- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #106.561
merhaba kızlar 19 gün önce yendim bende vajiyi.pamuklu eldiveni ben kullanıyordum.genelde dilatör yada parmak kullanıyorlar arkadaşlar.bana nedense parmak hiç ii gelmedi.yendiğim halde parmakla çalışmak bana pek iyi gelmiyor.bi acayip oluyorum. özenle boy boy hazırlamıştım:)) dün çöpe attım.zaten vajiyi yendiğiniz ilk an aparata çok garip bi bakışınız oluyor.çok anımız vardı ama hatırlamak istemiyorum artık. unutur muyum,sanmıyorum
merhaba arkadaslar.vajınısmusu yendım ama hala bu forumdan vazgeceemıyorum:) kurtulmak ısteyen arkaslara yardımcı olmak ıcın burdayım.varsa sormak ıstednız bısey yardım etmeye seve seve hazırım.artık oyle guzel ılıskımız varkı esımle sankı yenıden evlenmıs gıbıyız.bırbırımıze dahada baglandık.uzerımden buyuk bı yuk kalktı valla tabı oda buranın sayesınde .
Kalp kalbe karsiymis
Canim bende hatirliyosun reglim bitti sonra hemen yendim bi buçuk hafta geçmeden tekrar regl oldum.. Ve dedigin gibi çok fazla kanamam var.. ilk defa bukadar oldum.. hala reglim.. bitmesini bekliyorum iste..
Ah bu kaynanalar ahhhhhhAllah islah etsin sanada sabir versin canim.. nekadar daha kalacaklarki?
Inaniyorumki reglin bitince hersey dahada güzel olcak tatlim..
sende de mi çok oldu canım acaba evlendikten sonra adet düzeni vs değişir diyorlar ya böyle bişey sanırım.
Kizlaar ya cvp vermediniz bana :-( ozellikle ustte bayan olarak deneyenler...bende dun oyle yaptim boyle kasigimda bir agri sank biri icten durtuyo..hava girme diye bisey okumustum omudur acaba...cok korktum bi yere baskimi yapti acaba..yasayan varmi bunu...
bende pamukla yapıcam tuttum bu fıkrıreglm bıtsınde hemen baslım dıorum offff :26: benım gbı kayınvaldeyle oturan yne var sanmıstım ama senınkıler mısafır heralde bende bırlıkte oturuyorum ama ben sıkayetım yok forumda bı benım heralde oturan
insanın hayatını cok etkılıyo vajınısmus.ben herkesı cok cok ıyı anlayabılıyorum allh bır an once kurtarsın bu durumdan.canım sen nedarlık evlıydın?
nasıl yendıgmıde anlatım ılk once 1 parmak 1 hafta 1 parmaga calıstım .daha sonra rahat aldıgım vakıt 2 parmaga gectım.ama oyle kolay alamıyordum 2 parmagı.ilk etapta 1 parmakla acıyodum orayı daha sonra 2 parmagı kus seklınde gırdrmeye calısıyodum.itmeye calısırken oradan bır cocuk cıkıyor bumu olmucak dıye dıye ıttırdım parmagı ve oldu.10 dk beklettım ıcınde sonra cıkardım.tekrar yıne gırdrmeye calıstım.orası uyustu artık cuk dıye gırdı.)ertsı gunu artık p.nisi alabılırım dedım.baslamadan once elımle 2 parmagımla actım orayı afedersdınız ama penıs hazır beklıyodu.cıkarttım parmagı ve hemen penısı gırdırdım.ve oldu.hıc acı denen bıse yok onu kafanızdan atın.sadece huylanıyorsunuz ılk gırerken dayansan bıtmıstır.huylanıyosun sadece buna emın olun.tamamen gırdıgı zamn ıstersen uyu hıc hıssetmıyorsun o derce yanı :)agrı yok acı yok bana ınanın.umut_86 sen nekadarlık evlısın??
çok yakismissssssssssssssssss Hep o avatardaki gibi olursun insöpüyorum kocamannnn
aman Allah Korusun.benim kayınvalide tek yaşıyor ama çok faaldir kendisi gezme konusunda.evlenmeden önce düşünüyordum herşeye rağmen ama artık benden uzak olsun da nerde lursa olsun diyorum.kocası olmayan kaynana çok zor.oğlunu kıskanıyor,gelinini kıskanıyor.başka şehirdeyiz tlf.la bile müdahale halinde zaten.Allaha havale ediyorum kendisini.İnşallah biz öyle olmayız.egzersizlerinde başarılar canım.hergün istekle devam et,muhakkak yeneceksin.yendiğin an,vajili geçirdiğin her ana üzüleceksin.zararın neresinden dönersen o kadar iyi.
ben ıkı bucuk seneye gıdıyorumm coksıkılıyorum soylerken :26: bde esıme alınıyorum o ne yapsın dımı bze o kadar cok cocuk soruları gelıokı sormayın gtsın ya cok kotu oluyorum bde benım yanımda sorunca yer yarılsada ıcıne gırsem dıorum olmek ıstıorum o an esımın yanında oyle kuculuyorum sormayın cok kotu cok cok cok
ona benzer bı durum bana da olmustu.1 ay once mıdemde bı agrı oldu.oyle boyle deıl agrı ama sancı nasıl vuruyo anlatamm.gecenın bı vaktı acıle gıttık.mıdemde asıt varmıs o sancı yapıyorumus.gelelım asıl konuya.doktor bana evlımısın dıye sordu.evet dedım hamılelık falan varmı ılac yazıcam dedı.ona gore yazım dedı.bılmıyorum bı test yaptıalım ıstersenız dedım.doktor hamılelık testı yaptırdıbende kendımı rıske de atmak ıstemıyorum.cok duyuyordum penıs ıcıne gırmedende hamıle kalınabılıyorumus dıye.o yuzde ne olur ne olmaz dıyerekten test yaptırdım.hamıle degilmısım.testı yaptırırken esımde de bı burukluk hıssettım gozlerınde.ne oldugunu sordum .bız daha o işi yapamıyorz sende hamılelık testı yaptırıyorsun dedı ama yuzundekı o ıfade benı bıtırdı.dokunsalar aglıcaktı.bana oyle soylemesı o kadar gururuma dokundukı cok uzulmustum.yanı canm ınsanı okadar cok etkılıyorkı vajınısmus.herkes cok zor gunler gecımıstır.ben herseyı yasadım bu 6 ayda.ama allhıma sukur kı suan cok muttluyuz.darısı senın ve dıgerlerının basına ınsallh
gözlerimm doldu bende cok uzuluorum bazen o uyurken onu izlıorummm defalarca özür diliorum hayatını mahvettıgım ıcın okadr cok sevıorumkı onu ben 6 seneden sonra evlendık ne umutlarla cok cocuk ıstıodu ama olmadı veremedım o buruk halı benı mahvedıo her aksam offffff bugunkı aglama görevımde tamamlandıııı
canmmm aslında uzulmeye gerek yok bılıyomusun.bız kendımızı bosuna uzuyoruz.çaresı %100 olan bısey gerısını sen dusun sadece azim herseyın bası.sen şuan hangı aşamadasın?
selaacımm nasılsın :26::26:
ya kızlar profıl resmını nerden degıstırıyosunuz.
amaaaaan senın kaynana fenaymısben memnunum ne yalan solım bısey oldugundada ogullarının deıl benım yanımdalar o kadar yanıı senınkı gbılerın uzakta olsada zararı olur valla aman neyse bosver ıns lah ıste ben su derdımı bı yensem allahım bı yensem hersey cok guzel olcak amiiiiin
ona benzer bı durum bana da olmustu.1 ay once mıdemde bı agrı oldu.oyle boyle deıl agrı ama sancı nasıl vuruyo anlatamm.gecenın bı vaktı acıle gıttık.mıdemde asıt varmıs o sancı yapıyorumus.gelelım asıl konuya.doktor bana evlımısın dıye sordu.evet dedım hamılelık falan varmı ılac yazıcam dedı.ona gore yazım dedı.bılmıyorum bı test yaptıralım ıstersenız dedım.doktor hamılelık testı yaptırdıbende kendımı rıske de atmak ıstemıyorum.cok duyuyordum penıs ıcıne gırmedende hamıle kalınabılıyormus dıye.oyuzden ne olur ne olmaz dıyerekten test yaptırdım.hamıle degilmısım.testı yaptırırken esımde de bı burukluk hıssettım gozlerınde.ne oldugunu sordum .bız daha o işi yapamıyorz sende hamılelık testı yaptırıyorsun dedı ama yuzundekı o ıfade benı bıtırdı.dokunsalar aglıcaktı.bana oyle soylemesı o kadar gururuma dokundukı cok uzulmustum.yanı canm ınsanı okadar cok etkılıyorkı vajınısmus.herkes cok zor gunler gecımıstır.ben herseyı yasadım bu 6 ayda.ama allhıma sukur kı suan cok muttluyuz.darısı senın ve dıgerlerının basına ınsallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?