- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #107.221
ya inşallah canım çok saol sen gerçekten destekçisin biz bunun farkındayız ve birgün sende bizim meleklerimizden biri olcaksın o yüzden kimsenin sölediğine kırılma zaten onlarda kırıcı olmak için söleyolardır buna eminim neyse ya şöle bi sorun var ben eşimden gizli bişey yapamam hemen çıkar gelir yanıma napıyon diye bide egzersii gizli yaptığımı görürse onada kırılır ben senin kocanım hala gizlin saklınmı var diye nazlıdır kendisi azcıktaama tv karşısında uyuyup kalırsa belki o zaman yapabilirim hayırlısı olur inşallah
selam kızlar geçenlerde vajinismusu yendiğimizi ama ikinci kez ilişkiye giremeiğimizi yazmıştımm 2 günde öyle bi ağrılandım ki kendimi acile zor attım acildeki doktor jinekolağa sevk etti ve ultrasonla bakıldı ne yazık ki karnımın sol tarafında 5mm lik bir kist varmış ayrıca yumurtalığımın biri hafifi zedelenmiş acıyı bu yüzden duyuyomuşum 2 gündğr hastanede yatıyodum bugün sabah taburcu oldum. bende atlatamadığımızı düşünmeye başladım bizle alakalı bi durum değilmiş yanii:)
ya inşallah canım çok saol sen gerçekten destekçisin biz bunun farkındayız ve birgün sende bizim meleklerimizden biri olcaksın o yüzden kimsenin sölediğine kırılma zaten onlarda kırıcı olmak için söleyolardır buna eminim neyse ya şöle bi sorun var ben eşimden gizli bişey yapamam hemen çıkar gelir yanıma napıyon diye bide egzersii gizli yaptığımı görürse onada kırılır ben senin kocanım hala gizlin saklınmı var diye nazlıdır kendisi azcıktaama tv karşısında uyuyup kalırsa belki o zaman yapabilirim hayırlısı olur inşallah
kızlar yendikten sonra da mı gitmek lazım kontrole??
fena değil canım.düzelecek inşallah benimde durumlar karmaşık bişeyler işte.dün dua ettim hepinize.Allah kabul etsin inşallah.sakin ol,denemeden önce egzersiz yap birazcık.çok çok iyi oluyor.sakin ve yavaş yavaş ilerlersin deneme kelimesini kullanmıyoruz eşlere:) inşallah güzel geçer. marul cinsel isteği azaltıyormuş bu arada söyliim dedim.fındık-fıstık,muz,ç,lek,çikolata iyidir
gülüm, dün gece bu mesajına cevap yazmadım uzamasın diye. ama ben sana kırıldım, tavrını benden yana koymadığın için. sinir gerginlik filan dün bende yoktu, doktor sonrası yazdıklarıma bak. havalarda uçuyordum ben, nasıl gergin olabilirim ki!!! sana özelden da yazdım zaten. sana da nilaya da kırgınım.emeğime haksızlık edildiğini düşünüyorum. başarı hikayesini bile forumda yer işgal etmesin diye başka linkte yazın derken, gereksiz yazılan şeylere tepkisiz kalmak bana doğru gelmiyor. ayrıca biz bu hastalığı bu forumda yeniyoruz, ısrarla burda paylaşılması gerektiğini düşünüyorum.
egzersizcilerden rica ediyorum, duvaklı resimlerini koysunlar ve yaptıklarıyla ilgili rapor yazmaya devam etsinler.
kızlar yendikten sonra da mı gitmek lazım kontrole??
genelde herkes yendikden sonra bi kontrole gitti canım
şenaycım sabah kadar uyumaz dimibizimki çok ağır uyur da uyursa o gece biter benim genelde
valla marulu falan bilmem ,bende bir ara afrodizyak yiyeceklere bakıyordum ,içimden gelmiyordu yatağa girmek bir ara..
ama sela çok önemli bi şey söyledi,uzun zaman gelin çıkmadı galiba ,..
ben bugun 7-8 cm denedim 10cm olmadı diye hayıflanıyordum :)))
arkadaş sanırım çekiniyorlar,evet belki haklı olabilirler ama ;buraya ne yaptıklarını yazsınlar,inanın zararlı çıkmazlar..
selaya katılıyorum ,hergün buraya ödevlerini yaptıklarını söylicekler veeeeeeeeeeeeee
ya ben burdan kazenede çok teşekkür ederim,ben diğer forumlar ne durumdadır bilmiyorum ama ,çok saol kazen kardeeşşşşşş:))))allah sana zavel vermesin
kocanı sen tanıyorsun. nasıl uygunsa öyle yapıver işte. hadi hayırlı halvetler.
kız beni melekliğe layık görmemişsin, hala yenmedim mi sanıyorsun yoksam???
gülüm, dün gece bu mesajına cevap yazmadım uzamasın diye. ama ben sana kırıldım, tavrını benden yana koymadığın için. sinir gerginlik filan dün bende yoktu, doktor sonrası yazdıklarıma bak. havalarda uçuyordum ben, nasıl gergin olabilirim ki!!! sana özelden da yazdım zaten. sana da nilaya da kırgınım.emeğime haksızlık edildiğini düşünüyorum. başarı hikayesini bile forumda yer işgal etmesin diye başka linkte yazın derken, gereksiz yazılan şeylere tepkisiz kalmak bana doğru gelmiyor. ayrıca biz bu hastalığı bu forumda yeniyoruz, ısrarla burda paylaşılması gerektiğini düşünüyorum.
egzersizcilerden rica ediyorum, duvaklı resimlerini koysunlar ve yaptıklarıyla ilgili rapor yazmaya devam etsinler.
,tabıkı canım ben solugu hemen doktorda almıstım :)
burada care arayan arkadasa yuklenmedıgım ıcın mı kırıldın?
uyarıdan sonra devam ederse bende dusuncelerımı soyleyebılırdımkı zaten cıcekrosenın yazdıklarını katıldıgımı belırttım...
yendıkten sonra burada durmam hata dedın ya...ben daha sana hıcbırsey soylemek ıstemıyorum...
ayyy aybice çok sevindim seni gördüğüme.valla ben bilmiyordum gidilmesi gerektiğini.bebiş için giderim kontrole diyordum,o da eşimle aralar açılınca kaldı öyle.ya dr.a da vajinismustum yendim geldim demekten nefrt ediyorum(daha önceki kötü dr.tecrübesi ve vajinismusu bimeyen dr.lar yüzünden) neyse bi dr. görmüştüm uzmanlık alanlarında vajinismus da yazıyordu.ona gideyim bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?