Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

anestol bu krem nasıl bişey bir de bunu öğrnmek istiyorum sayfalarda okurken rastladım..bilgisi olan var mı????

lokal uyuşturucu krem,ben p.. boyutu aparata gelince onla denedim, yenince birkaç denemeden sonra bıraktım bağımlı kalmamak gerekiyor, bir zararı yok az biraz yanma yapıyor.

kızlar çok alıngan görüyorum sizi bir soru soruyorsunuz ille o andaki arkadaşların bilgisi olmasını bekliyorsunuz olmayabilir ama olan biri mutlaka cevaplar.

canım zaten bakabiliyorsan geri dönüşün yok, yeneceksin demektir , bana psikolog öyle demişti, tanımak ve alışmak, sonra birkaç egzersiz ve bitti gitti bu iş .

Ayyy evet belit sana katılıyorum, ben bu yüzden uzun bir süre başlamadım eşim benim için önemli değil dediği halde , olan iki seneme oldu, çok kötü günler yaşadım. Bu hastalık evliliğimi ve beni çok yıprattı. Giden ömürden gidiyor, güzel günlerinizi erteliyorsunuz, kendinize yazık etmeyin. Cinsellik eşlerini birbirine yakınlaştıran, aşkı besleyen, kişiye yoğun bir rahatllama veren, depresyona birebir birşeydir , üstelik helalinle bunu yaşamak sevaptır , rabbimin çok hoşuna giden birşeydir, Allah herkesin yuvasına mutluluk versin, mutlu bir evlilik, mutlu cinsellikten geçer bunu unutmayın .

sorunuz varsa cevaplayım kızlar yatma vaktim geldi özel sorularınız olursa birebir ilgilenmeye çalışırım hergün mutlaka okumaya çalışıyorum.

ben onceden telden burayı takıp etmeye calısıodum yanı sadece okuyodum ama sadece ıkı uc gundur buraya yazıorum ve dahada guclendımı hıssdıorum cıcekros neden nıcın rahatsız oldu bılmıorum buraya ılk gun uye olup ıkıncı gun egzersıze baslanıcak vajınusmus harıcınde konusulmucak bır sorulan bır daha sorulmucak gbı kurallar varda benmı bılmıorum anlamadım ben ne ınsanları korkuttugmu dusunuyorum nede sarkı sozu yazıp burda oyalandımı kızlarla konusuyoruz hos tek basıma delıler gbı doldurmuyorum sayfaları ben bu sıteyı google vajınusmusa derman yazarak buldum emınımde dermanım burda ve bıkmadan usanmadan sormaya devam edıcem yenen kızlara

ben varım canım,dün 1 saatten fazla yaptım egzersiz ama çok ilerleyemedim,ama baya öyle bekledim falan bu fikre iyice alıştım,sonra bugün deneme yaptık...tam olmadı ama yaklaşık bi 7cm kadar hiç sorun yaşamadım ama sonrasına cesaret edemedim,hafif bi sızı oldu,ama çok mutlu oldum yine de:)egzersize devam

Kızlar size vajinismussuz günler ve geceler diliyorum, Allah sizi bu illetten kurtarsın, kurtulanlara da hayırlı sağlıklı bebişler versin, regaib kandiliniz kutlu olsun

Bende egzersiz yaparkende bikaç damla kirmizi geldi.. Ilk iliskiden sonra gelmedi.. 3 Gün sonraydi hrh tekrar denedik bikaç sefer.. Sonra pembemsi kirmiziya yakin kanamam oldu hafif.. iki gün sonra regl oldum zaten..
Yani aslinda hiçbisey hissetmiyosun o kirmizi geldiginde cnm.. çogu kiside egzersizdede kirmizi gelmiyo iliskidede.. Gelsede bisey hissetmiyosun bunlari düsünme

ben bu kırmızıyı nasıl acıklıcam kocama ya anlamak ıstemezse cok korkuyorum sizler ne dediniz nasıl söledınız

Cnm bu konuyu konusmustuk yine senle? Bende esim sonradan marazlik çikarir diye korktum ve uzun bi süre sonra cesaretiimi toplayip jinekologa gittim ve kizlik testi yaptirdim.. Sonra doktorla esimi konusup ikna ettik egzersizle esneyip gelmeyecegini.. Zaten esimin böyle bi beklentiside yoktu ama.. Ben kendime söz geçiremiyodum.. Sana demem suki zaten bi jinekologta gidip genel muayene olmalsin esinle birlikte gidin doktor esinle anlatsin.. ikna etsin.. Ters tepki verecegini zannetmiyorum

Canim dilatöre gerek yokki.. Burdaki arkadaslar mum ile aparat yapiyorlar zaten.. peçeteyle sariyorlar etrafini.. streçleyip prez. geçiriyorlar al sana aparat.. parmak sart degil aparatla çalismak için..
kendine boy boy aparat hazirlarsin küçükten büyüge.. bu sekilde çalisirsin parmak istemiyosan.. hem belki aparat ile daha rahat edersin..

Yanlismi okudum yoksa p..s 7 cm kadar aldinmii ?? Aldiysan sen yenmissindir demek canimmmmm ?????

umutcum kimsenin rahatsız olduğu yok ama çiçekrose haklı. buraya soru soruyorsunuz ama cevabı takip etmiyorsunuz. yenen insanlar burda kalmak zorunda değil, yenip de kaybolan çok ama kalanları da kaldığına pişman etmemek gerek. sessiz okuyan da çok. ben de çiçekrose gibi günlerce her sayfayı her yorumu okudum, sonunda sıkılıp güncele geldim, bi gün cesaret edip üye oldum. herkesin size birebir cevap vermesini beklemek yerine, diğer sorulara verilen cevapları da okuyun lütfen. çiçekrose geçmiş konusunda da haklı. siz kaldığınız sayfadan sonra takip etmiyor musunuz hiç?? en son sayfaya gelip orda bekliyor musunuz? geçmişi okumayı bilmiyor olabilirsiniz, sorun öğrenin. günlerce oyalanıp egzersize başlamayanlar var, haklısın herkes ilk geldiği gün patır patır egzersize başlamayabilir. kimse size soru sormayın aynı şeyi bi daha sormayın buranın kuralı var demiyor. ama biz her sayfayı teker teker bıkmadan usanmadan okuduğumuz için bu yaptığınız biraz ayıp oluyor. yeni gelenlere haksızlık. deneyip çabalayıp sormuyorsunuz, sürekli aynı soruları bir daha bir daha soruyorsunuz. bu ne size ne foruma ne de sessiz okuyanlara fayda sağlar. biraz sert oldu belki ama artık harekete geçin, ömrünüzü boşa tüketmeyin. başlayın ki yardım edelim, bu bir erteleme hastalığı. regl bitince başlanacak, ona göre

kızlar esımle namaz kılıp kuran okuduk sızlere özel dua ettım
rabbım bana dogdurdugun o güneşi burdakı tum kardeslerımede doğur
nılayımın yuzunu guldur pesınden benı :)
herkesın ne sıkıntısı var ise Rabbıme ayandır sıkıntılarını gıder Rabbim
hamıle kardeslerımıze saglıklı sorunsuz dogum nasıp eyle...

hepınızı dua ıle opuyorum kızlar cekınıp soru soramıyanlar özel bırsey sormak ısteyenler
her daım özelım acık yardımcı olmaya calısırım lutfen gızlı okuyucular yazmaya cekınıyorsanız özel atın
ısımlerınızı desıfre etmeyız ozelden destek oluruz korkup kacmayın benım gıbı 5 yılınız dıger arkadaslarım gıbı 3 .. 10 yılınız bosa gıtmesın

hayırlı geceler hayırlı kandıller can kardeşlerım

yaaa cok tesekkur ederım cok saol sen bi meleksin edicem reglm namaz kılamıom ama ellerımı acık rabbıme dua edıcem burdakı bu dertle ugrasan herkes ıcın tekrar saol cok optum

Arkadaşlar gıtmeden bırsey daha demek ıstıyorum
bazen aynı soru defalarca soruluyor ve aynı cevapları bıkmadna verıyoruz
hatta bır kısıye 3 kere aynı cevabı yazdıgımı bılırım
olsun yeterkı yardımcı olalım ama suda var bırazda gecmısı arastırmak
ben yazmaya korktugum donem sayfalarca not almıstım pc bu topıgın ozetlerıyle dolmustu:)
ama bıryandanda yenınce rahatlıyoruz ama ılk geldıgımzıdekı korku tedırgınlıgıde unutmayalım
yenı gelenlerın davranıslarını mazur gorelım o korku yasadıgımız ıcın ıyı bılırız
cok yazamasamda bu aralar hıc atlamadan tum sayfaları hep okuyorum
bazen konu dısı mesajlar yaızlıyor tebessumle okuyorum mutlu oluyorum ne guzel herseyımızı paylasıyoruz
hep kasvet sıkıntı degıl espırı dolu sohbetlerde okumak keyıflı..
yenı yenenler ılk zamanlar ben yendım herkes yensın gazı ıle masallah pıre gıbı her vajılının derdıne atlıyor
umarım bu hep devam eder ruyamda uykumda bıle burayı sayıklıyorum ınsallah cok uzun sure burda olup
her gelene yardımcı olucaz kızlar ve sustum tamam sızlerı sevıyorum :))

Son düzenleme:

Allah kabul etsin canimmm.... aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kesinlikleee sayfalar çok yıldırıcı geliyor ama 1saat yada 1gün önce sorduğunun cevabına bakacak kadarda olsa geriye gitmeli diye düşünüyorum şahsen, ayrıca gücenecek bişey yok bu sorunu hepimiz yaşadık aşan aştı aşamayan uğraşıyor kimi cesaret edemiyor, ayrıca ben nasıl soru sorduğumda (hatta hatırlıyorum sana özelden mail atmıştım) nasıl bana üşenmeden cvp verildiyse her seferinde ben de aştıktan sonra bilgilerimi tecrübemi egzersizimi dilatörlerimi bile paylaşmaya çalıştım üşenmeden, gücendirecek birşey yazdığımı düşünmüyorum çünkü ben 2 yıl vajili yaşadım ve amacım bu forumu hiç terketmemek ama böyle saptırılırsa sanırım ben de terkedenlerden olacağım...

Umut öncelikle yazdığımı anlamanı beklerdim; orada meşgul etmek, rahatsızlık vermek gibi kelimeler ve benzeri cümle yok, senin her dilatör ve aparat soruşunu Allah aşkına bak benim cevapladığım yazılardan ve gör lütfen sen defalarca sormuşsun ve ben üşenmeden yazmışım asla da üşanmeyeceğim ben aşalı çok zaman olmadı ama çok kolay ilerledim ve anladımki cinsellik işi bile bir teknik ve matematik işiymiş şimdi bunları paylaşıcam tabiki he sana benim tekniğim uymazda ayşenin fatmanın tekniği uyar bunda sıkıntı yok ben bunu kasdettim lütfen bidaha oku ve kendine bir yol çiz bak başlamışsın eldivene pamuk doldurmak mesela... ben yazımda belirttim burası herkese açık şart yok şurt yok istersen şarkı yaz yine diyorum ama lütfen sapmasın bidaha yazıyorum ben kaydolmak için tam 1 yıl okudum cesaret edemedim kaydoldum yazdım yine başlamak için cesaret edemedim bu sana has deil bundan rahatsız olanda yok burda herkes aynı yoldan geçti, geçmişe gitsin herkes derken vajti olan en baştan başlasın ben gibi=) ama hızlı cevap almak istiyoruz taze bilgi almak istiyoruz amenna bunda da kimse rahatsız olmaz ben deil başkası cvplar yine aradığın cvbı bulursun hiç olmazsa günlük kaçırdığımız sayfaları takip edelimki bir bilgi dahi kaçmasın dedim ben, bu açıklamaya yapmaya gerek duyduğum için çok üzgünüm tartışır gibi yer işgal ettiğim için. Benim fikirlerim bunlar buranın kuralı şusu busu yok ne yazarsan yaz kimse sana niye yazıyon diyemez ama tecrübeye ve yönlendirmeye tahammül yoksa aşanlar gelmesin ozaman foruma .....bunu da yazamayacaksam nasıl yardımcı olacağım (kendi adıma)

tamam cnm sanada bıdaha sormam okumadıgmızı nerden bılıosunuz buda ılgınc haa tekrar soruyoruz ondanmı cunku bırerbır daha rahatlatıoda ondan cnm bız zaten normalız herseyımız pıskolojımız buraya oyle takılmaya geldık sızı mesgul edıoruz afedersınız yaaa zamannızı caldık lutfen cvp vermeyı kendıne haksızlık gören vermesınn sela bıdaha sormam sanada zamanını caldıgım ıcınde hakkını helal et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…