Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sağol canımm.dayanamıyorum artık gerçekten.evimde huzur bırakmadı.Allah bildiği gibi yapsın ne diyim.lütfen kimin aklına gelirsem dua etsin.bizi boşatmadan rahat etmeyecek herhalde.

Uç arkadasım kayınvalide yüzünden boşandı. Niyetim seni üzmek değil ama durum ciddi Görünüyor. Çok dua Edicem, diğer kızlarda dua edicektir eminim.

kocasız kaynana çok daha zor malesef.onu dedirtiyor en sonunda

Ablamın kaynanas da öyle cadaloz. El ele tutuşsalar bi yere giderken filan hemen eniştemin koluna giriyormuş .. Allah yardımcı olsun benm ki şükür istanbulda ayda yılda bi görüyorum sıkıntısı olmuyo da o bile zor Bugun mübarek gün dualarım seninle sizden uzakta bulsun belasını inş..

Bu durumda ne denirki.. Allah islah etsin.. Dua edicem kesinlikle canim

Her konuya atlıyor gibi hissettim kendimi ama yardımcı olmak istiyorum elimden geldiğince. sana tavsiyem o sorun çıkardıkça eşine daha yakın ol. ne yaparsa yapsın , sen evinde ne yaşarsan yaşa onun yanında sakın fırsatını verme üzgün durma cıvıl cıvıl ol sarıl öp kocana çatlasın patlasın ooohhh

Lütfen onun elinden tut, benim hatrım için, kimsenin hayatı bu hastalık yüzünden mahvolmasın istiyorum, 11 sene ne demek, bir ömür...

Canım merak etme sen ben ve diğer arkadaşların gözetimi altında :)

Canım, ben de bizimkiler 7 sene hasret çektikten sonra ben olmuşum. Hatta kayınvalidesi falan boşa bu kadını kısır falan diyorlarmış. Ne kadar acı değil mi? Tedavi olmuşlar olmamış, sonra ümidi kesmişler, çocuk beklemez olmuşlar ve ben olmuşum....Benim hikayem de ayrı :) süzme oğlum ve ben. Aslında süzmem kız olsaydı ve kızım evlenseydi bu sırrımı onunla paylaşabilirdim....

merhabalar 2 keredir hikayemi yazıyorum zaman aşımından dolayı gitmiyor.

Canım aynı şey ben de olmuştu. Uzun süre işlem olmayınca kendi kendine devre dışı kalabiliyor. Ben önce word de yazmıştım sonra buraya kopyala yapıştır yapmıştım...

kemre merhaba
ssen yenmişsin ,hayılı olsun çok sevindim ,tekrar programa çıkıcakmısın ?çıkmadan bize haber verebilir misin ?izleyelim ,başarı öykünü

Canım evet yendim Allah'a şükürler olsun.Teşekkür ederim..Sen beni burda ilk karşılayanlardansın sana ve diğer arkadaşlara çok teşekkür ederim...Evet tekrar programa çıkacağım sanırım çünkü bana öyle söylenmişti, yendiğin zamanda seni alacağız diye...Çıkmadan önce haber veririm...

Bu durumda ne denirki.. Allah islah etsin.. Dua edicem kesinlikle canim

Her konuya atlıyor gibi hissettim kendimi ama yardımcı olmak istiyorum elimden geldiğince. sana tavsiyem o sorun çıkardıkça eşine daha yakın ol. ne yaparsa yapsın , sen evinde ne yaşarsan yaşa onun yanında sakın fırsatını verme üzgün durma cıvıl cıvıl ol sarıl öp kocana çatlasın patlasın ooohhh

Kızlar bz dün gece denedik yine olmadı yaa.olmucak sanırım böyle gidersek bi yerde yanlış yapıyoruz ama nerde anlamıyorum artık.
bi arkadaş ıkın o anda dedi ıkınıyorum..kaçmıyorum etmiyorum olmuyo olmuyo işde yanlış bi pozisyon mu deniyorum acaba yaa..şu oturma pozisyonunda yanlışlık yapmıştım diyen arkadaşıma sesleniyorum nasıl oldu da pozisyonu düzeltince oldu dedin ya onu bana özelden bi yazıversene okudumda hiç anlamadım cnm bnm ya..ben nerde yanlış yapıyorum anlamıyorummmmmmm ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…