Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kaç kez gittim canm hepsi bir sorun olmaz diyor. tek organla yaşıyor insanlar yeter artık diye kızıyorlar hatta :) obsesif oldum bu ameliyattan sonra sanırım..bir de ben ilk denemede hamile kalcam sanıyordum :)
ya o zaman biraz kafaya takmışız... canım benim ya, zayıflamaya çalış biraz, kafanı başka şeye yoğunlaştırmak için, hem kilo vermek de hamileliği kolaylaştırıyor

canım biz egzersiz yaptığımız için kızlık zarını esnetiyoruz, burdaki arkadaşların çoğunda kan gelmedi, bu bilgiyi de eşine söyle, bilinçli olsun ki, sonra aranızda sorun olmasın...

ya o zaman biraz kafaya takmışız... canım benim ya, zayıflamaya çalış biraz, kafanı başka şeye yoğunlaştırmak için, hem kilo vermek de hamileliği kolaylaştırıyor

52 kiloyum daha ne kdr zayıflim kuzum :)) cok takıyorum evet onu demek istedm bende .. ama szlerle konusmak iyi geldi.. düşünmemeye çalışacagm artk.

52 kiloyum daha ne kdr zayıflim kuzum :)) cok takıyorum evet onu demek istedm bende .. ama szlerle konusmak iyi geldi.. düşünmemeye çalışacagm artk.
ne bileyim aklıma geldi işte, başka bir uğraş bulmak lazım o zaman :), kuzenine de benim başarı hikayemi okutabilirsin, Allah yardımcısı olsun, benim eşimde doktora gitmeme izin vermiyordu :)

evet cnm bde onu soylemedım onuda soylemem lazımm yaa ona ama korkuyorum tepkısınden ne bılım ne desem nasıl anlatsam bu konuyu kızlar ona

evet cnm bde onu soylemedım onuda soylemem lazımm yaa ona ama korkuyorum tepkısınden ne bılım ne desem nasıl anlatsam bu konuyu kızlar ona
bana da burdan bir arkadaş yazmıştı, onun yazısını okutmuştum, sonra doktor da aynı şeyi söylemişti, gerçi eşim umrumda değil diyordu, ben zaten senin birşey yaşamadığını biliyorum diyordu. Ama ben çok istiyordum kanı görmeyi, göremedik ama sağlık olsun... Sonuçta eşin için sorun değilse gerisi boşşş....

bişey sorabilirmiyim vjıyı yendikten hemen sonramı hamile kaldın

hayır canım vajiyi aralık ayında yenmiştim, nisanda hamile kaldım çok şükür
bi kaç ay alışmak için korunduk, sonra da çok beklemeden oldu çok şükür
Allah herkesi kurtarsın bu illetten tez zamanda bir an önce

tebrik ederim..darısı bize ins..allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

hosgeldın canım tekrardan tebrık ederım rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın

teşekkür ederim kızlar
Allah size de versin en hayırlı şekilde inş

valla bende baktım yatakta çaktırmadan çaktırmadan ama ne kan vardı ne bi şey ...
bugunlerede şükür

ben hemen lavaboya koştum ilkinde de, ikincisinde de... Eşim napıyorsun sen dedi, ya gel bırak ya dedi, katıla katıla güldü halime :). Belki ikinci de gelir diye yine baktım, hatta sonraki günlerde gündüz de kontrol ettim ama maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…