- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #106.541
Canım tavsiyelerin ve güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum. Zealea'nin dedikleri mantıklı en kısa zamanda yapacağım. Bu arada avatar için çokteşekkür ederim. Nasıl olmuş yeni avatarım????
çok yakismissssssssssssssssss Hep o avatardaki gibi olursun insöpüyorum kocamannnn
AMİNNNN...Ben de seni kocaman öpüyorum. Sana ve forumdaki arkadaşlara da iyi günlerrrr diliyorum. Saat 14:00 olmak üzere
allah bebeğini kucağına alamayı nasip etsin.seni hatırlıyorum aynı dönemde vajiyle savaşıyoduk:)
arkadaşlar hepinize allah kolaylık versin bende 4-5 ay önce burda ağlaya ağlaya çare arıyodum. bende dahil herkes yendiği zaman 'aaa bu muymuş bu kkadarmıymıs' tepkisini veriyo. tez zamanda bu derdi çekenler kurtulur rahatlar inşallah.ben evlendikten 9 ay sonra yendim vajiyi. en kötüsüde sadece 1 güde tek bir egzersizle!!! yani daha önce evet ben vajinismusum deyip kabullenseydim benim için herşey daha kolay olucaktı. 9 ay boyunca bi yandan vajiyi belirtilerini araştırıp bütün belirtiler bende olmasına rağmen reddettim hayır ben hasta deilim diye yakıştıramadım kendime. bi gece evet bende vajiyim ve çözücem dedim buraya girip arkadaşların yardımıyla ilk egzersizimi yaptım ve ertesi gün yeni güzel NORMAL hayatıma uyandım. şimdi bebek çalışmaları sürüyo sizleri gördükçe duygulanıyorum kedimi görüyorum ne olur biraz cesaretle kurtulun kendinize güvenin yıpranmayın allah bu yolda yardımcınız olsun inşallah hiç bitmicek sandığımız bu günler elbet bi gün biticek allaha emanet olun
allah bebeğini kucağına alamayı nasip etsin.seni hatırlıyorum aynı dönemde vajiyle savaşıyoduk:)
arkadaşlar hepinize allah kolaylık versin bende 4-5 ay önce burda ağlaya ağlaya çare arıyodum. bende dahil herkes yendiği zaman 'aaa bu muymuş bu kkadarmıymıs' tepkisini veriyo. tez zamanda bu derdi çekenler kurtulur rahatlar inşallah.ben evlendikten 9 ay sonra yendim vajiyi. en kötüsüde sadece 1 güde tek bir egzersizle!!! yani daha önce evet ben vajinismusum deyip kabullenseydim benim için herşey daha kolay olucaktı. 9 ay boyunca bi yandan vajiyi belirtilerini araştırıp bütün belirtiler bende olmasına rağmen reddettim hayır ben hasta deilim diye yakıştıramadım kendime. bi gece evet bende vajiyim ve çözücem dedim buraya girip arkadaşların yardımıyla ilk egzersizimi yaptım ve ertesi gün yeni güzel NORMAL hayatıma uyandım. şimdi bebek çalışmaları sürüyo sizleri gördükçe duygulanıyorum kedimi görüyorum ne olur biraz cesaretle kurtulun kendinize güvenin yıpranmayın allah bu yolda yardımcınız olsun inşallah hiç bitmicek sandığımız bu günler elbet bi gün biticek allaha emanet olun
bir gunluk egzersızle oylemı regl ım bıtmesını ıple cekıyorum ben daha baslamadım 2 yıllık evlıyım 2 aydırda bu forumu buldum ama bı turlu egzersıze baslayamadım bı cok kere denedım jelımı mumları herseylerımı aldım ama ellerım tıtreyerek kaldım oylece ama sızlerı okudukca hayır dıorum kızım yapıcaksın hepsı yaptıysa sende yapıcaksın ıns lah bıter bıtmez baslıcamm ıns lah
tabikide sende yapıcaksın :) ben mumla yapamamıstım aynı senin gibi mumları aldım elim titredi attım:) parmakla deniyim dedim onuda içim kaldırmadı açıkçası:) sonra ee ne yani nasıl egzersiz yapıcam derken burdan bi arkadaş geldi aklıma (adını hatırlamıyorum ama allah ondan razı olsun) pamukla egzersiz yaptığını yazmıştı. hani şu ince eldivenler var ya doktor eldivenimi ne diyolar mutfakta kullanıyorum ben ; bi parça pamuğu ıslatıp suyunu sıkıp (istediğin kalınlıkta) eldivenin bi parmagına yerleştiriyosun. mumdan daha yumusak bi aparat yapmış oluyosun. (zaten vajiyi yendiğinizde görüceksiniz aparat daha zor yani p..s içinize girdiğinde oranın şekline uyum gösteriyo zaten) ben daha hijyenik olması için üstüne bide prezrvtf geçirmiştim. tabi bol boll jel.
bir gunluk egzersızle oylemı regl ım bıtmesını ıple cekıyorum ben daha baslamadım 2 yıllık evlıyım 2 aydırda bu forumu buldum ama bı turlu egzersıze baslayamadım bı cok kere denedım jelımı mumları herseylerımı aldım ama ellerım tıtreyerek kaldım oylece ama sızlerı okudukca hayır dıorum kızım yapıcaksın hepsı yaptıysa sende yapıcaksın ıns lah bıter bıtmez baslıcamm ıns lah
yaaa cok tesekkür ederım ılk kez duyuyorum ben bunubana anlatırmısın aşama aşama nasıl yaptıgnı benımde aklıma yattı aslında bu pamukla eldıven ısı
Kimisi 1 gunde kimisi 2 gunde kimisi 2 haftada hersey senin elinde.. Sen aparatlarini hazirla simdiden.. Reglin biter bitmez baslicaksin kaçamazsin busefer
Kayganlastirici al yeterince bulunsun.. günde en az 1 saat.. Takiptesin
Cnm nasilsin yoksun nezamandir nasil gidiyo
takiptesıncok tatlıydı aldım jelimi gletgel mı ne ıste ondan kayganlastırıcı da ayrımı ama ben ozanailesı gbı aklıma yattı elvan pamukla eldıven olur dımı :26:
canım o zamanlar burda bi cm muhabbeti vardı hala vardır heralde. kimi diyo 6cmdeyim kimi diyodu 10 cm de yendim. yanı aparatlarını peçeteyle her güm birer cm arttırark devam ediyolardı egzersizlere. ben pamukla ilk denememde bi aparat yaptım kendime bi parmak kalınlığında. sonra hazırda bulunsun diye ondan biraz haha büyük iki tane daha yaptım tamamen göz kararı. yani üç aparım vardı elimde ben bikaç gün en küçüğüyle çalışıp zamanla diğer büyüklere geçme fikrindeydim.
en küçük aparatı ilk denemede biraz zorlansamda tv karşısında dikkatimi dağıtarak içime almayı başardım. hemen çıkarmadım bi on dk içimde tuttum ama sıkıldım. sonra 10 dk egzersizin az olduğunu düşündüm bide diğerini yani bi boy büyüğü deniyim dedim. bi baktım o da girdi. sonra en büyüğünü aldım oda girdi:))) şaşkındım tabi ama asıl şaşkınlığı aparatları ölçtüğümde yaşadım. egzersizi bitirdiğimde merak ettim bu aparatlar kaç cm acaba ben kaç cm deyim diye bi ölçeyim dedim. bi de ne göreyimm :))) ben 15 dk da p..s boyutunda bi aparatı almayı başarmışım. ama kendi kendime diyorumki eğer o aparatın kaç cm olduğunu bilseydim asla başaramazdım.cahil cesareti buna derler:) belki bi günde yenemezsin belki günler yada haftalar sürebilir ama ne önemi var sonunda başarmış olarak buraya bende yendimmm yazıcaksın. önemli olan başlamak gerisi kendiliğinden gelicek.
annnemler gelmişti,yoktum ortalıkta canım.inanmazsın tam bende sana nasıl gidiyor elvan giremiyorum ne zamandır yazacaktım.regl dönemindeyim.bu kez normalden fazla miktarda oluyor nedense.bi de iştahsızım çok uykum geliyor.kaynana sağolsun aramızı bozmakla meşgul.üzüntüden sanırım uyku birazda.neyse..düzelecek inşallah.regl dönemi bitince daha güzel devam etmek istiyorum.senin nasıl gidiyor
Olur canim burda bi arkadas daha tavsiye etmisti.. Kim oldugunu hatirlayamadim ama o da öyle çalisti pamukla.. :)
Ozanailesinin dedigi gibi sende kendine 4 boy yada istersen 5 boy hazirlarsin :) Hepsini önceden hazirla bakarsin bi günde sende yenersin :) benimde aklimin ucundan geçmezdi 2 günde yenecegim ama bi günde 4 boy yapmistim ikinci günde 5. boy..
Kendine güvendikten sonra.. ve birazda cesaretle çok kolay yenersin.. yanindayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?