Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

nasıl rahat edebılıyorsan oyle basla canm .onemlı olan oraya bısey gırdıgnı beyne kabullendırmen.ilk baslarda buna ınanmıyordum.gercektende oyleymıs.beyınde bıtıyormus.kızlık bozulmuyor egsersız yapınca canmbende ondan cok korkuyordum.hep ertelıyodum kızlıgm bozulmasın dıye.bırden cesaret geldı ve baslamıstım.sen egsersızle orayı esnettıcegın için kızlık bozulmuyor.zaten normal olanda oymuş.bozulmamaması.ne kadar yanılıs seyler bıyormuşuz dimi .kızlık bozulucak kırmızı gelınce ılıskı olur falan dıye bılıyorduk.kızlık aslında zorlanmadan bozuluyormuş.kendını rahat bırakttıgın da zorlanmıyorsun ve yırtılmıyor.ben 2 parmaga kadar geldım.ve hıc kırmızı gelmedı.cunku orayı esnettım.penıs denemesınde bıle gelmedı.zorlanmadım cunku.normal olanda buymus.ona takılma sen tamm canm rahat bı sekılde egsersızıne basla.1 parmak yapparsan bıttı artık gerısı kendılıgınden gelıyor.

Cnm alttayken p...s tsmami girmiyomu...ben bu ust pozisyonu cok sevdim cok rahat ettim...alttayken kasiyorum biraz...o agrida olmasaydi keske...boyle sanki tuvaletin var zor tutuyorum gibi bir baskiydi...

Merhaba arkadaşlar.. benm kuzenim de vajinismus ve bir tek bana anlatabildi çok üzüldüm desktek olmak istiyorum. çevrenizde vajinismuslu haldeyken hamile kalanı duydunuz mu ? kaynanası çocuk sorup duruyormuş 2 yıllık evliler kocası doktora gitmek istemiyor bebek olursa belki geçer dye düşünüyor.sizlere sormak istedim belki yardımcı olabilirsnz.

bende ıkı yıllık evlıyım cnm bende cok bekledım bebek olsun dogarken orayı acsın bende kurtulım ama oyle olmuyo benım bebek olmadı ama burda olanlar var kemre mesele onun hıkayesını okuyun bebek cozum deıl burayı okusun baska kızlarda yazıcaktır cnm

Evinde internet yok canım o yuzden ben yazmak istedim ona söyleyip rahatlatmak istiyorum . bende 1 yıllık evliyim vajinismus değilim ama benmde bebeğim olmuyor . işte herkesin kendine göre bir sıkıntsı var . Allah hepimize yardımcı olsun seni de bir an evvel kurtarsın bu durumdan dualarımda herkese yer var :)

Kemre merhaba size özel mesaj atamıyormuşum 100 tane mesaj yazmam gerekmiş . sanırım siz vajinismustan kurtulmuşunuz sizin adınıza çok sevindim ama tecrübelerinizi benmle paylaşır mısınz sitede yeniyim henüz neyi nasıl yapacağımı bilmiyorum ama en azından burdan ulaşabilirim diye düşündüm :)

Merhaba canim.. P..s girisi olmadan akan spermlerden vajiye bosalirsa evet hamile kalabilir.. Burda bi arkadasimiz istem disi bu sekilde hamile kalmis.. Ama bebegini dogurduktan sonra iliskiye yine girememis.. Yani çocuk yapip dogurduktan sonra geçecek olan bisey degil..
Bu tamamen psikolojik.. Vaji nekadar açilirsa açilsin beynimiz izin vermiyo.. Bununda tek çaresi egzersiz yapmak.. Kuzeninin interneti yok.. ben sana kisaca anlatiyim ona anlat egzersize baslasin en fazla 1 haftada kurtulur herGün 2 saat çalisirsa, ben 2 gunde kurtuldum..

Ister serçe parmagiyla ister kulak çubuguyla baslasin.. ben serçe parmak taraftariyim çunku kulak çubuguyla yön bulmak zor oluyo.. Kayganlastirici bi jel alsin.. marka olarak burdaki arkadaslar gleit gel, durex, okey, ultrason jeli kullaniyorlar.. parmagini bolca jellesin yari oturur pozisyonda bacaklarini kendine çeksin buyutec bi ayna koysun ikinsin o deligi görür.. Burnundan nefes alsin verirken parmagini içeri alsn.. bu sekilde çalissin rahat alinca isaret parmak, orta parmak bunlarda rahat olunca git gel yapsin parmagiyla yavas yavas, sonra iki parmaga geçsin.. parmak yapamam derse, burdaki arkadaslar bakkal mumu alip peçeteyle kalinlastiriyorlar.. etrafini streçleyip prez.vatife geçirip çalisiyorlar.. kimiside ameliyet eldivenine pamugu islatip suyunu skp koyuyorlar..

çogumuz 10 cmde yendik.. hazirladigi aparatin etrafini mezureyle ölçsün.. ve tavsiyem bu derdi yenmeden iliskiye alismadan bebek yapmasin.. Allah yardimcisi olsun..

Son düzenleme:

saol cnm benım amın ınsallh gercekten herkesın bı derdı var cnm benım evdede yoktu net 1 haftadır var ama buraya gırmek sart ınan burdakı kızlar ınsanı acayıp motıve edıyolar dusun doktora gtsen 1 kısı var burda bı suru doktor var ceptende grebılır ben ole yapıodum esım heralde farkettı belkıde etmedı bı gun baktım net baglatcam dedı sonra laptop aldı belkıde yenmem ıcın bı işaret bunlar ın hepsı burayı mutlaka okusun yapamam dıodum bende ama sımdı reglm bıtsın dıe sabırsızlanıomm

Telefonda aynen anlatacağım ne kadar becerebilir bilmiyorum ama olmadı yazar götürürüm bebek olur mu olmaz mı bilmiyorum ama belki bu yöntemle kurtulur.Ayrıca bu siteyi okuması lazım sadece kendinde var sanıyor canım benim. Cok teşekkür ederim ilgin için .Allah hepimizin yardımcısı olsun .

Aynen doğru söylüyorsun herkes tecrübelerini paylaştımı doktordan daha cok şey öğreniyoruz. Yeni keşfettim burayı çok güzel yazılar ve paylaşımlar var hepiniz mutlu yaşayın :)

kemre sanırım aksam gelır cnm bıldıgım kadarıyla elvanım da bak ne guzel anlatmıs sen burayla kuzenın arasında kopru ol buraya guven kızlar cokıyı herkes

Burayi takip edebilirse çok daha iyi olur canim.. Bizzat ilgilenirsek daha kolay ilerler.. Senin bu düsündügnü biçok kisi düsünüyo yanlis canim.. :) Biçok örnek biliyorum.. Dogumdan sonrada kurtulamiyorlar.. öyle bi hataya düsmesin sakin.. sen söylediklerimi ona söyle eger baslamakta zorluk çekebilir destek olmaya çalis.. birsuru insan var bu dertle de anlat ona burayi.. pes pese yeniyorlar de motive etmeye çalis canim..
Allah sanada en yakin zamanda bi bebek nasip eder ins..

Canım, egzersizlere devam. Egzersizlerini aksatmadan yaparsan birkaç hafta içinde bu iş kesin çözümlenir...

Cnm alttayken p...s tsmami girmiyomu...ben bu ust pozisyonu cok sevdim cok rahat ettim...alttayken kasiyorum biraz...o agrida olmasaydi keske...boyle sanki tuvaletin var zor tutuyorum gibi bir baskiydi...
amid ben de üstte daha rahatım (gerçi alt üstü 2 defa yaptık, araya regl girdi). Sanırım üstte daha rahat olamamızın sebebi kontrolün bizde olması...

Canım, teşekkür ederim. Evet, 8 seneden sonra 13 Mayısta yendim, daha 10 gün oldu. Canım ben vajinaya bulaşan spermlerle hamile kaldım, kızlığım duruyordu. 8 sene sonra azmettim ve şubat ayından beri çalışmalarım 10 gün önce sonuç verdi..Ben parmakla çalıştım, psikologumuz her hafta ödev veriyordu ve her ödevi 1 hafta boyunca yapıyorduk. Egzersiz sürecinde kesinlikle deneme yapmak yasaktı...

1.hafta Önce aynada vajiyi inceledim
2.hafta İşaret parmağıyla egzersiz
3.hafta İki parmakla egzersiz
4.hafta Üç parmakla egzersiz
5.hafta Üç parmak+eş bir orta parmağı
6.hafta Üç parmak+eş iki parmağı.

Bundan sonra, p...'ye hazırdım ve ilk denememizde oldu. Benim biraz uzun sürdü (şubat ayından beri egzersizdeyim) çünkü ben psikologun direktifleriyle bir sonraki aşamaya geçiyordum, bir de benim eşim sağolsun biraz problemdi. Birkaç defa egzersizde tekrar aldım. Biraz üstüne düşülünce, bir de herhangi bir işte çalışmıyorsa evde çok rahat birkaç haftada bitirir bu işi...

Dilersen, başarı hikayemi aşağıdaki linkten okuyabilirsin;
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...e-vajinismusu-yenelim-10617.html#post24704334

Son düzenleme:
kemre sanırım aksam gelır cnm bıldıgım kadarıyla elvanım da bak ne guzel anlatmıs sen burayla kuzenın arasında kopru ol buraya guven kızlar cokıyı herkes

Evet sağolsunlar hemen yazdılar ellerinden geleni. Haftaya bana gelecek okuturum bütün bunları.Aptal kocası doktora gitmek istemiyor gitse belki 1 gun gibi kısa bi sürede gececek. Bari ben bişiler yapayım dedim nette ararken yazıları okudum. şüür ben yaşamadım ama zor bişi olsa gerek. sizler sayesnde rahatlayacak belki allah razı olsun .

Canım geldim bile :)

Ben çalıştığım için herzaman giremiyorum internete. Benim geleceğim %95 saatler hafta içi 13:00-14:00 ve 16:00-17:00 arası...Çünkü çalıştığım işyerimden sadece bu saatler kadınlar kulübü açık oluyor. Bazı siteler kısıtlı işyerimde...Akşam evden pek giremiyorum çünkü, çocuk, ev, yemek...vs.

Son düzenleme:
evet cnm okusa ıyı olur sen okut onaa dekı senın gbı bır suru kızlar var de bende ole zanedıodumm allahım dıodum neyım ben uzaylımıyım

Okudum Kemre ve şu an ağlıyorum .Ben de bi bebek istiyorum eşim çok seviyr çocukları ama benim tek yumurtalığım var hç hamile kalamayacakmışım bana anne diye seslenen bir meleğim olmayacakmışım gibi hissediyorum. belki daha erken 1 yıllık evliyim ama sanki tek yumurtalıgımın olması benm bir suçummuş gibi hissedip kendimi kahrediyorum yine de Allaha şükredyorum diğeri duruyor diyorum. rabbim tüm organalrımızı çift yaratmış bi tek kalbimizin eşi yok ama kendimi çok çaresiz hissediyorm

Herkesin türlü türlü derdi var.. çok üzüldüm bu yazdiklarina.. umudunu kaybetme.. Dilerim Rabbim nasip eder canim.. gözlerim doldu inanki.. Dua edicem senin için..
Sen fazla düsünme yine bebek olayini.. Tvde doktor söylerken duydum.. Kadinlar strese girdigi zaman bebek bebek diye, beynimiz engelliyomus daha geç oluyomus.. gelecegi varsada gelmiyomus.. buna benzer bisey soylemisti..
Düsünme.. Rabbim hayirli zamanda nasip eder ins..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…