Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evettt kızlarr rapor veriyorumm...şuan itibariylee 11-12 cmm tamamdırr..gel gitde yaptımmm...sadece en fazla 6-7 dakka durabiliyorum..malumunuzzz işteyim...:))bunada şükür...

süpersinnnn seni gerçekten tebrik ediyorum işyerinde her fırsatta wc ye gidip oralarda egzersiz yapıyorsun azmine şaşırdım evde olduğum halde ben bile 1,5 yıl kaçtım, kendini rahat ve hazır hissettiğin an yani heran güzel haberini bekliyoruz işin sadece sana en uygun pozsiyona kalmış... aşanların tecrübelerine dayanarak 2 pozsiyon var biliyorsun hadi bu mübarek günlerde güzel haberini tez zamanda duymak dileği ile.....

öncelıkle tebrıkler selacım bak bugun sadece siz varsınız mutlumusun ? bız manasız baska seylerle sayfa doldurmuyoruz bugun öncelıkle malum msj nı okuduktan sonra senın hakkında az cok bılgı sahıbı oldumm (kırıldım benden yana tavır koymadıgınız ıcın ) hıc haz etmedıgım bır cumle olmus cunku ıcınde taraf var hayatım boyunca taraf olmadım gs dısında ben derdımı sıkıntımı hüznumu ıcımdekı cıglıgı gözümdekı yasları kımseye göstermeden gecırdım bu ıkı yılımı tam evet buldum herseyımı paylasıcam benı anlayan kızları buldum dıordum evet hemen baslayamadım becerıksızım korkagım ödleğim kendıme söz gecıremıorum doktor muayene edıcem cık masaya dedıgınde 2 mılyar cebımde kacmazdım ofısten aglayarak cesur olsaydım hemen baslayamamk sucmu kahrolasıca vajıyı dertlerımı sıkıntılarımı kederımı bı yana koyup bı an unutup kendıme kıyak gecıp burda kızlarla konusmak sucmu selayan gore suc cunku demısye baska konularla sayfaları dolduranlara ben sessız kalamadım tebrıkler bak dunkı kızlardan eser varmı al senın olsun sayfalar ve cesur egzersız yapabılenlerın olsun rapor verenlerın olsun benım gbı korkakların ne hayattta nede burda yerı yok belkıde haklısın benlemı ugrascaksınız ama hıc pohpohlanmayıda beklemedım hayatım boyunca hc beklemedım herseyımı paylastım ama yapmamalıymısım yazdıklarımızı anlamayana lafım yok dıosun ama yazının sonunada braz sert oldu cümleyı ılıştırıosun çiçekrose yı ble arka planda braktın burdan soyluorum ben ona kırgın deılımmmm

hala israr ediyorum bu dert yüzünden insanin kendini anlayan insanlarla konusuyor olabilmesi inanilmaz rahatlatici. sonucta sürekli egzersiz vb. üzerine dönen konusmalar yeterli olmuyor. israrla bir sekilde kendini anlayan insanlarla muhabbet etmek isteyenlerin bunu chat ortaminda yapmasi icin belki topluca bir grup kurmaliyiz.

konu uzuyor deniyor ya, baska uzayan konular da gözden kacmasin diye örnek vereyim. bu yazismalarda bulunanlar da alinmasin (zaten nickleri cikardim, parmakla göstermemk icin), ama basta egzersiz yapanlari ya da bilgi amaciyla burayi gizli okuyanlari konudan uzaklastiriyor olabileceklerini de düsünsünler. ha biz elestirilince tü kaka oluyoruz, olalim da. bir kaybimiz olmaz. ama sesini cikaramayanlar var, ben sahsen bir kaybim olmayacagini bildigim icin yanlisa yanlis diyebiliyorum.

ha robot degiliz, bazen morali bozuk birini neselendirmek icin isi dalgaya da vurmak lazim. ama dün elestirilen seye dair elmayla armudu karistiranlar da olmus. konumuz vajinismusu nasil yendik, tecrübeler ve vesaire. asagida karsilikli diyaloglar var, aralarda da egzersiz yapanlarin sorulari, sorunlari ve meleklerin cevaplari da var. onlari cikardim.

ufffffffffff bi koşu yemek yapıp geldim yanınıza

Ne pişircen canım bana da yemek bul :))

yaptım ble ben sekerim fırında köfte papates pilav çorbada hazıra kaçtım aman napım bırıde hazır olsun dımı

Sana yemek buldum canım bende aynısını yapıcam benimki de oruçlu. mercimek çorbası + pilav + varsa tavuk ya da et sote + salata.. şimdi onların gözünde
yemekler dönüyordur kıyamam :)

kimseyi de kirmak istemiyorum, tekrar ediyorum sectigim örnegi yazanlar da onlari parmakla gösteriyorum gibi düsünmesin.

burayı bulmamın hc hesapta yokken ınternet almamızın ve bu foruma üye olmamın hepsının vajiyı yenme sürecınde bırbırıne eklı bırer zıncır oldugunu bılıorum ve yenıcemde bu korkak benlıgımı alt edıcem ve hayatımı zındana cevıren esım dedıgım cnm dedıgım aılemı karsıma alıp evlendıgım adamın kolumdan tutup benı aıleme göturmesıne sebep olan 2 senemı zehır edenbenı hacılardan hocalardan medet umduran eczanelerde böyle bayıltan bi hapınız yokmu dedıgımde yüzüme bakıp gülen eczacı kızlara kücük düsüren bu korkak benlıogımı yenıcem kırıldım ama alışkınım öyle alıştımkı kırılmaya ınsan ömrüm dedigi kişi tarafından defalarca kırılınca kaya gbı oluyo kalbi tekrar söylüorum ben bu forumda bu korkak benlıgımden kurtulucam özel msj atan arkadaslara cok tesekkurler hepınızı cok sevıoruuuuuuuum

kızlar böyle yapmayalım lütfen gerilmesin ortam zaten biz vajinismuslular fazla gergin oluyoruz depresyonda oluyoruz kırılgan oluyoruz.

kızlar böyle yapmayalım lütfen gerilmesin ortam zaten biz vajinismuslular fazla gergin oluyoruz depresyonda oluyoruz kırılgan oluyoruz.

bugün benım reglm bıttı sanırım yanı sabah bır ıkı damla gelmıstı ama sımdı bıraz denemeye calıssammı yoksa bı gun daha beklıımmı adetlıyken oranın normalkenden bıraz daha acıldıgını duymustum belkı braz daha kolay olabılır ne dersın

yap canım leke gelmiyorsa, hem bak adetliyken hijyenik değil yapmak ama bir doktor arkadaşlarımızdan birine tampon önermişti adet dönemlerini de boş geçmesin diye yani demek ki bir sakıncası yok.

tesekkurler pekı prezer...... doldurursam pen........ boyutunda olmazmı boyutu ılk denemede buyuk gbı olmazmı ?

yok canım prezarvatif p.. boyutunda olmuyor esnediği için her boyuta olabiliyor ama sen kendine boy boy yapabilirsin. pamuğu ıslatıp sıkıştıracaksın.

Kızlar bacaklarım çok ağrıyor. dünkü denemeden sonra hamlamışmıyım anlamadım :) Eğer ağırmasa eşimle son noktayı halledecem bende gelin olacam :) Sizinde bacaklarınız çok ağırdı mı ?

yok canım prezarvatif p.. boyutunda olmuyor esnediği için her boyuta olabiliyor ama sen kendine boy boy yapabilirsin. pamuğu ıslatıp sıkıştıracaksın.

saolasın henüz gerek olmadıgı ıcın hc almadık malum ve nasıl oldugnude bılmıodum prez........ pamuk fıkrı daha sıcak gelmıstı sımdı gdıorum denıcem bısmıllah allahım yardım et bana

ağrıyor canım kastığın için hangi pozisyonda deniyorsun bilmiyorum ama üstte biraz daha rahat oluyor.inşallah hayırllı haberlerle gelirsin.

bacakları ayırmaya alışkın olmadığımızdan o ağrılar oluyor, normal. zamanla alışırsın. hamlama teşhisin doğru :)))

karamel sen daha başlamadın mı egzersize??? seni hatırlıyorum sanki ben, çiş hissine bişey diyemiyorum ilişki esnasında da tutamayıp yapacakmışım gibi oluyor bana=) ama yanma hissiolmuşsa sen giriş kaslarına kadar getirmişsin penisi ve inan ben de ilk egzersiz yaparken en büyük dilatöre geçince oldu yanma da denmez garip bir çıkarma hissi ama forumda defalarca okumuştum bikaç dakikada geçiyor die ve dayanıp çıkarmadan hatta hiç kımıldamadan öylece durmuştum sonra geçti hemen, bilgin olsun sende çok dayanılmazsa hala kasılmalardan dolayı istersen o hissi azaltmak için lokal anestezik krem kullan ben malesef hala bırakamadım emlayı, gerçi yeneli de pek bi zaman olmadıda yani.

Dün bir arkadaş belime yastık koymamı tavsiye etmişti. Vajina u şeklinde gibiymiş. Ondan biraz sızım oldu galiba. Derin derin nefes alıp verdim. Kendimi rahatlamaya çalıştım.Eşimde çok yardımcı oldu sağolsun.

Teşekkürler kızlar.

Evet umutla benim aramda geçtibu sohbet.ben yeni üye oldum üstelik hiç alakam olmayan bi sebep yüzünden.. ama burda ki kızların samimiyetini gördüğüm için az buçuk belki yardımım olur amacıyla muhabbet kurmak istedim. aman banane diyip girmeyedebilirdim bir daha. sadece umutun kafasını dağıtmak amacıyla yapılmış bi sohbetti.. ama anladıgım kadarıyla bu sizi rahatsız etmiş konu dısında başka şey konuşmak yasaktır uyarısı varsa görmedim affola.. Hepinize iyi, sağlıklı eşinizle mutlu bi hayat diliyorum kısa da olsa sizi tanımak güzeldi .. :)) Umutcum sana özellikle dua edicm Allahım yardımcın olsun.. Dediklerimi unutma ltfn :) bb herkese.. allaha emanetsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…