuyo gibi...cok korktum esime caktirmadim ama...yoksa normalmi bu...boyle bir agri yasayan varmi..havami kacti acaba..neolmus olabilir..

Günaydın kızlarrrr… Size harika bi haberim var. Artık ben de yendim vajiyi çok mutluyum heyecanlıyım içim içime sığmıyor. Geceden beri mutluluğun verdiği aptal bi gülümseme var suratımda. Artık ben de vajiyii yendim her şey dün gece oldu. Allaım inanamıyorum hala olduğunaaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…