- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #107.241
konuyu bilmiyorum ama şu mubarek günlerde bence en güzeli konuyu kapatıp hoş sohpetinize dönmektir
2 gündür full time forumdaydım,ben bile kaçırdımm...
canlarım,piliçlerim benim tek elim mumda .... tek elimde (eldiven)klavyedeydi,şimdi aklıma geliyorda ıykkkkkkkk
ilk gebe olduğumu öğrendim 1 hafta sonra özel hastaneye gittim,ultrasonda benim nefes alıp verişim derinleşti..uzmanlık alanı olan birine gitmek daha ii .benim öyle bi imkanım yoktu normal jinekologa gittim.sende git güzelce muayeneni ol canım.rahatlarsın hem.
kızlar yendikten sonra lütfen doktora gidin özellikle bebek düşünenler bir sorun var mı yok mu baktırın muayene gerçekten zor değil hem alışmamız gereken birşey, bir arkadaşım 6 aylık hamile miyom ve kist varmış 2 gün idrara çıkamamış şimdi ameliyat olmuş onları almışlar yoğun bakımdaymış, bebiş daha duruyor karnında inşallah bişey olmaz. yenmeden önce de gidin iyi şefkatli bir doktor bulun devamlı hastası olun sadece psikolojik değil vajinismus anatomik nedenlerde de olabiliyor hayat ihmal etmeye gelmiyor.
evettt kızlarr rapor veriyorumm...şuan itibariylee 11-12 cmm tamamdırr..gel gitde yaptımmm...sadece en fazla 6-7 dakka durabiliyorum..malumunuzzz işteyim...:))bunada şükür...
tebrik ederim ,işteyken ben kendi kendime nefes egzersizini becerememiştim ,ama tavsiyem ilişkiye girmeden önce denemedn önce mutlaka egzersini yapman olucaktır...
sevgiler
ilk gebe olduğumu öğrendim 1 hafta sonra özel hastaneye gittim,ultrasonda benim nefes alıp verişim derinleşti..
neyse ben dr a 1,5 seneden beri ilişkiye giremediğimi ilk denemede falan gebe kaldığımı söyledim,hiçççç muayne falan etmediler..
tavsiyem dr görünmen ,ama burdaki diğer arkadaşlar kuruntu etmesinler,kendi dr uma 20 gün sonra gittiğimde söylicem durumu,o gerekli görürse bkar alttan
Ay belit ya, ben herhangi bir sorunum yok diye yaz sonuna kadar gitmeyi düşünmüyordum...Yaz sonuna kadar hamile kalmazsam giderim diyordum. Aklıma soktun şimdi en yakın zamanda gideyim bari... TEŞEKKÜRLER TAVSİYELERİN İÇİN...
buraya sürekli yazıyorum valla kusura bakmayın ,1-5 senden beri ilk kez kayınvalidemle çatıştıkta,oyalanmazsam kurup kurup duruyorum :)))iyice sinir basıyorrrr:)))ondan bu aralar burda fazla takılıyom yani
canımm haklısınn..benim en büyük talihsizliğim ilişki öncesi egzersiz yapmamak oldu...Sela bana çok söyledi aslında..o nedenle allah nasip ederse bu sefer kesin öyle deniycem...
valla banada hep söylediler,gleitgelen,bebe yağı,folik asit(psikolojik olarak ):)fulll time ,eşime ben seni çağırcam diyordum ,o gelince zaten relax oluyordum 8 de falan bitmişti zaten ,ama yendikten sonra yarım mı alıyorum,yendim mi,yok yenememişimdir ,vsvsv ama iştee
evettt kızlarr rapor veriyorumm...şuan itibariylee 11-12 cmm tamamdırr..gel gitde yaptımmm...sadece en fazla 6-7 dakka durabiliyorum..malumunuzzz işteyim...:))bunada şükür...
iyi de niye denemeye geçmiyorsun sona geldin neyi bekliyorsun?
kesinlikle gidilmeli, dün deneyimlerimi paylaşmıştım. korkanlar hiç korkmasın. doktora söylerseniz yaptıklarını söylerek yapıyor ve rahat oluyorsunuz. çok şükür bir korkumdan daha kurtuldum. ve egzersizden deneyimli olduğunuz için, heyecan yapmazsanız kasmıyorsunuz. doktor hiç kasmadığımı gayet iyi gittiğimi söyledi
Hangi doktora gittin canım ben anadolu yakasında oturuyorum da iyi anlayışlı bayan bi jinekoog var mı tavsiye ettiğiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?