- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #107.301
başlangıç için orta parmak kalın biraz, daha ince birşeyler denemen lazım bence. O sertlik yenene kadar orda olacak, her defasında daha az kasıldığın için gevşeyecek, unutma bunu :)
dünden kim yok söyle bi, sen de burdasın, rapunzel yoktu o da fırını silip gelmiş bak =)))))))))))))))))))))))))))))))))))
(dipnot: kız vaji bile deil kafa dağıtıyormuş aklınca)
canım biraz aşağı doğru eğimli, bu bilgi benim işime çok yaramıştızaten mum ayarlamıştım parmağımı öylesine gezdirdim tanımak için birde hangi yöne doğru sokacağım onu çözemedim
zaten mum ayarlamıştım parmağımı öylesine gezdirdim tanımak için birde hangi yöne doğru sokacağım onu çözemedim
canım biraz aşağı doğru eğimli, bu bilgi benim işime çok yaramıştı
forumda çok yenisin canım, özür dilenecek birşey yok. Bence burda cinsellik anlamında deneyeimlilere de ihtiyaç var, mesela içine boşalınca dışarı akıyor demişti bir arkadaş sende bir damla bile yeter demiştin hamile kalmak için, bu bilgi benim çok işime yarayacak ilerde diye düşünüyorumtatlım özür dilerim özel mesaj atamıyorum henüz.. benm biartniyetim yok sadece bukdr tepki görmek ve dışlanmak üzdü.. eğer bi hatam olduysa hepnzden özür dilerim.
Hımm canım ordan sonrası boşluk zaten, hatta balon gibi bir boşluk , cesaretin toplayıp tekrar dene bebeğimolmadı işte bilmiyorum sertliği hissedince bir an he rşey bitti
Hımm canım ordan sonrası boşluk zaten, hatta balon gibi bir boşluk , cesaretin toplayıp tekrar dene bebeğim
ben biraz sağ sol yapıyordum, birde kas bırak yaparak zaten içeri doğru ittirmiş oluyorsunpeki orayı nasıl geöçe bileceğim
tşk ederim ben doğum günü mumunu ayarlamıştım kayganlaştırıcı ve emla kremi de aldım önce emla kremini sürdüm 10 dk kadar bekledim sonra v..j naya kayganlaştırıcıyı sürdüm ve önce elimle oynadım hem uyuşması için hemde kayganlaşması için deneme maksatlı sokmayacağım ama orta parmağımı içeri doğru götürdüm ve bir sertlik geldi orda moralim bozuldu mumu bile denemeden bıraktım
yaren nasılsın, yendim de lütfen :)))))))
yarencim nasıl gidiyor egzersizler canım.
ay bi saatr okyorum forumu nihayet sona geldimmmmmmmmm... :)
yok kız nerdeeee...ama dün gece deneme yaptık ya biri dem,işti burda oturur pozisyon deneyim bn üstte olmaya çok karşıydım eşim söyleyince kızıyodum öyle şey mi olur bn azgınmıyım ne o ilk geceden üstünde felan ( kalın kafam ) neyse o arkadaş okuyosa yazsın bana onun dediğini uyguladım ya yok byle bişey olduğu yere kdr gelene kdr anam ağlıyodu ağrı ağrı bu sefer hiç ağrım olmadı deneme yaptıktan sonra ilk kez trene çarpmış gibi bitmedi sonu :)))) rahatca denedim tedirginliğimi biraz daha atmam egzersize biraz daha devam lazım anladığım bunu...bugün arkadaşıma anlattım bişeyler bilgilenmişsin ben evlenirken bunları bana anlat dedi hem de bana .:)))))) çok pozitifim ...hep iyi düşünmeye çalışıyorum hele o pozisyonu keşfetmem çok iyi oldu ismini hatırlayamadım affına sığınıyorum yazsın yazımı görürse dediği çok işe yaradııııııııııııı..........
bu arada dün ilk kez üç defa egzersiz yaptım hepsini deniyorum valla sık sık kas bırak tualette tut bırak hepsini
ve deeeeeeee p...sn başından biraz daha fazlası oldu ilk kez HOCALARIMA DUYURULURRRRRRRRR :))))))))
Merhaba kızlar bir sorum olacak yardımcı olursanız çooooooook sevinirim.Ben de sizin gibi bu hastalıkla mücadele ediyordum.Buradan yazılanları takip ediyordum bir kaç arkadaşta saolsunlar yardımcı oluyorlardı.Neyse yavaş yavaş yenmeye başladım. ilk denemeleri yaptık ve hamile kaldım ama hastalığı tam yenemedim.Hamile kalınca da kaldı tabi.Ağustosta doğum yapacağım inşallah, merak ettiğim şu acaba normal doğum yapabilirmiyim bilgisi yada tecrübesi olan arkadaşlar varsa paylaşabilirler mi acaba?Doktoruma da çekindiğim için soramadım henüz.Sevgiyle kalın...
Canım senin için çok sevindimm demek daha rahat oldu ben o pozisyonda yendim inşallah sen nde yenersin. Affedilecek bişey de yok. Yeter ki faydalı olsun herkese tecrübeler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?