- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #107.321
sendin oooooooooooo :)))))))) var yaaa o kdr işe yaradı ki...eşim diyo bn sana 7 ay yalvardım böyle deneyelim bir kez denemedim internette ne konuşuyosanız onlar dedi hemen denemeye kalktın :)))
valla çok rahatmış yazdığında bi ürkmüşttüm ki bi okudum geçtim ama bnm daha çok sorunum neden ileri gitmiyo kasmıyorum etmiyorum diyodum poszyn deniyorum burda kim ne derse en son ya dur şuna da bi bakayım dedim ama çok rahat oldu ne yalan söyliyim allah razı olsun kuşummmmm :))
tşklerrrrr..
merhaba, forumda aşan ve hamile kalan-doğum yapan arkadaşlarımızın başka bir platformda bu konu ile ilgili yazışmasına denk gelmiştim ; tabi şimdi vajili vajisiz herkes sezaryen ile doğum yapıyor tabi doğal olarak vajiyi yenen arkadaşlarımız da haliyle bu yöntem ile doğum yapmayı tercih ediyor ama normal doğum yapan bir arkadaş da bu korkuların yersiz olduğunu ve hatta korkarak girdiği ilişki sonrası hiç acı olmadığını aynı eskisi gibi olduğunu yazmıştı ama nekadar süre sonra denedi bilemiyorum, ben de şuan yeni aştım ama bebek istediğimiz için korunmuyorum ve normal doğum istiyorum hep he o an ne olur bilemiyorum tabi=))))ama vajiyi aşıpta normal doğum yapan bu arkadaşın yazdığı bana daha bir cesaret verdi doğrusu çünkü doğum sonrası tekrarlamasından çok korkuyorum ben de... hayırlısıyla bebeğini sağlıcakla kucağına almanı temenni ederek darısı başımıza diyorum =))
Teşekkür ederim cevabınız için inşallah sizler de hayırlısı ile çocuk sahibi olursunuz ben hastalığı tam yenemeden hamile kaldım o yüzden normal doğumla ilgili korkularım var.
İnsan kendisiyle aynı şeyleri paylaşanlarla konuşunca daha çabuk ikna oluyo işte insanın doğasında var bu. Ne demek canım yardımcı olmak çok mutlu ediyo hadi inşallah seni de gelin edeceğiz.. Amiin ve de tüm vajilileri inşallah..
Üstte olmak daha kolay galiba kızlar yazdıklarınızdan onu anladım. Yabana atmayacağım bu bilgiyi.
Üstte olmak daha kolay galiba kızlar yazdıklarınızdan onu anladım. Yabana atmayacağım bu bilgiyi.
aminn..inşallah ya herkes yensin bn de yeneyim artık..çok zor bişey yaa o odada tv iz<liyo ya deli oluyorum kaç kez buyüzden tartıştık..
ben yokmuşum gibi davranıyo farkında deil ama öyle davranıyo bilinçli yapmıyo bnm eşim eminim bundan ama o hareketleri bni öldürüyo biraz o da düzeldi ama ne biliyomususn sanki bnm bu konuya asıldığımı gördükçe bile bana karşı daha ilgili olmaya başladığını hissetim inş. yanılmıyorumdur ..
aminn..inşallah ya herkes yensin bn de yeneyim artık..çok zor bişey yaa o odada tv iz<liyo ya deli oluyorum kaç kez buyüzden tartıştık..
ben yokmuşum gibi davranıyo farkında deil ama öyle davranıyo bilinçli yapmıyo bnm eşim eminim bundan ama o hareketleri bni öldürüyo biraz o da düzeldi ama ne biliyomususn sanki bnm bu konuya asıldığımı gördükçe bile bana karşı daha ilgili olmaya başladığını hissetim inş. yanılmıyorumdur ..
Merhaba kızlar bir sorum olacak yardımcı olursanız çooooooook sevinirim.Ben de sizin gibi bu hastalıkla mücadele ediyordum.Buradan yazılanları takip ediyordum bir kaç arkadaşta saolsunlar yardımcı oluyorlardı.Neyse yavaş yavaş yenmeye başladım. ilk denemeleri yaptık ve hamile kaldım ama hastalığı tam yenemedim.Hamile kalınca da kaldı tabi.Ağustosta doğum yapacağım inşallah, merak ettiğim şu acaba normal doğum yapabilirmiyim bilgisi yada tecrübesi olan arkadaşlar varsa paylaşabilirler mi acaba?Doktoruma da çekindiğim için soramadım henüz.Sevgiyle kalın...
emin ol değişiyor,bende de öyle oldu ben bu konuyla ilgilenmeye başladıktan sonra eşimde bana karşı daha ilgili olmaya başladı,aslında eşlerimize de hak vermek gerek,biz ne yaşıyorsak aslında onlara da yaşatıyoruz,karşılıklı anlayış ve destek bu süreçte çok daha önemli
Genelde üstte olmak daha kolay olduğunu yazmıştı kızşların çoğu. Sen de deneyebilirisin eş aşamasına geçtiğin zman. ve dizlerini değil de ayaklarını yere koyup öyle dene daha da kolay olduunu göreceksinn.. Bu arada egzersizler nasıl gidiyo hangi aşamdsın sen canım?
Evet biraz duyarsız gibi olabiliyorlar ama aslında değil bizi sabırla beklemeye çalışıyolar. Sürekli üstüne gelse belki dah kötü hissedeceksin diye tedbir sanırım. Eşin destek olan biriyse mutlaka o da seviniyodur. Çünkü bu problem sadece kadını değil çiftin problemi bunu kabulleniyosa sorun yok demektir. Sen devam et aynen canım. Ben hissediyorum az kaldı başaracaksın. Rabbim yanınızda ve yardımcınız olsun.
matmat hoşgeldin. normal doğum yapıp yapamayacağını ancak doktorun sana söyleyebilir. çatı kontrolü denen kontrolde bu belli oluyor. eğer o kemikle kuyruksokumu arasındaki mesafe yeterince açıksa normal doğum yapabiliyorsun. ama o kısım darsa çatı dar deniyor ve sezaryen yapılıyor. herkesin anatomik yapısı değişik olduğundan vajili olsun ya da olmasın normal doğum yapılıp yapılmayacağına doktorlar muayene ile karar veriyor. tabi tek kriter bu değil. bazen çatı dar olmasa bile bebek dönmediği için sezaryen yapılabiliyor ya da başka bilmediğimiz tıbbi sebeplerden. sağlıklı bir doğum diliyorum, umarım her şey istediğin gibi olur. allah analı babalı büyütsün.
özeline bakar mısın?
demekki doru gözlemlemişim..ya arkadaşlara diyodum bu benle ilgilenmiyo 7 yıl bekledik boşunaymış felan diye iyce psikolojim bozulmuştu..sen de öyle tespit etmişsen bende aynı şeyleri düşündüm kısacası :)
kızlar ikiniz de 7 yıllık mı evlisiniz? yoksa çıkma sürenizi mi kastediyorsunuz?? merak ettim kusura bakmayın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?