- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #106.581
ben daha baslamadım 2 aydır burayı okuyodum ama bı turlu baslayamadım cok denedım parmagı ama yapamadım tam evet artık yapıcam dedım bu seferde regl oldum cnm ama bıtsın baslıcam sızın yontemınızle pamuk eldıven le cnm yapıcam ıns lah bde aklıma takılan hep kızlıgmızı nasıl bozucagııım buna bı turlu cesaret edemıodum esım yapsın bozsun ıstıodum cnmm
canım ust pozısyonda p.. tamamı alınıyor buna alısamadıgından belkı o agrı baskıyı hıssedıyorsun zamanla gecer o agrı her farklı pozısyon alısılınca daha rahat oluyor
kendımzıe bıraz zaman tanımalıyız daha yenı gelınsınız kızlar :)
umut ben iyiyim asıl seni sormalı, geçmişe dalmışım. şimdi de çıkmam gerek. akşama konuşuruz. kendine dikkat et, bol bol başarı hikayesi oku. bugünkü ödevin bu :)))
Merhaba arkadaşlar.. benm kuzenim de vajinismus ve bir tek bana anlatabildi çok üzüldüm desktek olmak istiyorum. çevrenizde vajinismuslu haldeyken hamile kalanı duydunuz mu ? kaynanası çocuk sorup duruyormuş 2 yıllık evliler kocası doktora gitmek istemiyor bebek olursa belki geçer dye düşünüyor.sizlere sormak istedim belki yardımcı olabilirsnz.
çok duygulandim..sükürki yol yakinken yendin canim.. Ins mutlulugunuz daim olur.. kiyamam hep iyi olunnnn hepinizz hem huzurlu olun. Allahim baska dert vermesin ins
Merhaba arkadaşlar.. benm kuzenim de vajinismus ve bir tek bana anlatabildi çok üzüldüm desktek olmak istiyorum. çevrenizde vajinismuslu haldeyken hamile kalanı duydunuz mu ? kaynanası çocuk sorup duruyormuş 2 yıllık evliler kocası doktora gitmek istemiyor bebek olursa belki geçer dye düşünüyor.sizlere sormak istedim belki yardımcı olabilirsnz.
Evinde internet yok canım o yuzden ben yazmak istedim ona söyleyip rahatlatmak istiyorum . bende 1 yıllık evliyim vajinismus değilim ama benmde bebeğim olmuyor . işte herkesin kendine göre bir sıkıntsı var . Allah hepimize yardımcı olsun seni de bir an evvel kurtarsın bu durumdan dualarımda herkese yer var :)
Evinde internet yok canım o yuzden ben yazmak istedim ona söyleyip rahatlatmak istiyorum . bende 1 yıllık evliyim vajinismus değilim ama benmde bebeğim olmuyor . işte herkesin kendine göre bir sıkıntsı var . Allah hepimize yardımcı olsun seni de bir an evvel kurtarsın bu durumdan dualarımda herkese yer var :)
Merhaba canim.. P..s girisi olmadan akan spermlerden vajiye bosalirsa evet hamile kalabilir.. Burda bi arkadasimiz istem disi bu sekilde hamile kalmis.. Ama bebegini dogurduktan sonra iliskiye yine girememis.. Yani çocuk yapip dogurduktan sonra geçecek olan bisey degil..
Bu tamamen psikolojik.. Vaji nekadar açilirsa açilsin beynimiz izin vermiyo.. Bununda tek çaresi egzersiz yapmak.. Kuzeninin interneti yok.. ben sana kisaca anlatiyim ona anlat egzersize baslasin en fazla 1 haftada kurtulur herGün 2 saat çalisirsa, ben 2 gunde kurtuldum..
Ister serçe parmagiyla ister kulak çubuguyla baslasin.. ben serçe parmak taraftariyim çunku kulak çubuguyla yön bulmak zor oluyo.. Kayganlastirici bi jel alsin.. marka olarak burdaki arkadaslar gleit gel, durex, okey, ultrason jeli kullaniyorlar.. parmagini bolca jellesin yari oturur pozisyonda bacaklarini kendine çeksin buyutec bi ayna koysun ikinsin o deligi görür.. Burnundan nefes alsin verirken parmagini içeri alsn.. bu sekilde çalissin rahat alinca isaret parmak, orta parmak bunlarda rahat olunca git gel yapsin parmagiyla yavas yavas, sonra iki parmaga geçsin.. parmak yapamam derse, burdaki arkadaslar bakkal mumu alip peçeteyle kalinlastiriyorlar.. etrafini streçleyip prez.vatife geçirip çalisiyorlar.. kimiside ameliyet eldivenine pamugu islatip suyunu skp koyuyorlar..
çogumuz 10 cmde yendik.. hazirladigi aparatin etrafini mezureyle ölçsün.. ve tavsiyem bu derdi yenmeden iliskiye alismadan bebek yapmasin.. Allah yardimcisi olsun..
saol cnm benım amın ınsallh gercekten herkesın bı derdı var cnm benım evdede yoktu net 1 haftadır var ama buraya gırmek sart ınan burdakı kızlar ınsanı acayıp motıve edıyolar dusun doktora gtsen 1 kısı var burda bı suru doktor varceptende grebılır ben ole yapıodum esım heralde farkettı belkıde etmedı bı gun baktım net baglatcam dedı sonra laptop aldı belkıde yenmem ıcın bı işaret bunlar ın hepsı burayı mutlaka okusun yapamam dıodum bende ama sımdı reglm bıtsın dıe sabırsızlanıomm
Kemre merhaba size özel mesaj atamıyormuşum 100 tane mesaj yazmam gerekmiş . sanırım siz vajinismustan kurtulmuşunuz sizin adınıza çok sevindim ama tecrübelerinizi benmle paylaşır mısınz sitede yeniyim henüz neyi nasıl yapacağımı bilmiyorum ama en azından burdan ulaşabilirim diye düşündüm :)
Telefonda aynen anlatacağım ne kadar becerebilir bilmiyorum ama olmadı yazar götürürüm bebek olur mu olmaz mı bilmiyorum ama belki bu yöntemle kurtulur.Ayrıca bu siteyi okuması lazım sadece kendinde var sanıyor canım benim. Cok teşekkür ederim ilgin için .Allah hepimizin yardımcısı olsun .
Canım, egzersizlere devam. Egzersizlerini aksatmadan yaparsan birkaç hafta içinde bu iş kesin çözümlenir...gözlerimm doldu bende cok uzuluorum bazen o uyurken onu izlıorummm defalarca özür diliorum hayatını mahvettıgım ıcın okadr cok sevıorumkı onu ben 6 seneden sonra evlendık ne umutlarla cok cocuk ıstıodu ama olmadı veremedım o buruk halı benı mahvedıo her aksam offffff bugunkı aglama görevımde tamamlandıııı
amid ben de üstte daha rahatım (gerçi alt üstü 2 defa yaptık, araya regl girdi). Sanırım üstte daha rahat olamamızın sebebi kontrolün bizde olması...Cnm alttayken p...s tsmami girmiyomu...ben bu ust pozisyonu cok sevdim cok rahat ettim...alttayken kasiyorum biraz...o agrida olmasaydi keske...boyle sanki tuvaletin var zor tutuyorum gibi bir baskiydi...
Kemre merhaba size özel mesaj atamıyormuşum 100 tane mesaj yazmam gerekmiş . sanırım siz vajinismustan kurtulmuşunuz sizin adınıza çok sevindim ama tecrübelerinizi benmle paylaşır mısınz sitede yeniyim henüz neyi nasıl yapacağımı bilmiyorum ama en azından burdan ulaşabilirim diye düşündüm :)
kemre sanırım aksam gelır cnm bıldıgım kadarıyla elvanım da bak ne guzel anlatmıs sen burayla kuzenın arasında kopru ol buraya guven kızlar cokıyı herkes
kemre sanırım aksam gelır cnm bıldıgım kadarıyla elvanım da bak ne guzel anlatmıs sen burayla kuzenın arasında kopru ol buraya guven kızlar cokıyı herkes
Okudum Kemre ve şu an ağlıyorum .Ben de bi bebek istiyorum eşim çok seviyr çocukları ama benim tek yumurtalığım var hç hamile kalamayacakmışım bana anne diye seslenen bir meleğim olmayacakmışım gibi hissediyorum. belki daha erken 1 yıllık evliyim ama sanki tek yumurtalıgımın olması benm bir suçummuş gibi hissedip kendimi kahrediyorumyine de Allaha şükredyorum diğeri duruyor diyorum. rabbim tüm organalrımızı çift yaratmış bi tek kalbimizin eşi yok ama kendimi çok çaresiz hissediyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?