Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

göremedim senibende nye bana kımse cvp vermıo dıodum ya cnm bılmıom ıste tepkısı ne olur korkuom ne bılım:84::84: bız ılk basta yanı esım arastırmadan bana yoksa bseydenmı korkuyon yatmıon demıstı sonradan arastırmıs bakmıs geldı bana bı aksam vajinusmussun dedı ama ynede o benım aklımda o sözleri cnm yaa

bıraz gec oldu cevabım ama ara ver bıraz cok zorlama....sonra devam et bakalım elbet gırer yaa:)

çok sukur canım sende atlattın:)

ben hıssedıyorum canım

canım dedıgın gıbı gelmeyebılır bunu hıc dusunme gelsede olur gelmesede gelırse basın ustune

cok ıyısın sencanım maşallahın var sen bıtırmıssın olayı

ben bu kırmızıyı nasıl acıklıcam kocama ya anlamak ıstemezse cok korkuyorum sizler ne dediniz nasıl söledınız

canım burada egzersız yapan arkadaslara hep soyluyoruz egzersızden once mutlaka eslerınzle konusun kırmızı gelebılırde gelmeyebılırde egzersızde kırmızı gelen arkadaslarımız var...uygun bır dılle olabılecegını soyle

hıc kadın doguma muayene oldunmu?

amin inşallah çok canım sıkkın içim buruk bende yenmek istiyorum benimde bebeğm olsun istiyorum inşallah bu mübarek günde rabbim hepimizin dualarını kabul etsin(amin)

İnşallah canım Rabbim hepimizin isteklerini dualarını biliyo hayırlısı ile nasip etsin inşallah. sen de egzesiz durumları falan nasıl gidiyo?

ben bu kırmızıyı nasıl acıklıcam kocama ya anlamak ıstemezse cok korkuyorum sizler ne dediniz nasıl söledınız

canım egsersız yaparken kırmızı mı geldi ise esınde sorun olursa doktora gıdebılırsınız muayene esnasında doktorlar anlıyıp
gereklı acıklamayı yapıyor
bu arada bugun kandıl mubarek gunlerde cınsel ılıskı yapılmaması daha ıyı kızlar

2 rekat hacet namazı kıldım kızlar yenmenız için inşallah bır dahakı kandılde sızlerde yenı gelenlere boyle dua edersınız
hepınıze tekrardan hayırlı kandıller kızlar ..

Kan gelme durumu değişiklik gösteriyomuş canım benim okuduğuma göre hemen o an da gelebiliyomuş bi kaç saat sonra da.. beim yenmeden önceki denmemde biraz zorlanmıştım sabah denemiştik akşam geldi kan ama yendiğim gece hemen gelid değişebiliyomuş yanii..

annem dıokı :84::84::84: sen o yapamam ededmem dıen kızmısın kız sana noldu daha dun kocamla yapamam dıodun sımdı parmagmı sokacam dıosun kız sen ıyımısın noldu sana dıo .9: bende bılmıom sokacam ısteeeeee

nerdesın gel ve bana yardım et benim kocama bu kırmızı olayını anlatmam lazım en uygun dille

Umutcum şuan zaten reglsin yanlış hatırlamıyorsam geçmişe yönelik okuyorumda yazmışsında yazmışsın bacım oku oku bitiremedim=)
şuanda nasılsa egzersiz yapamıyorsun geçmişe yönelik oku bak kan ile ilgili birsürü açıklamalar var sen herkese bişey soruyorsun ama cevabını beklemeden tekrar soruyorsun sanırım geçmişe hiç bakmıyorsun çok paniksin, bu sorunu böyle aşamazsın ve foruma kayıt olan ya da olmayan kimseye de forumda minik panik yaşatarak faydan olmaz, önce sakin ol ve karar ver regl bitmesini bekle buarada lütfen geçmişi oku, çok bilgi var herkeste gelecek diye bir kural yok egzersizde küçükten başlandığı için esniyor neredeyse geçmiş her sayfada yazıyor bu bilgi eşini de al forumu beraber okuyun panikleme bu vajiyi aşmanın ilk kuralı sakin olmak he dicenki sende aşmadan önce sakinmiydin "hayır" ben 1 yıl kaydolmadan okudum ve sonra kaydoldum ve de yazmaya başladım; kulak çöpüyle başladım ama yapamadım sonra foruma yazmayı bıraktım çünkü faydası yoktu he yazarsam tekrar ikna edeceklerdi ama bu şekildeki tedaviye kapalıydım ve yazıp yazıp başkalarına haksızlık ettiğimi düşünüyordum hala da çok gereksiz yazmamaya çalışıyorum motivasyon önemli burada kimseyle konuşamadıklarımızı konuşuyoruz rahatlıyoruz ama okuyanlara haksızlık yapmadan olması, her okuyanın kendinden bişey bulup inanıp bağlanması önemli;inan ben geçmişi okurken ağlaya ağlaya okumuştum adeta kendimi görüyordum...yazmadığım dönemde okumayı hiç bırakmadım bir bilgi bile kaçırsam sanki işime en yarayacak bilgiyi kaçıracakmışım gibi hissediyordum halada öyle hissediyorum. geçmiş sayfalara dilatör resimlerimi ekledim defalarca sordun dilatör nerden alınır aparat nasıl hazırlanır die senin için her gördüğümde yazdım defalarca, yanlış anlama lütfen ama ben aştığım halde hala hiçbir sayfa kaçırmadan geçmişi okuyorum lütfen sen de oku, lütfen herkes okusun geçmişi, neden yazdım bunları burası açık bir forum istersen gel şarkı sözü paylaş ben aşmışım zaten ama sen de aş inan zor deil geçmişi oku çok şey öğreneceksin,şuan güncelde pek bir bilgi yada egzersizlere dair yazılar yok geçmişe git teknikler birer birer yazılmış herkesin yöntemi kendini rahat hissettiği yöntem farklı ve illaki birinden biri sana uygun gelecek lütfen sakinleş, ben dr. tedavisinde bile aşamadım bunun başka yolu yok sen bunu yazmama sebep oldun sözüm şuan kaydolmadan okuyanlara ve bikaç gündür gece yarılarına kadar msn başında egzersiz yapacak yardımcı olacağız diye beklediğimiz kişilere...kaçmanın sonu yok, bana biri 2 ay önce sen kendin aşıcan dese inanmazdım kaldıki dr.a giderken bile inanmıyordum ben hayatta yapamam die ve nitekim yapamadımda son kozuda kullanmıştım artık ya aşacaktım ya boşanacaktım nereye kadar giderdiki böyle ilk dilatörümü soktuğumdaki sevincimine siz sorunnn ne de ben söyleyim zaten tarif de edemem, yani kısaca demek istediğim şu buraya çözüm amaçlı yazıp sadece yazmayın bu kendinizi oyalamak ve kandırmaktan başka bişi deil , lütfennn artık lütfennnn başlayınn mübarek günlerde Rabbimm yardımcınız olsun, hayırlı kandiller

ayyy canım benim sevindim senın adına parmaklamı baslıcan yoksa kulak cubuguylamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…