Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kizlaar ya cvp vermediniz bana :-( ozellikle ustte bayan olarak deneyenler...bende dun oyle yaptim boyle kasigimda bir agri sank biri icten durtuyo..hava girme diye bisey okumustum omudur acaba...cok korktum bi yere baskimi yapti acaba..yasayan varmi bunu...

ben seni hatırlıyorum, ben geldiğim sıralar yenmiştin galiba. gözünaydın olsun, allah analı babalı büyütsün. dilerim güzel bir hamilelik geçirir, tek nefeste kolayca doğurursun bebeğini. tebrik ediyorum!!

amid ben üstte yapıyorum ama o dediğin sıkıntıyı yaşamadım. hava girse bile neden o kadar ağrı yapsın ki?? belki ayağını üşütmüşsündür ya da yumurtlama zamanındır, sadece tahmin ediyorum, pek bilgim yok bu konuda. alışık olmadığın için belki de kendini kastın ondan ağrın oldu. bende bir ağrı olduğunda aklıma hep bunu getiriyorum, biliyorsun istemeden kasıyoruz biz. normalde ağrı olunacak bir şey değil bu.

Canim bende üstte yapiyorum.. Altta yaptiginda sorun yasamiyosun herhalde? Yani tamamen alistinmi hiç agri duymuyosun normalde degilmi?
Ya pozisyon degistirdigin için.. Yada kastigin için.. Belkide baska sebepler vardir bilmiyorum..
Ben üstte yaptigimda yeni oldugum için bazn yanma hissediyorum çabuk olamiyorum.. Agri degilde böyle baski hissi sadece..

selacım evet haklısın...o kadar yogun calısyr ki..eve geldgnde yorgun düsüyr..bende sıkbogaz edp üstüne gtmek istemyrm..destegn için cok cok tesk ederm..iyi ki varsın..

Son düzenleme:

Allah bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin ins.. Tebrik ederim cnm..

teşekkür ederim kızlar
Allah size de nasip etsin inş

tebrikler canım cok sevindim

bişey sorabilirmiyim vjıyı yendikten hemen sonramı hamile kaldın

tebrikler canimm kurtuldun sonunda Allah baska dert sıkıntı vermesin insallahhhh

Yok canim alismadim tabi kasiyom yine ama ustte daha cok rahat ettim..kasmadigimi saniyorum..git gelde boyle birden baskimi desem agrimi desem sanki bole biyere degdi gibi...ilk kez diyemi acaba cok korktum..

Bilmiyorumki canim anlamadim yeni kesfediyoruz en ufak bisryde noluyo oluyorum..ilk kez oldugu icinmi acaba ben hep alttaydim cunku...

Yok canim alismadim tabi kasiyom yine ama ustte daha cok rahat ettim..kasmadigimi saniyorum..git gelde boyle birden baskimi desem agrimi desem sanki bole biyere degdi gibi...ilk kez diyemi acaba cok korktum..

Hmm bilemicem canim ya bence sana öyle gelmistir.. Bilmez olurmuyum hep ha busefer ne oldu? Acaba niye böyle oldu takintilarimizi
Bidhakinede üsste dene eger aynisi olursa bi doktora sorarsin cnm yanlis bilgilendirmek istemem..

tebrik ederim..darısı bize ins..allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

inanmıyoruuum yendinmi ne mutlu sana ne güzel yaa cok güzel daha dün konusuyoduk burda ve şimdi kurtuldun ezan okunuyorrr allahım bizide kurtar tez zamanda tebrık ederım cnm kurtuldun bıttı ne mutlu sana

Bilmiyorumki canim anlamadim yeni kesfediyoruz en ufak bisryde noluyo oluyorum..ilk kez oldugu icinmi acaba ben hep alttaydim cunku...

bence kendini çok dinleme. zamanla alışacağız. ben de daha tam rahat değilim. üste ilk kez çıktığın için heyecandan ya da kasmaktan ağrı yaşamış olabilirsin diye düşünüyorum. sıkıntı yapma, denemeye devam et

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…