- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #107.281
öncelıkle tebrıkler selacım bak bugun sadece siz varsınız mutlumusun ? bız manasız baska seylerle sayfa doldurmuyoruz bugun öncelıkle malum msj nı okuduktan sonra senın hakkında az cok bılgı sahıbı oldumm (kırıldım benden yana tavır koymadıgınız ıcın ) hıc haz etmedıgım bır cumle olmus cunku ıcınde taraf var hayatım boyunca taraf olmadım gs dısındaben derdımı sıkıntımı hüznumu ıcımdekı cıglıgı gözümdekı yasları kımseye göstermeden gecırdım bu ıkı yılımı tam evet buldum herseyımı paylasıcam benı anlayan kızları buldum dıordum evet hemen baslayamadım becerıksızım korkagım ödleğim kendıme söz gecıremıorum doktor muayene edıcem cık masaya dedıgınde 2 mılyar cebımde kacmazdım ofısten aglayarak cesur olsaydım hemen baslayamamk sucmu kahrolasıca vajıyı dertlerımı sıkıntılarımı kederımı bı yana koyup bı an unutup kendıme kıyak gecıp burda kızlarla konusmak sucmu selayan gore suc cunku demısye baska konularla sayfaları dolduranlara ben sessız kalamadım tebrıkler bak dunkı kızlardan eser varmı al senın olsun sayfalar ve cesur egzersız yapabılenlerın olsun rapor verenlerın olsun benım gbı korkakların ne hayattta nede burda yerı yok belkıde haklısın benlemı ugrascaksınız ama hıc pohpohlanmayıda beklemedım hayatım boyunca hc beklemedım herseyımı paylastım ama yapmamalıymısım yazdıklarımızı anlamayana lafım yok dıosun ama yazının sonunada braz sert oldu cümleyı ılıştırıosun çiçekrose yı ble arka planda braktın burdan soyluorum ben ona kırgın deılımmmm
umutt bak yazmayım diyorum uzamasın diye;bu yazışmayı ben başlattım ama sebepsiz deil peşpeşe kırmızı kırmızı yazmışsın 1 dk ara ile ne yazdım sana sakinleş lütfen yazdım geçmişi oku, niye dedim kendine yakın bir hikaye mutlaka bulacaksın ve yön çiz diye bak 1 aydır hergün başlıcan he 1 ay dediğin nedirki ben 1yıl kaydolmadan okudum uzun süre de kayıtlı halde başlayamadım ama sen saptırma nedemek al forum size kalsın dünden kim kaldı falan filan bak sen kalmışsın mesela...eğer seninle aynı dili konuşamadığımı bilseydim yazmazdım o yazıyı, ve sen ilk olarak ne cvp verdim kırılmadım sizi seviyorum yazdın nezamanki iyi niyet propagandası yapılarak gücendirmeyin tarzı yazılar geldi olay uzadı gitti bak hala ayıbına devam ediyorsun yazımı birdaha oku istersen şarkı yaz burda yemek deil kural yok deşarj olmak lazım ama bu seni hırslandırıyor bence bak kızdın ama egzersizine daha çok sarılacaksın =) lütfen öyle al forum size kalsın meydan sizin olsun bak dünden kim kaldı falan söylemlere girme en basit sen kalmışsın başkası da kalır merak etme aşmak isteyenler burada
rapunzel hanım da yazmışya kafasını dağıtsın diye yazıştım bilmem ne, rapunzel sen bu vajinismusu anlamazsın, yemekle fırın temizliğiyle kafa dağıtmak demek ertelemek demek, ki vajinismus zaten erteleme hastalığıdır, umut yada egzersize başlayamayanların kafa dağıtmaya değil, vajinismuslu yada aşmış kişilerle egzersiz hakkında kafa rahatlatmaya ihtiyaçları var sen rahat ol kuzeninede yardım için geçmişi oku ya da sorular sor ve yazılanları not edip telde uzun konuşamıyorsan postala ve okusun lütfen tavsiyem budur en kısa zamanda herkesin kurtulması dileğiyle...
canım sen önce eşinle bir konuş, sonra başla, kayganlaştırcın vardır umarım...offfff olmadı yaaaa bılmıorum ürktum sanırım reglden sanırım azcık kan geldı ugrasırken ama yok olmadı yarın denıcem
propagandayla güçlendın falan yazmıssın da demekkı yazılarınızı yanlıs anlayan yazdıgınızı (ANLAMAYAN ) tek ben deılımdemekkı ayrıca msj larınızın kırıcı oldugunu yazılarınızın ıcınde ufak bı sekılde belırtıyosunuzda neyse evet dünden ben varım hepte olucam sevindinmi burda oldugma dıgerleri olmadıgı ıcın üzülmedıysen ben oldugum ıcınde sevınmene sasırırım dogrusu ayıp yaptıgmıda zerre düsünmüorum hafıf bı topiği sahiplenme sezıorum o kadar hoş neden benden yana olmadınız sözüde oldukca dusundurucu ayrıca rapunzel hanımm da gayet dusunduru sız eskı bız yenı bu sıze bızı ıncıtme hakkı verırmı belkıde verır ne dıım
yaparsın tatlım bakabiliyorsan bu iş bitmiş demektir, gerisi gelecekti biraz inat ve sabır sadece....olmadı offfffffffff
yapamadım lanet olsun.
olmadı offfffffffff
yapamadım lanet olsun.
yaparsın tatlım bakabiliyorsan bu iş bitmiş demektir, gerisi gelecekti biraz inat ve sabır sadece....
olmadı offfffffffff
yapamadım lanet olsun.
oladı ama her şeyi yaptım mumumu ayarladım kayganlaştırıcımı sürdüm elimle oynamaya başladım elimi içeri doğru soktum ve bir sertlik sonra ise yapamayacağımı düşündüm ve bitti yapamadım
ben parmakla başlayamadım ürkütmüştü beni, kulak çubuğu çok çok ince, onu deneyebilirsin canım :)
propagandayla güçlendın falan yazmıssın da demekkı yazılarınızı yanlıs anlayan yazdıgınızı (ANLAMAYAN ) tek ben deılımdemekkı ayrıca msj larınızın kırıcı oldugunu yazılarınızın ıcınde ufak bı sekılde belırtıyosunuzda neyse evet dünden ben varım hepte olucam sevindinmi burda oldugma dıgerleri olmadıgı ıcın üzülmedıysen ben oldugum ıcınde sevınmene sasırırım dogrusu ayıp yaptıgmıda zerre düsünmüorum hafıf bı topiği sahiplenme sezıorum o kadar hoş neden benden yana olmadınız sözüde oldukca dusundurucu ayrıca rapunzel hanımm da gayet dusunduru sız eskı bız yenı bu sıze bızı ıncıtme hakkı verırmı belkıde verır ne dıım
kas bırak egzersizi var ya (kegel) onu dene, ne seni engelliyor, hangi düşünceler, onları bulursak daha kolay çözeriz tatlım, çünkü olumsuz düşüncelerimiz bizi kasıyor aslında. yazsana biraz...doğum günü mumunu dedim olmadı işte
kas bırak egzersizi var ya (kegel) onu dene, ne seni engelliyor, hangi düşünceler, onları bulursak daha kolay çözeriz tatlım, çünkü olumsuz düşüncelerimiz bizi kasıyor aslında. yazsana biraz...
başlangıç için orta parmak kalın biraz, daha ince birşeyler denemen lazım bence. O sertlik yenene kadar orda olacak, her defasında daha az kasıldığın için gevşeyecek, unutma bunu :)2 haftadan fazla kengel egzersizini yaptım psikoloj,k olarak kendimi hazırladım bu gün iş çıkışı eve geldim ve karar vermiştim denemek için hatta emla denen kremide aldım ilk önce onu iyice sürdüm hazırlamış olduğum mumuda yanıma aldım ilk önce orta parmağımı soktum ve bir sertliğe denk geldi parmağım ve kortum ondan sonrada moralim bozuldu ve yapamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?