Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İnsan kendisiyle aynı şeyleri paylaşanlarla konuşunca daha çabuk ikna oluyo işte insanın doğasında var bu. Ne demek canım yardımcı olmak çok mutlu ediyo hadi inşallah seni de gelin edeceğiz.. Amiin ve de tüm vajilileri inşallah..

Teşekkür ederim cevabınız için inşallah sizler de hayırlısı ile çocuk sahibi olursunuz ben hastalığı tam yenemeden hamile kaldım o yüzden normal doğumla ilgili korkularım var.

Teşekkür ederim cevabınız için inşallah sizler de hayırlısı ile çocuk sahibi olursunuz ben hastalığı tam yenemeden hamile kaldım o yüzden normal doğumla ilgili korkularım var.

aminnnn inşallahh çok teşekkür ederim, siz 1 2 gün daha forumu takip edin eskiden yenmiş arkadaşlar takip ediyor belki daha ayrıntılı birşey yazan olur ama doktorunuza da durumu anlatmak en faydalısı, benim kuzenim vaji olmadığı halde normal doğum yapıp korkudan 3 ay sonra ilişkiye girmişti ve gayet normal acısız falan olduğunu anlatmıştı o da benim gibi canı az,acı eşiği çok düşük biri tabi benim vaji olduğumu bilmiyor bana nasihat ediyordu ben yaptıysam sen de normal yapabilirsin boşa korkmuşum 3 ay diye=) zaten en azından 40ı çıkana kadar bekleniyor, bir solukda doğurmanızı diliyorum

Son düzenleme:

aminn..inşallah ya herkes yensin bn de yeneyim artık..çok zor bişey yaa o odada tv iz<liyo ya deli oluyorum kaç kez buyüzden tartıştık..
ben yokmuşum gibi davranıyo farkında deil ama öyle davranıyo bilinçli yapmıyo bnm eşim eminim bundan ama o hareketleri bni öldürüyo biraz o da düzeldi ama ne biliyomususn sanki bnm bu konuya asıldığımı gördükçe bile bana karşı daha ilgili olmaya başladığını hissetim inş. yanılmıyorumdur ..

Üstte olmak daha kolay galiba kızlar yazdıklarınızdan onu anladım. Yabana atmayacağım bu bilgiyi.

Genelde üstte olmak daha kolay olduğunu yazmıştı kızşların çoğu. Sen de deneyebilirisin eş aşamasına geçtiğin zman. ve dizlerini değil de ayaklarını yere koyup öyle dene daha da kolay olduunu göreceksinn.. Bu arada egzersizler nasıl gidiyo hangi aşamdsın sen canım?

Üstte olmak daha kolay galiba kızlar yazdıklarınızdan onu anladım. Yabana atmayacağım bu bilgiyi.

arkadaşım ben sana bişey diyim mi kesinlikle daha kolaymış bn diyorum ya okuduysan o kadar kaçıyodum ki üstte olmak ne ya diyodum ama buraları okuyorum ya her akşam gündüz dün akşam arkadaşımın dediğini deniyim ya dedim başka bi fikir okumamaıştım çünkü dün gece denedim ve kesinlikle dene çok rahat hiç hırpalanmıyosun da ayrıca ...

emin ol değişiyor,bende de öyle oldu ben bu konuyla ilgilenmeye başladıktan sonra eşimde bana karşı daha ilgili olmaya başladı,aslında eşlerimize de hak vermek gerek,biz ne yaşıyorsak aslında onlara da yaşatıyoruz,karşılıklı anlayış ve destek bu süreçte çok daha önemli

Evet biraz duyarsız gibi olabiliyorlar ama aslında değil bizi sabırla beklemeye çalışıyolar. Sürekli üstüne gelse belki dah kötü hissedeceksin diye tedbir sanırım. Eşin destek olan biriyse mutlaka o da seviniyodur. Çünkü bu problem sadece kadını değil çiftin problemi bunu kabulleniyosa sorun yok demektir. Sen devam et aynen canım. Ben hissediyorum az kaldı başaracaksın. Rabbim yanınızda ve yardımcınız olsun.

matmat hoşgeldin. normal doğum yapıp yapamayacağını ancak doktorun sana söyleyebilir. çatı kontrolü denen kontrolde bu belli oluyor. eğer o kemikle kuyruksokumu arasındaki mesafe yeterince açıksa normal doğum yapabiliyorsun. ama o kısım darsa çatı dar deniyor ve sezaryen yapılıyor. herkesin anatomik yapısı değişik olduğundan vajili olsun ya da olmasın normal doğum yapılıp yapılmayacağına doktorlar muayene ile karar veriyor. tabi tek kriter bu değil. bazen çatı dar olmasa bile bebek dönmediği için sezaryen yapılabiliyor ya da başka bilmediğimiz tıbbi sebeplerden. sağlıklı bir doğum diliyorum, umarım her şey istediğin gibi olur. allah analı babalı büyütsün.

demekki doru gözlemlemişim..ya arkadaşlara diyodum bu benle ilgilenmiyo 7 yıl bekledik boşunaymış felan diye iyce psikolojim bozulmuştu..sen de öyle tespit etmişsen bende aynı şeyleri düşündüm kısacası :)

Canım ben dün eş denemesi yaptım ve vaji çok esnemişti. p..s i aldım ama biraz sızı oldu dayanılmayacak değil tabi ki. Bugün bacaklarım ağırdıgı için hemde eşim çok yoruldugu için yarın deneme yapacağız. mumla parmakla deneme yaptım başta. eş denemesi 2 saate yakın sürdü bayağı uğraştık. Çok güzel geçti.

amin..canım saol allah razı olsun..

çatı demek bu demek hiç anlamıyodum yaa bunu da öğrendim..tşkler sela

bizde 7 yıl bekledik:) bende çok değiştiğini görüyorum ,bide şu sorunu halledersek herşey daha güzel olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…