- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #106.501
Günaydın kızlarrrr Size harika bi haberim var. Artık ben de yendim vajiyi çok mutluyum heyecanlıyım içim içime sığmıyor. Geceden beri mutluluğun verdiği aptal bi gülümseme var suratımda.Artık ben de vajiyii yendim her şey dün gece oldu. Allaım inanamıyorum hala olduğunaaaa..
Afferin kız, dün bir bugün iki. MaşalahhhGünaydın kızlarrrr… Size harika bi haberim var. Artık ben de yendim vajiyi çok mutluyum heyecanlıyım içim içime sığmıyor. Geceden beri mutluluğun verdiği aptal bi gülümseme var suratımda.Artık ben de vajiyii yendim her şey dün gece oldu. Allaım inanamıyorum hala olduğunaaaa..
prenses sen bu işi halletmeden eşinle aran düzelmeyecek, hep kötüye hep kötüye gidecek, unutma bunu. Bir an önce bunu hallet, sonra artık o da seni mutlu etmeye başlayacak ve sende geceleri zevk almaya başlayacaksın, bütün hayatınız değişecek. Ama herşeyin düğüm noktası bu hastalık. Yendikten sonra da sorunlarınız tartışmalarınız olsa da daha kolay üstesinden geleceksiniz, eşin çok daha anlayışlı, ilgili ve duyarlı olacak, unutma bunu... Karı koca arasına girilmez derler ya, siz şu an karı koca değilsiniz bunu da unutma. Bu yaşadığınız evlilik değil.gerçekten mi 2-3 güne yener miyim ? aslında hep aklımda şu var ; şu parmağı varya 2 boğum aldım mı bu iş biter diyorum hep kesin yenerim ama o 2 boğum varya işte orda tıkanıyorum. parmağımı jelledim tam vajinin üzerinde ittirdim daha girmemişken bile ellerim tittredi yapamıcam dedim bıraktım herkes yapıyor bunu ama ben aptalım biliyorum hep korkucam her defasında hüsanla sonuçlanıcak keşke evlenmeseydim hem kendimi hem eşimi yıktım ben.
Günaydın kızlarrrr… Size harika bi haberim var. Artık ben de yendim vajiyi çok mutluyum heyecanlıyım içim içime sığmıyor. Geceden beri mutluluğun verdiği aptal bi gülümseme var suratımda.Artık ben de vajiyii yendim her şey dün gece oldu. Allaım inanamıyorum hala olduğunaaaa..
Günaydın kızlarrrr… Size harika bi haberim var. Artık ben de yendim vajiyi çok mutluyum heyecanlıyım içim içime sığmıyor. Geceden beri mutluluğun verdiği aptal bi gülümseme var suratımda.Artık ben de vajiyii yendim her şey dün gece oldu. Allaım inanamıyorum hala olduğunaaaa..
sen eşini sevmiyor değilsin, öyle olsa ön sev... olmaz, o psikolog seni yanlış yönlendirmiş, sadece korkuyorsun ama inan bana çok güzel birşey hiiiçç korkulacak birşey değil. zamanla bunu anlayacaksın, egzersiz yaptıkça kendine güvenin gelecek, herşey tıkır tıkır yoluna girecek
yeni başladım zaten en fazla 4 kere falan yaptım egzersiz ama yapabiliyorum o kadarı yeterli mi ama bilmiyorum p..n başı tamamen giriyo biraz da geçti bu sefer orayı devam etmesemm mi acaba sen ne kdr yapabiliyosun ?
Napiyosun canim.. Nezaman biitiyo reglin?
iyiyim canımsaol valla benim ki saolsun 10 gün sürdüğü için hala tatil yapıyo küçük şenay :) ama bazen 9 gün oluyo yani bugün banyo yapıp egzrsiz yapmayı düşünüyorum yarında inşallah biterse eş denemesi yapıcam bana dua edin ne olur
Dualarimdasin tatlim.. Allah vajiyi yenmeyi nasip etsinki mutlulugun zirvelere çiksin..
Benimde reglim 8 - 9 gün kadar sürüyo yenmeden önceki son reglimin bitmesini bekleyememistim
Sakin heycan yapma gayet sakin.. Esinede deneme yapalim deme süslen yanina git.. akisina birak.. ben deneyelim dedigimde stres yapmis kendine snra sert.. me sorunu oldu.. yarim saat sonra sakinlestirdim tamam bisey yapmicaz dedim sonra kendi geldi istedi..
Gayet huyuna gitmeye çalis.. ilk etapta olmicak yapamicam diye korkuyorlar ilkini atlatin sonra düzelir cnm oda rahatlamis olur en azindan..
Allah yardimcin olsn :) Zeera'nin firlattigi çiçek gelip sana konar umarim..
çok teşekkür ederim çok iyisin amin inşallah evet zaten en büyük hatayı orda yapıyordum sanırım akışına bırakcam hayırlısıya olur inşallah
selamlar beni hatırlayanlar vardır muhakkak
eskilerden pek kimseyi göremiyorum
yeni gelenleri gördükçe de hem seviniyorum burayı buldukları için hem de üzülüyorum bu srunu yaşayan bunca insanın varlığı için
Allah hayırlı şekilde tez zamanda kurtarsın herkesi
bu arada ben 2 aylık hamileyim, çok şükür bugnleri de gördük
vajinismusun o kabus dolu karanlık günlerinden sonra bu mutluluk paha biçilemez Allah herkese versin:)
hakılısınız..cok tesk ederm..eşim de bu ara cok yoğun calsyr erken gdp cok gec geliyor..normal olarak da öyle bir ortam olmyr cnkü genelde yorgun..kendisi bugn deneyelim mi dedi..bugn olmasada en gec haftasonu denycem ben de bu hafta kurtulurm ins..evlimutlu cocuklu olurm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?