- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #107.261
evettt kızlarr rapor veriyorumm...şuan itibariylee 11-12 cmm tamamdırr..gel gitde yaptımmm...sadece en fazla 6-7 dakka durabiliyorum..malumunuzzz işteyim...:))bunada şükür...
ufffffffffff bi koşu yemek yapıp geldimyanınıza
Ne pişircen canım bana da yemek bul :))
yaptım ble ben sekerim fırında köfte papates pilav çorbada hazıra kaçtımaman napım bırıde hazır olsun dımı
Sana yemek buldum canım bende aynısını yapıcam benimki de oruçlu. mercimek çorbası + pilav + varsa tavuk ya da et sote + salata.. şimdi onların gözünde
yemekler dönüyordur kıyamam :)
hala israr ediyorum bu dert yüzünden insanin kendini anlayan insanlarla konusuyor olabilmesi inanilmaz rahatlatici. sonucta sürekli egzersiz vb. üzerine dönen konusmalar yeterli olmuyor. israrla bir sekilde kendini anlayan insanlarla muhabbet etmek isteyenlerin bunu chat ortaminda yapmasi icin belki topluca bir grup kurmaliyiz.
konu uzuyor deniyor ya, baska uzayan konular da gözden kacmasin diye örnek vereyim. bu yazismalarda bulunanlar da alinmasin (zaten nickleri cikardim, parmakla göstermemk icin), ama basta egzersiz yapanlari ya da bilgi amaciyla burayi gizli okuyanlari konudan uzaklastiriyor olabileceklerini de düsünsünler. ha biz elestirilince tü kaka oluyoruz, olalim da. bir kaybimiz olmaz. ama sesini cikaramayanlar var, ben sahsen bir kaybim olmayacagini bildigim icin yanlisa yanlis diyebiliyorum.
ha robot degiliz, bazen morali bozuk birini neselendirmek icin isi dalgaya da vurmak lazim. ama dün elestirilen seye dair elmayla armudu karistiranlar da olmus. konumuz vajinismusu nasil yendik, tecrübeler ve vesaire. asagida karsilikli diyaloglar var, aralarda da egzersiz yapanlarin sorulari, sorunlari ve meleklerin cevaplari da var. onlari cikardim.
örnek olarak cıkardıgın ıkı msj benım ama kırılmıorum merak etme cünkü kırılacak hersey kırıldı zaten ben egzersıze baslayamadım aşırı ödlegım dedıgım gbı belkıde sız haklısınız egzersız yapamayanların veya henuz baslayamayanların bı türlü cesaret edemeyenlerın baska seylerle sayfa doldurmaya hakkı yok belkıde ama bılmıordum dedıgım gbı tekrar bosa harcadıgımız sayfalar için dıger arkadaslarımın yernede ben
özür dılıorum artık gözümüze sokmanın bı anlamı yok ayrıca solım kırılmadıgmı dunden anteramanlıyımm......
kızlar böyle yapmayalım lütfen gerilmesin ortam zaten biz vajinismuslular fazla gergin oluyoruz depresyonda oluyoruz kırılgan oluyoruz.
bugün benım reglm bıttı sanırım yanı sabah bır ıkı damla gelmıstı ama sımdı bıraz denemeye calıssammı yoksa bı gun daha beklıımmı adetlıyken oranın normalkenden bıraz daha acıldıgını duymustum belkı braz daha kolay olabılır ne dersın
tesekkurler pekı prezer...... doldurursam pen........ boyutunda olmazmı boyutu ılk denemede buyuk gbı olmazmı ?
yok canım prezarvatif p.. boyutunda olmuyor esnediği için her boyuta olabiliyor ama sen kendine boy boy yapabilirsin. pamuğu ıslatıp sıkıştıracaksın.
Kızlar bacaklarım çok ağrıyor. dünkü denemeden sonra hamlamışmıyım anlamadım :) Eğer ağırmasa eşimle son noktayı halledecem bende gelin olacam :) Sizinde bacaklarınız çok ağırdı mı ?
ağrıyor canım kastığın için hangi pozisyonda deniyorsun bilmiyorum ama üstte biraz daha rahat oluyor.inşallah hayırllı haberlerle gelirsin.
Kızlar bacaklarım çok ağrıyor. dünkü denemeden sonra hamlamışmıyım anlamadım :) Eğer ağırmasa eşimle son noktayı halledecem bende gelin olacam :) Sizinde bacaklarınız çok ağırdı mı ?
Üstte de denedim altta da. Ama en çok altta yaptık. Benimde az kaldı yenmek üzereyim. Yarın bacak ağrıları geçer inş. deneriz :)
ben aranıza yeni katıldım egzersiz aşamasına bugün geçmeyi düşünüyorum aslında eşli denemem oldu bir gün öncesinde baya bir yanma hissi ve o afedersiniz çiş yapma hisssi gibi bişey geldi bıraktım.egzersiz beni nedense ürkütüyor.ama başarıcam inat ettim:)
hala israr ediyorum bu dert yüzünden insanin kendini anlayan insanlarla konusuyor olabilmesi inanilmaz rahatlatici. sonucta sürekli egzersiz vb. üzerine dönen konusmalar yeterli olmuyor. israrla bir sekilde kendini anlayan insanlarla muhabbet etmek isteyenlerin bunu chat ortaminda yapmasi icin belki topluca bir grup kurmaliyiz.
konu uzuyor deniyor ya, baska uzayan konular da gözden kacmasin diye örnek vereyim. bu yazismalarda bulunanlar da alinmasin (zaten nickleri cikardim, parmakla göstermemk icin), ama basta egzersiz yapanlari ya da bilgi amaciyla burayi gizli okuyanlari konudan uzaklastiriyor olabileceklerini de düsünsünler. ha biz elestirilince tü kaka oluyoruz, olalim da. bir kaybimiz olmaz. ama sesini cikaramayanlar var, ben sahsen bir kaybim olmayacagini bildigim icin yanlisa yanlis diyebiliyorum.
ha robot degiliz, bazen morali bozuk birini neselendirmek icin isi dalgaya da vurmak lazim. ama dün elestirilen seye dair elmayla armudu karistiranlar da olmus. konumuz vajinismusu nasil yendik, tecrübeler ve vesaire. asagida karsilikli diyaloglar var, aralarda da egzersiz yapanlarin sorulari, sorunlari ve meleklerin cevaplari da var. onlari cikardim.
kimseyi de kirmak istemiyorum, tekrar ediyorum sectigim örnegi yazanlar da onlari parmakla gösteriyorum gibi düsünmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?