- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #106.621
ya o zaman biraz kafaya takmışız... canım benim ya, zayıflamaya çalış biraz, kafanı başka şeye yoğunlaştırmak için, hem kilo vermek de hamileliği kolaylaştırıyorKaç kez gittim canm hepsi bir sorun olmaz diyor. tek organla yaşıyor insanlar yeter artık diye kızıyorlar hatta :) obsesif oldum bu ameliyattan sonra sanırım..bir de ben ilk denemede hamile kalcam sanıyordum :)
canım biz egzersiz yaptığımız için kızlık zarını esnetiyoruz, burdaki arkadaşların çoğunda kan gelmedi, bu bilgiyi de eşine söyle, bilinçli olsun ki, sonra aranızda sorun olmasın...bıter bıtmez baslıcam cnm ya kesın kararlıyım bu yenıcem cıleklıpudıng kesın baslıcamm emın olun bde o eldıvenle pamuk cok aklıma yattı kızlık zarı kafama takılıodu nasıl acılır nasıl bozulur dıe ama onuda gectım ama cnm baslıcamm
ya o zaman biraz kafaya takmışız... canım benim ya, zayıflamaya çalış biraz, kafanı başka şeye yoğunlaştırmak için, hem kilo vermek de hamileliği kolaylaştırıyor
ne bileyim aklıma geldi işte, başka bir uğraş bulmak lazım o zaman :), kuzenine de benim başarı hikayemi okutabilirsin, Allah yardımcısı olsun, benim eşimde doktora gitmeme izin vermiyordu :)52 kiloyum daha ne kdr zayıflim kuzum :)) cok takıyorum evet onu demek istedm bende .. ama szlerle konusmak iyi geldi.. düşünmemeye çalışacagm artk.
ne bileyim aklıma geldi işte, başka bir uğraş bulmak lazım o zaman :), kuzenine de benim başarı hikayemi okutabilirsin, Allah yardımcısı olsun, benim eşimde doktora gitmeme izin vermiyordu :)
bana da burdan bir arkadaş yazmıştı, onun yazısını okutmuştum, sonra doktor da aynı şeyi söylemişti, gerçi eşim umrumda değil diyordu, ben zaten senin birşey yaşamadığını biliyorum diyordu. Ama ben çok istiyordum kanı görmeyi, göremedik ama sağlık olsun... Sonuçta eşin için sorun değilse gerisi boşşş....evet cnm bde onu soylemedım onuda soylemem lazımm yaa ona ama korkuyorum tepkısınden ne bılım ne desem nasıl anlatsam bu konuyu kızlar ona
bişey sorabilirmiyim vjıyı yendikten hemen sonramı hamile kaldın
tebrik ederim..darısı bize ins..allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
allah bebeğini kucağına alamayı nasip etsin.seni hatırlıyorum aynı dönemde vajiyle savaşıyoduk:)
arkadaşlar hepinize allah kolaylık versin bende 4-5 ay önce burda ağlaya ağlaya çare arıyodum. bende dahil herkes yendiği zaman 'aaa bu muymuş bu kkadarmıymıs' tepkisini veriyo. tez zamanda bu derdi çekenler kurtulur rahatlar inşallah.ben evlendikten 9 ay sonra yendim vajiyi. en kötüsüde sadece 1 güde tek bir egzersizle!!! yani daha önce evet ben vajinismusum deyip kabullenseydim benim için herşey daha kolay olucaktı. 9 ay boyunca bi yandan vajiyi belirtilerini araştırıp bütün belirtiler bende olmasına rağmen reddettim hayır ben hasta deilim diye yakıştıramadım kendime. bi gece evet bende vajiyim ve çözücem dedim buraya girip arkadaşların yardımıyla ilk egzersizimi yaptım ve ertesi gün yeni güzel NORMAL hayatıma uyandım. şimdi bebek çalışmaları sürüyo sizleri gördükçe duygulanıyorum kedimi görüyorum ne olur biraz cesaretle kurtulun kendinize güvenin yıpranmayın allah bu yolda yardımcınız olsun inşallah hiç bitmicek sandığımız bu günler elbet bi gün biticek allaha emanet olun
hosgeldın canım tekrardan tebrık ederım rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın
valla bende baktım yatakta çaktırmadan çaktırmadan ama ne kan vardı ne bi şey ...
bugunlerede şükür
valla bende baktım yatakta çaktırmadan çaktırmadan ama ne kan vardı ne bi şey ...
bugunlerede şükür
canım sana özelden gönderdim iki parça halinde, üçüncü parçayı da 10 dak. sonra gönderiyorumLinkini yollayabilir misin canım çok fazla sayfa var hepsini okuyamıyorum
canım sana özelden gönderdim iki parça halinde, üçüncü parçayı da 10 dak. sonra gönderiyorum
27 canım, of yaşlandım ya
evet canım bankacıyım, sen benim başarı hikayemi okudun mu?hemen pesındeyım bende cnm yaaa ama haklısın dıorumkı ne cabuk 18 dım 26 0ldum dıorum ben esımı 18 de gordum tabı onu cok sevıorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?