- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #106.521
selamlar beni hatırlayanlar vardır muhakkak
eskilerden pek kimseyi göremiyorum
yeni gelenleri gördükçe de hem seviniyorum burayı buldukları için hem de üzülüyorum bu srunu yaşayan bunca insanın varlığı için
Allah hayırlı şekilde tez zamanda kurtarsın herkesi
bu arada ben 2 aylık hamileyim, çok şükür bugnleri de gördük
vajinismusun o kabus dolu karanlık günlerinden sonra bu mutluluk paha biçilemez Allah herkese versin:)
Kizlaar ya cvp vermediniz bana :-( ozellikle ustte bayan olarak deneyenler...bende dun oyle yaptim boyle kasigimda bir agri sank biri icten durtuyo..hava girme diye bisey okumustum omudur acaba...cok korktum bi yere baskimi yapti acaba..yasayan varmi bunu...
Kizlaar ya cvp vermediniz bana :-( ozellikle ustte bayan olarak deneyenler...bende dun oyle yaptim boyle kasigimda bir agri sank biri icten durtuyo..hava girme diye bisey okumustum omudur acaba...cok korktum bi yere baskimi yapti acaba..yasayan varmi bunu...
ben seni hatırlıyorum, ben geldiğim sıralar yenmiştin galiba. gözünaydın olsun, allah analı babalı büyütsün. dilerim güzel bir hamilelik geçirir, tek nefeste kolayca doğurursun bebeğini. tebrik ediyorum!!
Allah bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin ins.. Tebrik ederim cnm..
Günaydın kızlarrrr… Size harika bi haberim var. Artık ben de yendim vajiyi çok mutluyum heyecanlıyım içim içime sığmıyor. Geceden beri mutluluğun verdiği aptal bi gülümseme var suratımda.Artık ben de vajiyii yendim her şey dün gece oldu. Allaım inanamıyorum hala olduğunaaaa..
yeni gelenleri gördükçe de hem seviniyorum burayı buldukları için hem de üzülüyorum bu srunu yaşayan bunca insanın varlığı için
vajinismusun o kabus dolu karanlık günlerinden sonra bu mutluluk paha biçilemez Allah herkese versin:)
Günaydın kızlarrrr… Size harika bi haberim var. Artık ben de yendim vajiyi çok mutluyum heyecanlıyım içim içime sığmıyor. Geceden beri mutluluğun verdiği aptal bi gülümseme var suratımda.Artık ben de vajiyii yendim her şey dün gece oldu. Allaım inanamıyorum hala olduğunaaaa..
Canim bende üstte yapiyorum.. Altta yaptiginda sorun yasamiyosun herhalde? Yani tamamen alistinmi hiç agri duymuyosun normalde degilmi?
Ya pozisyon degistirdigin için.. Yada kastigin için.. Belkide baska sebepler vardir bilmiyorum..
Ben üstte yaptigimda yeni oldugum için bazn yanma hissediyorum çabuk olamiyorum.. Agri degilde böyle baski hissi sadece..
amid ben üstte yapıyorum ama o dediğin sıkıntıyı yaşamadım. hava girse bile neden o kadar ağrı yapsın ki?? belki ayağını üşütmüşsündür ya da yumurtlama zamanındır, sadece tahmin ediyorum, pek bilgim yok bu konuda. alışık olmadığın için belki de kendini kastın ondan ağrın oldu. bende bir ağrı olduğunda aklıma hep bunu getiriyorum, biliyorsun istemeden kasıyoruz biz. normalde ağrı olunacak bir şey değil bu.
nasilsiniz kizlar napiyorsunuzzz hersey yolundadir insallahhh... ben bgn regl oldum yaa off cok gicikkk
Yok canim alismadim tabi kasiyom yine ama ustte daha cok rahat ettim..kasmadigimi saniyorum..git gelde boyle birden baskimi desem agrimi desem sanki bole biyere degdi gibi...ilk kez diyemi acaba cok korktum..
Bilmiyorumki canim anlamadim yeni kesfediyoruz en ufak bisryde noluyo oluyorum..ilk kez oldugu icinmi acaba ben hep alttaydim cunku...
Canım Allah'a şükür dövme olayı yok. Bana biz de şiddetli bir şekilde psikologjik şiddet vardı. Kızlık kontrolüne ben de gittim, benim daha önceden başka bir cinsel ilişkim olduğunu ve bu yüzden bu olayı geciktirdiğimi, çocuğun kendinden olmadığını, çocuğa bedavadan sahip olduğumu....vs vs.vs. AY YİNE DELLENDİM, ESKİLERİ HATIRLAYINCA FENA OLUYORUM, DİREKT GÖZLER GİDİYOR....
canım yazdığım şeyle seni üzdüm özür dilerim.eşine kızan arkadaşlarımız daha sakin olsunlar diye yazdım.sen de unut o kötü şeyleri artık.bundan sonra yaşamazsın İNŞALLAH
Canım benim özür dilemene gerek yok. Sonuçta geçmişim, zaman zaman hatırlayacağım malesef...Alışmam lazım :) :)
canım bak gördün mü? eşinle aran nasıl da düzeeldi, boşanmayı aklının ucundan bile geçirme, senin eşinin derdi açıktı, artık önünüzde engel kalmadı, artık sadece sen zevk almaya çalışş. He eşine de boşanmaktan vazgeçtim deme, biraz cilve iyidir, hemen yatışa geçmesin, ilişkinizi sağlamlaştırmaya bak, artık seni kaybetmekten çok korkacak emin ol. Ve eşinin de üzerine fazla gitme, geçmişe takılma, senin yüzünden böyleydi, sende böyle olmasını istemezdin ama artık kurtuldun, önüne bak daima, kötü günler geride kaldı
aslında eşlerimize de hak vermek lazım, adamlar kötü birşey istemiyor, helaliyle bunu yaşamak istiyor, aldatmıyor, bir erkek için cinsellik çok önemlidir. Benim bir akrabamda da böyle bir durum olmuş, evlendikleri ilk günler ilişkiye girememişler, bir kaç hafta sonra adam kalkmış eşini vurmuş , bu iş olacak demiş. Ama şimdi siz onları görün adam karısına tapıyor resmen ve karısını rahat ettirmek için elinden geleni yapıyor, boyu kadar çocukları var hala adam karısına aşıkkk
Canım, evet eşimle aram düzeldi. Söylediklerinde çok haklısın, erkekler vajiyi yenince gerçekten değişiyormuş :). İLGİN İÇİN ÇOKKKK TEŞEKKÜR EDERİM..
Canim hayirlisi olsun dedigin gibi :) Bu senin imtihaninmis.. Sabirla üstesinden geldin.. Haklisin yasini ikiye katlamis gibi hissediyosundur eminim.. bnde öyleyim.. ama inaniyorumki her serde bi hayir vardir.. illaki bi mükafati vardir.. Bundan sonra hatirlamamaya çalis.. Zealea'nin bahsettigi terapi sekilleri vardiya :) benimde aklima ne geldi senin için.. Bi kagida bütün geçmisini yaz.. önce iyice yirt sonra yak.. :) Artik bitti gitti bundan sonrasini düsün.. insallah en yakin zamanda hersey unutulur.. .
Canım tavsiyelerin ve güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum. Zealea'nin dedikleri mantıklı en kısa zamanda yapacağım. Bu arada avatar için çokteşekkür ederim. Nasıl olmuş yeni avatarım????
Canım yardm ben de facebook'da ekli. Genelde kk'ya fazla takılmıyor sanırım veya giriş yapmadan takip ediyor. O da sona yaklaşmış durumda Allah'ın izniyle.. EN KISA ZAMANDA GÜZEL HABERLERİNİ ALACAĞIZ :)kızlar yardm' a ulaşmak istiyorum, onunla samimi olan var mı? 11 senelik evliymiş, özellikle böyle çok uzamış vajililere yardım etmek istiyorum.
vajiye ölüm
canım ben hikayemi yazmamıştım.Bende 10 yıllık evliyim bir kızım var yeneli bir ayı geçti.
CANIMMM, hikayeni ben de merak ediyorum.... :)
Tebrik ederim canım, bundan sonra hep mutlu olursun inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?