- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #107.041
ancak girdim zaten kuzum yaa...bıraktım zaten çok zorlayınca da acıyo yaa..egzersizciler denemiyomusunuz yaa neler yaptınız ilerleme yok mu kimsedeeeeee....
arkadaşlar ben şimdi bişey sormak istiyorum..yenenler deneyimli arkadaşlar sizden yanıt bekliyorum özellikle..ya ben yeni başladım ya parmak egzersizi yapıyorum şimdi ama fazla ilerleyemiyorm.
dilatör dediğiniz şeyleri nerden alıyosunuz..parmak egzersizini illa bitirmek mi lazım onu almak için nasıl temin edebilirirm..
Umutcum şuan zaten reglsin yanlış hatırlamıyorsam geçmişe yönelik okuyorumda yazmışsında yazmışsın bacım oku oku bitiremedim=)
şuanda nasılsa egzersiz yapamıyorsun geçmişe yönelik oku bak kan ile ilgili birsürü açıklamalar var sen herkese bişey soruyorsun ama cevabını beklemeden tekrar soruyorsun sanırım geçmişe hiç bakmıyorsun çok paniksin, bu sorunu böyle aşamazsın ve foruma kayıt olan ya da olmayan kimseye de forumda minik panik yaşatarak faydan olmaz, önce sakin ol ve karar ver regl bitmesini bekle buarada lütfen geçmişi oku, çok bilgi var herkeste gelecek diye bir kural yok egzersizde küçükten başlandığı için esniyor neredeyse geçmiş her sayfada yazıyor bu bilgi eşini de al forumu beraber okuyun panikleme bu vajiyi aşmanın ilk kuralı sakin olmak he dicenki sende aşmadan önce sakinmiydin "hayır" ben 1 yıl kaydolmadan okudum ve sonra kaydoldum ve de yazmaya başladım; kulak çöpüyle başladım ama yapamadım sonra foruma yazmayı bıraktım çünkü faydası yoktu he yazarsam tekrar ikna edeceklerdi ama bu şekildeki tedaviye kapalıydım ve yazıp yazıp başkalarına haksızlık ettiğimi düşünüyordum hala da çok gereksiz yazmamaya çalışıyorum motivasyon önemli burada kimseyle konuşamadıklarımızı konuşuyoruz rahatlıyoruz ama okuyanlara haksızlık yapmadan olması, her okuyanın kendinden bişey bulup inanıp bağlanması önemli;inan ben geçmişi okurken ağlaya ağlaya okumuştum adeta kendimi görüyordum...yazmadığım dönemde okumayı hiç bırakmadım bir bilgi bile kaçırsam sanki işime en yarayacak bilgiyi kaçıracakmışım gibi hissediyordum halada öyle hissediyorum. geçmiş sayfalara dilatör resimlerimi ekledim defalarca sordun dilatör nerden alınır aparat nasıl hazırlanır die senin için her gördüğümde yazdım defalarca, yanlış anlama lütfen ama ben aştığım halde hala hiçbir sayfa kaçırmadan geçmişi okuyorum lütfen sen de oku, lütfen herkes okusun geçmişi, neden yazdım bunları burası açık bir forum istersen gel şarkı sözü paylaş ben aşmışım zaten ama sen de aş inan zor deil geçmişi oku çok şey öğreneceksin,şuan güncelde pek bir bilgi yada egzersizlere dair yazılar yok geçmişe git teknikler birer birer yazılmış herkesin yöntemi kendini rahat hissettiği yöntem farklı ve illaki birinden biri sana uygun gelecek lütfen sakinleş, ben dr. tedavisinde bile aşamadım bunun başka yolu yok sen bunu yazmama sebep oldun sözüm şuan kaydolmadan okuyanlara ve bikaç gündür gece yarılarına kadar msn başında egzersiz yapacak yardımcı olacağız diye beklediğimiz kişilere...kaçmanın sonu yok, bana biri 2 ay önce sen kendin aşıcan dese inanmazdım kaldıki dr.a giderken bile inanmıyordum ben hayatta yapamam die ve nitekim yapamadımda son kozuda kullanmıştım artık ya aşacaktım ya boşanacaktım nereye kadar giderdiki böyle ilk dilatörümü soktuğumdaki sevincimine siz sorunnn ne de ben söyleyim zaten tarif de edemem, yani kısaca demek istediğim şu buraya çözüm amaçlı yazıp sadece yazmayın bu kendinizi oyalamak ve kandırmaktan başka bişi deil , lütfennn artık lütfennnn başlayınn mübarek günlerde Rabbimm yardımcınız olsun, hayırlı kandiller
canım bu eşinin sana yaptığı bilinçli birşey değil, içgüdüsel birşey, adam git gide senden soğuyor, aynı şeyi bende yaşadım maalesef. Çok ilkel bir durum ama öyle, cinselliksiz evlilik olmaz, evliliğin %90 ı cinselliktir. Bana doktor, adam konuş konuş sıkılmıştır senden demişti, konuş konuş, canım cicim nereye kadar, sonu gelmiyor ki, elinde değil ister istemez vajinismus yüzünden soğuyorlar bizden. Fazla naz aşık usandırır. Önce sen şu işi hallet, şimdi eşinin davranışlarını kafaya takma...eşimmmm dün aksam banyo yaptı tras oldu dışlerını fırcaladı :115::115: dedımkı ıcımden tamam ne zamandır surat yapıodu ama dayanamadı bu gece sarmalıcak benıama nerde döndü arkasını yattı oyle zoruma gttıkı ya nıye bu adam bole yapıo tamam anlıorum ama cok kırıyo benııı sabrımı denıyo sankı ıyıce benı koseye sıkıstırıo kendıyle cezalandırıo benı 1 ay olucak bana dokunmuyo ble
annem dıokı :84::84::84: sen o yapamam ededmem dıen kızmısın kız sana noldu daha dun kocamla yapamam dıodun sımdı parmagmı sokacam dıosun kız sen ıyımısın noldu sana dıo.9: bende bılmıom sokacam ısteeeeee
reglm bıttı gbı cnm ama burda bı arkadas eldıvene pamuk doldurup yaptıgnı soylemıstı bende oyle baslıcam cnmdaha ıyı gelıo bana sen ne alemdesın bu arada cıkıcam ıcın senın sayfandan cıcek rose cvp verım cok tesekkurler oncelıkle verdıgı bılgıler ıcın cok saolsun yazısını yanlıs anlamıorum kırılmıorumda hemen kırılan bı yapım yoktur ama ben ıkı gundur burda o kadar yazdıgım ıcın herkesle konusup herkes nasıl yenmıs sordugum ıcın bır kere daha bır kere daha sordugum ıcın su an evet artıkbaslıcam dıyebılıorum bana cvp veren usanmadan yazan hepsınede tesekkur edıorum burdan evet annem bana bugun dedıkı kız noldu sana bu ble benım ıcın buyuk bse kız sana ne oldu cesret buldum burdakı kızlardan desteklerınden telkınlerınden cesaret buldum hepsı saolsun eger yazılarımdan rahatsızlık duyan mesgul ettıgmı dusunen varsada özur dılıorum ve senıde hala cok sevıorum cunku sende benı cesaret bulmama yardımcı olan arkadaslardansın herkesı opüyorum facar senıde cnmmmm
ben kızmaya baslıyorum gecen ayı mumla aratyorsunuznerde raporrr wallaaa hepınıze gelıyoo heeee
hadıı egzersızee yarın saglam rapor beklıyorum tum egzersızcılerden
Umutcum şuan zaten reglsin yanlış hatırlamıyorsam geçmişe yönelik okuyorumda yazmışsında yazmışsın bacım oku oku bitiremedim=)
şuanda nasılsa egzersiz yapamıyorsun geçmişe yönelik oku bak kan ile ilgili birsürü açıklamalar var sen herkese bişey soruyorsun ama cevabını beklemeden tekrar soruyorsun sanırım geçmişe hiç bakmıyorsun çok paniksin, bu sorunu böyle aşamazsın ve foruma kayıt olan ya da olmayan kimseye de forumda minik panik yaşatarak faydan olmaz, önce sakin ol ve karar ver regl bitmesini bekle buarada lütfen geçmişi oku, çok bilgi var herkeste gelecek diye bir kural yok egzersizde küçükten başlandığı için esniyor neredeyse geçmiş her sayfada yazıyor bu bilgi eşini de al forumu beraber okuyun panikleme bu vajiyi aşmanın ilk kuralı sakin olmak he dicenki sende aşmadan önce sakinmiydin "hayır" ben 1 yıl kaydolmadan okudum ve sonra kaydoldum ve de yazmaya başladım; kulak çöpüyle başladım ama yapamadım sonra foruma yazmayı bıraktım çünkü faydası yoktu he yazarsam tekrar ikna edeceklerdi ama bu şekildeki tedaviye kapalıydım ve yazıp yazıp başkalarına haksızlık ettiğimi düşünüyordum hala da çok gereksiz yazmamaya çalışıyorum motivasyon önemli burada kimseyle konuşamadıklarımızı konuşuyoruz rahatlıyoruz ama okuyanlara haksızlık yapmadan olması, her okuyanın kendinden bişey bulup inanıp bağlanması önemli;inan ben geçmişi okurken ağlaya ağlaya okumuştum adeta kendimi görüyordum...yazmadığım dönemde okumayı hiç bırakmadım bir bilgi bile kaçırsam sanki işime en yarayacak bilgiyi kaçıracakmışım gibi hissediyordum halada öyle hissediyorum. geçmiş sayfalara dilatör resimlerimi ekledim defalarca sordun dilatör nerden alınır aparat nasıl hazırlanır die senin için her gördüğümde yazdım defalarca, yanlış anlama lütfen ama ben aştığım halde hala hiçbir sayfa kaçırmadan geçmişi okuyorum lütfen sen de oku, lütfen herkes okusun geçmişi, neden yazdım bunları burası açık bir forum istersen gel şarkı sözü paylaş ben aşmışım zaten ama sen de aş inan zor deil geçmişi oku çok şey öğreneceksin,şuan güncelde pek bir bilgi yada egzersizlere dair yazılar yok geçmişe git teknikler birer birer yazılmış herkesin yöntemi kendini rahat hissettiği yöntem farklı ve illaki birinden biri sana uygun gelecek lütfen sakinleş, ben dr. tedavisinde bile aşamadım bunun başka yolu yok sen bunu yazmama sebep oldun sözüm şuan kaydolmadan okuyanlara ve bikaç gündür gece yarılarına kadar msn başında egzersiz yapacak yardımcı olacağız diye beklediğimiz kişilere...kaçmanın sonu yok, bana biri 2 ay önce sen kendin aşıcan dese inanmazdım kaldıki dr.a giderken bile inanmıyordum ben hayatta yapamam die ve nitekim yapamadımda son kozuda kullanmıştım artık ya aşacaktım ya boşanacaktım nereye kadar giderdiki böyle ilk dilatörümü soktuğumdaki sevincimine siz sorunnn ne de ben söyleyim zaten tarif de edemem, yani kısaca demek istediğim şu buraya çözüm amaçlı yazıp sadece yazmayın bu kendinizi oyalamak ve kandırmaktan başka bişi deil , lütfennn artık lütfennnn başlayınn mübarek günlerde Rabbimm yardımcınız olsun, hayırlı kandiller
Canım ben parmak egzersizini başta biraz yaptım sonra da evde kendi imkanlarımka aparat yaptım. Aparat yapmayı burdan sorarak öğrendim. Genelde oek çok kişi mumla çalışıyodu. Ama dilatörleri nasıl aldılar bilmiyorum. Bİ internet bak bakalım belki bişiiler öğrenirsin dialtörlerin satın alımı konusunda..
merhaba canım senın pek sesın solugun cıkmıyor egzersız yapmıyormusun?
canım bn geçen ay yoktum ki ya yeniyim daha(
ustune alınmakta haklsıın senın gonderının altına yazdım sen daha yenısınkusuruma bakma
canımmm10gün once basladım 2kulak cubugunu aldım kararlıyım insallah araya regl gırdı suanda yatılı mısafirlerim var onlar gidince baslıcam tekrar sen naptın alısabıldınmı
canım dedıgın gıbı gelmeyebılır bunu hıc dusunme gelsede olur gelmesede gelırse basın ustune
cok ıyısın sencanım maşallahın var sen bıtırmıssın olayı
tamam canım reglınbıtınce lutfen bırakma cok kısa surede yenersın bak gor elımden gelenı yapıcam ama uzatma ve kararlı ol gor bak o kadar yılları bunun ıcınmı mahvetmısım dıceksın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?