- 29 Kasım 2009
- 2.432
- 65
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #107.061
anestol bu krem nasıl bişey bir de bunu öğrnmek istiyorum sayfalarda okurken rastladım..bilgisi olan var mı????
ustune alınmakta haklsıın senın gonderının altına yazdım sen daha yenısınkusuruma bakma
Sağol canım benim. Az kaldı çok az vajiyi yenecem. Ve bu iş gerçekten beyinde bitiyormuş.
Şöyle bir sağıma soluma baktım. Herkes bu iş yapabiliyor ben neden yapamıyorum? Gencecik bir insanın. Ben sağlıklıyım benim onlardan bir eksiğim yok. İlk gecede hemen bu işi yapanlar nasıl yapıyorda ben yapamıyorum dedim kendi kendime ? bilinçaltımı korkulardan arındırdım yavaş yavaş. Ölmem ya ne olacak ? Allah büyük bir acı vermek için bize bunu vermemiş. Canım acısada geçer dedim.
Evet beynimi yıkadım. Artık vajiyi inceleyebiliyorum. Nasıldır diye dikatlice ayna ile bakıyorum. Ona alışıyorum. En büyük yanlışımızda onu tanımamamız bence.
Ayyy evet belit sana katılıyorum, ben bu yüzden uzun bir süre başlamadım eşim benim için önemli değil dediği haldecanım zarla ilgili bir korkun varsa eşin sana inanmaz diye beraber doktora gidin sonrasında aranızda güven sorunu olmasın zaten ben eminim kızların çoğu bu korku yüzünden başlamıyor egzersize 1-2 parmakla bozulacak bişey değil p.. boyutuna gelince aşırı zorlarsan oluyor hiç olmayabiliyor da.
canım ben de hep okuyun diyorum ama 10.bin küsur sayfa var insanlar bir an önce sonuç almak istiyor burda yıllardır baştan anlatanlar var defalarca aynı sorulara aynı cevapları verenler var birbirinizi gücendirmeyin sonra zaten olmayan cesaret de kırılıyor.
KIZLARRRRRRR.. Hiç egzersiz yapan yokmu yaa?? Hiçkimseden rapor gelmiyo bu aralar
Yaren Cnm sen o pozisyonuda bi dene zeera'nin bahsettigi, oda olmazsa egzersize devam et çünkü daha çok yenisin egzersizde.. önce iyice aliski denemede rahat olasin yanilmiyosam bi parmak yapiyodun demi?
Kızlar hepinizden Allah razı olsun. Sizler olmasanız kimden öğrenecektik bu deneyimleri.
Benim durumumu biliyorsunuz geçtiğimiz saatlerde anlatmıştım.
Şimdi bir sorum var. Kan ne zaman gelir ? Ne hissederim ? bazılarında kan gelmeyebilirde. Ayna da baktım vaji p..s i alacak derecede esnemiş.Zaten içime aldım bir kısmını sadece o bir noktada zorlandım ama zaman zaman bir iki git gelde orayı atlattık. Nefes alıp verdim.Kasılmamaya çalıştım.
Azcık anlatır mısınız ?
ben bu kırmızıyı nasıl acıklıcam kocama ya anlamak ıstemezse cok korkuyorum sizler ne dediniz nasıl söledınız
arkadaşlar ben şimdi bişey sormak istiyorum..yenenler deneyimli arkadaşlar sizden yanıt bekliyorum özellikle..ya ben yeni başladım ya parmak egzersizi yapıyorum şimdi ama fazla ilerleyemiyorm.
dilatör dediğiniz şeyleri nerden alıyosunuz..parmak egzersizini illa bitirmek mi lazım onu almak için nasıl temin edebilirirm..
Kızlar size vajinismussuz günler ve geceler diliyorum, Allah sizi bu illetten kurtarsın, kurtulanlara da hayırlı sağlıklı bebişler versin, regaib kandiliniz kutlu olsun
ben varım canım,dün 1 saatten fazla yaptım egzersiz ama çok ilerleyemedim,ama baya öyle bekledim falan bu fikre iyice alıştım,sonra bugün deneme yaptık...tam olmadı ama yaklaşık bi 7cm kadar hiç sorun yaşamadım ama sonrasına cesaret edemedim,hafif bi sızı oldu,ama çok mutlu oldum yine de:)egzersize devam
Yanlismi okudum yoksa p..s 7 cm kadar aldinmii?? Aldiysan sen yenmissindir demek canimmmmm ?????
ben onceden telden burayı takıp etmeye calısıodum yanı sadece okuyodum ama sadece ıkı uc gundur buraya yazıorum ve dahada guclendımı hıssdıorum cıcekros neden nıcın rahatsız oldu bılmıorum buraya ılk gun uye olup ıkıncı gun egzersıze baslanıcak vajınusmus harıcınde konusulmucak bır sorulan bır daha sorulmucak gbı kurallar varda benmı bılmıorum anlamadım ben ne ınsanları korkuttugmu dusunuyorum nede sarkı sozu yazıp burda oyalandımı kızlarla konusuyoruz hos tek basıma delıler gbı doldurmuyorum sayfaları ben bu sıteyı google vajınusmusa derman yazarak buldum emınımde dermanım burda ve bıkmadan usanmadan sormaya devam edıcem yenen kızlara
kızlar esımle namaz kılıp kuran okuduk sızlere özel dua ettım
rabbım bana dogdurdugun o güneşi burdakı tum kardeslerımede doğur
nılayımın yuzunu guldur pesınden benı :)
herkesın ne sıkıntısı var ise Rabbıme ayandır sıkıntılarını gıder Rabbim
hamıle kardeslerımıze saglıklı sorunsuz dogum nasıp eyle...
hepınızı dua ıle opuyorum kızlar cekınıp soru soramıyanlar özel bırsey sormak ısteyenler
her daım özelım acık yardımcı olmaya calısırım lutfen gızlı okuyucular yazmaya cekınıyorsanız özel atın
ısımlerınızı desıfre etmeyız ozelden destek oluruz korkup kacmayın benım gıbı 5 yılınız dıger arkadaslarım gıbı 3 .. 10 yılınız bosa gıtmesın
hayırlı geceler hayırlı kandıller can kardeşlerım
canım ben de hep okuyun diyorum ama 10.bin küsur sayfa var insanlar bir an önce sonuç almak istiyor burda yıllardır baştan anlatanlar var defalarca aynı sorulara aynı cevapları verenler var birbirinizi gücendirmeyin sonra zaten olmayan cesaret de kırılıyor.
cıcek rose cvp verım cok tesekkurler oncelıkle verdıgı bılgıler ıcın cok saolsun yazısını yanlıs anlamıorum kırılmıorumda hemen kırılan bı yapım yoktur ama ben ıkı gundur burda o kadar yazdıgım ıcın herkesle konusup herkes nasıl yenmıs sordugum ıcın bır kere daha bır kere daha sordugum ıcın su an evet artıkbaslıcam dıyebılıorum bana cvp veren usanmadan yazan hepsınede tesekkur edıorum burdan evet annem bana bugun dedıkı kız noldu sana bu ble benım ıcın buyuk bse kız sana ne oldu cesret buldum burdakı kızlardan desteklerınden telkınlerınden cesaret buldum hepsı saolsun eger yazılarımdan rahatsızlık duyan mesgul ettıgmı dusunen varsada özur dılıorum ve senıde hala cok sevıorum cunku sende benı cesaret bulmama yardımcı olan arkadaslardansın herkesı opüyorum facar senıde cnmmmm
ben onceden telden burayı takıp etmeye calısıodum yanı sadece okuyodum ama sadece ıkı uc gundur buraya yazıorum ve dahada guclendımı hıssdıorum cıcekros neden nıcın rahatsız oldu bılmıorum buraya ılk gun uye olup ıkıncı gun egzersıze baslanıcak vajınusmus harıcınde konusulmucak bır sorulan bır daha sorulmucak gbı kurallar varda benmı bılmıorum anlamadım ben ne ınsanları korkuttugmu dusunuyorum nede sarkı sozu yazıp burda oyalandımı kızlarla konusuyoruz hos tek basıma delıler gbı doldurmuyorum sayfaları ben bu sıteyı google vajınusmusa derman yazarak buldum emınımde dermanım burda ve bıkmadan usanmadan sormaya devam edıcem yenen kızlara
umutcum kimsenin rahatsız olduğu yok ama çiçekrose haklı. buraya soru soruyorsunuz ama cevabı takip etmiyorsunuz. yenen insanlar burda kalmak zorunda değil, yenip de kaybolan çok ama kalanları da kaldığına pişman etmemek gerek. sessiz okuyan da çok. ben de çiçekrose gibi günlerce her sayfayı her yorumu okudum, sonunda sıkılıp güncele geldim, bi gün cesaret edip üye oldum. herkesin size birebir cevap vermesini beklemek yerine, diğer sorulara verilen cevapları da okuyun lütfen. çiçekrose geçmiş konusunda da haklı. siz kaldığınız sayfadan sonra takip etmiyor musunuz hiç?? en son sayfaya gelip orda bekliyor musunuz? geçmişi okumayı bilmiyor olabilirsiniz, sorun öğrenin. günlerce oyalanıp egzersize başlamayanlar var, haklısın herkes ilk geldiği gün patır patır egzersize başlamayabilir. kimse size soru sormayın aynı şeyi bi daha sormayın buranın kuralı var demiyor. ama biz her sayfayı teker teker bıkmadan usanmadan okuduğumuz için bu yaptığınız biraz ayıp oluyor. yeni gelenlere haksızlık. deneyip çabalayıp sormuyorsunuz, sürekli aynı soruları bir daha bir daha soruyorsunuz. bu ne size ne foruma ne de sessiz okuyanlara fayda sağlar. biraz sert oldu belki ama artık harekete geçin, ömrünüzü boşa tüketmeyin. başlayın ki yardım edelim, bu bir erteleme hastalığı. regl bitince başlanacak, ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?