Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

başlangıç için orta parmak kalın biraz, daha ince birşeyler denemen lazım bence. O sertlik yenene kadar orda olacak, her defasında daha az kasıldığın için gevşeyecek, unutma bunu :)

zaten mum ayarlamıştım parmağımı öylesine gezdirdim tanımak için birde hangi yöne doğru sokacağım onu çözemedim

dünden kim yok söyle bi, sen de burdasın, rapunzel yoktu o da fırını silip gelmiş bak =)))))))))))))))))))))))))))))))))))
(dipnot: kız vaji bile deil kafa dağıtıyormuş aklınca)

Ben fırın filan siliyorum demedim önce kim ne yazmış bir oku sonra laf at yemek mevzunu ben açmadım bile. .. bu sayfada tek seni gördm bu kdr kibirli:)) Ayrıca kafa dağıtmak dalga yapmak değil maksadım benmde kendime göre sorunlarım var kızlarla konusup rahatlamak istedm sadece bunun adını nekoyarsın bilmiyorum ama biliğim tek şey var burayla meşgul ldugumda düşünmemem gerekn şeyleri az da olsa unuttuğum. Ben yine de bütün iyi niyetimle sana ve herkese dua edicem.. sen kininle beslenme diye canım :)

tatlım özür dilerim özel mesaj atamıyorum henüz.. benm biartniyetim yok sadece bukdr tepki görmek ve dışlanmak üzdü.. eğer bi hatam olduysa hepnzden özür dilerim.

zaten mum ayarlamıştım parmağımı öylesine gezdirdim tanımak için birde hangi yöne doğru sokacağım onu çözemedim

Merhaba durucum eğer sırt üstü yatar pozisyonda yapıyorsan dümdüz ittirmeyeceksin biraz aşağıaya yani popoya doğru ittireceksin. önce önde bişeyler var gibi ama sonra açılıyo bi tüneel gibi ondan sonrası zaten. hangi pozisyonda egzersiz yaptığın önemli yolunu bulabilmek için. nasıl yapıyosun egzersizlerini?

Son düzenleme:
tatlım özür dilerim özel mesaj atamıyorum henüz.. benm biartniyetim yok sadece bukdr tepki görmek ve dışlanmak üzdü.. eğer bi hatam olduysa hepnzden özür dilerim.
forumda çok yenisin canım, özür dilenecek birşey yok. Bence burda cinsellik anlamında deneyeimlilere de ihtiyaç var, mesela içine boşalınca dışarı akıyor demişti bir arkadaş sende bir damla bile yeter demiştin hamile kalmak için, bu bilgi benim çok işime yarayacak ilerde diye düşünüyorum

Son düzenleme:
tşk ederim ben doğum günü mumunu ayarlamıştım kayganlaştırıcı ve emla kremi de aldım önce emla kremini sürdüm 10 dk kadar bekledim sonra v..j naya kayganlaştırıcıyı sürdüm ve önce elimle oynadım hem uyuşması için hemde kayganlaşması için deneme maksatlı sokmayacağım ama orta parmağımı içeri doğru götürdüm ve bir sertlik geldi orda moralim bozuldu mumu bile denemeden bıraktım

moralini bozma lütfen o takıldığın yerde bekle nezaman kendini rahat hissedersen devam et orada popo kaldır hafiften moral bozacak bişey yok 1 kerede sokabilseydik vaji olmazdık bak gerekirse o takıldığın yerde 1 saat bekle ama bekle ve nefes al ver sadece burundan al ve ağızdan ver uzun ve derin olsun nefeslerin, orada gevşediğin an ve beklediğin için orası temasına alışacak ve duyarsızlaşacak, sonra azıcık yine ilerlet ve yine bekle gerekirse 1 kerede olacak die birşey kesinlikle yok bak önemli olan ilkini sokmak sen ilkini bir sok gerekirse 1 gün boyunca uğraş ama diğerleri için zaten inan çorap söküğü gibi gelecek, birde hafif popoya doğru yani aşağı doğru ilerletmeye çalışacaksın ama hemen olmuyo diye çekme lütfen

Merhaba kızlar bir sorum olacak yardımcı olursanız çooooooook sevinirim.Ben de sizin gibi bu hastalıkla mücadele ediyordum.Buradan yazılanları takip ediyordum bir kaç arkadaşta saolsunlar yardımcı oluyorlardı.Neyse yavaş yavaş yenmeye başladım. ilk denemeleri yaptık ve hamile kaldım ama hastalığı tam yenemedim.Hamile kalınca da kaldı tabi.Ağustosta doğum yapacağım inşallah, merak ettiğim şu acaba normal doğum yapabilirmiyim bilgisi yada tecrübesi olan arkadaşlar varsa paylaşabilirler mi acaba?Doktoruma da çekindiğim için soramadım henüz.Sevgiyle kalın...

yaren nasılsın, yendim de lütfen :)))))))

ay bi saatr okyorum forumu nihayet sona geldimmmmmmmmm... :)
yok kız nerdeeee...ama dün gece deneme yaptık ya biri dem,işti burda oturur pozisyon deneyim bn üstte olmaya çok karşıydım eşim söyleyince kızıyodum öyle şey mi olur bn azgınmıyım ne o ilk geceden üstünde felan ( kalın kafam ) neyse o arkadaş okuyosa yazsın bana onun dediğini uyguladım ya yok byle bişey olduğu yere kdr gelene kdr anam ağlıyodu ağrı ağrı bu sefer hiç ağrım olmadı deneme yaptıktan sonra ilk kez trene çarpmış gibi bitmedi sonu :)))) rahatca denedim tedirginliğimi biraz daha atmam egzersize biraz daha devam lazım anladığım bunu...bugün arkadaşıma anlattım bişeyler bilgilenmişsin ben evlenirken bunları bana anlat dedi hem de bana .:)))))) çok pozitifim ...hep iyi düşünmeye çalışıyorum hele o pozisyonu keşfetmem çok iyi oldu ismini hatırlayamadım affına sığınıyorum yazsın yazımı görürse dediği çok işe yaradııııııııııııı..........

bu arada dün ilk kez üç defa egzersiz yaptım hepsini deniyorum valla sık sık kas bırak tualette tut bırak hepsini
ve deeeeeeee p...sn başından biraz daha fazlası oldu ilk kez HOCALARIMA DUYURULURRRRRRRRR :))))))))

yarencim nasıl gidiyor egzersizler canım.

ay bi saatr okyorum forumu nihayet sona geldimmmmmmmmm... :)
yok kız nerdeeee...ama dün gece deneme yaptık ya biri dem,işti burda oturur pozisyon deneyim bn üstte olmaya çok karşıydım eşim söyleyince kızıyodum öyle şey mi olur bn azgınmıyım ne o ilk geceden üstünde felan ( kalın kafam ) neyse o arkadaş okuyosa yazsın bana onun dediğini uyguladım ya yok byle bişey olduğu yere kdr gelene kdr anam ağlıyodu ağrı ağrı bu sefer hiç ağrım olmadı deneme yaptıktan sonra ilk kez trene çarpmış gibi bitmedi sonu :)))) rahatca denedim tedirginliğimi biraz daha atmam egzersize biraz daha devam lazım anladığım bunu...bugün arkadaşıma anlattım bişeyler bilgilenmişsin ben evlenirken bunları bana anlat dedi hem de bana .:)))))) çok pozitifim ...hep iyi düşünmeye çalışıyorum hele o pozisyonu keşfetmem çok iyi oldu ismini hatırlayamadım affına sığınıyorum yazsın yazımı görürse dediği çok işe yaradııııııııııııı..........

bu arada dün ilk kez üç defa egzersiz yaptım hepsini deniyorum valla sık sık kas bırak tualette tut bırak hepsini
ve deeeeeeee p...sn başından biraz daha fazlası oldu ilk kez HOCALARIMA DUYURULURRRRRRRRR :))))))))

kızlar bir de var ya hemen çekme bekle falan diyodunuz ya doruymuş yaa bekleyince devam edebiliyosun egzersiz yapan arkadaşlar bnm gibi kulak arkası etmeyin denedim gerçekten çok önmli biv nokta söylüyolar .!!

Canım senin için çok sevindimm demek daha rahat oldu ben o pozisyonda yendim inşallah sen nde yenersin. Affedilecek bişey de yok. Yeter ki faydalı olsun herkese tecrübeler. Ayrıca sen yolu yarılamış gibisin bi dahaki eşinle denemende biraz daha sabırlı ol mutlu haberlerini bekliyoruzz..

Son düzenleme:

merhaba, forumda aşan ve hamile kalan-doğum yapan arkadaşlarımızın başka bir platformda bu konu ile ilgili yazışmasına denk gelmiştim ; tabi şimdi vajili vajisiz herkes sezaryen ile doğum yapıyor tabi doğal olarak vajiyi yenen arkadaşlarımız da haliyle bu yöntem ile doğum yapmayı tercih ediyor ama normal doğum yapan bir arkadaş da bu korkuların yersiz olduğunu ve hatta korkarak girdiği ilişki sonrası hiç acı olmadığını aynı eskisi gibi olduğunu yazmıştı ama nekadar süre sonra denedi bilemiyorum, ben de şuan yeni aştım ama bebek istediğimiz için korunmuyorum ve normal doğum istiyorum hep he o an ne olur bilemiyorum tabi=))))ama vajiyi aşıpta normal doğum yapan bu arkadaşın yazdığı bana daha bir cesaret verdi doğrusu çünkü doğum sonrası tekrarlamasından çok korkuyorum ben de... hayırlısıyla bebeğini sağlıcakla kucağına almanı temenni ederek darısı başımıza diyorum =))

Canım senin için çok sevindimm demek daha rahat oldu ben o pozisyonda yendim inşallah sen nde yenersin. Affedilecek bişey de yok. Yeter ki faydalı olsun herkese tecrübeler.

sendin oooooooooooo :)))))))) var yaaa o kdr işe yaradı ki...eşim diyo bn sana 7 ay yalvardım böyle deneyelim bir kez denemedim internette ne konuşuyosanız onlar dedi hemen denemeye kalktın :)))
valla çok rahatmış yazdığında bi ürkmüşttüm ki bi okudum geçtim ama bnm daha çok sorunum neden ileri gitmiyo kasmıyorum etmiyorum diyodum poszyn deniyorum burda kim ne derse en son ya dur şuna da bi bakayım dedim ama çok rahat oldu ne yalan söyliyim allah razı olsun kuşummmmm :))
tşklerrrrr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…