- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #107.021
İnsallah en kisa zmnda bebisine kavusursun canim.. Ben 7 bucuk aylik evliyim canim sen ne kdrlik evlisin? Yas kac:)
aynı sayılırız canm ...benımde 6 bıttı 7.ayın ıcındeyım.yas 24 buarada amın canm darısı ısteyenlerın basına tez zamanda.
İnşallah bende tam yenerim de aranıza katılırım belki yendimde anlamadım kiçalışmalara devam kısa bir sürede atlatacağım inşallah.
umut86 canım eşim mesela benim egzersiz yaptıgımı bilio anlattım ona herşeyi. O da bişi olursa olsun yeter ki bu illeti yenelim dedi. Bişi olmaz canım
valla artık bnm de gülesim geliyo bu nedir anlamadım arkadaş yaa elvanla konuştuk gittim egz<ersize allahım ittiriyom ittiriyom kas bırak da denedim yok annem eğime baktım nerdeki die eğilmiyo da düz de deil nerelerde anlamadım ..ağladım ağladım durdum orda biraz çekmedim hemen işe yarar gibi oldu biraz daha ilerlettim biraz daha ağladım bekledim yine ilerledi kaldı orda eğim felan bakıyim dedim nerde yooook düğümlenmiş sanki yaaaa
kızlar merhaba, geçmişi okumadan hemen size haberleri vereyim dedim. çok şükür bugünü başarıyla atlattımbana dua eden herkese teşekkür ederim, allah razı olsun.
doktora öncelikle anlattım, durum böyle böyle, kontrole geldim, hem de göğüslerimdeki ağrılardan endişeliyim. üstelik kötü bir dr. deneyimim var, o masaya çıkmaktan korkuyorum dedim. daha önce çok canım acıdı dedim. biz burda kimseyi zorla muayene etmiyoruz, ben sana ne yapacağımı gösterir adım adım devam ederim, merak etme dedi. sıkıntılarımı anlattım, eski tahlillerimi gösterdim. daha önceki doktor polikistik over demişti ama ben hala emin değilim dedim. tamam ona da bakarız dedi. beni güzelce dinledi sorularımı cevapladı. yalnız kendim yendim dememden pek hoşlanmadıalışma sürecini sormuştum, kişiden kişiye değişir ama bunu artık görev gibi değil zevk alınacak bir şey gibi yaptığında bebek düşünebilirsin dedi. konuşmamız uzun olunca ilk heyecanım da yatıştı. sonra korkulu rüyama oturdum, jel sürücem dedi gösterdi, jelden sonra eliyle muayene etti (parmağını sokup karnıma bastırarak) her seferinde çok iyisin çok iyisin harika, hiç sorun yok dedi. o öyle dedikçe ben de rahatladım. sonra smear için örnek alıcam dedi, onu da aldı, onu alırken bir şey koydu biraz yanma var dedim, olacak, normaldir korkma gayet iyi gidiyorsun dedi. sonra ultrason yapıcam dedi onu da gösterdi, bizim aparatlara benzer bir şeydi ama ucu ışıklı, ben içime iyice itecek sanıyordum ama sadece girişe koydu sanki zerre kadar canım acımadı (belki de itti ama ben hiçbi sıkıntı hissetmedim). ekranda da her şeyi gösterdi. kistler varmış ama polikistik over demek için başka şikayetlerin de olması gerek, her şey gayet normal dedi. diğer şikayetlerim için göğüs ultrasonu ve bebek düşündüğüm için triod hormonu testi istedi. ancak onları reglden sonra yaptırmam gerekiyormuş. böylece muayene bitti. toplamda 20dk ancak içerde kalmışımdır. bu kadar kolay. geçenlerde soranlar olmuştu, umarım onlar için de bu anlattıklarım rahatlatıcı olmuştur. şimdi geçmişi okumaya dalayım, görüşmek üzere
slm kızlar.ya cok ozur dıleyerek bısey sormak ıstıyorum tecrubelı arkadslara.boşalma oldugunda sız o bosalmayı hıssedıyomusunuz.eşim bosaldıgında ben esıme soruyorum bosaldınmı dıye evet dıyor ama ben bısey hıssetmıyorum.kendı kendıme dusunuyorum acaba gırmıyrmu.kendımızı mı kandırıyoruz dıye dusunuyorum bazen.ama yuzde doksan oluyo.esım dıyo ıcındeyım dıyo.sızce hıssetmem gerekmıyormu yada yanlısmı bılıyorum.yardımlarınızı beklıyorum...
Kızlar hepinizden Allah razı olsun. Sizler olmasanız kimden öğrenecektik bu deneyimleri.
Benim durumumu biliyorsunuz geçtiğimiz saatlerde anlatmıştım.
Şimdi bir sorum var. Kan ne zaman gelir ? Ne hissederim ? bazılarında kan gelmeyebilirde. Ayna da baktım vaji p..s i alacak derecede esnemiş.Zaten içime aldım bir kısmını sadece o bir noktada zorlandım ama zaman zaman bir iki git gelde orayı atlattık. Nefes alıp verdim.Kasılmamaya çalıştım.
Azcık anlatır mısınız ?
ben hıssedıyorum canım
ben bu kırmızıyı nasıl acıklıcam kocama ya anlamak ıstemezse cok korkuyorum sizler ne dediniz nasıl söledınız
göremedim senibende nye bana kımse cvp vermıo dıodumya cnm bılmıom ıste tepkısı ne olur korkuom ne bılım:84::84: bız ılk basta yanı esım arastırmadan bana yoksa bseydenmı korkuyon yatmıon demıstı sonradan arastırmıs bakmıs geldı bana bı aksam vajinusmussun dedı ama ynede o benım aklımda o sözleri cnm yaa
allah allh ya bendemi sorun o zamn ben nıye hıssetmıyorum.heralde daha alişamamısım demkkı barı ona baglım napım:)
amin inşallah çok canım sıkkın içim buruk bende yenmek istiyorum benimde bebeğm olsun istiyorum inşallah bu mübarek günde rabbim hepimizin dualarını kabul etsin(amin)
ben bu kırmızıyı nasıl acıklıcam kocama ya anlamak ıstemezse cok korkuyorum sizler ne dediniz nasıl söledınız
Kızlar hepinizden Allah razı olsun. Sizler olmasanız kimden öğrenecektik bu deneyimleri.
Benim durumumu biliyorsunuz geçtiğimiz saatlerde anlatmıştım.
Şimdi bir sorum var. Kan ne zaman gelir ? Ne hissederim ? bazılarında kan gelmeyebilirde. Ayna da baktım vaji p..s i alacak derecede esnemiş.Zaten içime aldım bir kısmını sadece o bir noktada zorlandım ama zaman zaman bir iki git gelde orayı atlattık. Nefes alıp verdim.Kasılmamaya çalıştım.
Azcık anlatır mısınız ?
nerdesın gel ve bana yardım et benim kocama bu kırmızı olayını anlatmam lazım en uygun dille
annem dıokı :84::84::84: sen o yapamam ededmem dıen kızmısın kız sana noldu daha dun kocamla yapamam dıodun sımdı parmagmı sokacam dıosun kız sen ıyımısın noldu sana dıo.9: bende bılmıom sokacam ısteeeeee
bıraz gec oldu cevabım ama ara ver bıraz cok zorlama....sonra devam et bakalım elbet gırer yaa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?