- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #106.821
Tvye dalmisimsen napiyosun canim
Mrb cnmm hosgeldin.. ben iyim sen nasilsn, düzeldinmi biraz
yok daha kötüyüm.öyle bi gireyim dedim.imtihanlardayım yine.aniden ölecekmişim gibi hissediyorum.çok yoruldum.
Candy sana dua Edicem bu aksam. K.valide evliliklerde yıkıcı bir faktör
sağol canımm.dayanamıyorum artık gerçekten.evimde huzur bırakmadı.Allah bildiği gibi yapsın ne diyim.lütfen kimin aklına gelirsem dua etsin.bizi boşatmadan rahat etmeyecek herhalde.
sağol canımm.dayanamıyorum artık gerçekten.evimde huzur bırakmadı.Allah bildiği gibi yapsın ne diyim.lütfen kimin aklına gelirsem dua etsin.bizi boşatmadan rahat etmeyecek herhalde.
Boşanıp kendi mi evlenecekmiş tövbe tövbe..
Uç arkadasım kayınvalide yüzünden boşandı. Niyetim seni üzmek değil ama durum ciddi Görünüyor. Çok dua Edicem, diğer kızlarda dua edicektir eminim.
kocasız kaynana çok daha zor malesef.onu dedirtiyor en sonunda
Bu durumda ne denirki.. Allah islah etsin.. Dua edicem kesinlikle canim
Lütfen onun elinden tut, benim hatrım için, kimsenin hayatı bu hastalık yüzünden mahvolmasın istiyorum, 11 sene ne demek, bir ömür...
canım bak benim anne ve babama da olmaz olmaz demişler Allah 8 yıl sonra beni vermiş kucaklarına hatta benle de bırakmamış benden 5 yıl sonra da kardeşimi... kii sende olumsuz birdurum yok tatlım sadece kafana takma oluruna bırak o yeri ve zamanını bekliyodur :)
merhabalar 2 keredir hikayemi yazıyorum zaman aşımından dolayı gitmiyor.
kemre merhaba
ssen yenmişsin ,hayılı olsun çok sevindim ,tekrar programa çıkıcakmısın ?çıkmadan bize haber verebilir misin ?izleyelim ,başarı öykünü
Bu durumda ne denirki.. Allah islah etsin.. Dua edicem kesinlikle canim
ufffffffffff bi koşu yemek yapıp geldimyanınıza
teşekkür ederim :'( Allah korusun.
Ne pişircen canım bana da yemek bul :))
ufffffffffff bi koşu yemek yapıp geldimyanınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?