- 2 Nisan 2012
- 656
- 0
- 46
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #106.601
Okudum Kemre ve şu an ağlıyorum .Ben de bi bebek istiyorum eşim çok seviyr çocukları ama benim tek yumurtalığım var hç hamile kalamayacakmışım bana anne diye seslenen bir meleğim olmayacakmışım gibi hissediyorum. belki daha erken 1 yıllık evliyim ama sanki tek yumurtalıgımın olması benm bir suçummuş gibi hissedip kendimi kahrediyorumyine de Allaha şükredyorum diğeri duruyor diyorum. rabbim tüm organalrımızı çift yaratmış bi tek kalbimizin eşi yok ama kendimi çok çaresiz hissediyorm
Canım ya, lütfen ağlama, benim de gözlerim yaşardı, ağlamamak kendimi zor tutuyorum. Bu senin suçun değilki, hem tıp çok gelişti, imkansız denilen şeyler yapıyorlar doktorlar. Lütfen umudunu kaybetme...
Herkesin türlü türlü derdi var.. çok üzüldüm bu yazdiklarina.. umudunu kaybetme.. Dilerim Rabbim nasip eder canim.. gözlerim doldu inanki.. Dua edicem senin için..
Sen fazla düsünme yine bebek olayini.. Tvde doktor söylerken duydum.. Kadinlar strese girdigi zaman bebek bebek diye, beynimiz engelliyomus daha geç oluyomus.. gelecegi varsada gelmiyomus..buna benzer bisey soylemisti..
Düsünme.. Rabbim hayirli zamanda nasip eder ins..
Evet canım ben çok düşünüyorum çok takıyoum kafama. 1 yıldır hiç korunmamamıza rağmen olmayınca umudumu kaybettim iyice. doktora gitmeyi düşünüyoruz bu ay da olmazsa .her şeyin hayırlısını dilemek lazım bu kadar çok bebek istemek doğru mu bilmiyorum ama kalbime söz geçmiyor çevremdeki herkesin kucağında bi bebek var kocamın onları değil bizim bebeğimizi sevmesini istiyorum artık.
Birde dusuncelerini baska seylere yoneltmeyi dene.. dusunmemeye çalis canim.. Biliyorum bukadar isteyince biraz zor olur ama denemelisin.. Ins esine en yakin zamanda hamilelik mujdeni verirsin ..
Ve hikayenizden sonra ne kadar güçsüz olduğumu anladım ben sizin yaşadıklarınızı yaşasam sizin gibi dimdik ayakta duruyor olmazdım eminim.. Tebrik mi edeyim ellerinzden mi öpeyim diyeyim bilemedim..
Evet canım ben çok düşünüyorum çok takıyoum kafama. 1 yıldır hiç korunmamamıza rağmen olmayınca umudumu kaybettim iyice. doktora gitmeyi düşünüyoruz bu ay da olmazsa .her şeyin hayırlısını dilemek lazım bu kadar çok bebek istemek doğru mu bilmiyorum ama kalbime söz geçmiyor çevremdeki herkesin kucağında bi bebek var kocamın onları değil bizim bebeğimizi sevmesini istiyorum artık.
Merhaba arkadaşlar.. benm kuzenim de vajinismus ve bir tek bana anlatabildi çok üzüldüm desktek olmak istiyorum. çevrenizde vajinismuslu haldeyken hamile kalanı duydunuz mu ? kaynanası çocuk sorup duruyormuş 2 yıllık evliler kocası doktora gitmek istemiyor bebek olursa belki geçer dye düşünüyor.sizlere sormak istedim belki yardımcı olabilirsnz.
kuzenine sen destek ol burdakileri anlat başarı hikayelerini okut.kendini anlat biz yapıyoruz ben yapabiliorum acı yok de.destek ol ona..
Canım yardm ben de facebook'da ekli. Genelde kk'ya fazla takılmıyor sanırım veya giriş yapmadan takip ediyor. O da sona yaklaşmış durumda Allah'ın izniyle.. EN KISA ZAMANDA GÜZEL HABERLERİNİ ALACAĞIZ :)
canım bence bir an önce doktora git, yani senin çocuğunun olması imkansız değil, bunu bir uzmandan duymak seni de rahatlatacaktır, içini ferah tutHaklısın zaten o ''olmayacak'' olumsuzluğunu atsam kafamdan belki o ay hamile kalabileceğim. Bulunduğumuz yer gereği çalışamıyorum şu an evde de tek uğraşım internet oluyor. Farklı uğraşlar edinmeliyim sanırım düşünmemek için.İyi dileklerin için çok teşekkürler <3
selamlar beni hatırlayanlar vardır muhakkak
eskilerden pek kimseyi göremiyorum
yeni gelenleri gördükçe de hem seviniyorum burayı buldukları için hem de üzülüyorum bu srunu yaşayan bunca insanın varlığı için
Allah hayırlı şekilde tez zamanda kurtarsın herkesi
bu arada ben 2 aylık hamileyim, çok şükür bugnleri de gördük
vajinismusun o kabus dolu karanlık günlerinden sonra bu mutluluk paha biçilemez Allah herkese versin:)
sen şu hastalığı hallet önce bir, gerisi kolay, elini çabuk tut, egzersize biter bitmez başla, mutlaka olacak, bebek için de hayırlısı, Rabbim ne zaman dilerse o zaman olurıyı cnm cıleklı braz sancım var ama regl mya bde cok sımsıyah gelıyo benım kı zaten cokta az oluyorum bu ılletı yenersem umarım hemen rabbım bana hayırlı bı evlat vaerır bıde onu beklemem
rapunzelcim yazdıklarını okudum kendini strese sokma düsünmemeye cals dycem ama bunun kolay olmadıgını biliyorum..bak benm cok yakın bir arkadasım aynen senin gibi kafasına takyrd ve bu yüzden 1 seneyi gecgin bir zaman hamile kalamadı gittiği bütün doktorlar strese bağladı..artık umudunu kesmsti ki bu ay hamile kaldı..sende lütfen kafanı takma..ALLAH kuluna tasıyamayacagı yük vermezms..bak biz nelerle ugrasyrz..kısa zaman da ins hamile kalır sağlıklı bir seklde bebeğini de kucağını alırsın..kuzenin için de keske buraya girebilse ben hala yenemedm ama burdaki arkadslarımdan o kadar cok yenen var ki..hem cok destek olyrlar..ona yanlız olmadgnı bizleri anlat....en cok da umutsuz olmamasını söyle..
canım bence bir an önce doktora git, yani senin çocuğunun olması imkansız değil, bunu bir uzmandan duymak seni de rahatlatacaktır, içini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?