Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar ben şimdi bişey sormak istiyorum..yenenler deneyimli arkadaşlar sizden yanıt bekliyorum özellikle..ya ben yeni başladım ya parmak egzersizi yapıyorum şimdi ama fazla ilerleyemiyorm.
dilatör dediğiniz şeyleri nerden alıyosunuz..parmak egzersizini illa bitirmek mi lazım onu almak için nasıl temin edebilirirm..

ancak girdim zaten kuzum yaa...bıraktım zaten çok zorlayınca da acıyo yaa..egzersizciler denemiyomusunuz yaa neler yaptınız ilerleme yok mu kimsedeeeeee....

ben kızmaya baslıyorum gecen ayı mumla aratyorsunuz nerde raporrr wallaaa hepınızegelıyoo heeee

hadıı egzersızee yarın saglam rapor beklıyorum tum egzersızcılerden

Canım ben parmak egzersizini başta biraz yaptım sonra da evde kendi imkanlarımka aparat yaptım. Aparat yapmayı burdan sorarak öğrendim. Genelde oek çok kişi mumla çalışıyodu. Ama dilatörleri nasıl aldılar bilmiyorum. Bİ internet bak bakalım belki bişiiler öğrenirsin dialtörlerin satın alımı konusunda..

............................

reglm bıttı gbı cnm ama burda bı arkadas eldıvene pamuk doldurup yaptıgnı soylemıstı bende oyle baslıcam cnm daha ıyı gelıo bana sen ne alemdesın bu arada cıkıcam ıcın senın sayfandan cıcek rose cvp verım cok tesekkurler oncelıkle verdıgı bılgıler ıcın cok saolsun yazısını yanlıs anlamıorum kırılmıorumda hemen kırılan bı yapım yoktur ama ben ıkı gundur burda o kadar yazdıgım ıcın herkesle konusup herkes nasıl yenmıs sordugum ıcın bır kere daha bır kere daha sordugum ıcın su an evet artıkbaslıcam dıyebılıorum bana cvp veren usanmadan yazan hepsınede tesekkur edıorum burdan evet annem bana bugun dedıkı kız noldu sana bu ble benım ıcın buyuk bse kız sana ne oldu cesret buldum burdakı kızlardan desteklerınden telkınlerınden cesaret buldum hepsı saolsun eger yazılarımdan rahatsızlık duyan mesgul ettıgmı dusunen varsada özur dılıorum ve senıde hala cok sevıorum cunku sende benı cesaret bulmama yardımcı olan arkadaslardansın herkesı opüyorum facar senıde cnmmmm

canım bu eşinin sana yaptığı bilinçli birşey değil, içgüdüsel birşey, adam git gide senden soğuyor, aynı şeyi bende yaşadım maalesef. Çok ilkel bir durum ama öyle, cinselliksiz evlilik olmaz, evliliğin %90 ı cinselliktir. Bana doktor, adam konuş konuş sıkılmıştır senden demişti, konuş konuş, canım cicim nereye kadar, sonu gelmiyor ki, elinde değil ister istemez vajinismus yüzünden soğuyorlar bizden. Fazla naz aşık usandırır. Önce sen şu işi hallet, şimdi eşinin davranışlarını kafaya takma...

Bir de annenle bu konuları konuşma. Benim annem beni hiç anlamıyordu. Ben annemle konuşunca tedavim geriye gidiyordu. Annem için cinsellik çok kötü bir şey ve ne kadar geç olursa o kadar iyi, bana hep bunları aşıladı. Aslında bunlar yanlış söylemler. Yendiğimi bu akşam söyledim, pek sevinmedi sadece çocuğum olsun diye yapmam gerektğini düşünüyor, bu işin zevkle, istekle yapılabileceğini düşünmüyor, böyle yapanları da kınıyor, o kadar cahil biri de değil ama onun bilinçaltı da böyle, zaten onun yüzünden bende vajinismus oldum . Parmak meselesi ise bir tedavi şekli, annen bunu anlayamaz canım. Ve vajinismuslu bayanların eşlerinin (benim eşimde olduğu gibi) kan umurlarında değil artık, sadece normal düzende bir cinsel hayat istiyorlar. Eşine bizim mesajlarımızdan birini okutsan zaten anlayışla karşılayacaktır eminim, körü körüne kan görmek değildir amacı emin ol.

Son düzenleme:

cıkıyomusun tatlımmm

canım ben de hep okuyun diyorum ama 10.bin küsur sayfa var insanlar bir an önce sonuç almak istiyor burda yıllardır baştan anlatanlar var defalarca aynı sorulara aynı cevapları verenler var birbirinizi gücendirmeyin sonra zaten olmayan cesaret de kırılıyor.

ttamm canım saolasın..

canımmm10gün once basladım 2kulak cubugunu aldım kararlıyım insallah araya regl gırdı suanda yatılı mısafirlerim var onlar gidince baslıcam tekrar sen naptın alısabıldınmı

tamam canım reglınbıtınce lutfen bırakma cok kısa surede yenersın bak gor elımden gelenı yapıcam ama uzatma ve kararlı ol gor bak o kadar yılları bunun ıcınmı mahvetmısım dıceksın..

canım dedıgın gıbı gelmeyebılır bunu hıc dusunme gelsede olur gelmesede gelırse basın ustune

cok ıyısın sencanım maşallahın var sen bıtırmıssın olayı

Sağol canım benim. Az kaldı çok az vajiyi yenecem. Ve bu iş gerçekten beyinde bitiyormuş.

Şöyle bir sağıma soluma baktım. Herkes bu iş yapabiliyor ben neden yapamıyorum? Gencecik bir insanın. Ben sağlıklıyım benim onlardan bir eksiğim yok. İlk gecede hemen bu işi yapanlar nasıl yapıyorda ben yapamıyorum dedim kendi kendime ? bilinçaltımı korkulardan arındırdım yavaş yavaş. Ölmem ya ne olacak ? Allah büyük bir acı vermek için bize bunu vermemiş. Canım acısada geçer dedim.

Evet beynimi yıkadım. Artık vajiyi inceleyebiliyorum. Nasıldır diye dikatlice ayna ile bakıyorum. Ona alışıyorum. En büyük yanlışımızda onu tanımamamız bence.

canım zarla ilgili bir korkun varsa eşin sana inanmaz diye beraber doktora gidin sonrasında aranızda güven sorunu olmasın zaten ben eminim kızların çoğu bu korku yüzünden başlamıyor egzersize 1-2 parmakla bozulacak bişey değil p.. boyutuna gelince aşırı zorlarsan oluyor hiç olmayabiliyor da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…