Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım ya, lütfen ağlama, benim de gözlerim yaşardı, ağlamamak kendimi zor tutuyorum. Bu senin suçun değilki, hem tıp çok gelişti, imkansız denilen şeyler yapıyorlar doktorlar. Lütfen umudunu kaybetme...

Canım ya, lütfen ağlama, benim de gözlerim yaşardı, ağlamamak kendimi zor tutuyorum. Bu senin suçun değilki, hem tıp çok gelişti, imkansız denilen şeyler yapıyorlar doktorlar. Lütfen umudunu kaybetme...

Ve hikayenizden sonra ne kadar güçsüz olduğumu anladım ben sizin yaşadıklarınızı yaşasam sizin gibi dimdik ayakta duruyor olmazdım eminim.. Tebrik mi edeyim ellerinzden mi öpeyim diyeyim bilemedim..

Evet canım ben çok düşünüyorum çok takıyoum kafama. 1 yıldır hiç korunmamamıza rağmen olmayınca umudumu kaybettim iyice. doktora gitmeyi düşünüyoruz bu ay da olmazsa .her şeyin hayırlısını dilemek lazım bu kadar çok bebek istemek doğru mu bilmiyorum ama kalbime söz geçmiyor çevremdeki herkesin kucağında bi bebek var kocamın onları değil bizim bebeğimizi sevmesini istiyorum artık.

Birde dusuncelerini baska seylere yoneltmeyi dene.. dusunmemeye çalis canim.. Biliyorum bukadar isteyince biraz zor olur ama denemelisin.. Ins esine en yakin zamanda hamilelik mujdeni verirsin ..

Birde dusuncelerini baska seylere yoneltmeyi dene.. dusunmemeye çalis canim.. Biliyorum bukadar isteyince biraz zor olur ama denemelisin.. Ins esine en yakin zamanda hamilelik mujdeni verirsin ..

Haklısın zaten o ''olmayacak'' olumsuzluğunu atsam kafamdan belki o ay hamile kalabileceğim. Bulunduğumuz yer gereği çalışamıyorum şu an evde de tek uğraşım internet oluyor. Farklı uğraşlar edinmeliyim sanırım düşünmemek için.İyi dileklerin için çok teşekkürler <3

Ve hikayenizden sonra ne kadar güçsüz olduğumu anladım ben sizin yaşadıklarınızı yaşasam sizin gibi dimdik ayakta duruyor olmazdım eminim.. Tebrik mi edeyim ellerinzden mi öpeyim diyeyim bilemedim..

Canım öyle düşünme lütfen. Sen eminim güçlü bir kadınsın, inşallah en yakın zamanda da çocuğun olacak. Umudunu kaybetme, bir de E_lvan'ın söylediklerine katılıyorum sürekli çocuk kaygısı yaşanırsa vücut ona göre tepki veriyormuş, düşünmemeye çalışın....

Ben nice arkadaşlarımı biliyorum çok ümitsizken bir anda olduğunu...Tıp çok ilerledi olacak inşallah...

kuzenine sen destek ol burdakileri anlat başarı hikayelerini okut.kendini anlat biz yapıyoruz ben yapabiliorum acı yok de.destek ol ona..

rapunzelcim yazdıklarını okudum kendini strese sokma düsünmemeye cals dycem ama bunun kolay olmadıgını biliyorum..bak benm cok yakın bir arkadasım aynen senin gibi kafasına takyrd ve bu yüzden 1 seneyi gecgin bir zaman hamile kalamadı gittiği bütün doktorlar strese bağladı..artık umudunu kesmsti ki bu ay hamile kaldı..sende lütfen kafanı takma..ALLAH kuluna tasıyamayacagı yük vermezms..bak biz nelerle ugrasyrz..kısa zaman da ins hamile kalır sağlıklı bir seklde bebeğini de kucağını alırsın..kuzenin için de keske buraya girebilse ben hala yenemedm ama burdaki arkadslarımdan o kadar cok yenen var ki..hem cok destek olyrlar..ona yanlız olmadgnı bizleri anlat....en cok da umutsuz olmamasını söyle..

Son düzenleme:
Canım yardm ben de facebook'da ekli. Genelde kk'ya fazla takılmıyor sanırım veya giriş yapmadan takip ediyor. O da sona yaklaşmış durumda Allah'ın izniyle.. EN KISA ZAMANDA GÜZEL HABERLERİNİ ALACAĞIZ :)

Lütfen onun elinden tut, benim hatrım için, kimsenin hayatı bu hastalık yüzünden mahvolmasın istiyorum, 11 sene ne demek, bir ömür...

bende artık kımsenın yanında cocuk bebek sevemıyorum hemen cok sevıyosan sen dogur ne onun bunun cocugnu sevıosun dıolar bana bılmıolar derdımı nıye doktora gtmıon senın bı derdınmı var offfff cesıt cesıt sorular anlıolarmı ne

ıyı cnm cıleklı braz sancım var ama regl mya bde cok sımsıyah gelıyo benım kı zaten cokta az oluyorum bu ılletı yenersem umarım hemen rabbım bana hayırlı bı evlat vaerır bıde onu beklemem

canım bence bir an önce doktora git, yani senin çocuğunun olması imkansız değil, bunu bir uzmandan duymak seni de rahatlatacaktır, içini ferah tut

hosgeldın canım tekrardan tebrık ederım rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın

ıyı cnm cıleklı braz sancım var ama regl mya bde cok sımsıyah gelıyo benım kı zaten cokta az oluyorum bu ılletı yenersem umarım hemen rabbım bana hayırlı bı evlat vaerır bıde onu beklemem
sen şu hastalığı hallet önce bir, gerisi kolay, elini çabuk tut, egzersize biter bitmez başla, mutlaka olacak, bebek için de hayırlısı, Rabbim ne zaman dilerse o zaman olur

Teşekkürler tatlım şu an yeni eve taşındı neti yok ama mutlaka önereceğim bu siteyi ve anlatacağım okuduklarımı.Olmadı bi kaç başarı öyküsünü çıktı alıp götürürüm ama mutlaka okutacağm. bana gelince evde oturup kuruyorum kendi kendime işte.. düşünmeeyecğim ama nasıl

canım bence bir an önce doktora git, yani senin çocuğunun olması imkansız değil, bunu bir uzmandan duymak seni de rahatlatacaktır, içini ferah tut

Kaç kez gittim canm hepsi bir sorun olmaz diyor. tek organla yaşıyor insanlar yeter artık diye kızıyorlar hatta :) obsesif oldum bu ameliyattan sonra sanırım..bir de ben ilk denemede hamile kalcam sanıyordum :)

bıter bıtmez baslıcam cnm ya kesın kararlıyım bu yenıcem cıleklıpudıng kesın baslıcamm emın olun bde o eldıvenle pamuk cok aklıma yattı kızlık zarı kafama takılıodu nasıl acılır nasıl bozulur dıe ama onuda gectım ama cnm baslıcamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…